IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 19:54

jejejejejeejejejejjeej lämmi kaffe aurinko jejejejejejejejejjj

[Ei aihetta]Sunnuntai 27.04.2008 02:49

Hän joka maataan viljelee huolelle saa enemmän kuin miljoonaa siunausta lausuu enemmän kuin miljoonaa rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta. joka maataan viljelee huolella saa enemmän kuin miljoona siunausta lausuu enemmän kuin miljoona rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.

Luojan lapset kattokaa edessämme aukeaa luvattu maa pidemmälle kuin ihmissilmä kantaa siis hyljäätkäämme tuhon tanssi joka menee näin yksi askeel eteen ja kaksi taaksepäin. joka tekijäänsä uhkaa ei voi löytäää rauhaa joka ilmaan nousee savuna se vielä alas sataa kun pilvi tumma tiivistyy ja taivas aukeaa voi mieleen tulla mitä tarkoittaa.Hän joka maataan viljelee huolelle saa enemmän kuin miljoonaa siunausta lausuu enemmän kuin miljoonaa rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta. joka maataan viljelee huolella saa enemmän kuin miljoona siunausta lausuu enemmän kuin miljoona rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta


Oi äiti maan äiti maan sun armostasi lapsesi sun täällä elää saa kun rakkautesi hedelmiä kantaa isä aikaa siemenesi kasvattaa sadonkorjuun aikaan saamme viljaa joo ja sinun silmäsi näkee mitä lapsesi tekee viileä sade puutarhaa kastelee. Sun kasvojesi edestä niin moni pakenee sydän riutuu turhuudessa eikä muista


että joka maataan viljelee huolelle saa enemmän kuin miljoonaa siunausta lausuu enemmän kuin miljoonaa rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta. joka maataan viljelee huolella saa enemmän kuin miljoona siunausta lausuu enemmän kuin miljoona rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.


Homma näyttäis menevän joten sakki tähän tapaan kun ympäri käydään vielä yhteen tullaan minkä taaksensa jättää edestään löytää ja sitä mitä viljelee ihan takuulla niittää.

joka maataan viljelee huolelle saa enemmän kuin miljoonaa siunausta lausuu enemmän kuin miljoonaa rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.

joka maataan viljelee huolella saa enemmän kuin miljoona siunausta lausuu enemmän kuin miljoona rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.

joka maataan viljelee huolelle saa enemmän kuin miljoonaa siunausta lausuu enemmän kuin miljoonaa rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta.

joka maataan viljelee huolella saa enemmän kuin miljoona siunausta lausuu enemmän kuin miljoona rukousta kiittää enemmän kuin miljoona kiitosta<3


jukka poika ja jenkkarenkka-joka maataan viljelee

[Ei aihetta]Torstai 24.04.2008 23:58

Bobi popittaa !!!!

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 00:18

Nyt ei himota ! sain vihdoi tilattu jukka poja apajilla levy jeejejejejejejejejejejeje

[Ei aihetta]Keskiviikko 23.04.2008 00:02

Harvoimpa sitä kokonaise avokado syö,Fairtrade

[Ei aihetta]Tiistai 22.04.2008 17:56

Helvetti niistän niinku niiskukone

[Ei aihetta]Maanantai 21.04.2008 00:11

[Ei aihetta]Sunnuntai 20.04.2008 02:01

Kaikki menee nykyää nii yli.

[Ei aihetta]Perjantai 18.04.2008 00:25

AsaMasaMahtava

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.04.2008 21:24

PyhiMys-SaLaiNen MaaiLma <3 @