IRC-Galleria

voijjjJOOOOTiistai 11.12.2007 23:07

Helvetti, että onkin pitkän aikaa ku oon kirjoittanu tänne. Melkein hyvä ettei koulu ollu just alannu.

Noo ny luoja kiitos se alkaa pian olla lopuillansa. On hituC haikea olo kun nyt meidän ammatilliset opinnot siis oli täs. Joulun jälkeen hoidetaan pois yhteiset ainet ja se on sitten työssäoppiminen. Niin se aika waan rientää... Ei siis enää ikinä tarvi mennä meidän omaan valtakuntaan sk:lle. Ja justiin kun se keittiö on alkanu tuntua niin ihanan ikiomalta. Oltu vain me, ja sillä pidetty kyökki siistinä toisin ku meidän pienet opetuskeittiöt. Ahhaaaah.. toki vituttaa ku ykköset on välillä mellastanu sielä maanantaisin niin tavaraa löytyy jostain IHAN vääristä paikoista. Thohhoh.

Tuosta tulikin mieleen että ilahdutettiinkin yks meidän opettaja tänään. Se tokaasi että kyllä me kuullostetaan niin mahtavan ammattitaitoisilta ku puhutaan "meidän keittiön" asioista. Do jaah, paskaa puhutaan. No ei vaites.. Huomenna tehdäänkin meirän eläkkeelle jäävälle, kaikkista luokanvalvojista parhaalle mahdolliselle kiva ehdotus jotta lähteekö se meidän kans syömään. Kyllä varmasti lähtee, ei se voi kieltäytyä :)

Asiasta kolmanteen tuos luin vähä taaksepäin, ei vissihin tainnu olla viime joulunakaan lunta? Tokikin ny ensilumet (jotka suli piakkoin pois..) satoi melkein päivälleen samaan aikaan ku viime vuonnakin.. Ei sen vitummin mua haittaa, paree vaan ku on tällaanen nollakeli/vähä lämmintä, ja lunta ei sitte tarttiisi kyllä tulla yhtään!

Voj huomenna pimeän ajo. Vittu huhhuh melkein kiinnostaa. Miksei autokouluki voi olla sillä ohi ku inssin tekee.. Mä oon varmaan puolet tästä ajasta ku kortti on ollu ajanu paskoilla keleillä ja pimeän aikaan. EVVK.

No juu eikai täs.. Voi kirjoitella opinnäytetyötä. Tai menis nukkuun.. Tänään on väsy! Heippa päivis.

HohhoijjaaTiistai 02.10.2007 04:27

Jotenkin tuntuis että nukkumaankin kannattaas mennä.. Eihän huomenna tarvi ku nousta taas aamulla.

Hemmetin opinnäytetyökin... eiköhän sitäkin ny sitten just huomenna pidä tehdä. Siihen yhteen asti selviäisin vähällä unella mutta jos tartteeki olla puoli neljään.... ei kiva.

Perseestä tuollaaset opinnäytetyöt... ihan turhaa.

...Torstai 30.08.2007 01:46

Menottaa, kaljattaa, menottaa....

Ei JAKSAASI olla kotona, ei HUVITTAASI oikein huomenna kouluhun.

:S

JA kouluun...Keskiviikko 08.08.2007 18:04

Ehähähäeheheiiiiikäh... VÄHÄNKö oli tympeä päivä.... ihanaa heti eka päivänä keittiölle. Onneks ei kovempaa rysistä ollu vaikka taloon tuli uusia opiskelijoita, oli onneksi sen verran aikaa luokkien välillä että päivästä selvittiin hienosti. Väsy kyllä on taas oudoksesta... ja nukuin kolme tuntia viime yönä wuhuu.. 28 astetta huoneesta lämmintä yöllä ja ei tiä, vaikka laski lampaita kuuteensataan niin ei nukkumatti tullu :(

Jos tänään väsyttääs ittiänsä vähä lisää vielä, kävis lenkillä ja tällaista..

No, työn iloa kaikille, jotka tänään koulunsa ym ovat aloittaneet..

~KeSä¤KeSä~Keskiviikko 30.05.2007 01:07

VOI ETTÄ kohta saa viimeisen piikin taittaa aamukammasta... huomenna vika koulupäivä!! Torstaina päättäjäiset (en tod. näk. mee) ja sitte LOMALOMALOMA. JEAH.

Meilläkin tänään tortillapäivä koulus.... täys fiasko. Ruoka loppu, älyttömästi väkeä, kauhia kiirus... Tokikin, itte pääsin vähällä ku tein Jonnan kans Tuulalle (pillu)leipiä (älkää ihmetelkö, insider-vitsi kiitos Jonna:D ) ja oltihin likases tiskis.. Sielä oli kivaa. Ei ollu paniikkia. Päivää myöden väkeä lähti, yks ei ollu koulus ollenkaan koko päivänä. Että olihan meitä keittiöllä loppuviimeen 6 ku pojat vain hävis... kyl ne tuli matikan tunnille kylläki.

