IRC-Galleria

hoih.Tiistai 24.10.2006 03:20

Voi jelämä. Luulis että tämä viikko menee hyvinkin hitaasti, mutta eih... tuntuu päivät loppuvan kesken, ja tekemistä riittää melkeinpä liikaakin. Saathana, mä taidan hoitaa sen viiniesittelyni koulussa juottamalla koko porukan känniin ja thät's it. Ei oikein jaksa keskittyä..

Mjhoh. Eikä siinä kaikki, viimeisen 2 viikkoa on ajatukset risteilly päässä niinku ohjukset. (Oho, AJATTELUA?)
Olisi vain niin helppoa, kun saisin tilaisuuden eräälle ihmiselle kertoa asioita, mutta ei se vain niin yksinkertaista ole. Mutta ehkä vain jos ei puhu mitään vähään aikaan, voi olla että pääsenkin vain helpolla, syntisen helpolla... Ei se niin hyvältä tunnu, mutta saattanee olla vain paras vaihtoehto.

On se elämä vaikiaa. Voi hitto että mä inhoan itteäni jossain asioissa niin aivan liikaa..

JeppistäTiistai 17.10.2006 19:25

Keksiskö joku mulle tekemistä? Perseestä kotosalla taas viettää ilta... Kaljaa tekis mieli mutta ei kukaan taida lähtiä kaveriksi :S

Kävinpä tuos työssäoppimispaikaskin, oli ihan mukavan oloista porukkaa sielä. Pian sekin hauskuus taas alkaa..

Äää vielä 2 viikkoa... sitten poooois

jesjesjes... :D:DPerjantai 13.10.2006 16:37

Aaah pian aivan vitun kauas täältä helevetin kylmästä tympeästä inhottavasta Suomesta! Vaikka se onkin vain viikko niin eipähän tarvi olla täällä.....

Vitsit, nyt olis sitte syyslomaki... kaikkea jänskää tieros ;D

Woahaha...
Nii se o.

voivoiKeskiviikko 13.09.2006 22:42

Eipähän oo palijoa tullu tännekään kirjoiteltua. Eipähän oo mitään kirjoottamistakaan..
Kokeeseen taas pitäis lukea, eipähän jaksais, meni eilen jo niin myöhälle lukies..

Voi perse. Enpähän väännä enempää juttua väkisten.

No nut on hjuva fiilisPerjantai 01.09.2006 17:40

Justihinsa kotiuduin tuos Kauhajoen ruokamessuilta. Oli kiva lämmin päivä, kaikkea mukava löyty ja tuli maisteltua. Pistin siinä melkein 20 euroa sileäksi, tuli ostettua hunajaa ja vähän mausteita. Hienon vyönkin olisin löytäny mutta sillä oli aivan liikaa hintaa.

Tjooho.. Ei kauan tarvi kotona viipyö, pian täytyneekin lähteä isännän työ ja keskisenmäelle. Nälkäkin on sen verran suuri (ja jääkaappi tyhjä) että vois vaikka hakia pizzatkin. Saas nähärä... Kaljaakin tekis mieli, niin pirullinen viikko ollu takana.. Paitsi se ylipitkä koulupäivä, eilen meillä oli 500 senioria syömäs. Siinä kans oli jonkin verran tekemistä...

Että sillai, nyt paistamaan pikkusiskolle lettuja ja sitten johonkin muualle! :)

Ja se oli sitten viimeenen kerta..Keskiviikko 30.08.2006 00:51

..Kun mä enää ikinä suostun tuollaasihin tarjoilutilaisuuksihin. On nyt siis 12 tunnin koulupäivä takana, vähäsenkö niinku väsyttelee. Jalat on kipeät, hartiat jumis ja armoton vitutus. Voivoi..

Perseestä, taas alkaa Big Brother. Voi herranjeesus se ohjelma on paska!

Vois hippuloida suihkuun ja nukkumaan.

Voi vittuMaanantai 28.08.2006 14:44

Enpä voi muuta sanoa. On ollu niin kauhia krapula koko päivän jotta.. Vain nukkunu ja käyny laattaamas välillä. Aah... No olipahan hauskaa (ainakin eilen..)

Tiia ja Emppu oli meirän kans alavudes viettämäs mökkikauden päättäjäisiä. Oli muuten hauskaa, muuta ei siitä illasta enää muistakaan. Paitsi että oli heikohko olo sunnuntaiaamuna..

Jaah, pitääsköhän kokeilla syödä jotain. Jos vaikka pysyis sisällä..

Morjens.

Mmjou.Tiistai 22.08.2006 19:51

AAA KALIJAAAA SAATaNAAaa. Helvetti ku sekoaa pÄÄs. Piti tulla oikein käymäs kotonakin pitkästä aikaa. Äipykän oli niin ikävä että oli ihan pakko tulla.

Pitipä eilen käydä vähä kaupoolla Henskin kans, löyty järkyttävän ihanat kengät ja kaikkea muutakin kivaa olis ollu.. ei vaan viitti pistää rahoja taas kaikkeen turhaan ku pitää olla näin vitun köyhä. Aah ai lööv opiskelijaelämä.

Voi ku olis jo viikonloppu..

ah ehanaa..Torstai 10.08.2006 20:42

Eka kouluviikko melkein lopus.. jee..

Kauhia väsy.. Perseestä ku ei päästä edes keittiölle kun 2 kertaa viikos. Pelkkää teoriaa vaan, daa-da-daa. Vähä pyllystä. Istu vaan 8:n tunnin päivä paikallas.. joo ei kiinnosta.