IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 07.12.2007 19:24

Tänään oli kiva päivä. Oltiin Anskun kaa Tampereella. Eka vissiin käytiin Platasta josta bongasin The Usedin ekan levyn ja sit Aidenin uusimman. Molemmat lähti mukaan, ihme. Sit jatkettiin matkaa.
Lol heti ekana joku ihmeen jeesustelija: "Uskotko jeesukseen?" "En" "Haluaisitko uskoa?" "En". Jooh, sit joku ihme tyyppi Helsingin luostarista, joka oli oikeesti mukava. Lol, luuli meitä lukiolaisiks :D Sille sit lahjotettiin molemmat 5 euroo ja saatiin kivat kirjat ^^ Sit mentiin Akateemiseen kirjakauppaan ettiin Kerrang!ia, ylläri bonus siel ei ollu sitä.
Sit mentiin BackStreetil. Ostin sielt pipon ja Green Dayn kengännauhat. Sit mentiin syömään Golden Rose ravintolaan. Eipähän tarvi kuukauteen syödä uudestaan. Sit kirreltiin Koskikeskusta ja mitään ei löydetty.
Europehouses oli kaikkee kivaa. Ostin äitil joululahjoi. Seuraavana päämääränä oli Putka, jota ei koskaan löytynyt. Etittii sitä varmaan tunti -.-
Käytiin jossain ihme levykaupassa ja lol, siel oli FFTL:än Dar Diary ja BFMV:n The Poison. Ansku osti FFTL:än levyn ja mä en mitään.
Alko vituttaa se Putkan ettiminen ni soitettiin pari puheluu. ei se mitään auttanu. Löydettiin me sentää linja-auto asemalle. Loppujen lopuks Ansku soitti sen tädille ja me mentiin Igor'ssiin. Siel oli kiva lävisäjä. Ansku otti rustokorun jee jee.
Lähettiin takas rautatieasemalle, välis poikettiin Suomalaisessa, mistä ostin äitill taas joululahjan.
Asemalt löyty kaikkee kivaa mut rahaa ei ollu :D Istuskeltiin siinnä kylmällä portaalla ja ootettiin junaa.
Junassa oli yllätys yllätys tervettä juttua. Jooh.

P.S. Se Sprite oli varmasti terästettyä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.