IRC-Galleria

Ja se oli sitten viimeenen kerta..Keskiviikko 30.08.2006 00:51

..Kun mä enää ikinä suostun tuollaasihin tarjoilutilaisuuksihin. On nyt siis 12 tunnin koulupäivä takana, vähäsenkö niinku väsyttelee. Jalat on kipeät, hartiat jumis ja armoton vitutus. Voivoi..

Perseestä, taas alkaa Big Brother. Voi herranjeesus se ohjelma on paska!

Vois hippuloida suihkuun ja nukkumaan.

Voi vittuMaanantai 28.08.2006 14:44

Enpä voi muuta sanoa. On ollu niin kauhia krapula koko päivän jotta.. Vain nukkunu ja käyny laattaamas välillä. Aah... No olipahan hauskaa (ainakin eilen..)

Tiia ja Emppu oli meirän kans alavudes viettämäs mökkikauden päättäjäisiä. Oli muuten hauskaa, muuta ei siitä illasta enää muistakaan. Paitsi että oli heikohko olo sunnuntaiaamuna..

Jaah, pitääsköhän kokeilla syödä jotain. Jos vaikka pysyis sisällä..

Morjens.

Mmjou.Tiistai 22.08.2006 19:51

AAA KALIJAAAA SAATaNAAaa. Helvetti ku sekoaa pÄÄs. Piti tulla oikein käymäs kotonakin pitkästä aikaa. Äipykän oli niin ikävä että oli ihan pakko tulla.

Pitipä eilen käydä vähä kaupoolla Henskin kans, löyty järkyttävän ihanat kengät ja kaikkea muutakin kivaa olis ollu.. ei vaan viitti pistää rahoja taas kaikkeen turhaan ku pitää olla näin vitun köyhä. Aah ai lööv opiskelijaelämä.

Voi ku olis jo viikonloppu..

ah ehanaa..Torstai 10.08.2006 20:42

Eka kouluviikko melkein lopus.. jee..

Kauhia väsy.. Perseestä ku ei päästä edes keittiölle kun 2 kertaa viikos. Pelkkää teoriaa vaan, daa-da-daa. Vähä pyllystä. Istu vaan 8:n tunnin päivä paikallas.. joo ei kiinnosta.

TjohKeskiviikko 26.07.2006 21:49

Nonih, taas on raskas työpäivä takana, luojan kiitos. Mä en ymmärrä, oon nukkunu pitkät yöunet kerrankin enkä millään meinannu päästä sängystä ylähän. Ja nytkin on olo niinku junan alle jääneellä...

Syöjiä oli tälle iltaa ihan mukavasti. Toivottavasti ei tuu samanlaista ryysistä huomenna :S Ruoka meinas loppua kesken niin piti nopeasti keksiä kahdelle mattimyöhäiselle jotain syötävää ja hyvitellä niitä. No, olivat tyytyväisiä kuitenkin, sehän se on tärkeintä. Myöhälle meinas taas mennä, wittu soikoon piti kiertää sitten pidemmän kautta kotia kun lähin portti oli jo käyty sulkemas >:(

Aaaahhh... enää tämä viikko, sen kun jaksais. Sitten sais taas viikon verran olla ihan rauhas ennen koulun alkua.

Jos menis päikkäriille ny..
>

njooh..Keskiviikko 12.07.2006 18:27

Voi kyllä olis saanu olla pitee viikonloppu! Ollu niiiin tympeetä olla taas töissä, melkein vois tottua tuohon lötväämiseen.. Ny vaan vetää taas pitkää päivää. Helkkarin työnarkkiuraohjus..

Blöh, TYLSÄÄ. Ei mithään tekemistä.. tuntuu elämä loppuvan tähän ku tuloo töistä kotia.

Tjaah. Olipa järkevä päiväkirjamerkintä tämäkin o_O

blööhTorstai 06.07.2006 01:30

Ei voi olla tylsää ei.. Menny niiin hienosti tää ilta ja melkein koko viikko istues telkkarin ääres iltaisin. Mikään ei jaksais huvittaa mut silti ei jaksaisi vain olla..

Voi huomenna on torstai.. Tarvisi montaa päivää töiskään kituuttaa niin olis jo viikonloppu. Millään jaksaisi oottaa sinne asti. Njaa noh, kyllähän se kun tilipäivä koittaa korvaa jo paljon. Ei kuitenkaan tarpeeksi... Kivempi nyt olla aamuvuoros vaikka aikaisin pitääkin herätä. Huomattavasti mukavampaa hommaa ku yksin kyhnätä iltasella eikä ikinä ehdi lähteä ajoissa :S

Tjaah, pitäsköhän nukkumaan mennä. On kuitenkin pirullinen ylähän nouseminen aamulla taas.

örrMaanantai 03.07.2006 18:05

Tjuuh tuli sit lauantai vietettyä Miljoonarockis.. ei voi muuten muuta sanoa kun että oli niin kuiva tapahtuma. Lordi ja Dio oli kattomisen arvoiset. Muuten kyllä oli niin nuhaasta ettei ens vuonna tartte lähtiä.. meni 40 euroa aivan kankkulan kaivohon..

Törkiän kuuma päivä tänään. Hauska olla töis, ilmastointi ei toiminu niin hauska seisoa koko päivä hellan ääres ja kauhias ryysikses yrittää tehdä kaikkea. Kyl tää helle näin menis ku ei mitään tarttis tehrä.

Tjaahas.. jos menis suihkuun ja keksis jotain jännää.

nojoo!Perjantai 30.06.2006 21:09

Dippadai son palkkapäivä :D MOON RIKAS.

Tuos kävin suihkus äskön ja join yhren huurteisen.. ;D tjuuhuh, oli sen verran kiirus ilta ja aika helkkaristi syöjiä.. oli kait liian hyvä ruoka.. Kuitenkin pääsin ajoissa veks, tein oman ennätykseni! WOHOO!! \o/

Pitäis täs ny laittaa tavarat kasahan.. Soon lähtö pian..

Hyviä viikonloppuja :D

JEETorstai 29.06.2006 02:44

Mä ehdin lähteä ajoissa pois!!! JEE. Eli ei menny ylitöiksi.

Napsullakin alkoi juoksu, toivottavasti Minna sen astuttais..

Aah voi vielä huominen ja ylihuominen... ja viikonloppu vapaa.