IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.06.2006 19:59

Siiri oli meil yötä pe - la
oltiin turussa ja siellä EI OLLU KETÄÄN! (melkeen ainakaa :D) yks lasse tuli juttelee meille.. sano olevansa rockstara.. no siin sit vaan juteltii ja se kerto omasta bädistä ja sano tuntevansa maikin ja sillee.. ihan kiva se oli, revettiin sille koko ajan :D

- voi siutuna mun piti olla jo ruskolla...
- älä ota yksityiskotia
- aatteleppa omalla kohalles

noita se hoki kokoajan :D
sit ku lähettii jokirannasta ni joku pulsu ja sen kaveri siinä vieressä sano et moi tytöt..
mä: ai moi..onks sul tupakkaa?
se kaveri repes iha ntäysil :D se toinen pulsu anto norttia meille :) xD

noh sitte meijän piti mennä Astalle, mutta kun bussit ei oikeen kulkenu niin ku piti ni mentii meille syömään ja kattoo naantalii nuotiota kylpylänrantaa..siel ei sit ollu mitään ja me käveltii keskustaa.. siellä liityttii Fannin ja Hennan kaa :) ei jaksettu oottaa et se kokko sytytetään ni lähttii taas turkuun :D vallattiin 9 paikkaa bussissa (kello oli kyl jtn puol 12 et ei se haitannu)

turussa ehdin hakee tupakkaa ja heti tuli kaks jätkää pyytää et saaks liittyy seuraan, noo siitä sitte ei enempää :D kotiin tultiin joskus kolmelta.

siirin piti lähtee puol 2 mentii Fannille hetkeks sit oottaa et siirin bussi lähtee, mut bussi ei taaskaan kulkenu sillee ku piti.. (tunnin aijemmin :D) mentii sit kiertelee naantalii.. ja taas fannille. sit siiri haettiin ja mä jäin Fannin ja Hennan kaa sinne, ku ootin et Aino soittaa.. no olin hetken fannilla ni aino lähettiki viestin et on tulossa. näytin Ainolle naantalia :D ja se sano tykkäävänsä :) Aino tarjos jätskin ku mulla ei ollu rahaa :) :s sit vietii tavarat meille ja mentii turkuun.. siellä ostin ainolle tupakkaa ja mentii istuu jokirantaa.
olin taas fiksu.. :D

Aino: onks sul tätä sumenkilisenä? (tarkotti tehareita)
Mä: on, jos en oo poistanu.
no sit seuraava biisi on hanoin tragedy.. :D
Mä: onks tää sit suomeks? EIKU TÄÄ ON HANOI :D
Aino: No sitä minäki :D kyl sä selviit xD

njoo :D en myönnä mitään :D
vaihdettii toiselle puolelle jokee ku aurinko ei paistanu sil puolel enää..oli hassua olla ainon kaa turussa :) mut kivaa oli <3 ärsytti vaan ku kaikki paikat oli kiinni. sunnuntaina oli tietty auki mut ainon piti lähtee aika aikasi ku ne jatko matkaa :/

mesessä.
Aino: heiheiheihei
mä: ää.. kerro :D
Aino: tuun käymään naantalissa, nähäänkö?
Mä: TÄH!? NO TOTTA VITUSSA!
Aino: :D:D:D:D:D mä soitan sulle vaik. ok?
Mä: joooooo :D <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.