IRC-Galleria

FryGuy

FryGuy

https://www.facebook.com/jarellphoto

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

- Vanhemmat »

FanClubKeskiviikko 26.07.2006 19:00

nonih... nyt on sit tämmönen XD

FryGuy

New lessonMaanantai 24.07.2006 01:18

Taide-puolen asiaa tälläkin kertaa tiedossa. Olin sukujuhlissa Vilppulassa eilen ja kamera oli tietenkin mukana. Siskot tosin hoitivat juhlakuvat ja minä keskityin hienoihin maisemiin. Otin ensimmäisen panoraama kuvani ja sain sen jopa onnistumaan. Pitkästä aikaa tosin jouduin turvautumaan good-tutorials.comin palveluihin, koska en keksinyt mitään järkevää tapaa liittää kuvia yhteen. Manuaalisesti kokeilin, mutta oli lähes mahdotonta. Lopulta paljastui, että panoraamoja varten on valmis toiminto photoshopissa, joten homma hoituikin vain yhtä nappia painamalla.

Muutaman uuden panoraamakuvan olen tänäänkin tehnyt ja uusimman lisään aivan piakkoin deviantARTiin. Tänne en lisäile niitä, koska ne ovat kokoluokkaa 400x2000. Käykää katsomassa miltä ne näyttävät.

Tänään myös syntyi uusi visio erittäin suositusta "Feel Free"-nimisestä avaruuskuvastani. Suosituksi sanon ihan vain siksi, että sitä kuvaa ladattiin kännyköihin taustakuvaksi niin paljon että VIP-aikani päättyy ensivuoden elokuussa.
Tällä kertaa paljastan kuvasta aika paljon: Kuva tulee olemaan samalta paikalta otettu, mutta tällä kertaa ilta-auringon valossa. Taivaalla on edelleen tuo yksi suuri kuu/planeetta, mitä siihen ikinä keksinkään. Kokonaisuuten tulee olemaan isompi kuva kuin edeltäjänsä, sillä kyseessä on kolmen kuvan muodostama panoraama. Tällä kertaa myös koitan muistaa korjata planeetan varjostuksen oikeaan suuntaan, sillä viimeksi se oli täysin väärinpäin. Kuvan värisävyt tulevat myös olemaan enemmän punertavat ja extrana lisään kuvaan (toivottavasti lisään) perhosia ym. luomaan enemmän fantasiamaista tunnelmaa. Extrana vielä lisään veneen keskelle järveä jos vain ilmaiset stock-kuvapalvelut sen suovat. Kuvan nimi ei ole enää "Feel Free" vaan "Summer Night"

Projects of tomorrowKeskiviikko 19.07.2006 20:26

Lienee taas aika kirjoittaa tännekin jotain. Minulla on aivan liikaa päiväkirjoja netissä enkä voi pitää kaikkia yllä kuten haluaisin. DeviantART Journal toimii lähinnä "ilmoitustauluna", jonne kirjoitan kaikki suunnitelmissa olevat työt ja muut niitä koskevat tiedot. LiveJournaliin pääasiassa valitan kaikkea, mitä mieleen juolahtaa ja tänne kirjoitan vähän noita kaikkia. MSN Space-tili on edelleen auki, mutta sinne en kirjoita enää mitään. Tulin yksinkertaisesti siihen tulokseen ettei se kannata.

Ensimmäisenä voisi kirjoittaa tuon LiveJournalin kaltaiset tekstit ja jättää projekti-tiedotteet loppuun. Intin aikana poistin lähes kaikki päiväkirjamerkintäni täältä nollatakseni tilannetta. Kaikki tuntui jokseenkin selvemmältä kun intin loputtua (7.7.06) pääsi aloittamaan "puhtaalta pöydältä". Aika intin jälkeen kuluu todella nopeasti ja tuli erittäin hiljaista. Osa kavereista lähti inttiin ja osa jäi sinne vielä, joten ei ole oikein mitään menoja tiedossa. Koulupaikoistakaan ei ole kuulunut vielä mitään, paitsi Voionmaan opistolta, jonne on haastattelu 31. päivä tätä kuuta. Motivaation suhteen on ollut monessakin mielessä vaikeata. En ole saanut aikaiseksi aloittaa mielessä harhailevia projekteja, enkä ole kovinkaan halukas loikkimaan elämässä eteenpäin suurilla askelilla. Puoli vuotta on kulunut kuin en olisi tehnyt yhtään mitään. Aivan kuin intin alussa minut olisi kytketty johonkin Matrixin kaltaiseen maailmaan, jossa aivot hoitaa kaiken. Intin liikunnasta ja raskaasta toiminnasta huolimatta lihaskunto tuli ryminällä alas enkä ole jaksanut löytää sitä urheilukipinää, jolla sen voisi palauttaa. Harrastusten ym. suhteen tilanne on samankaltainen, muttei aivan. Sen vain tuntee, kun pitäisi aloittaa tekemään jotain, että puoleen vuoteen ei ole tullut tehtyä yhtään mitään.

