IRC-Galleria

Ehkä paras biisi bändiltä:

http://www.youtube.com/watch?v=49f_3SUgX20

Kunnon suomirockia.:)
Tänään kun heräsin, niin kävelin olkkariin ja ilostuin valosta joka tulvi ikkunoista sisään, heräsi taas toivo kevään ja myös kesän tulemisesta.:)
Sydämessäni tunsin iloa ja kaikki synkkyys ja huolet karkoittuivat ihanan valon ajamana pois.:)

Näin junan puksuttavan järven lähellä ja valon heijastuvan siitä kauniisti. Tuntuu kuin ilma itsessään kuiskisi lupauksesta, kevään ja kesän tulemisesta, ajaen pimeyden ja synkkyyden pois myös ihmisten sydämistä.:) Lunta on paljon, mutta kaikki tuo jumalainen valo vihjailee kauniisti talven otteen kohta hellittävän ja kevään ja sitten myös kesän saapuvaksi.:)

Rakastan kevättä, olen kevään lapsi ja minulle kevät edustaa elämää, uudestisyntymää ja luonnon heräämistä, sen vallan palautumista.:)

Hyvää Yötä!!!Perjantai 05.03.2010 02:51

Mä lähden nyt unimaahan.
Kauniita unia ja halipusutus kaikille ihquille.:)

Illan elokuvaTorstai 04.03.2010 20:06

Se oli romanttiinen leffa Aikamatkustajan vaimo.

Aikamatkustajan vaimo: 9+

Hyvää yötä galtsulaiset:)Torstai 04.03.2010 02:50

Mä matkaan nyt unimaahan riemuisaan.:)
Halikaahan ja pusutelkaahan ahkerasti toisianne, ei näet illman haleja ja suukkoja elää saata, niit tarvii jokainen.:)

Rakastan semmosia pehmoisia ja pörröisiä asioita, kuten kissoja, naisia, turkiksia ja jopa pehmoeläimiä.;)

Ihana tiistaipäivä:)Keskiviikko 03.03.2010 02:01

Ensin katselin leffan Oma taivas Plevnassa, sitten syömään ja pikku torkuille jonka jälkeen vielä sulkapalloa pelaan sekä kaupassakin tuli vielä pistäydyttyä.:)
Sulkispelin jälkeen sitten tuli vielä herkullinen mutta kevyt ja terveellinen Kinkku-salaatti vedettyä, naminami, suosittelen:)

Leffalle Oma taivas annan arvosanan 10+.
Hyvin kaunis elokuva jopa ajoittaisessa surumielisyydessäänkin, kaiken taustalla versoi ajatus elämän jatkumisesta, vihan kääntymisestä itseään/kokijaansa vastaan ja siitä kuinka elämä maassa on vain yksi vaihe.:)
Loistopätkä siis.:)

Nyt ansaitulle levolle.:)
Hyvää yötä galtsulaiset ja muistakaa halia sekä pusia toisianne.:)

PohjanmaaSunnuntai 28.02.2010 20:22

Pohjanmaa joka siis on parhaita kotimaisia leffoja oli eilen sit katselussa. Suosittelen lämpimästi, loistoleffa.:) Kuvaa pohjalaisuutta paljon paremmin kuin vaikkapa leffa Häjyt, jossa ei ole mitään realismia.
Taneli Mäkelä teki kyllä elämänsä roolin Erkki Takalana.:)

Pizzaa:)Sunnuntai 28.02.2010 20:01

Pizzaa tuli noudettua halicista ja syötyä.:)
Aivan herkullinen oli, siellä pirkanmaan, ellei jopa koko Suomen parhaat pizzat.:)
Ah, miten ihanan kylläinen ja tyytyväinen olo nyt.:)
Murskajaiset.
USA-Suomi 6-1.

Kaverien kanssa juttelin myös pelistä ja kaikki häpesivät Suomen onnetonta esitystä, Jaloselle potkut ensi tilassa.:) Tuota huonommin ei nimittäin enää voi pelata, Ilveksen liigajoukkuekin olisi pelannut paljon paremmin, ei ainakaan olisi hävinnyt niin pahasti kuin viiden maalin erolla.


Vaikka eihän se täysin hänen vikansa tietenkään ole, Suomella kun on meneillään tietynlainen sukupolvenvaihdos. Papat jo liian hitaita ja tilalla ei vielä tarpeeksi lahjakkaita korvaajia. Ja taas nähtiin sekin että Miikka Kiprusoff ei ole suurten otteluiden mies, hänen paineensietokykynsä on näet heikko,, siitä saatiin taas kerran kiistaton todiste USA:n ensimmäisen maalin muodossa. Jalonen ei kuitenkaan saa pelaajista tarpeeksi irti ja siksi kulta jää aina pelkäksi haaveeksi jos hän on maajoukkueen peräsimessä.
Eli potkut mokomalle ja heti.

Vaikka yllättävänkin hyvin USA kyllä pelasi, kaikki pelaajat ylittivät itsensä ja kieputtivat Suomen kumoon reilussa kymmenessä minuutissa. Ei siis USA:n pelaajien taitoa voi yhtään väheksyä, heillä erilainen, mutta varmasti aivan yhtä hyvä joukkue kuin World Cupin vuonna 1996 voittanut USA:n joukkue oli.:) Loistava, nopea, energinen, nuori ja nälkäinen joukkue jota on hyvin vaikea pysäyttää.:) Jonka jokainen pelaaja on vieläpä pelannut ihan taitojensa äärirajoilla ja Suomen surkea peli tietty sai USA:n näyttämään vieläkin paremmmalta.

Ja kiitos vielä Slovakian joukkueelle että taisteli ja toi hyvin tervetulleen voiton tulosvedossa.:)

Ps. myös kaverini voitti kun pelasi suosituksestani Slovakia-Kanada peliin 2-3.;)
Itse tiesinkin ne feikeiksi ja siksi puolustin tarhaajia ja heidän elinkeinoaan tuossa viime päivinä. Eläinaktivistit kyllä kusettavat ihmisiä useinkin juuri digitaalista mediaa hyväksikäyttäen, ihan tavallaan taitavaa toimintaa.
Onneksi on myös meitä jotka epäilemme ja kyseenalaistamme asioiden aitouden emmekä usko ihan mitä hyvänsä.:)

Mutta taisi tosi moni idiootti/herkkäuskoinen mennä halpaan.:D
Tommoset lavastetut (kuvamanipulaatiota) videothan palvelee myös sitä tarkoitusta että saadaan höynäytettyä tolvanoita mukaan mielenosoituksiin sun muihin vastaaviin, eli hyvin selkärangatonta ja halveksittavaa toimintaa videoiden levittäjältä, eläinoikeusjärjestöltä ja heidän aktivisteiltaan.

Kun he lavastavat videonsakin, niin miten paljon he valehtelevatkaan muuten ihmisille? Mä vaan en ole naivi teini niin ei tommosten anarkistijärjestöjen valheet mene läpi.;)

Tuolla muuten sitten se totuus asiasta/videoista:


http://keskustelu.suomi24.fi/node/8871762

Turkistarhaus rules, joka miehen ja naisen tulis pukeutuu turkiksiin.:)
Nahka- ja turkisvaatteet on komeimpia vaatteita mihin ihminen voi pukeutua.:)