IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Torstai 28.10.2010 02:42

MINÄKIN.

Minua ärsyttää...

Nimessäni: Kukaan ei osaa kirjottaa sitä oikein. Ada eikä Aada, kthnxbyefckyou.
Kasvoissani: Jättipallosilmät uponnu pään sisään, tummat silmänaluset, paksu alahuuli, hirveet hymykuopat, pallonaama, vammane hammasrivi.
Vartalossani: Maha. Ja TISSIT. POIS. POIS POIS POIS. Ja se et musta on yks kolmasosa selkää, yks kolmasosa reittä ja sit se loppu jakautuu päälle ja säärille. Oon iha epämuodostunu hylje.
Luonteessani: Puhun liikaa ja liian kovaa, hermoilen, oon laiska, stressaan, ahdistelen ja masistelen, alotan kaiken liian myöhään, ja oon iha tyhmä.
Vaatekaapissani: Se on liian pieni ja siel on liian vähän nättejä vaatteita. Ja mun röyhelöpaita on hukassa ja mä haluan sen. Suatana. Ja mulla on liian vähän rintsikoita.
Kotonani: Huone on liian tumma, ei tääl nää tehdä yhtään mitään.
Ystävissäni: Ne kaikki mulkerot asuu jossain Tampereella tai Joensuussa tai Kouvolassa tai Kesälahdella tai muualla persuksissa. D<
Perheessäni: Äiti komentaa koko ajan joka paikkaan ja jos saan kasin todistukseen ni vanhempien kommentti on "no onhan se ihan hyvä numero." Eikä ne ymmärrä. OLEN VÄÄRINYMMÄRRETTY LAPSI ANGST eiku ne ei oikeesti aina ihan tajuu.
Harrastuksissani: Ratsastus on niin vitun kallista ja vaikeeta harrastaa silleen kun haluaisin täällä. Ja cosplay SYÖ KAIKKI MUN RAHAT JA MIELENTERVEYDEN RRÄÄÄÄÄÄRRGGHHH miks mä harrastan tätä masokismia.
Lemmikissäni: Ei oo. Mut Valle tykkää kaikista muista enemmän ku musta.
Kielenkäytössäni: Kiroilen ihan liikaa.
Musiikkimaussani: Se on nii perkeleen sekalainen.
Kotikaupungissani: Täällon niin vitun vaikee harrastaa ratsastusta.
Ruokavaliossani: Syön liikaa.
Naapureissani: Ylhäällä ne laulaa oopperaa ja alhaalla ne huutaa kaheksasta aamulla iltayheksään, äiti med kolme-neljä kakaraa.
Nykyisessä elämäntilanteessani: Oon köyhä ja stressipallo. Eikä mulla oo varaa niihin ihaniin valkosiin saappaisiin. BRRRYYYYYYYYY.
Tulevaisuudessa: Kirjotukset ja se etten tiiä mitä kirjotan pakollisten neljän aineen lisäks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.