IRC-Galleria

Dodda ie!!Perjantai 08.01.2010 13:52

Ny risti peräseinään ja toitsu ykkösellä läpidde.

Dodda ie!! Pakoletkut kiinni!!

Muistopuhe vanhalle kakkosCorollalleni...Sunnuntai 13.09.2009 22:17

Vuonna 2008 alkutalvella sattui haaveri ja KoFoLLA 333 joutui telakalle kun eräs mies tuli kolmion takaa kylkeen. Ja silloin isä otti ja osti 150 eurolla Lapualaiselta ystävältään toisen pienen korppusahan markille mätänemään, Elnerin.

Joskus ehkä vuonna 1989 kun Elneri tuli tehtaalta, se oli uutuuttaan kiiltävä hiirenharmaa Corolla. Sittemmin se raukkariepu pääsi hieman ruostumaan maattuaan Arin lehmänaitauksessa elektroniikkaromun varastona. Elska oli päässyt sen verran huonoon kuntoon että pientä remonttia vaadittiin... Kylmänä kävi kuin kissa, lämmetessä pisti nykimään ja ah siinä olikin jännitystä päivälle pääseekö kouluun asti jäämättä välille. Mutta niin Elneri vain meni ja meni, (samoolla öljyyllä!!!) eikä ikinä jättänyt välille vaikka, talvirallirassi kun on, kävi kerran ojassa ja jäi mahasta kiinni lumeen. Sen ainoan kerran jouduin nöyrtymään kävellä kotiin pyytämään ex-appiukkoa että kävisi nyppäämässä sen sieltä penkasta pyöräkuormaajalla irti...

Viimeisimmän kerran Elneri palveli marraskuussa -08 kunnes leima loppui. Thelma ulkoilutti Elneriä kun hänen Baijerilainen Mutteri Wiritelmä oli telakalla. Vielä tänäkään päivänä en anna Sinulle Thelma anteeksi sitä että käytit minun Hittibuumi-kasettiani jääskrapana. Elnerin radiosta kun ei kuulunut kuin ruotsalaisia joululauluja, se kasetti oli minulle erittäin tärkeä. Kerran melkein jäimme Thelman kanssa välille, kun piti käydä talvikelien kunniaksi hieman rallia ajamassa Areenan pihalla. Elneri ei tykännyt kun Thelma nimitteli sitä laiskaksi romuksi ja päätti sammua. Eikä lähtenyt enää käyntiin. Mutta... Pienen maanittelun ja kehumisen ja kojelaudasta rapsuttelun jälkeen Elneri näytti uskollisuutensa ja lähti jälleen käyntiin.

Nykyisemmin Elneri on paistatellut päiväänsä Kuortaneella Rantalan pihassa ruostumassa. Siitä päästäänkin asiaan, joka sai minut tämän tarinan kirjoittamaan...
Taloon isoo äijä meni myimähän sen :(
Ensi tiistaina Elneri ottaa ja lähtee johonkin Afrikkaan viettämään aurinkoisia eläkepäiviä.
Tai sitten joku juippi polkee sen pilalle peltoautona.
Tai sitten se lähtee Jylhän romuttamolle kuolemaan.

Miten kuten, R.I.P. Elner "la Bomba" ♥
Ikuisesti muistoissamme...

Voi poliisi...Torstai 03.09.2009 02:14

Sain vittu huomautuksen ylinopeudesta. Poliisit haukku mut pystyyn... Mut hei oikeesti pojat vähä mahtavaa, annoitte vaan huomautuksen ettekä sakkoja tosi upeeta. Oon niin tyytyväinen teidän asiakaspalveluun että tarjoon koko laitokselle munkkikahvit Arnolds'is.

LOL :)

Meila ei ole helpoa taala SuomesaMaanantai 24.08.2009 22:47

Siis arvaaa... Haha. Tää ny kans oikein. Mulla on tällaanen mielipide, jonka takia mun päivästäni tuli tooosi mielenkiintoinen. Ja tää mielipide on, että jos pitää lähteä oikein ulos syömään, niin silloin syödään sit jotain ns. "hienompaa ruokaa". NNo, isännällä oli nälkä ja mentiin sen ja äireen kaas syömään. Seisovas pöydäs oli jotain nakkikeittoa yms.. (ja hyi, vaikka oonki kaikkiruokainen niin maksaa en syö mihnään muodos). No siis... maksa ny kymppi jostain lautasellisesta soppaa, ja samalla rahalla teet viiden litran kattilallisen himas ilman mitään vaivaa.

