IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Terve,

Näemmä edellisen kerran kirjoittanut yli kaksi kuukautta sitten...hmm...no eipä tässä isompia raportoitavia ole varmaan ollutkaan. Vaikka aika tyhjänpäiväisyyksiäkin tänne voisi tietty kirjoitella kans.

Mut meno meillä on sellainen, et uusia biisejä on päästy rakentelemaan toista levyä silmällä pitäen ja muutama raakile on jo työn alla. Niissä alkavat hahmottumaan hieman rakenteet ja riffit. Vaikuttavat ihan hyviltä, vaikkei kovin selkeää käsitystä niistä taida olla vielä kenellekään.

Samaten olemme yrittäneet aktivoitua treenauksen saralla muutenkin ja onhan tuo yritys tuottanut jonkinlaista tulostakin. Tänään itseasiassa oli helvetin hyvät treenit. Vaihdettiin hieman järjestystä treeniksellä ja balanssi parantui vitusti. Oli todella juhlaa soitella, kun kuuli paremmin kaiken. Plus, että noi muutkin pojat taisivat soittaa paremmin, kun kuulivat mitä soittavat. Ihme porukkaa nuo kielisoittajat. Luulis nyt taittuvan muutenkin : )

Lauantaina oltiin treeniksemme Sound Innin pikkujouluissa Rocktownissa, jossa vetäisimme lyhyehkön puolen tunnin setin. Yleisö koostui pääasiassa mustapukuisista hevareista. Vastaanotto oli yllättävän positiivista ja pikkulinnut lauloivat joidenkin hevimörköjen oikein diggailleenkin. Rok.

Ens perjantaina 30.11. ois sit ihan oikea keikka Libertessä. Siellä messissä ovat orkesterit Edward ja Snipe Drive. Käsittääkseni avaamme illan, joten on enemmän aikaa dokata. Se on aina jees.

Kevään rundiakin on kuulemma jo myyty ja maaliskuulle on Rocksin keikan kaveriksi buukattu jo useampia vetoja, mutta niistä tarkemmin hieman myöhemmin.

Eiköhän tää riitä tältä erää.

Elo

P.S. Muistakaa pistää kinkku uuniin viimeistään tän viikon lopussa. Ja toinen kinkku sit ens viikon lopussa jne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.