IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Pets everywhere.Tiistai 06.12.2005 00:02

Mustavalkoiset vanhemmat Lotta ja Hannu pentuineen. Mustavalkoinen Daisy, harmaavalkoinen Josefina ja mustat Piki ja Milla Magia. Ja tuntuu että niitä on joka paikassa.

Operaatio fisu alkoi siinä neljän viiden maissa, 100 litraa vetävä akvaario täynnä paskaa. Kalat purkkiin ja kolmasosa vedestä säilöön ja kaikki loput viemäristä alas. Kaksituntinen lasilevyjen kuuraus selkä vääränä ja kaksin käsin harjalla leviä irrotellen. Sattuu vitusti.

Vastuulliset eläintenomistajat jättivät avonaisen kalapurkin tyylikkäästi vessan lattialle vaille ympärivuorokautista valvontaa. Päätin pitää oluen mittaisen siivoustauon ja kauhukseni huomasin Hannun maiskuttelevan nurkassa pyrstö suupielestä loistaen. Mayday mayday, lemmikkini syövät toisiaan.

Ette uskokaan kuinka hankalaa on asunnon pienimuotoisinkin siistiminen kun kuusi nälkäänsä kiljuvaa kissaa roikkuu jatkuvasti lahkeissa. Pienimmät kun ovat saatanallisen terävine kynsineen vielä tuskallisen hankalasti havaittavissa, on todellinen katastrofi valmis. Voit olla varma, että jokaisen askeleesi alle joutuu jonkinvärinen häntä. Niimpä istun tässä ikuisuuden kestäneen siivouksen jälkeen sääret raadeltuina, lahkeet riekaleina ja naama täynnä sähiseviä kissoja. Kalat sentään pysyivät akvaariossaan.

Tomi koitti kykyjensä mukaan irrottaa perheen monnia sisustuskalustosta. Pyrstöllinen imukuppi saatiin viimein irti mutta minua etoo edelleen.

Haisen kalalta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.