IRC-Galleria

Nii se o.

voivoiKeskiviikko 13.09.2006 22:42

Eipähän oo palijoa tullu tännekään kirjoiteltua. Eipähän oo mitään kirjoottamistakaan..
Kokeeseen taas pitäis lukea, eipähän jaksais, meni eilen jo niin myöhälle lukies..

Voi perse. Enpähän väännä enempää juttua väkisten.

No nut on hjuva fiilisPerjantai 01.09.2006 17:40

Justihinsa kotiuduin tuos Kauhajoen ruokamessuilta. Oli kiva lämmin päivä, kaikkea mukava löyty ja tuli maisteltua. Pistin siinä melkein 20 euroa sileäksi, tuli ostettua hunajaa ja vähän mausteita. Hienon vyönkin olisin löytäny mutta sillä oli aivan liikaa hintaa.

Tjooho.. Ei kauan tarvi kotona viipyö, pian täytyneekin lähteä isännän työ ja keskisenmäelle. Nälkäkin on sen verran suuri (ja jääkaappi tyhjä) että vois vaikka hakia pizzatkin. Saas nähärä... Kaljaakin tekis mieli, niin pirullinen viikko ollu takana.. Paitsi se ylipitkä koulupäivä, eilen meillä oli 500 senioria syömäs. Siinä kans oli jonkin verran tekemistä...

Että sillai, nyt paistamaan pikkusiskolle lettuja ja sitten johonkin muualle! :)

Ja se oli sitten viimeenen kerta..Keskiviikko 30.08.2006 00:51

..Kun mä enää ikinä suostun tuollaasihin tarjoilutilaisuuksihin. On nyt siis 12 tunnin koulupäivä takana, vähäsenkö niinku väsyttelee. Jalat on kipeät, hartiat jumis ja armoton vitutus. Voivoi..

Perseestä, taas alkaa Big Brother. Voi herranjeesus se ohjelma on paska!

Vois hippuloida suihkuun ja nukkumaan.

Voi vittuMaanantai 28.08.2006 14:44

Enpä voi muuta sanoa. On ollu niin kauhia krapula koko päivän jotta.. Vain nukkunu ja käyny laattaamas välillä. Aah... No olipahan hauskaa (ainakin eilen..)

Tiia ja Emppu oli meirän kans alavudes viettämäs mökkikauden päättäjäisiä. Oli muuten hauskaa, muuta ei siitä illasta enää muistakaan. Paitsi että oli heikohko olo sunnuntaiaamuna..

Jaah, pitääsköhän kokeilla syödä jotain. Jos vaikka pysyis sisällä..

Morjens.

Mmjou.Tiistai 22.08.2006 19:51

AAA KALIJAAAA SAATaNAAaa. Helvetti ku sekoaa pÄÄs. Piti tulla oikein käymäs kotonakin pitkästä aikaa. Äipykän oli niin ikävä että oli ihan pakko tulla.

Pitipä eilen käydä vähä kaupoolla Henskin kans, löyty järkyttävän ihanat kengät ja kaikkea muutakin kivaa olis ollu.. ei vaan viitti pistää rahoja taas kaikkeen turhaan ku pitää olla näin vitun köyhä. Aah ai lööv opiskelijaelämä.

Voi ku olis jo viikonloppu..

ah ehanaa..Torstai 10.08.2006 20:42

Eka kouluviikko melkein lopus.. jee..

Kauhia väsy.. Perseestä ku ei päästä edes keittiölle kun 2 kertaa viikos. Pelkkää teoriaa vaan, daa-da-daa. Vähä pyllystä. Istu vaan 8:n tunnin päivä paikallas.. joo ei kiinnosta.

TjohKeskiviikko 26.07.2006 21:49

Nonih, taas on raskas työpäivä takana, luojan kiitos. Mä en ymmärrä, oon nukkunu pitkät yöunet kerrankin enkä millään meinannu päästä sängystä ylähän. Ja nytkin on olo niinku junan alle jääneellä...

Syöjiä oli tälle iltaa ihan mukavasti. Toivottavasti ei tuu samanlaista ryysistä huomenna :S Ruoka meinas loppua kesken niin piti nopeasti keksiä kahdelle mattimyöhäiselle jotain syötävää ja hyvitellä niitä. No, olivat tyytyväisiä kuitenkin, sehän se on tärkeintä. Myöhälle meinas taas mennä, wittu soikoon piti kiertää sitten pidemmän kautta kotia kun lähin portti oli jo käyty sulkemas >:(

Aaaahhh... enää tämä viikko, sen kun jaksais. Sitten sais taas viikon verran olla ihan rauhas ennen koulun alkua.

Jos menis päikkäriille ny..
>

njooh..Keskiviikko 12.07.2006 18:27

Voi kyllä olis saanu olla pitee viikonloppu! Ollu niiiin tympeetä olla taas töissä, melkein vois tottua tuohon lötväämiseen.. Ny vaan vetää taas pitkää päivää. Helkkarin työnarkkiuraohjus..

Blöh, TYLSÄÄ. Ei mithään tekemistä.. tuntuu elämä loppuvan tähän ku tuloo töistä kotia.

Tjaah. Olipa järkevä päiväkirjamerkintä tämäkin o_O

blööhTorstai 06.07.2006 01:30

Ei voi olla tylsää ei.. Menny niiin hienosti tää ilta ja melkein koko viikko istues telkkarin ääres iltaisin. Mikään ei jaksais huvittaa mut silti ei jaksaisi vain olla..

Voi huomenna on torstai.. Tarvisi montaa päivää töiskään kituuttaa niin olis jo viikonloppu. Millään jaksaisi oottaa sinne asti. Njaa noh, kyllähän se kun tilipäivä koittaa korvaa jo paljon. Ei kuitenkaan tarpeeksi... Kivempi nyt olla aamuvuoros vaikka aikaisin pitääkin herätä. Huomattavasti mukavampaa hommaa ku yksin kyhnätä iltasella eikä ikinä ehdi lähteä ajoissa :S

Tjaah, pitäsköhän nukkumaan mennä. On kuitenkin pirullinen ylähän nouseminen aamulla taas.