IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Aikalisä!Sunnuntai 20.01.2008 21:11

OUR Production jättäytyy tauolle. Maaliskuun alussa netissäkin ensi-iltansa saavan "Kätkö"-elokuvan jälkeen OURilta ei nähdä uutta materiaalia yli puoleen vuoteen.

Tauosta on hieman ollut puhetta sisäpiirissä ja sen pituus on ollut arvoitus kaikille. Kätkön valmistuttua OUR julkaisee kevään aikana kolmannen kokoelma DVD:n nimeltä "Our Tour", joka sisältää paljon vanhaa ja legendaarista. Tämä tauko on lähinnä yleisölle, sillä toiminta OUR:n sisällä jatkuu todennäköisesti syksyyn asti.

OUR otti Kätkö-projektin aikana suuren hetkellisen harppauksen eteenpäin tekniikassa ja paluu tavallisen kotivideokameran käyttöön ei ole motivaatiolle herkkua. Seuraava netissäkin julkaistava projekti on vielä suunnittelun alla, mutta jos kaikki toimii niin jouluun 2008 mennessä ilmestyy OURilta "Grindhouse". Kyseessä on siis tuplanäytös, jonka toiseksi elokuvaksi suunnitellaan jonkinlaista kauhupätkää ja sen rinnalle olisi tarjolla jonkinlainen komediapläjäys.

Projekteja on ollut enemmänkin suunnitteilla mutta ajatus on juossut hallussa olevaa tekniikkaa valovuoden edellä joten on ollut pakko rauhoittua ja katsoa todellisuutta silmiin. Ehkä jonakin päivänä OUR pystyy toteuttamaan näitäkin projekteja, mutta Grindhousen jälkeen voisin kuvitella OUR:n jäävän varsinaisesti tauolle... ainakin näistä suuremmista leffaprojekteista.

"Kätkö" julkaistaan FinFilms.net sivustolla 1.3.2008

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.