IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

HANAA HINTITSunnuntai 13.07.2008 02:47

Moottoritie on kuuma ja käläkälä, moottorie onkin, tosin ainoastaan kaksikaistaisuudensa johdosta. Oi Suomi, tämä maanteiden luvattu maa. Oi Suomi, tämä vaahtoperseisten maantiehinaajakuljettajien luvattu maa. Pieneen bensiinihuurujen kuvittamaan pääkoppaani ei mahdu ymmärrys siitä, mikä kahdeksankymmenen kilometrin tuntinopeudesta tekee niin häikäisevän säikäyttävää. Pieneen värivaharoiskeiden kyllästämään kallooni ei mahdu ymmärrys siitä, mikä sen kaikkein oikeanpuolimmaisimman polkimen metsästyksestä tekee niin julmetun hankalaa.

Te sieraimet täynnä kärpäsiä ympäriinsä pyyhkivät haahuilijat, eikö se autokoulun ABCDEZXH-kortillinen opettaja valaissut teitä auton kohtuullisen yksinkertaisesta hallintalaitteistosta nimeksikään? Mikäli tämä ilmeisen keskeinen osuus opetuksesta on jäänyt väliin (tai vaihtoehtoisesti vihertyneiden koiperhosten täyttämän aivokuorenne pimeimpään nurkkaan), voinen virkistää muistianne: edessänne oleva, toisinaan nahan ja toisinaan karvan peitossa kelluva rinkula on ohjauspyörä, tutummin ratti. Siitä ohjataan autoa, tiedättekö, oikealle ja vasemmalle. Oikealla puolellanne sijaitseva kapula ei ole runkkaussimulaattori vaan vaihdekeppi. Sillä saatte kytkintä (kts. seuraava kohta) hyväksikäyttäen vaihdettua vaihteita, pienemmillä kiihtyy enemmän tai vähemmän helposti ja niillä isommilla kannattaa ajella jos vähänkään on seurannut bensiiniasemien pilvenpiirtäjätauluillaan julkaisemia riistohinnastoja. Sitten ne tärkeimmät. Siellä karvaisten, tennissukilla verhoiltujen räpylöidenne alta löytyy autotyypistä riippuen kaksi tai kolme poljinta. Suosimissani polkuautoissa äärimmäisen tyypillistä on aivan vasemmassa reunassa budjaava kytkin. Keskellä (laiskojen haukottelijahinureiden kulkupeleissä se vasemmanpuoleinen) on jarru. Jarrupoljinta polkemalla saatte syttymään auton takana hengaavat jarruvalot, joiden tarkoituksena on kertoa takananne kulkevalle kansalaiselle että olette mahdollisissa aikeissa hidastaa jotta hänkin toivottavasti ehtisi. Jarruttaa saa siis ajoissa. JA SITTEN NE JOILLE EI OLE TULLUT SELVÄKSI, ÄÄRIOIKEALLA ON KAASU. SIITÄ VOI LISÄTÄ VAUHTIA ESIM. TILANTEESSA, JOSSA HINUTATTE SATASEN ALUEELLA VIITTÄKYMPPIÄ JA TAKANANNE LÄÄHÄTTÄVÄ POLJINTIETOINEN ALKAA KASVATTAA SIENIÄ PERSEESEENSÄ

Omniaan hirnumaanKeskiviikko 02.07.2008 16:15

Pienimuotoisten selvittelyjen jälkeen varmistui sitten syksynkin suunnitelmat, 12.8. alkaa opinnot Omniassa, musta nyt tulee ihan oikeesti autoasentaja.

<3Tiistai 01.07.2008 02:20

avovaimo: "Kulta noi sun arskat on ihan karmeet."
avomies: "Just siistit, niillä on Orange County Choppersissaki tällaset."
avovaimo: "Kultarakas sä et ole Orange County Choppersissa, sä olet Mäkkylässä."
avomies: "Mä rakennan imureita."

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.06.2008 18:22

Tosiammattilaiset makaavat kaksi ja puoli vuorokautta Jorvissa tiputuksessa. Vatsaflunssa ja haimatulehdus. Nyt tappoantibioottikuurilla = ei autolla ajoa eikä maitotuotteita. Varokaa pöpöjä, yhtään ei nyt naurata.

"Hei joo, mennään!"Perjantai 13.06.2008 01:48

Käytiin sitten Jepen kanssa Jyväskylässä. Ja Orimattilassa. Ja Heinolassa. Ja Lahdessakin.

Keskiviikkoaamuinen kuningasidea johti lähes nelituntisen ajomatkan jälkeen Amis-nimiseen kesähotelliin ja jokseenkin vaivaannuttavaan kaupunkikierrokseen. Tunsimme itsemme hieman ulkopaikkakuntalaisiksi (eikä vähiten sen takia että molempien otsassa taisi koreilla valaistu teksti "from Espoo") mutta hauskaa oli. Hyvinkin hauskaa :-D

"JYSKÄ!"
"Ei vittu haha ollaan viherlaaksos"
"Mee muualle synnyttää!"
"Minne se ihana Honda meni?"
"Nissan on rally formulaaaaa"
"Jos Lahti on täs ni Orimattila on tuolla, vai oliks se jo, mihin se Mäntsälä meni?"
"MÄ EN SAA KAKKOSTA"
"Ei juma kato minkä väriset sukat"
"Johan säästäki huomaa et ollaan susirajan takana"

[Ei aihetta]Lauantai 31.05.2008 02:45

ne aikoo pakkolunastaa mun nissanin

[Ei aihetta]Perjantai 30.05.2008 01:40

mä taidan ruveta alkoholistiks
Jätinpä Nissan-vauvan ruokailun ajaksi Sunaan kadunvarsiparkkiin kun mammaa kävin moikkaamassa. Se olikin se ainut virheeni.

Rauhallinen ja sangen kesäinen äiti-tytär-kukkakauppareissu oli alkumetreillään, kun huomasin jotain josta alkoi tunnin mittainen kuulustelu, itku, rähinä, manaus ja ketjutupakointi. Jo valmiiksi hieman persoonalliselta näyttävän Primerani takapuskuri roikkui irtonaisena ja hieman taiteltuna vasemmasta kulmasta.

JA SE VITUN PÄSSI EI MUKAMAS HUOMANNUT, SIIS EI MUKAMAS TODELLAKAAN HUOMANNUT ETTÄ RULLASI MULTA PUOLI PUSKURIA IRTI JA VETI MUN AUTOA _SIVUTTAIN_ PERÄSSÄÄ PUOLISEN METRIÄ?

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.05.2008 17:03

PERQELE QELESunnuntai 25.05.2008 04:09

JA VENÄJÄ KEHTAS OLLA ANTAMATTA AINUTTAKAAN PISTETTÄ

JA VITUN TANSKA KANS

mä meen ja poltan jonku kirkon

...nii ja vittu ruotsiki oli parempi