Motivaatiota on nyt kerätty ja seuraavana on edessä rankka urheilusyksy. Kesä on lähes kokonaan livahtanut ohitseni ja lienee aika suunnata katseet sen suhteen tulevaisuuteen. Taide-puolella on tiedossa paljon uusia töitä vielä tämän vuoden puolella. Töitä olen sillointällöin täälläkin maininnut ja deviantARTin journalissa etusivullani ne on nähtävissä kaikki.

Viimeisin suuren luokan työ oli 2006-versio Wounded Angel teoksestani. Teos on nähtävillä täällä gallerian puolella, mutta suuri versio vain deviantARTissa http://www.deviantart.com/view/36153868/. Alla on listattuna lähitulevaisuuden työt.

Frozen Hell (Vol. 2 - jatkoa viimeisimmälle Wounded Angel kuvalle)
World of Balance (Vol. 3 - tämän pienimuotoisen teos-trilogian viimeinen osa)
Ariel (Avaruustaidetta ja kaunista järvimaisemaa hyödyntäen toteutettava merenneito-aiheinen kuva, jonka toteutus näyttäisi tällä hetkellä siirtyvän jonnekin tulevaisuuteen [sääli])
Eternity (Tämä avaruustaidetta ja naiskauneutta yhdistelevä teos siirtyy myöskin tulevaisuuden pimentoon)
Armegeddon 2006 (Teksi alapuolella)
Death Triangle (Tämä on vasta projektinimi, mutta kyseessä on raskaan luokan DarkArt teos)
Pinocchio 2006 (Projektinimi tämäkin ja toteutus on lykkääntynyt odottamaan lisää parempia ideoita)
Force of Poseidon (Massiivinen katastrofiteos, josta en suostu paljastamaan vielä mitään. Sanon vain, että kyseessä on toiseksi massiiviin teos tämän vuoden puolella)

FryGuy & Undast presents: ARMAGEDDON
(Jarmo Ellilä & Eero Koistinen)

Vuonna 2005 tein ensimmäisen suuren avaruusteokseni, jonka pohjana käytin Tampereelta ottamaani valokuvaa http://www.deviantart.com/view/23460295/
Lopputuloksena oli työ, jolle annoin yksinkertaisesti nimeksi "Armageddon". Kyseessä ei ole mikään jatko-osa tai päivitetty uusioversio kuten projektinimi "Armageddon 2006" antaa luulla. Lopullinen nimi tulee olemaan näillä näkymin pelkkä "Armageddon".
Eero hoitaa tässä tapauksessa sen haastavimman osuuden eli valokuvauksen ja itse valmistaudun tekemään paljon tuhoa siihen. Kuvan tavoitteena on olla suuri ja sen tulisi sisältää paljon näyttäviä yksityiskohtia.

ELÄMÄÄ & ELOKUVAA 2003-2005Maanantai 17.04.2006 00:55

Kukaan ei varmaan vielä ole huomannut, mutta ihquboxiini on ilmestynyt uusi linkki, jonka alta löytyy tällä kertaa lyhyt "traileri" kuluneista vuosista. 2003 alkoi ensimmäisen suuren elokuvaprojektin "Peto" suunnittelu ja toteutus alkoi keväällä 2004. Keväällä 2005 kuvattiin "Gone in 2.4 hours" elokuvaa mutta nämä kaikki jäivät keskeneräisiksi ja traileri on koottu pääasiassa näistä jäännöksistä.
Mukana on myös samaisista jäännöksistä kasattu AKI vs. PREDATOR sekä hupaisana extrana Kilpisjäriv -04 "luontoretki" :D

Linkki on myös tässä jos ette jaksa selata boxiani:

http://s70.photobucket.com/albums/i91/FryGuy69/?action=view&current=TRAILERSeizureofPower.flv

HUOM!Sunnuntai 13.11.2005 23:14

Kirjoitan päiväkirjaani LiveJournal palveluun... joten älkää vain odottako että tänne tulisi paljonkin juttua...

Lauantai 29.10.2005Sunnuntai 30.10.2005 00:51

Rakas päiväkirja.... haista sinä paska.
- Vanhemmat »