IRC-Galleria

Flimbees

Flimbees

Kiss my nevöhööd.

Selaa blogimerkintöjä

Ostin Kinderjoulukalenterinn <3Tiistai 30.11.2010 19:06

Ja samalla kahet hiusvärit ja sit horoskooppikirjasen.
Ja nyt mä oon köyhä.

[Ei aihetta]Tiistai 30.11.2010 18:05

SEURUSTELU
[x] olen seurustellut
[ ] seurustelen
[ ] en ole koskaan seurustellut
[x] en seurustele tällä hetkellä
[ ] minua on petetty
[ ] olen pettänyt
[x] olen tullut jätetyksi

olen suudellut ...
[x] ... huulille
[x] ... poskelle
[ ] ... sateessa
[ ] ... elokuvateatterissa
[x] ... yli minuutin ajan
[ ] ... alle kaksitoista vuotiaana
[ ] en ole koskaan suudellut

rakkaus & ihastus
[ ] olen ollut rakastunut
[ ] ihastun helposti (joskus ainakin ihastuin helposti)
[ ] ... ja ihastuksen kohde vaihtuu joka viikko
[ ] olen ihastunut / rakastunut
[ ] ... ja ihastukseni / rakkaani tietää sen

Koulupäivä~Tiistai 30.11.2010 16:26

Tänään vasta tajusin miten isot arvet se kolmen vuoden mangapeikkohärnääminen on jättäny muhun. Oon ollu koulussa koko ajan nii varautunu muiden seurassa et en oo tajunnu, et ei ne musta ajattele muuta kun et oon niiden kans samalla luokalla ja oon hiljanen ja et saan hyviä numeroita. Koska nyt kun sen tajusin, meillä oli ihan mielettömän hauskaa liikkatunnilla :D:D

Taas yks ysi~Maanantai 29.11.2010 16:53

Ysi puol enkun kokeesta :D
Se opettaja on tainnu unohtaa et en oo palauttanu mun tet-todistusta vielä..
Vois huomenna viedä vedenkeittimen ja teepusseja kouluun ni sais sit teetäki~ Ku kaikki muut juo siellä kahvia ja mä katon kateellisena vierestä >:
Mut tossa ku mut jätettiin autosta siihen isoon risteykseen, ni mua vastaan käveli kaks pikkupoikaa, ehkä ekaluokkalaisia. Toinen niistä sano mulle 'lol', ja just siinä kohdalla se toinen kysy "Ooksä nopo?". En oo varma sanokse 'nobo', mut joo. Vastasin vaan refleksinomasesti "En?" ja jatkoin matkaa. Sit se toinen poika huus vielä kaukaa jotain et "Miksä sit (enkäsaanuselväälopusta)?". Random.

Osku nukkuu jugurttipurkki kainalossa.Maanantai 29.11.2010 08:36

Nukahdin seittemän aikaan eilen, ja heräilin melki koko yön.
Ja näin niin häiritsevän vituttavaa unta et graaaaaargh. Kävelin Janitan kans koulun käytävällä, ja sit eräs äärimmäisen ärsyttävä ihminen miljoonien vuosien päähän mun menneisyyteen käveli mun perässä sillee ku mä kävelen Janitan perässä, sillee ihan kiinni perseessä eikä toinen huomaa mitään. No mä huomasin sen ihmisen, ja kolkkasin mun kyynärpäällä ja mulkasin niin murhaavasti et itekki pelästyin.
Lähin käveleen taas, ja se tyyppi alko sen uudestaan. Niiden ulko-ovien kohalla sain ihan mielettömän raivarin ja yritin kolkata sen uudestaan, mut en onnistunu. Sit se alko tökkiin mua kovaa suoraan kylkiluihin ja sano vaan et "Sä et saa välittää jatkossa kun mä tuun seuraan ja tökkiin sua." Alko keittään ihan hulluna idealle et se saa vaan tulla ja vaania mua ja koskee muhun ihan omilla luvilla, vielä ku en voi sietää sitä ihmistä, ja aloin rimpuileen, mut en saanu sitä irti. Se tyyppi oli ihan helkkarin haba siinä. Se oli ihan kamalaa, ahdisti, vitutti ja itketti. Ja siinä mä heräsin, mut kun nukahdin uusiks, se vainos mua koko seuraavanki unen.
Mut se uni oli kamalan outo. En muuten selitä ku et meidän luokka siirrettiin toiseen paikkaan jonku saatananmoisen kuilun yli, sit käytiin kaupungissa missä oli vaan tehtaita (järkytyin ku ei ollu ruokakauppoja) ja bussikuski kaahas meidät kauppaan sieltä, ja sit mä en meinannu päästä sisään, sit halusin Pringlessejä ja valkosipulidippiä, mut se dippi oli toooooosi häröö, joten joku random nainen alko syöttään mulle viilistä siellä kaupassa. "Noniiiiiin, sano aaaaa~" ja se viilis oli ihan sika jähmeetä.

No mentiin Tanjalle.Sunnuntai 28.11.2010 20:30

Ja pelattiin AC Brotherhoodia.
Mut mä nukuin puolet ajasta. Anteeks vielä D8
Ja Tanjan mutsin tekemä kakku aiheutti mulle vatsanväänteitä, jotka on jatkunu nyt päälle kaks tuntia.
Mut kakku oli hyvää.

[Ei aihetta]Sunnuntai 28.11.2010 13:42

..Pelottavaa ku ihmiset käy vaan tsiigaan tota kuvaa jonka lisäsin eikä kommentoi mitään .__. Ku olin kahen vaiheilla et lisäänkö vai en, ja.. nii.

..Voi nyt hitto.Sunnuntai 28.11.2010 12:18

Olempas fiksu, ensin suihkuun ja sit kahenkytä asteen pakkaseen.
Kun jo yöllä ku olin Oskun kanssa lenkillä, ni en voinu kävellä kauheen nopeesti ku sylki jääty kurkkuun, en voinu hengittää nenän kautta ja aivot jäätyy paikoilleen D8

..Pokemon.Sunnuntai 28.11.2010 11:44

Se on ihan kamala peli.
Niin addiktoiva, et sen vois kieltää lailla.
Valvoin taas koko yön, osittain koska nukahdin aamulla uusiks täysien yöunien jälkeen ja nukuin kaheksaan, mut vaik olisin voinu nukahtaa uusiks, alotin pokemonin pelaamisen taas.
Ja koska ei oo tekemistä, ryömin Tanjalle :D:D Siis jos en jäädy matkan varrelle.

Yhyy.Sunnuntai 28.11.2010 06:43

Janita kommentoi siihen tatuointikuvaan.
27.11.2010 23:08 <Oranki_xD> Et ole ottanu vielä älä mulle kyyle yritä!

Voi Janita 8D Ihana~
Ehkä oon tehny käytännön pilan sille liian usein? :D:D