IRC-Galleria

*haukotus*Sunnuntai 30.11.2008 03:06

Thoo o, ny on työpäivä takana päin.. hitto. Oli Areenas Lauri Tähkän keikka ja siellä sitä sitten Milla väänsi paukkuja, blokkaili ja siivoili. Hmm. Tosi mielenkiintoosta näin ku en oo sitä hommaa vielä ikinä tehnykkää.. Väkeä kyllä piisas ihan soppelisti, pikkuusen meni ylitöiden puolelle. Ihan jees päivä, ny väsyttää.

Hmm. Iski ikävä yhtä ihmistä o_O ihan yhtäkkiä.

Tjjaaaaa... jos painelis peiton alle, nukkumaan koiran kans. Jaksaas sitte huomenna kehitellä jotaki. Prkl vaimoki Vaasas vaan jonkun miehen työnä. Viiiddu..


:)

Sit mä heräsin..Torstai 27.11.2008 21:09

..ja vein siskon aamulla kouluun.

Eilen käytihin vaimon kans Vaasassa henGailemas. Vähä mukava päivä. Käytiin Teron luona kaffeella, sit pyörittiin kylää ympäri kattelees että mitä mistäki löytyy. Välillä oltihin ihan hukan teillä ja välillä ei :D
Iltasella sitte värjättiin kullan tukka. Ny on hiano. Meri vois kyllä värjätä munkin pääni täs joku päivä... Hmm.

Ny sitä vissihin pitääs kirjoottaa raamattu loppuhun ja kammata naama. Lauantaina onkin töitä että tooosi mielenkiintoonen viikonloppu tulos.


Hmm mitähän mä sen yhden kans ny teen... :S ihan sekaasi.


Hmm.Tiistai 25.11.2008 02:51

Hmm. Kyllä, on sekaasi.. ajatukset :S

Tjoo, taas täyttelis noita työhakemuksia, jos musta työttömästä joskus tulis töissä käyvä ihminen :D hahaa. Ei tarvi vaimon elättää mua <3--
"Kyllä mullon rahaa...."

Jep jep...Lauantai 22.11.2008 07:56

...JA SIT MÄ HERÄSIN!!!!

o_O

että pitiki luvata...Sunnuntai 02.11.2008 04:49

...meinaan saadaan kuule Tellu, ottaa ja ruokailla täs joku päivä. Käyn kaupasta hakemas kummallekki ihan oman tuubin sinappia. Helvetin kalanaama..

Thoo, eilen tosiaan oli oikein mukava ilta Tellun kans. Pitää toDEllakin ottaa kohta uusiksi! :D
Ihme ja kumma aamulla ei oikein krapulaa ollu.. niska vaan vähä kipiä. Kävin sitte äkäseen tuos naapuripitäjässä vieraalemas, ja sitten tulin kotia ja painuun suoraan nukkumaan. Sitten ku heräsin niin sitten vasta tuli hieman huono olo, ja pää oli kipiä.

Tuas kävääsin justiin kylällä pyörimäs, taas se yks ilkimys pelotteli mua kaikilla mörköjutuilla >:( ei kiva, ei yhtään kiva. Pitääpä ottaa koira peiton alle, niin ei peljätä stten niin kauhiasti :)

Hoo-o... jos vaan menis nukkumahan.. Huomenna saaki lähtiä Kuortaneen suunnille muorin syntymäpäiviä juhlimaan. Ts., saa herätä vissiin vähä vitun aikaasin.

JjJjePp. Turun sinappia... Vihreää!

ehheheeehe!Perjantai 31.10.2008 22:39

Jjeuh, kyllä on sellaanen olo että tänään voi olla aika helkkarin hauskaa. Ihan vaa tiedät Tellu ku käyt kuitenkin vakoilemas mitä moon kirjoottanu.

Toistaaseksi tulosveto on toiminu AIKAS huonosti... ei siitä yhdestä oo kuulunu vielä niis mais ku ollaan veikattu. Onneksi mulla on vielä pari chäänssiä täs myöhemmin...

Voivoi. Eiks vaan ookkin niin että Turun vihriä sinappi se on kaikkista parasta???


