IRC-Galleria

Flimbees

Flimbees

Kiss my nevöhööd.

Selaa blogimerkintöjä

En näytä enää kuvissa itteltäni.Tiistai 19.10.2010 06:42

..Mitä mulle oikeen tapahtu tuol Helsingissä? >:OOO
Naama suht tasanen, hiukset erilaiset (no duh, koska värjäsin, mut silti) ja.. jotenki muutenki erilainen.

Kiva.Tiistai 19.10.2010 04:01

Päädyin sit ostaan vielä Geishan muistelmat ja nuottiavain - korvikset.
Ku jäi sen 11 euroo ylimäärästä rahaa ku kortti ei toiminukkaa VR:llä (ylläripylläri.) Teffi sit makso mun lipun. Maksan sen kyl takas ;_;
Fafafa, Reetta ja Tanja sai mut vielä suostuteltuu oleen niiden kans, eli 5 päivää putkeen nonstop sosialisointia, ja itseni tuntien tarvin sen oman ajan keskenäni, ni oon aika urvahtanu. Tosin Tefun kans se ei oo aina niin rankkaa :o Mikä lie siinäki sit..
Ja oltiin Tefun kans omeglessa aika mainiosti sellaset 6 tuntia putkeen, minkä mukana meni rytmi. aamukolmesta aamuysiin 'D Kun oli niin hupaisaa. Siitä sit tunnin päikkärit veny viideks tunniks, ja kolmesta valvottiin ilta yhteentoista ennenkä mentiin nukkuun. Siinä välissä katottiin se uusin Karate Kid, joka oli melkonen kuolema. Koko ajan meni kylmät väreet, pitää viel pälläillä ne muutki~ Yhen oon kai jo nähny osittain, joten osasin juonen suurinpiirtein. Mut Jackie Chan ja Jaden Smith on nomnom <3
Matkalla kotiin sähläsin hienosti sen mun Mononoke Hime- julisteen kans, ku piti Riihimäellä vaihtaa vaunua ja juliste jäi sinne toiseen. Juoksin sit just viime tipassa hakeen sen, en perhana unoha sitä toiste enää mihinkää >8( Nyt se roikkuu mun seinällä.

Who the f*ck is Alice?Sunnuntai 17.10.2010 04:39

Perhana ku popparitkaan ei pysy enää kädessä.
Mut lalala on ollu ihan huisin kivaa :D:D Kaikenlaista kerettiin tekeen, ja viel on yks päivä aikaa :D Hiukset kerkes kans muuttuun, en uskonu et tekisin tän uusiks. Kuva sitten ku tää toinen purikurareissu on hoidettu.
Reissulla suomalaiseen kirjakauppaan syntyi outo mieltymys jääkarhuihin.
Ja vaikka ei pitäny ostaa mitään, päädyin ostamaan tekoripset, kuulokkeet (tosin ne makso 5 euroo, oli pakko :D) ja sit Sinbadin <3 Ehana.
Ja tää reissu voi olla mahdollisesti tää käännekohta, kun mun tytön luonnolliset piirteet nostaa päätään. Tefu puki mut vaaleenpunaseen kauluspaitaan, laitto mulle vaaleenpunehtavat tekokynnet ja kiharsi mun hiukset. Ja se tuntu luonnolliselta :ooo Hämmentävää.

I give myself very good advice, but I very seldom follow it~

Paniikki.Torstai 14.10.2010 08:17

Mun iPod on hävööksissä D''''8
Ku Toni vei ne kuulokkeet siitä ja jätti sen mun sohvalle (kaiken sen tavaran päälle) ja sit huoneen järkkä vaihtu. Hitto, kuolen ilman sitä D8 Viimestään junaan. Ja just ku latasin uutta musiikkia koneelle T___T

Hooo~Torstai 14.10.2010 07:16

Vaikka meenki nukkumaan vasta nyt, saan silti sen 7½ tuntia unta \o/ Aamulla ei tarvi muuta ku pakata noi pikkujutut tonne, valmistautua ja syödä jotai ni sit voin lähtee.
..Vitsi ku mun opettaja tykkää kun käyn koulua. Mut minkä sille mahtaa, inspis mene ku koulumatka on pitkä ja sinne menee vaan opetteleen asioita jotka on tienny jo kolme vuotta. Mut kai mun on pakko, sen kolmen pisteen takia.. Pitää kyl mainita mun tekemisen puutteesta sille.
BLAH, olen köyhä. Itkettää mennä Helsinkiin ku ei oo rahaa mitä vois tuhlata D: Pitää laittaa kotimatkarahat erikseen heti. Muuten mulla on ehkä joku 20 euroo käytettävissä. Eikä se riitä, ostetaan syötävää siellä kuitenki ja purikura ja kaikki... Itku.
Ja töitäki saan vasta joululomaks D8 Mut sillon siis.

Mä näin unta et mä näin unta.Keskiviikko 13.10.2010 19:45

Onks tää enää tervettä? 8D

Aaaaaabhlöö.Keskiviikko 13.10.2010 03:23

Viimein saatiin nää järkät järkeviks. Mut alko meneen jo hössötys yli, aloin jo tiuskiin ilman syytä.
Mut nyt ku on laitteet kiinni, leffat ja pelit aakkosjärjestyksessä ja hiukan tavaraa tungettu omille paikoilleen, ni vois mennä suihkuun. Huomenna raivaan sohvan koulun jälkeen ja säädän lisää tavaraa piiloon ja paikoilleen.
Hyvä näin o/

[Ei aihetta]Tiistai 12.10.2010 23:22

Mun työpäytä lähti Tonin huoneeseen >:
Ja mun huone saa kans ihan uuden järkän o/ Se on ollu sama koko vuoden ku sain ton mun ison sängyn koska se ei mahdu sinne muuten, mut ny ku toi pöytä meni tonne Tonille, ni mun huone sai tuplasti tilaa :D

Ahkera koululainen.Tiistai 12.10.2010 03:46

Sain sit siitä matikan kokeesta sen 8+ :DD Rikko mun ysiputken, mut ei sentää seiskaa tullu :D Koska odotin sitä.
Ja pheewwww, sain viimein hommia pois tieltä, cossin ehkä perun nii saan säästettyä rahaa, tein sen kissapiirroksen, tein robottikoiracomissionin.. Ihanaa. Tänään tyhjensin mun vaatekaapin, jonka sisällöstä menee puolet kierrätykseen eli huominen taksvärkki oli siinä, sit torstaina alkaa syysloma ja suoraa koulun jälkeen Helsinkiin Teffiä moikkaamaan, sit viikko lössöilyä~
Hoho, mutsi on valvonu koko yön 'D Ja duracelina se olis jo valmis muuttaan mun ja Tonin huoneen järkkää. Ite olisin jo nukkumassa, mut päätin viimein saada ton Aamunkoin luettua suomeks. Ei se enää sillee hetkauta ku aikasemmin.

Voi ei.Perjantai 08.10.2010 02:08

BB on koukuttava, sitä ei sais kattoo yhtäkää jaksoo.
No jaa, nyt mulla ja äitillä on yhteinen harrastus taas :D Syy kerääntyä olkkariin samaan aikaan.
Vaik kyl mä siellä muutenki oon, se jopa hiero mun hartiat tänää, mut silti :D