IRC-Galleria

Frenia

Frenia

- the world keeps burning

Hmm'mmh.Sunnuntai 09.12.2007 22:57

Pitäsköhän sitä välillä laskeutua vähän maan pinnalle katteleen, mitä täs tarttis tehdä jne. Viikon päästä alkaa kuitenki tenttipommituskin taas.

Aika raffi viikko ollu kyl, ei mitää kohtuutonta kuitenkaan. Tiistaina oli tosiaan synttärit ja keskiviikkona sitä sitte juhlistettiin rynnistämällä klubin suuntaan, kun siellä oli kerran rempanjälkeiset avajaisetkin. Reissu oli hyvä ja ainakin toinen uusista tiloista myös, joskin toinen niistä jäi jokseenkin tsekkaamatta. Päihtymystilan luokitus oli "melko kohtuullinen," joskin muistikuvissa on paikoin melko kookkaita aukkoja.

Perjantaina Candy Cane TVO:lla, joka oli muuten aivan helvetin kova. Armotonta piiskausta ja kaahaamista läpi keikan. Olin todella yllättynyt poikien soittotaidoista ja fiilis keikan läpi oli korkeahko. Siitä sitten yön selkään ja forteen, jonne kuulemma kaikki tiet vievät. Ilta päätyi semisekavissa tunnelmissa johtuen anniskelun huokeasta luonteesta ja sammumattomasta janosta. Kebaashin kautta kotiin jatkoille puhumaan syvällisiä aamukasiin asti. Darran massiivisuus oli lauantaina kääntäen verrannollinen edellisiltana sille uhratuille ajatuksille. Kiitokset muute myös vieraileville tähdille hyvästä seurasta, oli mukavaa.

Tää päivä on menny enemmän tai vähemmän hukkaan. En koe rentoutuneeni missään vaiheessa pakkotehdäjotain-ressistä, mutten ole saanut mitään aikaankaan. Kai sitä vois vielä imurointia vaille siivota tän kämpän.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.