IRC-Galleria

Tjjooh...Perjantai 21.04.2006 16:58

On vähä jääny tää kirjootteleminen....

No kuiteskin, ny ollaan päästy koulun keittiölle ja siellä on sitten tullu väännettyä kaikkea mielenkiintoosta ruokaa o_O tänään oli onneksi lyhkäänen päivä ja kerkesin vielä tulla kotia. Jeppistä.

Pitääs mennä jo suihkuun ja vauhdilla, sitten laittaa tavarat kasaan ja lähteä. Itseasias mua ei voisi kiinnostaa niin vähääkään... mut kai se on pakko. (Tai pakkohan ei oo ku kuolla ja käydä paskalla)

Tänään pakko saada kaljaaaaaa......

Juuh, ny kusettamaan koiraa ja sitten vois vähä syödäkin. On sitten valmis ku pitää lähtiä Alavudelle.. Njoo, näkemiin.

tiittididii!Tiistai 11.04.2006 18:54

Nonnii poeka, tänään oli viimeinen työssäoppimispäivä. Oli kans perkele niin nuljuusta aamulla, ku ei meinannu niin mikään onnistua! No kuitenkin sitten aamu meni ja siirryin tiskiin ruoka-ajaksi. Yks työntekijä oli sairaana ja vieraita oli varmaan 30 tulos. Oli vähä ruuhkaa...

Döddiih, eikai siinä kummempia, huomenna palaillaan törskyyn. Perkele ku ei tarviisi, paljon mieluummin nukkuusin kotona...

Eipä mulla muuta ollutkaan, mää lähären alavuteen NY.

Soommo

njuuhuhnuivaaaaaMaanantai 03.04.2006 01:04

NOJOO mää kuulkaas palailin tuos äsköön sjoelle. On muuten perkele hianoo.. Ei vittu mä olisin antanu kuun ja tähdet taivaalta ku ei olisi tarviinnu lähtiä. Vittu jos vaan olis koulua niin olisin saanu tulla vasta aamulla sjokeen. Wittu...

Paljohan tuo korvaa jotta se yks tuloo huomen tänne. (Perkele, toivot vaan, ei vieläkään päässy erohon siitä...)

Mulla oli onnekseni maailman mahtavin Juspe matkaseurana. Siinähän meni sekin puoli tuntia niin vaan ku sen pojan juttuja kuunteli. Ihime miäs o_O :D

Hoovoi perkele ku on selekä kipiä. Ja kello paljon. Olis syytä olla jo nukkumas että jaksaa aamulla nousta. Voi pikkuusen tihkaasta ja tuskin huvittaa nousta. Että näin.

Haa mullon perjantaina synttärit ;) Ostakaa paljon lahjoja kiitos.... ;)
Cascada - Bad Boy

hohhoijTorstai 30.03.2006 21:37

Vituttaa.

Tänään oli toka työpäivä, oli ihan mukavaa, alkoi vähän tuntea paikkaa... huomen sit paremmin. Töitten jälkeen alavuteen.

Vituttaa.

En polttanu koko kahdeksan tunnin työpäivän aikana ollenkaan. Oon ainakin MELKEIN ylpeä itsestäni.

Vituttaa.

Mä inhoan yhtä ihmistä... tai oikeastaan yhtä toistakin. Thaa. Vittu..

Vituttaa

Tiistai 28.03.2006 19:33

Notta juu, varmahan kuulkaas taas haba kasvoo ku piti raahata kotia varmaan kymmenen kilon edestä tavaraa. Pian saa hyvät pulkan narut..

No eei mutta, huomenna alkaa työssäoppiminen ja piti sitten haalia kaikki mahdolliset työvaatteet mitkä mukaan lähti. Hauska kun meirän vaatteidenvuokraajalta tulee pesusta vaatteet likasena takasi tai sitten eivät tuu takasin ollenkaan... On siinäkin kans.

Hmm, mä melkein innoissani (no JAA-A) ootan huomista päivää... työt alkaa seittemältä ja sitten myöhemmin normaalisti puoli seittemältä. Pitänee katsoa josko kysyis sitten kesätöitä, saa ny nähärä... raha olis kyllä tervetullutta, ettei tuo yksi ilon ja ylpeydenaihe tuolla pihalla jää saamatta käyttöön ;)

Ihanaa taas tämä oma rauha!

