IRC-Galleria

Selvitettiin asioita kullan kanssa:)Torstai 24.09.2009 22:15

Ja selvitettiin ne paremmalle tolalle, hyvin pienistä asioista ollut sittenkin kaikki kiinni.
Ja kun hän edelleen tykkää musta ja kun nyt on lähes kaikki selvitettykin niin...
Nyt kun asiat tiedossa ja niiden tärkeys ja mitä hän odottaa yleensä mieheltä, enkä usko että vaikeuksia enää tulisi. Kerroin mitä itse aion ja millaista elämää tahdon, kävimme kipukohtia läpi ja selvitimme ne ja tajusin että paljon johtunut vain väärinkäsityksistä.
Siitä että nainen on uskonut minun olevan huono tietyissä asioissa koska en ole sitä puoltani tuonut esille itsestäni, vaikka nekin jutut jotenkin hoituvat ja mä taas en ole ymmärtänyt tiettyjen asioiden suurta tärkeyttä hänelle. Puhuimme myös siitä kuinka paljon suhde on tietyis jutuissa jo parantunutkin ja kuinka olen ajatellut hänen kauttaan asioita enempi.

Pelkät väärinkäsitykset, se että toinen on ajatellut mun olevan aivan huono jutuissa jotka jotenkin kuitenkin osaan ja mä taas en ymmärtänyt mitkä asiat on hänelle huipputärkeitä kun niistä ei puhuttu tarpeeksi. Ne tekijät siis sai tuon kriisin ja eron aikaan ja siksi yritämme nyt tilannetta paikata. Hän tietää mitä haluan tulevaisuudelta ja että en eläisi samalla tapaa kuin vielä elokuussa hänen luonaan vaan hoitaisin tietyt asiat jotka parantais meidän yhteistä elämää.
Kerroin myös kuinka olenkin jo muuttunut parissa asiassa, kuinkä hän on mua muuttanut ja että se on vain hyväksi.


Kyse on kuitenkin siis ainoastaan muutamasta pikkuasiasta, kärpäsestä tuli härkänen.
Tämä osoittaa sen kuinka tärkeetä suhteessa onkaan puhuminen ja toisen kautta ajatteleminen eli asioiden katsominen hänen vinkkelistään.

Mun luonani tein esimerkiksi hänelle voileivän ja vein sen hänelle sänkyyn ja kovin mielelläni hänelle aamiaisen vuoteeseen toisinkin myös hänen luonaan. Mutta ehkä se seikka että en kokenut tulleeni siellä hyväksytyksi erään ihmisen taholta, sitten verotti sitä itseluottamusta niin että hänen luonaan en sitä tehnyt. Kotona olin itsevarmempi, täysin oma itseni ja toin hänelle paksun kinkku-juusto voileivän vuoteeseen.

Ja viimeinen mokani kun pidin puhelimen kiinni puoltoistapäivää johtui ihan menettämisen pelosta, nainen kun on niin ailahtelevainen ja pelkäsin silloin todella jätetyksi tulemista.
Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.