IRC-Galleria

Hyvää uutta vuattaKeskiviikko 31.12.2008 23:34

Just de! :D On sellaanen kutina persees että tänään on vielä vähä pikkuusen hauskaa.. ehkä muutenki mielenkiintoista ;D

Täs ollaan ihan kotosalla juhlittu mölypallon, Matildan ja Jekan kans <3 ihanaa. Saas nähdä mihin ilta etenee :DDDDD

Dodi, uusiii vuasiii

!

Muhhahhaaaaha !Tiistai 30.12.2008 18:45

Jjeeeijj me siivooltii hieman Tellun kans eilen! Kyl on paikat tällingis ny.. Imurooda vaan pitääs ku joskus jaksaas. Hmm.

Uusvuos ja uuret kujeet luvas taas. Paljonpa on tähänki vuoteen taas mahtunu. Onneks alkaa uus... aah. Helpottava tietää.

Eikaitt siinä... Hyviä uusia vuosia. Tää lähtöö kohta mölypallon kaas lenkille!

Kehittävää?Maanantai 29.12.2008 02:33

Milla istuu koneella ja Tellu pelaa pleikkaa?? Koskahan sitä viittiis jotain ihan oikeesti järkevääki tehdä.. ei varmaan ikinä :D

skjdhbfidfbvge9iLauantai 27.12.2008 21:15

Jepjep. Joulupukki kävääsi tos pari päivää sitte. Vissihin oon ollu kiltti tyttö ku ei tuonu risuja.. :)

Eileen piti vähä käydä kylänrinkiä kuluttamas.. Näkipä taas kavereita :) paria semmoosta tuloo kyl hiton isoo ikävä, ku tarttee lähtiä Vaasaan taas.. Ei tuu ny varmaan pariin viikkoon nähtyä. Ja Tiiaa tietenki ihan jumalaton ikävä <3 Onneksi päästään maaliskuus etelän aurinkoon Tiugen kans:))) Palmun alle juomaan kaljaa ja kalastelemaan haikaloja. JJes! :D

Tjjooo... Tää flikka paineloo ny Vaasan suuntaan. Että tierätte mistä löytää :) Nährään ens vuonna.. Eli hyviä uusia vuosia kaikille!

WidduuLauantai 20.12.2008 03:20

Itseänihän ei voisi henkilökohtaisesti enää enempää vituttaa tällä hetkellä..

Olipa vitun kiva ja mielenkiintoinen tulla sjoelle taas.

JassådeTiistai 16.12.2008 15:24

Nnooonniin huomenna sitte alkaa työt.. Jipii. Mitähän sitä ny muka osaa enää tehdä, ku hetkeen oo tarvinu.. illan vois ainaki pyhittää siivoilulle yms. Ahdistaa ku joka paikka on romua täys eikä kukaan tiedä mihin mitäki laittaas.

Nettiä ny ei sitten hetkeen taida olla saatavilla että mua ei hirveemmin koneella varmaan näy :S mutta eipä se mittään vastailen kyllä aina ku kerkeen.

Tjohhoh.. Harri tuo Lalan isseelle tänään Kuortaneelle. Eipä tarvi Sjoelle asti lähtiä.. Onkin kyllä ollu ikävä koiraa, vaikka surku siellä Alavudellaki sitä tulee ku lähtee. Ei oo kivaa että ny jollain muulla on sitä ikävä, mutta onneksi on pieni maa niinku Suomi niin näkevät sitä vielä kyllä. Hipsukalle onkin sulhanen naapuris, joku jackrusseli tai joku.. en niin keriinny tarkkaan kattoa.

Hmmhmm. Ej ny jaksa justiin tarinoida mitään pitempää.

äääh..Tiistai 09.12.2008 17:53

Pikkuusen on olo niinku junan alle jääneellä... Sunnuntaina sellaanen melkee 39 kuumetta, ny ei onneksi enää. Ny on vaa kauhia flunssa sun muuta.

Voi jippii... En jaksa ees kirjoittaa enempää.

HejsanSunnuntai 07.12.2008 00:56

Och här är vi I Vasa nu. Här är jätte trevligt. Noniin ja sitten mää en alkaa enempiä enää sävellellä... Mutta Matildan luo tultiin vaimorakkahan kans. Tuolla nua kaks jotain naureskelee ja vahtaa telkkua?! No jepjep.

Ai ny tuo akka tuli vakoolemaan mitä kirjootan. No eipähän jää enää mun vieraskirjaan kii ku lukoo jo ny. Hähää.

Huomenna tosiaan kirjoittamaan vuokrasopimus. Kun, piti jo tänään mutta vuokran antaja ei ollu paikalla. Mutta eipä se mittään de. Ollahan sitten yötä täällä ettei eestaas tarvii ajella. Hmm. Ylimukavaa. Kattottii linnan pukujuhlia töllöttimestä. Muuuutta... ku olis ehkä vähän ikävä jotain... jotain ihmistä :) sen kans olis kiva olla ny :) Kun se on sellainen kiva :)

Hmjoohh... Kaippa tästä täytyy mennä seurustelemaan med min fru och Matilda. Ettäde hejdå och vi ses :D

---
Och sen vaknade jag, och släppte ut katten. Eller hur var det?

Till Vasa!Perjantai 05.12.2008 21:33

...I morgon..

Juu juu. Että semmoosta. Lähretähän vaimon kans Matildan luo, ja kirjoittamaan vuokrasopimus. Wipii. Pitääs kyl johnain välis ehtiä käyrä hakees kullalle joululahja. Ja vaimo vois ostaa sen joulukuusen sitte niin saan laittaa sen sinne puun alle :P hihii.

Jasså de. Täs ny vois pari juoda, ei mitään perskänniä, että kykenis huomenna lipittämään sitte. Ei viime vkl voinu juoda niin ny pitää sitte ottaa huomenna vahinko takaasi... :D no hehheh. Hyvä lähtiä ny Vaasaan sekoilemaan, nolata ittensä ny niin perusteellisesti sitte että ei kehtaa enää muuttaa :D pakko jäädä Sjoelle x)

No ej. Pääsis ny se akan ketale jo töistä... :)

Ja ja... no niin. Enpäs sanokkaan mitä meinasin :P

Voi tjjaa!Torstai 04.12.2008 02:10

Pikkuusen myöhästyin et oisin ehtiny kirjoottaa keskiviikon puolella. No ei kaitt siinä sitte..

Däämn, mun ja vaimon ruokapöytä tuloo vasta perjantaina >:( fakfakfak. Onneksipa sillä ny ei niin kiirus oo ku muutto on 15. pvä. Kerkiää ihan hyvin tulla. Mulla on kaikki ihan levällänsä enkä saa mitään aikaaseksi. En tiedä mistä aloottaa pakkaamista....

Hmm, ny pääsis "aikaasten" nukkumaan mut ylläriylläri, ei väsytä.. aina kans pitää olla niin. Ja eilen olis väsyttäny, mut ei päässy nukkumaan...

Voivoi ja lämmin leipä... En keksi enää enempää juttua!