Seko00oOaAa

Voivoivoi,voivoivoivoi ku viittiis...Keskiviikko 22.03.2006 00:09

Täytyy näköjään tännekin taas kirjoitella... Meinaa aina välillä unohdella.

Anne sitten päästi meirät tänään koulusta vähä pikkuusen aikaasemmin... tuli sellaanen nelijän tunnin päivä että ei kai siin middää... ihan kivaa ollu taas olla yksin kotosalla odotelles muuta väkiä kotia.

Hjooho. Melkein alkoi taas vituttaa tänään mutta ei se sen pahemmaksi äityny. Vähä reunoolta vain, lakkas sitten...

Pitääkö elämän muuttua näin saatanan tylsäksi sitä mukaa kun vanhenoo? o_O

Hjooh huomenna alavutta kohren...
Eipä oo enää kauaa kun alkaa työssäoppiminen... tuos vaan kalenterista kattoin. Noo ei kummempaa tältä päivältä. Hyvät yöt.

Viddu...

ELÄMÄNI KAUHEIN (/ihanin??) PÄIVÄ o_OMaanantai 20.03.2006 23:53

On muuten ollu pitkä päivä:
Aamulla ollaan ressailtu taas jonkin sortin ruokalistan kans minä, Tiia, Hemuli ja Camilla ja meinannu lentää koulun paskatietokone ikkunasta ulos. (Jeesus mä vihaan tuallaasia vehkeitä). Keittiölle ja leipomaan ---> VITUN paskaa hommaa! Onneks olin saanu työt tehtyä niin serkku soitti: koiras synnyttää lähre nurmoohin ku hän on Ylöjärvellä. Ei siinä auttanu ku mennä...

...Luulin jo että eka pentu olis jo tullu tai tulos ainakin ku lähin koulusta. Pääsin sinne niin ei ollu tullu mitään. Ja kello oli kolme. Siinä sitten tuli apujoukkoja, ensin yritettiin saada synnytys käyntiin, piikkiä niskaan jne. Ei auttanu. Serkku tuli puol viiden aikaan ja ei mitään pihalla. Soitto eläinlääkärille, se oli laskettelemas! Eii paha ei. Pentu oli kääntyny jotenkin hämärästi eikä sitä saatu pois. Puol seittemän aikoina vihdoin saatiin lekuri kiinni ja sinne. Koira leikattiin ja seittemän ipanaa sieltä tuli. Yks narttu kuoli, valitettavasti. Joten nyt on tuoreella äidillä 4 tyttövauvaa ja 2 poikaa :) Ja mun on väsy, pääsin pian tunti sitten kotiin vasta.. Ei oo hääviä leikkiä kätilöä o_O

Kyllon meirän naiset lääpällänsä niin saksalaisiin kun lähestulkoon kaikki on niitä viihdyttäny. Jukka vissiin otti vähä itteensä ku se sai muutamien harvojen kans siivoilla keittiötä.. En ihmettele.

Nyt vois melkein mennä pikasuihkuun ja nukkumaan.. huomenna voi olla takkuunen päivä tieros. Heippatiheihei vain kaikki<3
Voivoivoivoivoi ku viittiis. Tänään on ollu jotain saksalaisia meirän kans keittiöllä. On kyllä ollu silmäniloa siitä yhdestä pojasta. Hahaa.

Hyvä ettei siinä ollu kaikki täydellinen tälle päivää.. Mitään mielenkiintoista ei oo oikein ollu, väsyttäny vaan eikä mikään oo huvittanu. Vituttanu vain lähinnä. Mutta onko tuo niin harvinaista..

The third one is black, the last one is green.

Mihkähän Harri äskön on lähteny... sen äitee soitti oonko tulos.. no en.. jaa en sitten tierä ei mua niin kiinnosta. Ddaah. Paska. Vitunkaan kiinnosta.

