IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Uutta OURiltaSunnuntai 16.12.2007 23:01

OUR Production lähti about kuukausi sitten mukaan FinFilmsissä Rauli Ylitalon kehittämään "ei kilpailu"-produktioon, jossa eri ryhmien oli tarkoitus tehdä elokuva samasta käsikirjoituksesta. Useita ryhmiä on osallistunut tähän projektiin ja OURin oma versio "Kätkö"-nimisestä elokuvasta valmistuu helmikuun loppuun mennessä.

Elokuva kuvattiin kuluvana viikonloppuna ja raakaleikkauskin on jo suoritettu. Elokuva/alkuperäinen käsis kaikessa yksinkertaisuudessaan kertoo pikkurikollisen tehtävästä. Hänen on tarkoitus piilottaa mystinen salkku tietylle mökille mutta asioita hankaloittaa turhankin "tuttavuudenhakuinen" maajussi. Tämä ei siis välttämättä koske täysin meidän versiotamme, mutta kuten koko projektin ideana oli että alkuperäinen käsikirjoitus on tunnistettavissa lopullisesta teoksesta, niin se myöskin on.

Elokuva on ladattavissa FinFilms.net elokuvasivustolta kun se valmistuu. Muidenkin ryhmien Kätkö-elokuvia voi ladata kyseiseltä sivustolta helmikuun alusta lähtien, jolloin on ensimmäiset luvalliset julkaisupäivät.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.