IRC-Galleria

hohhoijTorstai 30.03.2006 21:37

Vituttaa.

Tänään oli toka työpäivä, oli ihan mukavaa, alkoi vähän tuntea paikkaa... huomen sit paremmin. Töitten jälkeen alavuteen.

Vituttaa.

En polttanu koko kahdeksan tunnin työpäivän aikana ollenkaan. Oon ainakin MELKEIN ylpeä itsestäni.

Vituttaa.

Mä inhoan yhtä ihmistä... tai oikeastaan yhtä toistakin. Thaa. Vittu..

Vituttaa

Tiistai 28.03.2006 19:33

Notta juu, varmahan kuulkaas taas haba kasvoo ku piti raahata kotia varmaan kymmenen kilon edestä tavaraa. Pian saa hyvät pulkan narut..

No eei mutta, huomenna alkaa työssäoppiminen ja piti sitten haalia kaikki mahdolliset työvaatteet mitkä mukaan lähti. Hauska kun meirän vaatteidenvuokraajalta tulee pesusta vaatteet likasena takasi tai sitten eivät tuu takasin ollenkaan... On siinäkin kans.

Hmm, mä melkein innoissani (no JAA-A) ootan huomista päivää... työt alkaa seittemältä ja sitten myöhemmin normaalisti puoli seittemältä. Pitänee katsoa josko kysyis sitten kesätöitä, saa ny nähärä... raha olis kyllä tervetullutta, ettei tuo yksi ilon ja ylpeydenaihe tuolla pihalla jää saamatta käyttöön ;)

Ihanaa taas tämä oma rauha!

Seko00oOaAa

Voivoivoi,voivoivoivoi ku viittiis...Keskiviikko 22.03.2006 00:09

Täytyy näköjään tännekin taas kirjoitella... Meinaa aina välillä unohdella.

Anne sitten päästi meirät tänään koulusta vähä pikkuusen aikaasemmin... tuli sellaanen nelijän tunnin päivä että ei kai siin middää... ihan kivaa ollu taas olla yksin kotosalla odotelles muuta väkiä kotia.

Hjooho. Melkein alkoi taas vituttaa tänään mutta ei se sen pahemmaksi äityny. Vähä reunoolta vain, lakkas sitten...

Pitääkö elämän muuttua näin saatanan tylsäksi sitä mukaa kun vanhenoo? o_O

Hjooh huomenna alavutta kohren...
Eipä oo enää kauaa kun alkaa työssäoppiminen... tuos vaan kalenterista kattoin. Noo ei kummempaa tältä päivältä. Hyvät yöt.

Viddu...

ELÄMÄNI KAUHEIN (/ihanin??) PÄIVÄ o_OMaanantai 20.03.2006 23:53

On muuten ollu pitkä päivä:
Aamulla ollaan ressailtu taas jonkin sortin ruokalistan kans minä, Tiia, Hemuli ja Camilla ja meinannu lentää koulun paskatietokone ikkunasta ulos. (Jeesus mä vihaan tuallaasia vehkeitä). Keittiölle ja leipomaan ---> VITUN paskaa hommaa! Onneks olin saanu työt tehtyä niin serkku soitti: koiras synnyttää lähre nurmoohin ku hän on Ylöjärvellä. Ei siinä auttanu ku mennä...

...Luulin jo että eka pentu olis jo tullu tai tulos ainakin ku lähin koulusta. Pääsin sinne niin ei ollu tullu mitään. Ja kello oli kolme. Siinä sitten tuli apujoukkoja, ensin yritettiin saada synnytys käyntiin, piikkiä niskaan jne. Ei auttanu. Serkku tuli puol viiden aikaan ja ei mitään pihalla. Soitto eläinlääkärille, se oli laskettelemas! Eii paha ei. Pentu oli kääntyny jotenkin hämärästi eikä sitä saatu pois. Puol seittemän aikoina vihdoin saatiin lekuri kiinni ja sinne. Koira leikattiin ja seittemän ipanaa sieltä tuli. Yks narttu kuoli, valitettavasti. Joten nyt on tuoreella äidillä 4 tyttövauvaa ja 2 poikaa :) Ja mun on väsy, pääsin pian tunti sitten kotiin vasta.. Ei oo hääviä leikkiä kätilöä o_O

Kyllon meirän naiset lääpällänsä niin saksalaisiin kun lähestulkoon kaikki on niitä viihdyttäny. Jukka vissiin otti vähä itteensä ku se sai muutamien harvojen kans siivoilla keittiötä.. En ihmettele.

Nyt vois melkein mennä pikasuihkuun ja nukkumaan.. huomenna voi olla takkuunen päivä tieros. Heippatiheihei vain kaikki<3
Voivoivoivoivoi ku viittiis. Tänään on ollu jotain saksalaisia meirän kans keittiöllä. On kyllä ollu silmäniloa siitä yhdestä pojasta. Hahaa.

Hyvä ettei siinä ollu kaikki täydellinen tälle päivää.. Mitään mielenkiintoista ei oo oikein ollu, väsyttäny vaan eikä mikään oo huvittanu. Vituttanu vain lähinnä. Mutta onko tuo niin harvinaista..

