IRC-Galleria

Viikonlopun kylpyläreissuSunnuntai 18.03.2012 20:00

Naantalin kylpylässä oltiin kullan kanssa ja ruoka oli kyllä hyvää. Altaista sen sijaan puuttui vesiliukumäki, joka oli iso miinus, poreallas sentään oli rentouttava. Henkilökunta oli aika ylimielistä ja kaiken lisäksi osa siitä oli thaimaalaisia, en tykännyt. Kävelemistä oli myös ihan liian paljon laivahotellin ja päärakennuksen välillä. Yökerhoon piti majoittujien päästä ilmaiseksi, mutta silti siitäkin rahastettiin.

Hotellin asiakkaat taas ovat oma lukunsa sinänsä.
Heistä suurin osa oli joko pukumiehiä, varakkaita ja ylensyöneen oloisia eläkeläisiä tai keski-ikäsiä sekoilemaan ja kännäämään lähteneitä sinkkunaisia (ja varattuja pettäjiä). Eli jos elähtänyttä ja oksettavan näköistä puumanaista metsästi, niin Naantalissa niitä riitti. Oli siellä eräskin viiden hengen 40-50v ikäisistä koostuva naisporukka joka oli lähtenyt sekoilemaan.

Noo, toisena iltana heidän seuraansa sitten liittyi lihavahko, leukapartainen arviolta 27-28v juippi joka juotti erästä heistä känniin (vaalea ikäneito), illan mittaan naikkonen näytti humaltuvan enemmän ja enemmän, yhdessä lähtivät ja arvatenkin tuo juippi sitten pumppasi elähtänyttä keski-ikäistä puumaa huoneessaan loppuyön.
Itse en koskisi moisiin pitkällä kepilläkään.

Eräs keski-ikäinen naiskaksikko taas näytti myös vetävän päänsä täyteen viinaa ja haastavan kännipäissään riitaa muiden ihmisten kanssa.
Tarpeeksi juotuaan kyseinen kaksikko sitten suuntasi yökerhon pienelle tanssilattialle ja heidän vammainen liikehdintänsä tuskin muistutti edes etäisesti tanssia.
Hassun näköistä touhua, sain hyvät naurut.:DD Myöhemmin samainen kaksikko nähtiin vielä harhailevan kännipäissään autiossa yksityistilassa sekavan näköisinä.:DD

Itse otin tietenkin kohtuudella ja kun kultani kanssa poistuimme yökerhosta ja kävelimme kohti laivahotellin lukittua ovea, niin näin takanamme kännisen keski-ikäisen äijän jonka pälvikalju hohti siihen osuvissa valoissa lähestyvän meitä hortoillen. Saavuimme ovelle, hoputin kultaani ja mussukka avasi oven ja juuri sopivasti ovi sulkeutui ja meni lukkoon takanamme, tuon kännisen törkimyksen nenän edestä (joka siis oli tarkoituksenikin). Tyyppi vaikutti olevan pahasti humalassa ja sekaisin ja kuului rynkyttävän ovea, tajuamatta sekavissa aivoissaan että se vaati avainkortin.:DD

Mikä sitten saa nuo keski-ikäiset pirkot ja martat sekoilemaan tuolla tavoin? Syyllistymään tosi noloon ja naurettavaan käytökseen ja tekemään siis itsestään ihan täysin pellen. Yksi selityshän on, että he tekevät kolmivitosina, neli- ja viisikymppisinä kaiken sen mikä heiltä jäi mielestään teininä tekemättä.
Sekoilevat siis pahemmin kuin teinit konsanaan, kännäävät ja harrastavat irtosuhteita ilman suojausta. Kaikin tavoin siis itsetuhoista, hullua ja omanarvontunnotonta touhua. Mikä taas tuo väkisinkin mieleen ajatuksen että ovatko he kehittyneet tai kasvaneet mitenkään siitä teini-iästään? Nimittäin kun neli-, viisikymppinen nainen käyttäytyy jopa lapsellisemmin, hullummin ja itsetuhoisemmin kuin teini, on jotain pahasti pielessä.
Silloin ns. henkinen kehitys on jäänyt tapahtumatta.

Summa summarum, Edenin kylpylä hakkaa Naantalin leikiten.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.