IRC-Galleria

FreakGuy

FreakGuy

[a.k.a. FreakyMike] - weird bastard..
http://koti.mbnet.fi/wfan/kuvat/v-takorauta09.jpg

Ja ne ketkä eivät käyneet Ropeconissa voivat vilkaista vaikka kuvaa myyntipöydästäni ja kaikista esineistä joita ehdin takomaan sinne.

http://koti.mbnet.fi/zuge/temp/ropeconkorut2006-01.jpg - Myyntipöytä
http://koti.mbnet.fi/zuge/temp/ropeconkorut2006-02.jpg - Soljet etc.
http://koti.mbnet.fi/zuge/temp/ropeconkorut2006-03.jpg - Riipukset

Seuraavaksi vielä kuvat parista vanhasta aseestani, mitä muokkasin hieman paremmiksi Simpeleen antiikkipäivien näyttelyä varten, mutta en ollut ehtinyt postaamaan vielä uusia kuvia nettiin. http://koti.mbnet.fi/wfan/kuvat/v-aseet13.jpg Tätä "Voulgea" en muuttanut oikeastaan muuten kuin hiomalla takomispinnalla olleita hamarapiikkejä vähän paremmiksi ja niittamalla terän varteen lopullisesti kiinni.

http://koti.mbnet.fi/wfan/kuvat/v-aseet9.jpg Tämä on ihka ensimmäiselle Ropeconreissulle tekemääni pukuun liittynyt fantasia-ase, joka valmistui jo hieman ennen vuosituhannen vaihdetta. Nyt lisäsin siihen vielä piikin selkäpuolelle, puunasin kaikki pinnat paljon sileämmiksi ja muokkasin ranteen ympärille tulevaa osaakin hieman fiksumman näköiseksi. Alkuperäinen hökötys on näkyvillä esimerkiksi vielä Elfwood-galleriassani http://elfwood.lysator.liu.se/art/m/a/manttonen/blades.jpg.html
Tässä kuva siitä omituisesta puvustakin jos joku ei ole sattunut vielä näkemään. http://koti.mbnet.fi/wfan/kuvat/v-gladiator.jpg

Muokkasin myös yhtä 90-luvulla syntynyttä scifihenkistä versiota intialaisesta Katar-aseesta vähän parempaan kuosiin vastaamaan enemmän niitä vanhoja katareita, mutta aion muokata sitä vielä paljon lisää jossakin myöhäisemmässä vaiheessa, joten en viitsi laittaa vielä kuvaa nettiin. Näette lopputuloksen sitten ehkä joskus myöhemmin. Originaaliversion kuva löytyy kuitenkin tuosta samaisesta kollaasista Elfwood-sivulla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.