IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

lallallallaaaKeskiviikko 28.12.2005 15:14

Hjooh hyvin alkanu tää päivä, nukuin hirmuusen pitkään ja pikkusisko on huudellu toises huonees niin ettei oo saanu enää unta.. Väsy on kyllä mieletön, pitäs melkein vieläki mennä nukkumaan jos vain olis aikaa. Pitää kohta lähteä kaupungille, lähtöö linkka alavudelle. Pääsöö taas mettän keskelle rauhoittumaan.

Ei kai siinä muuta, näkyilemme ääsjoella päin uutena vuotena.

Terppa.

hmph.Lauantai 24.12.2005 02:03

Myöhästyin sitten muutaman minuutin että olisin ehtiny kirjoittaa perjantain puolella. Däämn.

No ei se mitään..
Vituttaa. Paljon. Kaikki.

Onneks joulu on vain kerran vuodes.

Mä oon paska joka asias!!!???! VITUN KIVA KUULLA.

Tappakaa ittenne.

HååTorstai 22.12.2005 13:32

Hehheh, tulin aamulla siihen tulokseen ettei jaksanu huvittaa lähtiä kouluun. Ihan turhaan olisin siellä ollu,varmaan oo porukkaa ollu juuri yhtään... nukkunu tyytyväisenä koko päivän.

Isä tuos oli menossa hautajaisiin ja äksäs kravatin paris. Mietittiin siinä sitten pitkän aikaa kuinka solmu tehrään. Semmoosen puolen tunnin härväämisen jälkeen se onnitui saada toimivan solmun ja pääsi lähtemään. Kuut.

Mullakin olisi itseasiassa kiirus mutta kun joku isän tuttu on tulos hakemaan jotain ohjekirjaa?! Että mut on sitten laitettu tänne istumaan ainakin kahteentoista asti. Perkeles. Pakko vissihin vielä miettiä joulun yli mitä vie lahjaksi rakkaani vanhemmille. Eipä me tosin palailla ku vasta maananaina viimeistään (?) alavudelle.
Mä saan taas tehrä "turhan" reissun sinne tänään... Kerätä sieltä tavarat ja siivotakkin pitääs. Ei oo helppoa.

Oli kyllä mielenkiintoinen ilta eilen ku kerrankin sai olla omas rauhas. Keskellä yötä söin bruschettoja (?? o_O ??) ja vahtasin piirrettyjä. Witschit... wähäkö hianoo.

Siinä kai sitten tärkeimmät, ny vois mennä kaffille... ja pian saakin lähtiä..

hellööy ögenTorstai 22.12.2005 00:01

aah it's sou nais tu bii hiör ögen.

Tulinpa tänään sitten kotiin,tänne sivistyksen pariin :D en oo mitään ehtiny tänään tehdä, väkiä on rampannu koko ajan vaan. Risto ja Jarkko, Leena ja sen Jarkko kävivät tänään. On se vaan kiva nähärä kavereitakin...

Koko päivän oon ollu kahren vaiheilla, menisinkö huomiseen joulujuhlaan vaiko en.. olisin kyllä ihan varmasti menny jos oltais Hennan kans saatu metallipoikia meirän kans pitelemään kynttilöötä sinne juhlaan. MuttaQ eij. >:( jos vain kävis toikkarin hakees, moikkaamas ihanaa luokanvalvojaa joka tulee taas takaisin.. päästään meirän ihQ sijaasesta.. aah.

Vielä pitääs ressata mitä ostaas Nasun porukoille joululahjaksi. Päästään jouluksi tänne meille vaihteeksi, ja huomenna pitäis joku lahja vierä niille, ku ei ilkee olla antamatta.. ovatpa niin mahtavat porukat että. :)

Aah son joulu...jesh... loma. Jesh.

