IRC-Galleria

Meila ei ole helpoa taala SuomesaMaanantai 24.08.2009 22:47

Siis arvaaa... Haha. Tää ny kans oikein. Mulla on tällaanen mielipide, jonka takia mun päivästäni tuli tooosi mielenkiintoinen. Ja tää mielipide on, että jos pitää lähteä oikein ulos syömään, niin silloin syödään sit jotain ns. "hienompaa ruokaa". NNo, isännällä oli nälkä ja mentiin sen ja äireen kaas syömään. Seisovas pöydäs oli jotain nakkikeittoa yms.. (ja hyi, vaikka oonki kaikkiruokainen niin maksaa en syö mihnään muodos). No siis... maksa ny kymppi jostain lautasellisesta soppaa, ja samalla rahalla teet viiden litran kattilallisen himas ilman mitään vaivaa.

Onneksi on näis ravintoloissa tuo á la carte-lista. Tällä kertaa vaan vilaus sille listalle.... Hampparia, hampparia, lisää hampparia ja ranskiksia ja pizzaa. HMM! Juu ei kiitti... Jos mä meen ravintolaan, mä haluan kunnon ruokaa, joku kiva pasta-annos tms. Enkä mitään roskaruokaa. Toisena vaihtoehtona ku on sit nää metsästäjänleikkeet ja lehtipihvit. Eli pihvit ja ranskikset suoraa pakkasesta rasvakeittimeen, vähä pussijauheesta tehtyä kastiketta ja mikros lämmitettyjä pakastevihanneksia. Ja annos maksaa ainaki 15 egee. Yhtäkkiä mulla ei ollukkaa enää nälkä.

Ja siinä vaiheessa totesin yhden ikävän erheen tehneeni... Olin äiteen ja isän kans samalla kyydillä matkas, oma auto kotona. Ei auttanu ku nöyränä soittaa pikkusiskolle, että tuu skootterilla hakemaan mut...... :D

Mitä tästä opimme? Emme yhtään mitään :DDDDDDDDDDDD

Ddiiiddadaaa.Keskiviikko 19.08.2009 14:58

Käytiin Tiian ja Merin kans eileen Keskisellä. Hjoo huolella tuli kallis reissu taas.. Mut löytypä kaikkea kivaa, mitään turhuuksia ei tullu osteltua :) Sit käytiin Alavudella, kävin kattelees maton kuteita jos vaikka sais joskus uuden maton tuonne mun palatsiin! Sai siinä samalla Laraki pöhlööttää Mimmin ja Lulun kans. Silti koirasta näkyny mitään väsymyksen merkkejä ehtoolla.. Saakin ny nähdä kuinka murju-mäyrä taas mulle murjottaa, ku pitää lähtiä Vaasaan.

Hmmjjooh ny vois juoda sumpit loppuun ja lähtiä liikkeelle Tiian kans :) Ehtoolla oliski sitten treffit.. yks mies lupas tehdä ruokaa ;)

No kyy ny!Tiistai 04.08.2009 18:58

Huomenna on Törnävän lammikko täynnä kuolleita sorsia... Käytiin Tiian kaas vähä ankkoja ruokkimas. Heiteltiin lokkeja kivillä ettei ne syö ankkojen eväitä. Ikävä ku ykskään ei osunu..

Hjooh, eiköhän lintuinfluenssa taas kohta voi hyvin. Jännä juttu...

Voi tulis jo äitee kotia mun on nälkä.


--
Adam Tensta feat. Sophia Somayo - Before U Know It

Kauaa ei pienen ihmisen onni kestä..Tiistai 28.07.2009 01:33

..On se taas niin tullu nähtyä:(

Dippadappadai..Maanantai 27.07.2009 19:03

..Kääntyy pian CoooRillan keula kohren Pohjanmaata... vittuhun täältä helevetinpersejoelta. Taidanki tästedes pysyä tiiviisti omas kotikaupungis..

Eijjoo heleppoo saatana..Lauantai 25.07.2009 03:37

Voiko ihmislasta enää enempää vituttaa..

Vapariiiiiii edes... :DKeskiviikko 22.07.2009 02:00

Elikkästä pitää siivota huomenna ku äiree tuloo käymähä!! Pjerkeles. Ja vooi ku on oikein hurja yks vp. Menee siis tehdes kaikkee epähyödyllistä... Nytkin täällä oon Tellun työnä repimäs sen vanhoja tiliotteita ja heittelees tavaraa roskiin :D Voihan sitä iltansa näinki kuluttaa. Koirapuistollaki tuli käytyä taas, pitää ny ottaa tavaksi että sen kerran viikos ehtiis. Aivan koiraki tuu mökkihöperöksi, näkis vähä muitaki :)

Tjahanss, ja eikus jatkamaaaaaan--->

Kenkiä ei voi koskaan olla liikaa..Perjantai 17.07.2009 02:54

..Joten piti sitten mennä yhdet viimeesen päälle "nussi-mua"-buutsit tilaamaan... =)
Kiitos tästä kuuluu sulle Tiia... Vietin varmaan tunnin Joybootsin sivuilla kuola valuen.. :D

No, pari viikkoa, pari viikkoa... :)

Blööh.. Huomenna töihin. Ei paljoa saanu näinä kahtena vapaapäivänään aikaaseksi paitsi rahan menoa. Piti ostaa mikroki eileen... Nyt mun täydellisestä keittiöstäni ei puutu enää mitään :D Eli tienaamaan siis taas pitää mennä.


--
Selecto - Kesäkuntoon

Vittusaatana.Keskiviikko 10.06.2009 14:11

Perkeleen helevetin vitun saatana. Kohta joku pääsöö hengestänsä.. Kans asiat tunnu vittu hoituvan sitte vittu vitun millään vittu. Oonhan mä 2 viikkoa odottanu jo takuita takasi. Saatana mis mun rahat on... Teen aamupuuroa vuokranantajasta jos ei pian ala paalua näkyä tilillä.

Vittuperkelesaatana.

o_OSunnuntai 07.06.2009 03:30

"Vietän kullan kanssa iltaa"

Käytiin syämäs Sepikses ja cruisaalemas pitkin Vaasaa. Nyt sitte "nukkumaan". Eiku siis NUKKUMAAN,
huomenna aikaanen herätys töihin. Eli siis vois tästä mennä nus... eiku NUKKUMAAN.

Heihei päiväkirja.