IRC-Galleria

voijjjJOOOOTiistai 11.12.2007 23:07

Helvetti, että onkin pitkän aikaa ku oon kirjoittanu tänne. Melkein hyvä ettei koulu ollu just alannu.

Noo ny luoja kiitos se alkaa pian olla lopuillansa. On hituC haikea olo kun nyt meidän ammatilliset opinnot siis oli täs. Joulun jälkeen hoidetaan pois yhteiset ainet ja se on sitten työssäoppiminen. Niin se aika waan rientää... Ei siis enää ikinä tarvi mennä meidän omaan valtakuntaan sk:lle. Ja justiin kun se keittiö on alkanu tuntua niin ihanan ikiomalta. Oltu vain me, ja sillä pidetty kyökki siistinä toisin ku meidän pienet opetuskeittiöt. Ahhaaaah.. toki vituttaa ku ykköset on välillä mellastanu sielä maanantaisin niin tavaraa löytyy jostain IHAN vääristä paikoista. Thohhoh.

Tuosta tulikin mieleen että ilahdutettiinkin yks meidän opettaja tänään. Se tokaasi että kyllä me kuullostetaan niin mahtavan ammattitaitoisilta ku puhutaan "meidän keittiön" asioista. Do jaah, paskaa puhutaan. No ei vaites.. Huomenna tehdäänkin meirän eläkkeelle jäävälle, kaikkista luokanvalvojista parhaalle mahdolliselle kiva ehdotus jotta lähteekö se meidän kans syömään. Kyllä varmasti lähtee, ei se voi kieltäytyä :)

Asiasta kolmanteen tuos luin vähä taaksepäin, ei vissihin tainnu olla viime joulunakaan lunta? Tokikin ny ensilumet (jotka suli piakkoin pois..) satoi melkein päivälleen samaan aikaan ku viime vuonnakin.. Ei sen vitummin mua haittaa, paree vaan ku on tällaanen nollakeli/vähä lämmintä, ja lunta ei sitte tarttiisi kyllä tulla yhtään!

Voj huomenna pimeän ajo. Vittu huhhuh melkein kiinnostaa. Miksei autokouluki voi olla sillä ohi ku inssin tekee.. Mä oon varmaan puolet tästä ajasta ku kortti on ollu ajanu paskoilla keleillä ja pimeän aikaan. EVVK.

No juu eikai täs.. Voi kirjoitella opinnäytetyötä. Tai menis nukkuun.. Tänään on väsy! Heippa päivis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.