Leenalle tieroks tilanne on 1 - 1 just ku lähritte xP

hahaahTiistai 06.12.2005 17:51

Jahs son ittepäisyyspäivä eli telkkarista tuloo tänään virallisesti pelkkää sontaa. (tähän väliin korjaus: Tuntematon sotilas ei ole). No tietääpä keksiä parempaa tekemistä. Ehkä sitten ihastella niitä Linnan pukujuhlia. Eipä käy kyllä Tarja Halosta kateeksi ku saa seistä monta tuntia kättelemäs vieraita.

Mietin täs jo alan vaihtoa ku laitoin pikkusiskon hiuksia sen pyynnöstä. Ehkä musta olis pitäny tulla sittenkin kampaaja eikä mitään kokkia. Noh, mä en onnekseni oo tarpeeksi hyvännäköinen kampaajan hommaan. Ja voin mä päreeni polttaa keittiössäki yhtälailla. Ettei asiakkaiden silmien alla.

Tässä varmaan piakkoin pitää lähtiä takaasin mettäperälle alavuteen :D hihhih. No ei kai, kivempi se on olla mettän keskellä rauhas saa tehdä ainakin MELKEIN mitä huvittaa.. varmaan huomenna vielä voin tulla kotiin käymään, mutta sitten tuskin enää tuun sjoelle takas. No witunko väliä, kai tää paikka ilman muakin pysyy pystys. (pysyy ehkä paremminkin)

Soommo

o_OTiistai 06.12.2005 01:20

Jälleen yksi tylsä päivä melkein kasassa. Pian saakin painua taas nukkumaan. Käytihin Nasun kans taas hakees leffoja makuunista. Ihan kivasti niiden ennätysjahti on menny, vuokrauksia oli sillä hetkellä yli 130 000. No joo me ollaankin siinä paljon autettu :D

Pikkusiskolla oli taksvärkkipäivä koulusta. Siellä ne oli kaverinsa äiteen seuras menny Keskiselle ja shoppailleet koko päivän. Helevetti soikoon.. en mäkään silloon niin vähällä päässy. Perkeles. Mutta no, kivaahan tämä on itte ollu olla vapaalla, rankka viikko muutenkin tulos, oikein keskiviikko ja torstai koulua :D

Joof siinä kaikki tällä erää :)

ööhmSunnuntai 04.12.2005 22:28

En mä sitte tehnykkään sitä lumiukkoa. Olin liian laiska rehatakseni persettäni ulos asti... no ei soo niin nuukaa täs firmas.

Haah kävin tänään kaupoolla sillä aikaa kun rakkaani rassasi isseen kans toyotaa. Noof tulin siinä sitten ostaneeksi mussukalleni joululahjan.. o_O ny ei onneks enää tarvi turhia ressata sellaasia. Viime vuonna taisin miettiä melkein kesästä asti mitä ostaisin joululahjaksi.. Siltä varoolta jotta nasu sattuisi eksymään tänne, en kerrokkaan tässä mitä ostin.

Hesessäkin tuli käytyä että johan perse leviää. Jeah... no onhan viime käynnistä jo aikaa..vai onkohan? :D

Jaa siinä kai sitten kaikki mainittavan arvoinen olikin.. tämän päivän osalta.

Jaah notta että..Lauantai 03.12.2005 18:37

Pitää nyt sitten tätäkin kokeilla, tätä päiväkirjahomma... tierä sitte... o_O

Melekoosen tylsä päivä on ollu, nukuttu ensin pitkään, sitten surffaillu tv - jääkaappi - tietokone väliä. Leffatkin tuossa käytiin palauttamassa Makuuniin, ja haettiin uusia. Vähäkö jänskää.

Mielikuvitus on aika vähissä tämän kirjoittamisen suhteen joten parempi lopettaa tähän ettei turhaan tuu paskaa jauhettua.

Meen ny pihalle ja teen lumiukon. Repikääs siitä!

äähhähhää
stay bamboocha
- Vanhemmat »