TEEERWE!


niin p.s. Tellu muista et kengät pitää syödä jos kalis on selvinpäin... Turun sinapilla. Mulle kaikilla mausteilla..........

voi hyvää huomentaTorstai 30.10.2008 01:30

Kai sitä ny saatana pitää tännekki kirjootella välistä oikein asiaakin.. Tai siis asiaahan mulla EI ole mutta jotain kuitenkin. Tylsyyden vuoksi sitten vissiin lähinnä.......

Mjooh, ens perjantaina pitääs olla tapaaminen kettu repolaisen kans. Siis meidän Lara sais mennä sellaaselle elukalle vähä haukkumaan. Ei ny vielä oo sanottua, mut mut... Mä kyllä vähän kehtaan näin etukätehen epäillä että hurtta taitaa pinkoa äireen helmoihin turvaan ku näkee ketun. Toivottavasti ny kuitenkin neiti osoittais potentiaalia käyttöönkin, jos lähdettäis sitten useammin luolille katselemaan sitä otusta.

Nyt tosiaan oli männä vkl Sjoen KV, ja Larppa oli luokkansa ainut... EH 1 eli ts. "turha" reissu. JA, TAAS, piti velipoijjalle näytellä hampahia :D ihme myyrä. Vaasas vähä vapautui loppuvaihees ja yritti Maurin kans leikkiä, ny taas äri äri sille. Kaippa tuo meirän sintti luuloo ittestänsä vähä liikoja, ku rotikka ollu leikkikaverina... toki herranen ku se vahtas että "täällähän on monta Mimmiä", ku näki rottiksia matkalla kehän reunalle :)

Näin siis oli sunnuntaina... Perjantaina menin itte Lapuan suunnille mökille, kaveri siinä sitte kävi kääntyys ja lauantaina tuli Meri ja Joni yöseuraksi. Sekin kans, Meri kerto sellaasiaki kummitusjuttuja että voi vittu, ku mua peljättää olla kotonakin nykyänsä! Haaha.. tosi kiva juttu. Arvakkaas näinkö la-su välisenä yönä sellaasiaki painajaisia. Se vitunmoinen myrsky ainakaan auttanu asiaa, ku tuuli ulvo mastojen teräsrakenteis. Mörköjä liikkeellä, yhyy.. :( Toki myrskystä ittestänsä sen verta, että mä pelkäsin että joku puu yöllä kaatunu Corollan päälle ja koko auto tuusan paskana... Se oliski sit ollu hauska lähtiä su ajeleen Sjoelle. Muutenki ky tuli vähä kiirus, notta voi jumalan kiitos poliisit on aamulla ollu vielä nukkumas ku maanteiden raivopää on päästäny tulemaan areenaa kohden.

Mjouhh... ei kai täs sitten muuuuta... :DDDDDDDDDDDD

kuKKuu mitä apinalaumaMaanantai 20.10.2008 23:14

Jaaha jaaha täs toinen bisse menos ja TiuGen kans vedetään khalijaa vaan menemään.

JeeJee KeparDia. Täs vaan henGaillaan meillä ja tällei... on se vaan kivaa viettää tyttöjen iltaa. Ja tsillai... Niinku ei oo miestä jalois pyörimäs heh heh... Ei jaksa olla katkera. Elämä jatkuu --->

Jooho... ny vaan sitte kaljaa koneeseen ja maanantai on oikein otollinen päivä sille :DDD

Otetaan pienet sille!!

dööPerjantai 30.05.2008 02:14

Vaaaalmiiiiistuuuujaaaasssseeeet......! Huomenna..

Areenas tavataan.

äääpäivääMaanantai 26.05.2008 23:47

Voooi valmistujaaaaseeet. Eij jaksa. Paperi vaa käteen ja pää täyteen. Jee jee kepardia. Kotia maata niinQ samantien.

Tänään oli kakkosvaihe.. Plää, vähä turhempaa bensan tuhlausta. Seisoa siellä kymmenen muun takana jonos jos kerran vartis pääsis jonku ringin kiertämään öljypellillä. Jes, jes. Ny on auto ihan paskaanen :( pakko mennä pesettämään...!


Sen vois melkein imuroidakin... jos sen tekis vaikka heti, ku aikaa on vaikka muille jakaa tai alottaas edes. Joo niinhän mä teenki.Heippa päivis.