IRC-Galleria

nojoo!Perjantai 30.06.2006 21:09

Dippadai son palkkapäivä :D MOON RIKAS.

Tuos kävin suihkus äskön ja join yhren huurteisen.. ;D tjuuhuh, oli sen verran kiirus ilta ja aika helkkaristi syöjiä.. oli kait liian hyvä ruoka.. Kuitenkin pääsin ajoissa veks, tein oman ennätykseni! WOHOO!! \o/

Pitäis täs ny laittaa tavarat kasahan.. Soon lähtö pian..

Hyviä viikonloppuja :D

JEETorstai 29.06.2006 02:44

Mä ehdin lähteä ajoissa pois!!! JEE. Eli ei menny ylitöiksi.

Napsullakin alkoi juoksu, toivottavasti Minna sen astuttais..

Aah voi vielä huominen ja ylihuominen... ja viikonloppu vapaa.

ikävä...Tiistai 27.06.2006 03:36

Thaah, hienosti alkoi iltaviikko. Heti alkajaisiksi ehdin pois 15 minuuttia ennemmin ku viimeksi. Eli tuli siis 20 minuuttia oltua yliaikaa... Noh, let's hope että Jyri niistä antaa jonkun korvauksen.. Vapaapäivä olis ihan mukava.

Helvetin äiree laittoi mut maksamaan puhelinlaskuni. Onneks ei muuten ollu iso.. Enpä siis tästä eteenpäin taidakaan hölöttää puhelimes. Auch... muutenkin sille vielä velkaa.

Jesh ens loppuna Miljoonarock. Tierä ny sit, tulooko mentyä.. harkinnas, kyytikin olis jo jne..

Mun on ikävä... Nasua. Meinas tulla masennus heti aamusta kun piti töihin lähteä... olispa saanut vain jäädä sen viekkuun nukkumaan..

No ei kai muuta, ny pakko mennä maata.

<3Maanantai 26.06.2006 02:48

Olipa ihana vkoloppu :D
Mä oon kyllä ollu oikein juhlakunnos perjantaina. Muutama kalja piti ottaa että uskalsi uimahan mennä. Ei se vesi sitten niin kylmää ollut..

Torstaina tuli käytyä keskisellä, hieman oli väkeä. Piti kyllä manata monet kerrat.. Perjantaina sitten grillailtiin, saunottiin ja uitiin. Illalla innostuttiin vahaamaan Focus. Kaikkia sitä pöhnäs saa päähänsä.. Oli sen verran paska homma kyllä että mä pistän viisaana jonkun muun vahaamaan sitten gorillan.

Lauantaina sitten taas grillailtiin ja saunottiin, ennen sitä käytihin ongella. Kalaa tuli sen kun siiman sai veteen.. Hyvä ettei syliin hypänny järvestä o_O Iltasella käytiin Kivimäellä ja khyl oli kiwa päiwä. Tänään kerittihin kans käydä vähä kalas, kyllähän Mimmi murisi niille kaloille. Sitten hän päätti kantaa ne rannasta takas järveen, vissihin meinas että ui huonosti kuivalla maalla o_O :D

Jepsis.. täs hetki sit palailin kotia. Huomen on iltavuoro niin ei haittaa vaikka vähän valvookin..

No justhinsa, se on sit Milijoonarocki ens vkoloppuna.. Ehkä tulee mentyäkin ;)
Eipä muuta..

doiih.Torstai 22.06.2006 18:14

Jeejee, pitkä vkoloppu edes.. On muuten niin väsyny ja nuutunu olo, ei saanu viime yönä unta ku oli niin törkeän kuuma. Meinaa nukahtaa pystyyn... Pian täs pitäs lähtiäkin, ei vain millään jaksaisi.. o_O

Oon täs koko viikon ollu kassalla, en oo varmaan kovin pahoin sössiny (toivottavasti). Tänään meni ihan hyvin, kun on hommat oppinu... ens viikko onkin sit iltavuoroa eli tuloo pitkät päivät. Tuskin varmaan yhtenäkään päivänä ehdin ajoissa pois töistä :S

Tjjooh, suihkuun ja menoks. Hyvät juhannukset kaikille..