The third one is black, the last one is green.

Mihkähän Harri äskön on lähteny... sen äitee soitti oonko tulos.. no en.. jaa en sitten tierä ei mua niin kiinnosta. Ddaah. Paska. Vitunkaan kiinnosta.

Vittuvitunvittupillu. Tänään pitää lähteä johonki.

hohhoijMaanantai 13.03.2006 18:55

Oli ihan kiva vkoloppu, Harrilla oli vissiin oikein ollut ikävä kun oli niinku herran enkeli, halaili ja oli niin ihanalla päällä. Nyt jo melkein harmitti tulla kotiin. Mut toisaalta ihan kivaa tää on ku välillä ei näe ihan koko ajan.. Tiedä sit kuinka saa yksin nukuttua.

((Mulla on kuulemma "sydän täyttä kultaa")) ^^^

Juuh, pitääs kaffitauon ja tunnin päästä saa tonkaasta Tiialle, pitää tehdä taas yks ryhmätyö ja sehän tehdään sitte viimeesen päälle kunnolla. Meillä oli tänään linjavalinta, nyt se on sitten tehty. En mä haluakkaan ravintolakokiksi. Pistin suurtalous Törnävä ekavaihtoehdoks, tokana sen ravintolakokin ja kolmantena palveluvastaava. Ei sillä etten mä pääsisi ravintolakokiks, mä en enää vaan halua. Ja suurtalous pärjää kyllä jos haluaa joskus kokeilla ravintola-alalla.

Isä oli sitte repäässy. Vittu soli menny ostahan auton. Ihan fiksu veto joo, millähän mä sitten alan elättämään itteni ku kelan mukaan porukoilla liian hyvät tulot... joo ei ne pienet tulot vaan ne suuret menot. Mä meen konkurssiin!!!!! :/

Ääh... kaffille
>Pharao - It's Your Way

It's your decision, it's your way
It's your way

When you feel it's over go away
Find another love, make a better day
Don't you care about what people say
It's your decision, it's your way
When you feel it's over go away
Find another love, make a better day
Don't you care about what people say
It's your decision, it's your way

Heartbreaks seem to come so often in a life
Set up, wake up, smoking coffee it's not
Just an affair of the mind and it's .....down on my feel
A systematic trigger love, I look for real love
Ladies of the .... play with your mind
They're taking the money and running or someone's ....... time
What's going on, is my heart turned to stone,
I admit that you wait, but I gotta be wrong

If you can't stand it anymore you'll realize
That something in your life must change

It's your way

Life is only living when the world's going around
Love is only showing what you needed to find
....gotta have steps and I've got to think twice
Don't wanna be fool no more, gotta get a life
It's your way, it's OK, a new love do I....
Without thinking all the time about what the other say
Learn to love your life and live it well, what the hell
....you wait, only time to tell

woi perkeleshTorstai 09.03.2006 14:24

On se mielenkiintoista nyhjätä ny turhaan kotosalla. Tiia raukka tuli kipiäks ja se kävi tekemässä vain päivän ruoat ennen ku ravintola aukes, sit lähti kotiin. Tulin sen ja Eemelin kyyris, oli pakko lähtiä samalla ku en olis päässy kotio millään. Ei kai siin mitn, oikein alle kolmen tunnin koulupäivä.. Onneks tuli ruoat tehtyä ettei Tuija jääny pulaan.

Vitun kituutes kans se Harri. Ei yhtään muistanu mua eilen, NAISTEN PÄIVÄNÄ!!! Hei haLOO?! No soon sen hkk.. Tää muistetaan viälä!

Hjooh aika laihasti kerrottavaa tälle päivälle... tai päivän alulle. Chättiä katonu neloselta, siellä maristaan taas. Oikea yh/raskaana olevien helvetti sekin. Voi JEE...

Hoo-o, toivon mukaan huomenna kulkee linkat, sais ratkaistua tämän kyyti probleemon. Kyl muuten menis pyörällä mut ei inspiroi 7 km matka 20 asteen pakkasella jäätäväs viimas.. Se siitäki sitten. Sen verran viittimätön mäkin oon :D

No, jos sitä suorittais siivousurakan loppuun... Illalla menis katsomaan Tiiaa tai jotain, katselis LOSTin ja semmoista. Joh son moimoi!ps. Värjäsin eilen hiukset... Oli aivan yhtäkkinen päätös. Pistänpä uusia kuvia hiuksista :)


You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

Get enough
Get enough

Scooter - Pulstar

nuivaa..Keskiviikko 08.03.2006 01:29

Hoo-oh, päätinpäs eilen sitten tuos yhtäkkiä, keskellä kirkasta päivää ja pullien leipomista että meenkin alavudelle. Sinne sentäs kulkee linkat toisin ku täällä PASKA Seinäjoes. Vituttaa vähä reunoolta ku just ja just koululta pääsee kylälle mut kylältä ei kotia. Pääsee vielä neljältä niin ei pääse SEAOL:in linkalla ku ei kerkiä siihen. Hoaah... Sais jo lakko loppua. Tarvi mun pian mennä ojentamaan semmoosia lakkoilijoita. Murr.

