IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Tiistai 21.02.2012 22:26

Jes.

Taas uus fan war. Tätähän me tarvittiinki.

Nyt kerron teille hienon tarinan.

Olipa kerran Block B, hieno korealainen hip hop group joka meni hyväntekeväisyysohjelmassa laukomaan tyhmiä vitsejä ja käyttäytymään huonosti kun puhuttiin Thaimaan tulvista.

No, sitten oli 2PM, suosittu korealainen pop group jossa sattuu olemaan vähintään yksi ellei useampi thaimaalainen jäsen. 2PMn pojat suuttuvat tyhmistä vitseitä ja tweettaavat vihaisia asioita. Myös U-KISSin 17v. räppäri Dongho suuttuu ja tweettaa hermostuksissaan vähän ilkeän vihaisen asian.

Block B katuu kauheasti, leader Zico sheivaa päänsä katumuksen ja häpeän merkiksi (aika vitun iso asia Koreassa hiusten leikkaaminen, mind you), kaikki jäsenet tekee viralliset anteekspyynnöt. Dongho poistaa vihaisen tweetin ja pyytää anteeksi. Everyone's happy.

................nnope.

Nyt BBCt (Block Bn fanit) ja Hottestit (2PMn fanit) on toistensa kurkussa, Hottestit haukkuu Block Btä ja BBCt haukkuu Hottesteja siitä että Block Bn pojat on surullisia. Ja nyt BBCt on käyneet myös Dongho-paran kimppuun ja alkanu haukkua sitä että oliko pakko mennä avaamaan suunsa ja suoltamaan paskaa, jolloin KISS Met (U-KISSin fanit) raivostuu koska rakasta pikku Donghoa ei haukuta.

Ja näin kaikki vihaavat toisiaan ja meillä on taas uusi fan war.

Edellinen BBC fanwar oli niiden ja Banojen (Banat = B1A4n fanit) välillä kun Block Bn pojat meni kaatamaan B1A4n poikien riisiin soijaa. Tai jotain sellasta.

Welcome to the world of k-pop fandoms.

tumblr_lmhe9iuMyK1qa4uc1o1_500.jpg

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.