Vittu, en sitten työllistyny kesälle. Eli todennäköisimmin kuovin mansikkamaalta rikkaruohoja, möyrin ja pyörin koiran kans missä sattuu ja välis käyn muorilas leikkaamas ruohoa...

Ostin sitten aaaaaivan ihanan takin tänään. Näin sen eilen Vero Modas kun pikkusiskon kans kävin kylällä ettimäs sille rippijuhliin mekkoa. Eikä mieleistä löytyny.. en voi moittia, suurin osa niistä oli niin v*tun rumia että en panis päälleni... mun on vain vaikeampi ja vaikeampi löytää enää vaatteita tätä nykyä. Kaupat on pullollaan jotain ällövärejä ja muutenkin niin kummallisia vaatteita tai sitten kangas on sitä jotain... jotain inhotusta. Että joo. Onneks on rippijuhlat juhlittu jo aikaa sitten nii ei tarvii ressailla tuollaasesta.

Mutta nyt... haihdun. Terwe.p.s. Jere pisti meses että oli hyviä tortilloita :D kertoa kiitokset tortillamestareille..
Taas, velvollisuudentunnosta kirjoittaarääpystelen tänne jotain, vaikkei mitään ihmeellistä olekaan tapahtunu... Ainakaan henk. koht. itselleni. Kavereille on varmasti tapahtunut, mulle ei ikinä tapahdu mitään :( tai no ei sillä että suuremmin haittais mutta kuitenkin.
Pööh...

Ääh, näyttää siltä että saan juoda koko pitkän kesän kaljaa ihan omas rauhas. Eijjoo palijo töitä tiaros... Yhestä paikkaa vielä pitäis kysyä sitten vittu saa mun puolesta olla. Jo sen verran alkaa vaihtoehdot olla vähis ja minähän en mihinkään Keskiselle mene... Vaikka Vesa tulis polvillaan rukoillen pyytämään.

Thah.... menis jo nukkuuuun... Väsyh..

Wauhtia & Waarallisia tilanteitaKeskiviikko 04.04.2007 03:10

Hehhah, päästihin Tiian kans sitten radalle ajelemaan tänään. Mentihin ripa linkus bemarilla, ae ko hianoo. Kohtuullisen hauska kokemus, suosittelen. Heti vois mennä uudestaan :D Luulis että opettajalla on ollu varmaan hauskaa kuunnella meidän juttuja... Siinä kans, Tiia musta teki törkeitä paljastuksia... ja opettaja yllytti mua kertomaan likaisia juttuja siitä :D REILU!! Ja yllytäpä hullua...

(Multa tilattiin 360 astetta. Nopeusrajoitus oli 653km/h)

Anna sille vähä välikaasua xD *reps*

Visiitis unohtu käydä...


Enpäs oo tännekään muistanu hetkeen kirjoitella. Ei sen puoleen oo palijo asiaakaan ollut. Pääsiäinen on tulos, vielä jaksais 2 päivää koulus.... sitten saa olla monta päivää ~PöNttÖ SeKaSiN~
Virvon varvon... ViTSa SuLLe, KoFFi MuLLe o_O

Hyvät pääsiäiset...

onsenysaatanaPerjantai 19.01.2007 00:50

...että nykyään on lauantaisinkin jo koulua. viddu...

ja senukot onnellisesti takanapäin...

!!!Keskiviikko 10.01.2007 02:01

Vittu mää mihinkään kouluhun halua mennä >:(

Olikin mukava loma, niin kauan kun sitä kesti...

jeshTiistai 19.12.2006 22:37

Mjoo eilen olikin viimeinen työssäoppimispäivä. Tänään taas sitten oli palkallinen työpäivä toisessa paikkaa... ja huomenna kans. 10 tunnin työpäivä tiedossa... jeepäjee. Saahan siitä ihan kivasti mutta voi kun tässä onneksi alkaakin joululoma pian. On kovasti odotettu ja todellakin ansaittu. En aio tehdä mitään, en sitten YHTÄÄN MITÄÄN ennen ens vuotta! Vaikka kuinka pitkäksi kävis aika niin en varmasti...

Onkin muuten kylmä tuolla pihalla... Sellasen vähän alle -10. Luntakin on peräti vähän maassa, mutta eiköhän se ehdi taas ennen joulua vielä sulaa pois. Eli ei pääse joulupukki tulemaan :'(

Jos sitä menis kattomaan kuinka mun toffeekeitos jaksaa.. Tuliko siitä sitten syötävää edes :D