IRC-Galleria

Ei voi olla oikeesti näin väsy...Keskiviikko 15.11.2006 19:08

...Ja jokapaikka kipiä. Hirvittää ajatellakin että ens viikonloppukin pitää olla töis ja silloin on vielä Pohjalaaset Suurmarkkinat eli voi olla jonkin verran syöjiä....

Ei hitto, vois ottaa päikkärit.

aaAAA! burn out iskee!!!!Maanantai 13.11.2006 00:31

Hitto ei voi ihmistä tihkaista NÄIN paljon! Oikeasti... mulla ei ole niinkuin minkäänlaista kiinnostusta lähteä huomenna töihin (työssäoppiminen on taas alkanut, kestää kuutisen viikkoa). Kiinnostaisi löytää se kadonnut inspiraatio tehdä jotakin, nyt vain huvittaisi olla ja möllöttää ja maata sängyn pohjalla. Mikään ei masenna, mutta ei vain jaksa tehdä yhtään mitään... Pööh.

Ääh, ei kai sitä auta kun painua nukkumaan tästä että edes jotenkin jaksaisi huomenna... Kunhan nyt ensin on pakko katsoa Ketonen & Myllyrinne :D

Juu, ja hyvää isänpäivää kaikille isille!

Aah, home sweet homeLauantai 04.11.2006 16:43

Kyllä ei voi muuta sanoa kun että onpas kiva olla kotona.. Lunta on järkyttävästi (voiko viikossa sataa NÄIN paljon?!) ja kylmä ku mikä. Hesas olis vielä tarjennu mutta tämä pohjanmaa.. ah mikä ihana luminen erämaa ja kylmyys.

Nyt on päällä kauhea lomaltapaluumasennus.. Enää ei majakan valo valaise mun iltaani :/ eikä mereltä tuule tupahan. Plääh. On se surkeaa. Kaikkista paras on se että ens viikon perjantaina alkaa työharjoittelu.. voi jippijaijee.

En tierä mitä sitä tässä tekisi tänään. Sauna on ainakin ehdoton!

Njuh, kai mä repäisen pian vähän pidemmän matkakertomuksen tänne, tuskin kyllä kannattaa. Eihän näitä kukaan kuitenkaan lue :)

hoih.Tiistai 24.10.2006 03:20

Voi jelämä. Luulis että tämä viikko menee hyvinkin hitaasti, mutta eih... tuntuu päivät loppuvan kesken, ja tekemistä riittää melkeinpä liikaakin. Saathana, mä taidan hoitaa sen viiniesittelyni koulussa juottamalla koko porukan känniin ja thät's it. Ei oikein jaksa keskittyä..

Mjhoh. Eikä siinä kaikki, viimeisen 2 viikkoa on ajatukset risteilly päässä niinku ohjukset. (Oho, AJATTELUA?)
Olisi vain niin helppoa, kun saisin tilaisuuden eräälle ihmiselle kertoa asioita, mutta ei se vain niin yksinkertaista ole. Mutta ehkä vain jos ei puhu mitään vähään aikaan, voi olla että pääsenkin vain helpolla, syntisen helpolla... Ei se niin hyvältä tunnu, mutta saattanee olla vain paras vaihtoehto.

On se elämä vaikiaa. Voi hitto että mä inhoan itteäni jossain asioissa niin aivan liikaa..

JeppistäTiistai 17.10.2006 19:25

Keksiskö joku mulle tekemistä? Perseestä kotosalla taas viettää ilta... Kaljaa tekis mieli mutta ei kukaan taida lähtiä kaveriksi :S

Kävinpä tuos työssäoppimispaikaskin, oli ihan mukavan oloista porukkaa sielä. Pian sekin hauskuus taas alkaa..

Äää vielä 2 viikkoa... sitten poooois

jesjesjes... :D:DPerjantai 13.10.2006 16:37

Aaah pian aivan vitun kauas täältä helevetin kylmästä tympeästä inhottavasta Suomesta! Vaikka se onkin vain viikko niin eipähän tarvi olla täällä.....

Vitsit, nyt olis sitte syyslomaki... kaikkea jänskää tieros ;D

Woahaha...
Nii se o.

voivoiKeskiviikko 13.09.2006 22:42

Eipähän oo palijoa tullu tännekään kirjoiteltua. Eipähän oo mitään kirjoottamistakaan..
Kokeeseen taas pitäis lukea, eipähän jaksais, meni eilen jo niin myöhälle lukies..

Voi perse. Enpähän väännä enempää juttua väkisten.

No nut on hjuva fiilisPerjantai 01.09.2006 17:40

Justihinsa kotiuduin tuos Kauhajoen ruokamessuilta. Oli kiva lämmin päivä, kaikkea mukava löyty ja tuli maisteltua. Pistin siinä melkein 20 euroa sileäksi, tuli ostettua hunajaa ja vähän mausteita. Hienon vyönkin olisin löytäny mutta sillä oli aivan liikaa hintaa.

Tjooho.. Ei kauan tarvi kotona viipyö, pian täytyneekin lähteä isännän työ ja keskisenmäelle. Nälkäkin on sen verran suuri (ja jääkaappi tyhjä) että vois vaikka hakia pizzatkin. Saas nähärä... Kaljaakin tekis mieli, niin pirullinen viikko ollu takana.. Paitsi se ylipitkä koulupäivä, eilen meillä oli 500 senioria syömäs. Siinä kans oli jonkin verran tekemistä...

Että sillai, nyt paistamaan pikkusiskolle lettuja ja sitten johonkin muualle! :)

Ja se oli sitten viimeenen kerta..Keskiviikko 30.08.2006 00:51

..Kun mä enää ikinä suostun tuollaasihin tarjoilutilaisuuksihin. On nyt siis 12 tunnin koulupäivä takana, vähäsenkö niinku väsyttelee. Jalat on kipeät, hartiat jumis ja armoton vitutus. Voivoi..

Perseestä, taas alkaa Big Brother. Voi herranjeesus se ohjelma on paska!

Vois hippuloida suihkuun ja nukkumaan.