Olihan se kuitenkin sen arvoista, sai olla Nasun kainalos ja sai unta yöllä. Oli huonoja nukkumisvaikeuksia ku yksin yritti koisata. Ehei ei onnistunu. Mutta viime yön sai kuunnella kullan tuhinaa ja nukkua sen kainalos. Ei mikään sen ihanampaa. Aamulla sitten tosin ei olisi oikein huvittanu lähtiä kouluun...

Nyt mä oon tänään oikein ottanu ja siivosin mun vaatekaapin. Heitin turhat vaatteet pois ja imuroin ja kaikkea, ei pitääsi pölyä olla enää. Siinä on kyllä vähä menny aikaa, huomenna varmaan saan valmiiksi senkin urakan. Sitte oon tyytyväänen.

Mä tuskin maltan odottaa huomista päivää, ollaan taas pitämäs ravintolaa. Onneksi mä en oo tarjoilija vaan saa kerrankin olla tekemäs ruokaa. Ihan perseestä ravintolan puolella juosta vesikannu kädes kaatelemas juomia yms, sitten pitääs vielä tiskata ja lyödä uudet katteet... Ei oo hääviä hommaa. Kassalle olis voinu huvittaa mennä, mutta ei mua näköjänsä sinne päästetä.. :S

Noo mutta, ny alkaa väsyttää jo siihen malliin että on parempi mennä nukkumaan. Hyviä öitä vain.


K System - Guardian Angel

If you wanna be my guardian angel
Just spread your wings and
Let me see you can fly
If you want to let me out of danger
Just come to me and don't you never
Let me cry

If you wanna be my guardian angel
My guardian angel
My guardian angel tonight
And take me far away tonight

nyyhksMaanantai 06.03.2006 02:35

Harry sitten meni alavudelle. Mentiin isän kans sen kyytis, kaffiteltiin ja lähdin sjoelle takas. Haettiin vain Corolla pois, nyt se on tuolla pihalla jo ison lumikerroksen alla.

Hmm hmm.. mä en tiedä mitä ajatella tällä hetkellä. Oon jumis (kai se on tää myöhäinen kellonaika??) ja ja.. No perkele. On niin orpo olo olla yksin, toisaalta tää on ihan kivaakin ku saa olla omis oloissa välillä... Mut ei se niin kivaa ole. Ei oo kukaan kuka halais, ketään jota pussailla tai mitään... yksin pitää selvitä.

Vitun pillupalli millähän sitä menöö huomenna kouluun? Kiitti vaan paskapäät linkkakuskit yms ku menitte lakkoon. Olis vaan pitäny mennä Alavudesta kouluun, Pakkala ei oo lakos. Mutta vittu joo, milläs pääsis koulusta keskustaan että pääsis poiskin koulusta. Kivakivakiva... vittu jos joudun pyörillä täältä kaupungin toiselta laidalta niin joku pääsöö hengestänsä.

Hmmhmm. Pitäis kai tästä mennä nukkumaan. Hakis tuolta jonkun pehmolelun unikaveriksi ja halittavaksi. En mä varmaan saa unta ku joudun yksin nukkua. Pakko kai yrittää ja tottua tähänkin. Hyvää öitä kaikille....


Groove Coverage - I Need You

I know there's somethin´in your eyes,
I know there's somethin´in your smile,
makes me feel like loosin´all my thoughts tonight,
Baby. Everyday I read between the lines,
every night I'm searching for your signs.
You belong to heaven's gate,
angel of hope…

I need you, you're always on my mind.
That's all you left behind, my love will last
eternally…

I need you, like no one else before
You're all that I adore, my love will last
eternally… I need you…

So many things I failed to do…
One thousand miles I'd run for you,
you're still the only one I ever need, Baby!
Everyday I read between the lines,
every night I'm waiting for your signs.
You belong to heaven's gate,
angel of hope…

I need you, you're always on my mind.
That's all you left behind, my love will last
eternally…

I need you, like no one else before
You're all that I adore, my love will last
eternally… I need you…


blahLauantai 04.03.2006 17:29

Voi herran perse että voi olla tylsää. Kuka kertois mulle miks mun elämästä on tullu näin tylsää? Ei se ennen kyllä ollu ei tod..

En tiedä pitääskö täs väsätä pian kakkua kun Nasu oli jotain hyvää semmoosta maistanu ja mun pitäis vishinkin semmoista tehdä.. Ei kyllä oikein huvittaisi mutta eipähän oo parempaakaan tekemistä.

Kuka kertois mulle mistä mä saan kesätöitä? Ei huvittaisi mutta pakkohan se on.. Se raha on laiha lohtu siitäkin vaivasta ja kaikki menee samantien pankkiin odottamaan ens vuoden huhtikuuta että eiköhän sitä saa kesänkin taas elää köyhänä. Olis kyllä kiva tehdäkin jotain, käydä jossain, ku aina tyytyä siihen normi "mökille ---> saunaan ---> ryypätään ---> tapellaan ---> ollaan tyytyväisiä".. Wittu.

Mjoohoh. Kuka kertois mulle mitä mä nyt tekisin?