IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 21:30

EILEN

...oli päivä jolloin Esa oppi neulomaan.

TÄNÄÄN

...oli päivä jolloin minä pyysin anteeksi.

[Ei aihetta]Maanantai 28.01.2008 18:18

KYLMÄÄ KALAKEITTOO?

GO DOWN MOSESSunnuntai 27.01.2008 16:20

perjantaiLauantai 26.01.2008 00:22

25.01.08 21:43 <Frina> Tappelin mersun kanssa loskapaskassa ku joku henkisesti turmeltunut oli vienyt parkkipaikkani ja jäljellä oli vaan pieni puolen metrin loskakerroksen kyllästämä kolo ruman citroënin edessä

@ salakuunneltua.fiTorstai 17.01.2008 17:41

Pieni tiedemies

Lohtaja, Kajaani

Joukko lapsia oli joskus 90-luvulla leikkimässä päiväkodin hiekkalaatikolla ja tekemässä hiekkakakkuja. Iältään ehkä alle kouluikäisiä. Yksi lapsista täytti sangon ja käänsi sen nurin ja alkoi taputtaa sangon pohjaa toistaen lorua:

"Älä tule paha kakku, tule hyvä kakku..."

Vähän aikaa tuota kuunneltuaan toinen hiekkalaatikolla olleista lapsista tokaisee

"Tiedättekö, tuolla lorulla ei ole mitään vaikutusta siihen millainen hiekkakakusta tulee!"

Holhoojaministeriön tekosia.Torstai 17.01.2008 14:31

"Mitähän sen pyhän oluen hinnan nousu sitten auttaa alkoholismiin? Rakkaus veroihin on tietysti suuri, mutta alkoholismiin ei hinnankorotuksella ole MITÄÄN vaikutusta. Jos näin olisi niin lähes maailman kalleinta alkoholia myyvä Suomi olisi maailman raittiimpia kansoja. Onko näin?"

MTV3:n uutiskeskustelussa nimimerkillä blade.runner ehkä vuosituhannen paras pointti :D

/ http://keskustelu.mtv3.fi/index.shtml?http://keskustelu.mtv3.fi/keskustelu/category.jspa?categoryID=16

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 22:01

Tjööh, kai se on toivotettava kaikille tasapippelisti (terveisiä tuuspilta) oikein hauskaa, onnellista, ihanaa, mahtavaa, upeeta ja kaljakasta ja munakasta uutta vuotta 2008 (1008)!

Nyt vittuunnuin näppikseen, meen juomaan lisää mallasta. Rakastan teit ja plääplää

HOILATITorstai 27.12.2007 21:39

Tiitun kanssa lauletaan karaokea. Esa on meijän taustatanssija.

Neighbours from hellPerjantai 14.12.2007 17:20

Useimmiten painajaismaiset naapurit luonnehditaan möykkääviksi ja remuaviksi bileapinoiksi, mutta asia voi olla toisinkin.

Pian kaksi kuukautta täällä asuneena olemme muruseni kanssa todistaneet yläkerran naapurista kuuluneen mitä merkillisimpiä asioita. Äsken ollessani saniteettitiloissamme harjaamassa maskaraa näkymättömiksi muuttuneisiin ripsiini, kuulin yläkerrasta kirkumista. Se voimistui voimistumistaan kunnes loppui kokonaan ja muuttui korviariipiväksi vikinäksi ja sitä kautta vinkuvaksi naisen itkuksi. Kuuntelin kauhuissani ääntä, jonka olisi voinut kuvitella kuuluvaksi äidille joka on sidottu katsomaan lapsensa kidutusta. Ripsiväri ehti kovettua hiiltä muistuttavaksi kokkareeksi harjaan kuunnellessani äkisti alkavia pamauksia ja raahausääniä. Mielikuvitukseni laukkasi oikopäätä juuri sille niitylle jonka ovat kansoittaneet lukuisat näkemäni kauhuelokuvat, ja hetkisen olin aivan varma asuvani moottorisahamurhaajan alakerrassa. Kävin läpi mielessäni vaihtoehdot siitä mitä yläkerrassa mahdollisesti voisi tapahtua ja mitä voisin asialle tehdä. Ennen kuin pääsin ajatusratani loppupäähän, äänet olivat loppuneet kokonaan. Päätin unohtaa asian toistaiseksi, kirosin hetken kuivahtanutta ripsiväriäni ja olin jo astumassa ulos hätähuoneesta kun yhtäkkiä putkien kautta kantautui ääni kahdesta oksentavasta ihmisestä. Tässä kohtaa jopa minun ylivilkkaudestaan kuuluisa mielikuvitukseni teki tenän ja päätin paeta tilannetta juuri imuroidulle sohvalleni.

Olen onnistunut tekemään kaksi johtopäätöstä. Ensimmäisen mukaan yläkerran naapureilla on sairas fetissi poikkeukselliseen rajuun sadomasokismiin tai sitten heillä vain on uskomattoman tehokas kotiteatteri. Toiseksi, lähes päivittäin oksenteleva pariskunta on joko saanut itselleen aikaseksi elinikäisen krapulan tai jonkin sortin viruksen elimistöönsä. Mene ja tiedä, yläkerran yökkäily alkaa olla jo yhtä säännöllinen mekkala kuin kaappikellon lyönnit.

Ja sitten oli se kaukosäädinasia. Kuka helvetti hankkii yleiskaukosäätimen kerrostaloon? Asunnostamme löytyvät televisio, digiboksi, dvd-soitin ja stereot riehuvat ympäri vuorokauden lähes mielipuolisesti kun naapuri painelee säädintään. Tv on tänään pysynyt poikkeuksellisesti samalla kanavalla jo kolme tuntia.

Mutta eikös niissä yleiskaukosäätimissäkin pitäisi olla joku koodaussysteemi ettei se nyt koko kylän laitteistoa hallitsisi?