IRC-Galleria

Jalkapalloa ja pruut pruut mopopoikia:DDSunnuntai 27.06.2010 21:48

Käytiin mussukan kanssa ostoksilla ennen MM-jalkapallopeliä ja ohi kulkiessa naureskeltiin supermarket-Linkin eteen kokoontuneille säälittäville mopopojille.:DD
Mamin hurjille pikku gangstereille (heh).
Jos nuori haluaa vielä alleviivata keskenkasvuisuuttaan ja henkistä kehittymättömyyttään, niin se tapahtuu huutamalla iskää ensin ostamaan mopo ja sitten menemällä jengin mukana Slipknot paita villisti (lol) tuulessa lepattaen.
Kun sielunelämä on koppakuoren tasolla, niin silloin täytyy mennä ryhmän mukana jonkinlaista (hehheh) koviksen roolia vetäen, osoittamatta minkäänlaista individualismia tai oma-aloitteisuutta missään asioissa. Röökääminenkin aloitetaan kun muut mopopojut polttaa, ryhmäpaine siis pakottaa aloittamaan, halutaan olla yhtää cooleja ja kovia kuin muut ja sitten seuraavat 50v poltetaan, niin että keuhkot on piankin jo likaisen mustat. Feikit roolinvetäjät on aika vässyköitä, pelkkiä ressukoita, olkoonkin sitten kyse vasta nuorista/teineistä. Marketissa on huvittavan näköistä kun yksi mopopoju pelaa pokerikonetta ja muut keskenkasvuiset seuraavat sitten ritualinomaisesti sivusta ympäröiden pelaajaa.
Voiko enää hassumpaa näkyä ollakaan? Heh.:DD

Ja mopopojille repeilemisestä huolimatta, ehdittiin just sopivasti takas näkemään kun Saksa tekaisi ensimmäisen maalinsa Englantia vastaan.:)
Hieno peli olikin, Saksa otti hienon voiton.
Hyvä Saksa!!!
Erityisesti iloitsin Klosen maalista.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.