IRC-Galleria

blhkjjkkjKeskiviikko 30.03.2011 20:06

~Kopioi joltakin sivulta horoskooppisi luonneanalyysi, laita se tähän ja tummenna ne kohdat jotka pitävät sinun kohdallasi paikkaansa.


OINAS 21.3 - 20.4.

Planeetta: Mars

Elementti: Tuli

Luonne: Oinaat ovat luonteeltaan vahvoja ja päättäväisiä. He eivät tingi mielipiteistään ja arvoistaan. Joskus he ovat suorastaan uppiniskaisia. Oinas vaikuttaa ulospäin itsekeskeiseltä, itsepäiseltä ja aloitekykyiseltä. He kykenevät kuitenkin kuuntelemaan, mitä toisella ihmisellä on sanottavanaan. Oinaat pitävät väittelyistä ja harvoin jäävätkin niissä toiseksi. Oinaat ovat myös herkkiä ja intuitiivisia, eivätkä pelkää näyttää sitä. Ihmiset vain yleensä eivät pysty näkemään oinaan kaunosieluisuutta heidän upean ja hieman kopean ulkokuorensa takaa. Oinas puhuu ja toimii usein ennen kuin ajattelee. Hän on hyvin kilpailuhenkinen ja kunnianhimoinen. Hän on suorasukainen ja rohkea. He ovat niin sanotusti äkkipikaisia. Oinaan planeetta Mars antaa oinaalle taisteluvoimaa. Oinas ei pelkää vastoinkäymisiä ja oinaan mielestä kaikki ongelmat ovat ratkaistavissa, on vain löydettävä ongelmien syy ja poistettava se.

Rakkaus: Oinaalla on voimakkaat tunteet eikä oinas pelkää tuoda tunteitaan esille. Hän pitää rakkausasioissakin kilpailusta ja valloittamisesta. Oinas on mielellään aktiivinen osapuoli ja haluaa itse jahdata, eikä siedä itse jahdin kohteeksi joutumista. Oinas on mustasukkainen ja omistushaluinen omasta rakkaastaan, mutta ei ymmärrä rakastettunsa omistushalua. Oinaan partnerilla onkin työ saada pidettyä Oinaan mielenkiinto yllä, ettei Oinas tapansa mukaan kyllästy.

Harrastukset: Oinaat pitävät vauhdista, joten heille sopii vauhdikkaat, kilpailuhenkiset urheilulajit, joissa täytyy voittaa toiset tai itsensä. Oinaalla on myös silmää harmoniselle kauneudelle ja myös perinteisten taiteidenlajien harrastus, kuten musiikki, valokuvaus ja maalaus, sopii oinaille.

Ulkomuoto: Oinaan ruumiinosa on pää. Tämä tulee esille oinaan ulkomuodossa ja myös hänen tavassaan käyttää päätään oivallisesti. On myös sanottu että oinaalla on paha tapa kolhia kalloaan ja siihen yleensä on jäänytkin merkkejä! Oinaat ovat hyvännäköisiä (NOEINY ::: D). Oinasmiehet hurmaavat karismallaan ja oinasnaiset hienostuneisuudellaan. Oinaan valloittavaa hymyä on miltei mahdotonta vastustaa! Oinasnaisilla on usein teräväpiirteiset,sirot kasvot, terävä leuka ja he ovat sopusuhtaisia sekä pitkäkaulaisia. Oinaan silmät ovat yleensä kauniin syvänsiniset, mantelin muotoiset ja katse vakaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.