IRC-Galleria

Vittusaatana.Keskiviikko 10.06.2009 14:11

Perkeleen helevetin vitun saatana. Kohta joku pääsöö hengestänsä.. Kans asiat tunnu vittu hoituvan sitte vittu vitun millään vittu. Oonhan mä 2 viikkoa odottanu jo takuita takasi. Saatana mis mun rahat on... Teen aamupuuroa vuokranantajasta jos ei pian ala paalua näkyä tilillä.

Vittuperkelesaatana.

o_OSunnuntai 07.06.2009 03:30

"Vietän kullan kanssa iltaa"

Käytiin syämäs Sepikses ja cruisaalemas pitkin Vaasaa. Nyt sitte "nukkumaan". Eiku siis NUKKUMAAN,
huomenna aikaanen herätys töihin. Eli siis vois tästä mennä nus... eiku NUKKUMAAN.

Heihei päiväkirja.

:)Perjantai 05.06.2009 02:42:)

Ja niin...Maanantai 25.05.2009 22:38

...Syntyi tänään neljä pientä poikaa Laralle :) 2 mustaa ja 2 punaista. Tästä koirakuumeesta selvittiin sitte helpolla, ku ei tyttöjä tullu... Ei tarvii miettiä ottaisko toisen vai ei :)

HahhaaSunnuntai 17.05.2009 20:01

Niin kusi kintuille nekin euroviisut :D:D:D ja PAHASTI. Terhi ja Hippu tuli eilen niitä meirän kaas kattelemaan. Ny sit saakin mietiä mitähän widduuu sitä oikeen tekis?? Vaimoki lähtöö Sjoelle taas.. Mä pääsen vasta keskiviikkona o_O Ja silloinki saa istua himas vaan, ku auto lähtöö telakalle taas vaihteeksi.. Uutta maalia pintaan =)

Vapaapäivä \o/Torstai 14.05.2009 18:37

Vähänkö oon ollu muka ahkera tänään... Ainakaan ei oo koko päivä menny laiskotelles. Kerinny käydä kaupungis hoitelemas asioita sun muuta... Yhtään ei vaan puhti riitä siivoamiseen vaikka olis ihan suositeltavaa imuroidakkin joskus. Kerätä energiaa illaksi että jaksaa lähtiä lenkille vaimokullan kans :)

Voooij då. Myyräkoiraki on hyvin paisunu, että luulis sieltä ny muutaman pennun tulevan :) lähtöö pian Nurmoon suuntaan kasvattajalle.. Ei tiiä, kuinka mä pystyn olemaan ilman sitä 2kk... Tuloo tohloksi ilman koiraa talos. Hyvä sängynlämmittäjä vielä kaiken lisäksi. Ei nääs enää mahdu edes omaan boksiinsa..

Jjjaa a ei kai se auta ku alata hommiin.. Saa paikat joskus tällinkihi täälläki.

HAHAHAHAKeskiviikko 13.05.2009 02:27

Kyllä juurikin niin.

HAH HAH JA HAH ! ! !

voi heh heh..Keskiviikko 01.04.2009 16:26

..olipa ny helevetin hauska aprillipila gallerialla. Heko heko aivan hampaita naurattaa..

joo o!Perjantai 20.03.2009 23:46

Täällä vaan istutaan etelän lämmös, hähhähhää ja hajokkaa siihen... lämmintä on ollu sellaanen 20 astetta, vähä kyl tuullu mut kuitenkin. Tänään joskus 12 aikaan paikallista aikaa ollaan tultu ja ny tuos käveltiin rannas, käytiin ravintolas (syötiin Tiian kans vuohea! Ja soli hyvää) ja sit ollaan oltu vain...

Ei täs muuta mutta kultaa on ikävä <3

!!Tiistai 17.03.2009 22:49

Voi plööööö vois olla jo torstaaaaijjj.... Viiitsit. Hyvää keliä pitääs olla luvas meirän lomaviikolle. Wibii \o/

Pitääsköhän hankkia palovakuutus äkäsee ettei vaimo kärvennä kämppää ;P Nno eei.. Pidä kulta rakas huolta kodista. Ja se tupakointi on sitte loppu ku mä tuun kotio :D

Jjepp, Larallaki juoksut alkoi, astutetaan ja nyt kovaa toivotaan josko tulis ruskeita pentuja. Tai pentuja ylipäätään. Josko tulis meille sitten perheenlisäystä.. Ei tiärä. Näyttelyt oli menny ihan kohtuullisen hyvin. Aaaaa mä kuolen ku en näe Lallukkaa pariin viikkoon! Ollu jo ny aivan hirveä ikävä koiraa.

Hmmm pitää kattoa kirjoottelenko tulevana viikkona tänne jotain :D