ääääÄ!Perjantai 16.06.2006 19:01

Sanoinkuvaamattoman outo tunne mulla o_O

Hvoih ristus oli perseestä olla yksin illas. Tuli niin helvetisti väkeä syömään ja ruoka meinas loppua kesken. Tuli hirvee kiire ja meni puoli tuntia yliaikaa kun en ehtiny siivota.. Nevör evör ögen... Itkua vääntäen sielä siivota ja manata, mitä lujemmmin yritti siivota, sitä enemmän tuli vain sotkua :(

Jeppistä jees. Muuten meni päivä ihan kivasti... *huokaus*

Vois mennä suihkuun...

--

Age Pee - When The Rain Begins To Fall

HURRJATorstai 15.06.2006 00:52

Nyt on siis ollut kolmas työpäivä. Vissiin oon pärjänny aika hyvin kun pääsen huomenna iltavuoroon yksin. Vähän kyl jänskättää, muistanko kaikki asiat tehdä. Kyl se siitä, kirjoitin lunttilappua asioista mitkä pitää huomioida. Njuu no kyl se hyvin menee.. Vielä pitää suunnitella työjärjestys tänä iltana.

Aa pian saunahan.

>

dodihTiistai 13.06.2006 20:50

Tänään oli toinen työpäivä. On nyt nää kaks päivää ollu ihan mukavaa enkä oo pahoin sössiny, kaikki sormet on tallella enkä oo ketään rahastanu väärin.. eli ei oo kovin huonosti menny :D
Oudoksesta on vähän jalat kipiät ja hartiat jumis mut kyl se tästä lähtee..
Ei oo vain hauskaa ku ny on vihdoonkin lämmin ja mahtavat kelit niin pitää olla töis ja sisällä koko pitkän päivän, on muuten vähä kuuma.. Ja pidä vaan laseja auki, siitepölystä keltaasena joka paikka ja kivasti siivottavaa päivän jälkeen..

Oon nyt sit saanu olla iltavuoros Briitta-Liisan kans, että on saanu tehdä ruokaa kerrankin ja välttyny salaatinteolta melkein kokonaan, samoin tiskaamiselta :D Kassalla saanu olla ja semmoista.. Eilen tein rahkaa ja kiisseliä, keitin perunoita ja paistoin sipulia, ym.. Se on kyl ihan hauska että ei oo aamusta oikein tekemistä kun tulee töihin...

Hmm.. kävin eilen rulliksilla citarilla äiteen kans. Piti käydä Seppäläs, voi vittu mikä paskakauppa. Mä en helvetti ymmärrä tuota pissis-muodin röyhelö- ja värihelvettiä, mikä vittu siinä on ettei kaupois nykyään myydä tavallisia vaatteita?!

Hmm, mun on nälkä. Syömään---->

voe itkuTiistai 06.06.2006 20:07

Mä en enää ikinä marise, kuinka pirullista on seisoa koko kahdeksan tunnin päivä keittiös. Mä nääs sain nyt melkein kahdeksan tuntia ISTUA. Kyllä muuten oliki vittumaista..

Oli nääs nääs se Valion koulutuspäivä kesätyöntekijöille. Oikein mukavaa olla ainut keittiöhenkilökunnan jäsen (kai?), kun höpistiin jostain vointeosta ja trukkikoulutuksista... ja se puhtaanapito ja mikrobiologia... käyty moneen otteeseen koulus läpi ykkösen alus ihan. (Niin joo, ei meinaa tottua että sitä menee nyt seuraavalle luokalle..)
Eli ei siis oikein se päivä tarjonnu mulle mitään paitsi ilmaset kaffit ja ruoan. No oli se tehdaskierros ihan jees, mutta eipä sitä niistä selityksistä paljon ymmärtäny ku ei meijerikoulua oo käyny..

Voi Harry, onko suu kipiä... :P

Njooh, vois tästä hihhuloida äkkiä pakkaamaan romut, se onkin loppuviikko sitten Alavudes jälleen. Maanantaina alkaa vasta työt niin mukavasti saa viettää melkein viikon sielä..

Noni, se on mo

hmm o_OMaanantai 05.06.2006 16:48

Eileen meni lujaa. Menin siinä kolmen aikaan nukkumaan. Nyt jaksoi jo nousta ylös asti sängystä.. Pikkusiskookin ny jakso tulla kotia asti, pitäis melkein mennä sen kans ny kylälle ja ottamaan passikuvat o_O

Hjooho.. Kyllä laiskottaa.

Harrykin eilen lähti, mulla on huomenna koulutuspäivä niin meen vishin vasta sen jälkeen.. Oon niin persauki että ei oo varaa kulkea turhan takia eestaas tätä väliä..

Ei kai mulla muuta... ei vielä aivot toimi. :D