IRC-Galleria

Frequency_

Frequency_

www.prohelp.fi

Blogi

- Vanhemmat »

Lankeaminen ketjukirjeisiin. Pahus.Maanantai 30.01.2006 23:48

Kai se on pakko kun kerran niin kiltisti pyydettiin :D I will complete your task, oh my master The Saint.

"Tehtävänanto: Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perässä (he valitsevat omat viisi). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tähän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommentointilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

**********************************************************************

1. Paha, paha paha PepsiMaxriippuvuus. Noin 80% kieleni yli virtaavasta nesteestä kohti kurkkua sisältää pahasti pepsimaxin aineosia. Terveellistäkö? - No ei varmana :D Miltä se kylmä Pepsimax tuntuu? -*Aaaaahhhhhhh*

2. Pepsimaxin täytyy olla kylmää, muuten seuraa mielentilani järkkyminen sekä maailman kaatuminen --> muutaman vuorokauden tärinä sikiöasennossa jossain pimeässä nurkassa hokien "en oikeasti juonut lämmintä Pepsiä, en oikeasti juonut lämmintä Pepsiä..."

3. Mikäli juon Pepsiä (tai jostain pakottavasta syystä jotain muuta hiilihapollista juomaa) ja meinaan juoda sitä muualla kuin paikallaan ollessani (esimerkiksi kauppareissulla kotiinpäin), joudun pysähtymään aina kun meinaan kulauttaa, en halua että kävellessäni PepsiMax hölskyy pullossa ja menettää hiilihappojansa =/

4. Mikäli jostain syystä en saa täytettyä noin min. noin 1.5l/vrk PepsiMax tarvettani, tulee sivuvaikutuksina levotonta oloa tietokoneella, kauheaa makeanhimoa sekä muuta himoa kaikkeen epäterveelliseen. Joskus jopa saatan luulla että olisin jotenkin koukussa Pepsiin, mutta onneksi sekin tunne menee kun kuulen uuden Pepsipullon korkkauksesta aiheutuvan sihahduksen ja tunnen kuinka ihanan kylmä colajuoma laskeutuu vuolaana virtana kohti mahalaukkuani <3

5. Jotten sentään ihan sairaalta kuulosta, pitänee varmaan mainita että vietän suurimman osan elämästäni tietokoneellani. Kunnes tulee viikonloppu ja saan parempaa tekemistä kuin tietokoneet <3 x) Pystyn viettämään tunteja yksin netissä lukien tietotekniikan uutisia ja arvosteluita. Ja kello saattaa olla hupsistakeikkaa esim. puoli kolme yöllä kun tajuan että kouluun pitäisi ehtiä kahdeksaksi aamulla... :D

**********************************************************************

Että tällaista tälläkertaa. Pistäkääs paremmaksi. Haastan nickit:

DiDa
ellobo
katja-kenguru
irishcoffee
ph0ebee

IdolS idOLS IdOlS.Maanantai 19.12.2005 14:15

Jeah! Oli meinaan letkee päivä eilen, ensin ajo helsinkiin täpinöissä, sit idolsfinaalissa täpinöissä, sit kun vielä meni kaveri voittaan sen niin lisää täpinöitä. Ja sit ajo kotio täpinöissä. Ja sit herää siihen et toinen kaveri lähettää viestiä et "hei, oot iltalehdessä" nii on vähän et O.o waaah?

No mutta makee reissu oli. On muuten ihan eri tunnelma olla itse paikanpäällä kun Marko isolla ämmällä lämmittelee yleisöä suoraan lähetykseen ja sit kun Heikki ja Elleni sekoilee myös mainostauoilla omiansa. Kameroita joka puolella. ääk. Ja sit oliko pakko pistää iltalehteen musta kuva jossa naama on kun variksenpelättimellä. Kitooos. :D

Ei mut kyl jääkylmä pepsi on parasta. <3 silleen aasiasta aasinsillalla asiaan.

Kivaa päivää kaikille, meitsi menee ny. jonnekki. mut kai suihkuu eka. tai jotain. sinneppäin. joo.

Joko se kuva meni? Toivottavasti kohta menee äänikin... ainiin. mullahan on flunssa ja ääni on menny. dodih. dehä o iha hyvä didde. modjend!

Kun aikaa on liikaa...Torstai 27.10.2005 10:37

Nyssesitten alko. Meikäpoika rupes leikkiin galleriassa modauksilla ja ensialkuun näemmä syntyi perus mustavalkoisestani erilaisia väriteemoja. Hui hirvitys. Mutta eiköhän tämä tästä. Kouluunkin pitäis jaksaa. Lentäen olisin jo perillä.

Tuu mun jääkaappiinKeskiviikko 26.10.2005 03:14

Olavi Uusivirta : Tuu mun vaimoksen
"Sun silmäs aina mä muistan / niin yltäin murheen puistan / kun illoin panen maaten / on mielessäni aate / minä sulle kihlat ostan /sinut vielä mä syliin nostan / kun rakas olet sinä mulle / minä sulle haastelen / tuu mun vaimoksen"

Niin Frequencyn pepsiversio: "Sun muotos aina mä muistan / Niin päältäs pölyt puistan / kun illoin tahdon saada / mutten mitään sille mahda / Minä sulle kaverejakin ostan / sinut vielä mä syliin nostan / kun rakas olet sinä mulle / minä sut aion juua / tuu mun jääkaappiin"

Mun tekee mieli Pepsi Maxia. Ja on myös liikaa aikaa. Niisk

HiioheiTiistai 25.10.2005 20:15

Veljet tää onkin mielenkiintoinen ominaisuus tämä. Saas nähdä riittääkö gallerian kapasiteetti kaikkeen :P Joka tapauksessa harvinaisen mukava päivä oli koulussa, kolme tuntia pelkkää sähkölabraa, päästiin ihailemaan vaihtojännitteen sinikäyriä oskilloskoopilla ja se oli mukavaa se. hehe.
- Vanhemmat »