Onneksi on näis ravintoloissa tuo á la carte-lista. Tällä kertaa vaan vilaus sille listalle.... Hampparia, hampparia, lisää hampparia ja ranskiksia ja pizzaa. HMM! Juu ei kiitti... Jos mä meen ravintolaan, mä haluan kunnon ruokaa, joku kiva pasta-annos tms. Enkä mitään roskaruokaa. Toisena vaihtoehtona ku on sit nää metsästäjänleikkeet ja lehtipihvit. Eli pihvit ja ranskikset suoraa pakkasesta rasvakeittimeen, vähä pussijauheesta tehtyä kastiketta ja mikros lämmitettyjä pakastevihanneksia. Ja annos maksaa ainaki 15 egee. Yhtäkkiä mulla ei ollukkaa enää nälkä.

Ja siinä vaiheessa totesin yhden ikävän erheen tehneeni... Olin äiteen ja isän kans samalla kyydillä matkas, oma auto kotona. Ei auttanu ku nöyränä soittaa pikkusiskolle, että tuu skootterilla hakemaan mut...... :D

Mitä tästä opimme? Emme yhtään mitään :DDDDDDDDDDDD

Ddiiiddadaaa.Keskiviikko 19.08.2009 14:58

Käytiin Tiian ja Merin kans eileen Keskisellä. Hjoo huolella tuli kallis reissu taas.. Mut löytypä kaikkea kivaa, mitään turhuuksia ei tullu osteltua :) Sit käytiin Alavudella, kävin kattelees maton kuteita jos vaikka sais joskus uuden maton tuonne mun palatsiin! Sai siinä samalla Laraki pöhlööttää Mimmin ja Lulun kans. Silti koirasta näkyny mitään väsymyksen merkkejä ehtoolla.. Saakin ny nähdä kuinka murju-mäyrä taas mulle murjottaa, ku pitää lähtiä Vaasaan.

Hmmjjooh ny vois juoda sumpit loppuun ja lähtiä liikkeelle Tiian kans :) Ehtoolla oliski sitten treffit.. yks mies lupas tehdä ruokaa ;)

No kyy ny!Tiistai 04.08.2009 18:58

Huomenna on Törnävän lammikko täynnä kuolleita sorsia... Käytiin Tiian kaas vähä ankkoja ruokkimas. Heiteltiin lokkeja kivillä ettei ne syö ankkojen eväitä. Ikävä ku ykskään ei osunu..

Hjooh, eiköhän lintuinfluenssa taas kohta voi hyvin. Jännä juttu...

Voi tulis jo äitee kotia mun on nälkä.


--
Adam Tensta feat. Sophia Somayo - Before U Know It

Kauaa ei pienen ihmisen onni kestä..Tiistai 28.07.2009 01:33

..On se taas niin tullu nähtyä:(

Dippadappadai..Maanantai 27.07.2009 19:03

..Kääntyy pian CoooRillan keula kohren Pohjanmaata... vittuhun täältä helevetinpersejoelta. Taidanki tästedes pysyä tiiviisti omas kotikaupungis..

Eijjoo heleppoo saatana..Lauantai 25.07.2009 03:37

Voiko ihmislasta enää enempää vituttaa..

Vapariiiiiii edes... :DKeskiviikko 22.07.2009 02:00

Elikkästä pitää siivota huomenna ku äiree tuloo käymähä!! Pjerkeles. Ja vooi ku on oikein hurja yks vp. Menee siis tehdes kaikkee epähyödyllistä... Nytkin täällä oon Tellun työnä repimäs sen vanhoja tiliotteita ja heittelees tavaraa roskiin :D Voihan sitä iltansa näinki kuluttaa. Koirapuistollaki tuli käytyä taas, pitää ny ottaa tavaksi että sen kerran viikos ehtiis. Aivan koiraki tuu mökkihöperöksi, näkis vähä muitaki :)

Tjahanss, ja eikus jatkamaaaaaan--->