Vittuvitunvittupillu. Tänään pitää lähteä johonki.

hohhoijMaanantai 13.03.2006 18:55

Oli ihan kiva vkoloppu, Harrilla oli vissiin oikein ollut ikävä kun oli niinku herran enkeli, halaili ja oli niin ihanalla päällä. Nyt jo melkein harmitti tulla kotiin. Mut toisaalta ihan kivaa tää on ku välillä ei näe ihan koko ajan.. Tiedä sit kuinka saa yksin nukuttua.

((Mulla on kuulemma "sydän täyttä kultaa")) ^^^

Juuh, pitääs kaffitauon ja tunnin päästä saa tonkaasta Tiialle, pitää tehdä taas yks ryhmätyö ja sehän tehdään sitte viimeesen päälle kunnolla. Meillä oli tänään linjavalinta, nyt se on sitten tehty. En mä haluakkaan ravintolakokiksi. Pistin suurtalous Törnävä ekavaihtoehdoks, tokana sen ravintolakokin ja kolmantena palveluvastaava. Ei sillä etten mä pääsisi ravintolakokiks, mä en enää vaan halua. Ja suurtalous pärjää kyllä jos haluaa joskus kokeilla ravintola-alalla.

Isä oli sitte repäässy. Vittu soli menny ostahan auton. Ihan fiksu veto joo, millähän mä sitten alan elättämään itteni ku kelan mukaan porukoilla liian hyvät tulot... joo ei ne pienet tulot vaan ne suuret menot. Mä meen konkurssiin!!!!! :/

Ääh... kaffille
>Pharao - It's Your Way

It's your decision, it's your way
It's your way

When you feel it's over go away
Find another love, make a better day
Don't you care about what people say
It's your decision, it's your way
When you feel it's over go away
Find another love, make a better day
Don't you care about what people say
It's your decision, it's your way

Heartbreaks seem to come so often in a life
Set up, wake up, smoking coffee it's not
Just an affair of the mind and it's .....down on my feel
A systematic trigger love, I look for real love
Ladies of the .... play with your mind
They're taking the money and running or someone's ....... time
What's going on, is my heart turned to stone,
I admit that you wait, but I gotta be wrong

If you can't stand it anymore you'll realize
That something in your life must change

It's your way

Life is only living when the world's going around
Love is only showing what you needed to find
....gotta have steps and I've got to think twice
Don't wanna be fool no more, gotta get a life
It's your way, it's OK, a new love do I....
Without thinking all the time about what the other say
Learn to love your life and live it well, what the hell
....you wait, only time to tell

woi perkeleshTorstai 09.03.2006 14:24

On se mielenkiintoista nyhjätä ny turhaan kotosalla. Tiia raukka tuli kipiäks ja se kävi tekemässä vain päivän ruoat ennen ku ravintola aukes, sit lähti kotiin. Tulin sen ja Eemelin kyyris, oli pakko lähtiä samalla ku en olis päässy kotio millään. Ei kai siin mitn, oikein alle kolmen tunnin koulupäivä.. Onneks tuli ruoat tehtyä ettei Tuija jääny pulaan.

Vitun kituutes kans se Harri. Ei yhtään muistanu mua eilen, NAISTEN PÄIVÄNÄ!!! Hei haLOO?! No soon sen hkk.. Tää muistetaan viälä!

Hjooh aika laihasti kerrottavaa tälle päivälle... tai päivän alulle. Chättiä katonu neloselta, siellä maristaan taas. Oikea yh/raskaana olevien helvetti sekin. Voi JEE...

Hoo-o, toivon mukaan huomenna kulkee linkat, sais ratkaistua tämän kyyti probleemon. Kyl muuten menis pyörällä mut ei inspiroi 7 km matka 20 asteen pakkasella jäätäväs viimas.. Se siitäki sitten. Sen verran viittimätön mäkin oon :D

No, jos sitä suorittais siivousurakan loppuun... Illalla menis katsomaan Tiiaa tai jotain, katselis LOSTin ja semmoista. Joh son moimoi!ps. Värjäsin eilen hiukset... Oli aivan yhtäkkinen päätös. Pistänpä uusia kuvia hiuksista :)


You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

You make me feel so real
I can never get enough

Get enough
Get enough

Scooter - Pulstar