IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Neighbours from hellPerjantai 14.12.2007 17:20

Useimmiten painajaismaiset naapurit luonnehditaan möykkääviksi ja remuaviksi bileapinoiksi, mutta asia voi olla toisinkin.

Pian kaksi kuukautta täällä asuneena olemme muruseni kanssa todistaneet yläkerran naapurista kuuluneen mitä merkillisimpiä asioita. Äsken ollessani saniteettitiloissamme harjaamassa maskaraa näkymättömiksi muuttuneisiin ripsiini, kuulin yläkerrasta kirkumista. Se voimistui voimistumistaan kunnes loppui kokonaan ja muuttui korviariipiväksi vikinäksi ja sitä kautta vinkuvaksi naisen itkuksi. Kuuntelin kauhuissani ääntä, jonka olisi voinut kuvitella kuuluvaksi äidille joka on sidottu katsomaan lapsensa kidutusta. Ripsiväri ehti kovettua hiiltä muistuttavaksi kokkareeksi harjaan kuunnellessani äkisti alkavia pamauksia ja raahausääniä. Mielikuvitukseni laukkasi oikopäätä juuri sille niitylle jonka ovat kansoittaneet lukuisat näkemäni kauhuelokuvat, ja hetkisen olin aivan varma asuvani moottorisahamurhaajan alakerrassa. Kävin läpi mielessäni vaihtoehdot siitä mitä yläkerrassa mahdollisesti voisi tapahtua ja mitä voisin asialle tehdä. Ennen kuin pääsin ajatusratani loppupäähän, äänet olivat loppuneet kokonaan. Päätin unohtaa asian toistaiseksi, kirosin hetken kuivahtanutta ripsiväriäni ja olin jo astumassa ulos hätähuoneesta kun yhtäkkiä putkien kautta kantautui ääni kahdesta oksentavasta ihmisestä. Tässä kohtaa jopa minun ylivilkkaudestaan kuuluisa mielikuvitukseni teki tenän ja päätin paeta tilannetta juuri imuroidulle sohvalleni.

Olen onnistunut tekemään kaksi johtopäätöstä. Ensimmäisen mukaan yläkerran naapureilla on sairas fetissi poikkeukselliseen rajuun sadomasokismiin tai sitten heillä vain on uskomattoman tehokas kotiteatteri. Toiseksi, lähes päivittäin oksenteleva pariskunta on joko saanut itselleen aikaseksi elinikäisen krapulan tai jonkin sortin viruksen elimistöönsä. Mene ja tiedä, yläkerran yökkäily alkaa olla jo yhtä säännöllinen mekkala kuin kaappikellon lyönnit.

Ja sitten oli se kaukosäädinasia. Kuka helvetti hankkii yleiskaukosäätimen kerrostaloon? Asunnostamme löytyvät televisio, digiboksi, dvd-soitin ja stereot riehuvat ympäri vuorokauden lähes mielipuolisesti kun naapuri painelee säädintään. Tv on tänään pysynyt poikkeuksellisesti samalla kanavalla jo kolme tuntia.

Mutta eikös niissä yleiskaukosäätimissäkin pitäisi olla joku koodaussysteemi ettei se nyt koko kylän laitteistoa hallitsisi?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.