IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Maanantai 03.11.2008 07:42

Mitkä tapahtumat johti Suomen joutumisen toiseen maailmansotaan on pitkälti mielestäni selvittämättä.
Tiedetään vain, että itärajan karjalaisilla oli erimielisyyksiä, AKS=Akateeminen karjalaliitto ajoi suursuomi-aatetta, saksassa koulutettiin karjalaisia agitaattoreita, AKS:llä oli monia alahaaroja mm. vihan veljet , joka oli avoimesti Venäjä vihamielinen. Väitän, että itärajan karjalaiset ajoivat Suomen sotaa, jon mahdollista, että Mainilan laukaukset ampuivat karjalaise, Hitlerin kanssa tehdyn sopimuksen jälkeen.
Väitettä tukee sekin, että Suomen hävittyä, AKS kiellettiin ja karjalaiset karkoitettiin salaisella sopimuksella mahdollisimman kauas Venäjän rajasta, muutenhan evakot olisi asutettu uuden rajan läheisyyteen, jossa olisi ollut tilaa.
Karjalaisten karkoittaminen Länsi-Suomeen aiheutti esim. rannikon suomenruotsalaisissa tiukkaa vastustusta. Hurrit tiesivät, että evakot saattaisivat uhata poliittista voimatasapainoa suomenruotsalaisissa kunnissa, joten ylimääräisellä asetuksella ruotsinkieliset välttyivät evakkojen asuttamiselta ja maiden pakkolunastuksilta.
Suomenkieliset rannikkokunnat sen sijaan yliasutettiin evakoilla, eli evakot saivat kunnanhallituksissa ja -valtuustoissa enemmistön.
Mikä on johtanut vuosikymmeniä jatkuneeseen alkuperäisväestön oikeuksien laiminlyöntiin ja syrjintään.
Koulutoimen, sosiaalitoimen, maankäytön, kaavoituksen ja oikeustoimen päätöksissä on selvästi havaittavissa evakkokiintiöt ja hyvävelitoiminta.
Varsinkin Kaarinan kaupungissa tämä toiminta on erittäin räikeää, sen takia on hyvä jos Kaarina liitetään Turkuun, jolloin evakkojen vaikutusvalta kunnassa vähenee ja päätöksentekoihin saadaan hitusen demokratiaa.
Tämän liitostarpeen totesi myös eduskunnan puhemies Lipponen puheessaan Kaarinan torilla. Ei suomalaiset sotaan joutuessaan tienneet olevansa vain pelinappuloita, karjalaisten rummuttama SuurSuomi aate oli villinnyt kaikki, ja ihmiset näkivät Saksan rinnalla Suomella olevan laajentumismahdollisuuden.
Eipä noissa vanhoissa filmeissä näy muuta kun ryysyläisiä lehmänkantturan kanssa, karjalaiset olivat sodan lopulliset selviytyjät, saivat vaihdettua susirajan takaiset arvottomat maat Länsirannikon kultamaahan.
Monilla mitään maita ollutkaan, silti niille pakkolunastettiin maita suomalaisilta, nyt kun monella maat on mennyt kurkusta alas, halutaan Karjalasta lisää maata, johon karjalaisilla ei kuitenkaan ole mitään oikeutta enää.
Juuri tämä karjalaisten tunteilu onkin kaikkein vaarallisinta, se voi johtaa Suomen uuteen konfliktiin Venäjän kanssa.
Sä voit lähteä hakemaan sitä Karjalaa takaisin vaikka heti, Muu Suomi voi vaikka edesauttaa Venäjää liittymään eurooppalaiseen perheeseen, Venäjällä on öljyä ja aseteknologiaa, jota Eurooppa tarvitsee.
Kyllä se tiedetään yleisesti, että karjalaiset on viimeiset vuodet aktiivisesti yrittäneet sada Suomeen hallitusta, joka alkaisi todenteolla painostaa Venäjää Karjalakysymyksessä.
Viime pressanvaaleissakin oli Halosella 4-5 karjalaista vastaehdokasta, joista ainakin kaksi ilmoitti avoimesti ajavansa Karjala takaisin asiaa.
Suomen kansa päätti kuitenkin toisin, ja karjalaisella ei ollut vieläkään asiaa Suomen ylimmäksi ulkopolitiikan johtajaksi ja armeijan ylipäälliköksi.
Tämä varmaan oli suuri pettymys karjalaisilla, varsinkin kun ei tuo Nato jäsenyyskään näytä lähiaikoina toteutuvan.
Joten pro-karelia ja vastaavat saitit saavat vielä hyvän aikaa jupista Karjala takaisin ja heti hössötyksiään.
Evakoille on korvattu Suomen valtion toimesta Karjalassa menetetyt maat, ja näin ollen karjalaisilla ei ole mitään oikeuksia niihin enää.
Mikäli Venäjä joskus suostuu palauttamaan alueet rauhanomaisilla neuvotteluilla, siirtyy alueet suoraa Suomen valtion omistukseen, jolta sinäkin saat sitten ostaa oman palstan sieltä.
Mitä tulee aseisiin, kannatan Euroopan omaa asetuotantoa, luottaminen jenkkiaseisiin, johtaa riippuvuussuhteeseen mm varaosista ja ammuksista, eikä ole kaukaa haettu skenario, että Eurooppa joutuu tulevaisuudessa yhteenottoon usan kanssa.
Sillä taistelu öljystä vain kiihtyy, Euroopalla ei ole omia öljylähteitä, usan oma kulutus lisääntyy, ja kun öljy käy vähiin usan oma tarve ohittaa Euroopan tarpeen.
Huomattavasti parempi vaihtoehto on pitää öljykentät puolueettomissa käsissä, eli arabeilla, mutta usalle tämä ei käy, se haluaa varmistaa oman energian saantinsa kaikissa tilanteissa.
Tulevaisuudessa usa käyttää öljytoimituksia kiristyskeinona Euroopan valtioita vastaan, mutta näistä meille tuskin kerrotaa, näemme sen vain Eurooppalaisten yritysten ja tietotaidon siirtymisenä usan omistukseen.
http://www.pkymasehist.fi/talvisota_lahestyy.html
Ihmetyttää tuollainen AKS:n valtiona valtiossa toiminta, AKS saa vaan ajatuksen ruveta linnottamaan Karjalan kannasta, missä oli Suomen viralliset päättäjät, hallitus ja presidentti.
Parempi vaihtoehto kivihiilelle on hake ja kuorike, hyvä esimerkki Merikarvian saha, joka on Suomen 6. suurin. Sahan yhteyteen rakennettiin kaukolämpövoimala, joka tuottaa sahan tarvitseman lämmön sahantun puun kuivatukseen, että keskustan lämmitykseen. Kuoriketta jää silti niin paljon yli, että se pitää läjittää ympäristön metsiin vuoren kokoisiksi kasoiksi. Kuorikkeella toimivan kattilan lämpötila on muuten yli 700 astetta. Se on huomattavasti parempi vaihtoehto, kuin tämä evakkojen jatkuva kitinä, joka haittaa lähialue yhteistyötä Venäjän kanssa. Pahimmassa tapauksessa karjalaiset saavat aikaan toisen sodan, josta Suomi ei selviä.
Ihan luonnollista, että Venäjä puolustautuu. Usa härnää Venäjää, ja tuo hyökkäysaseensa Venäjän rajoille. Muistellaan vaikka Usan Persing ydinohjukset Saksassa. Usan strategia on mahdollisen seuraavan maailmansodan alkaessa, pakottaa Venäjä käyttämään ydinaseitaan ensin lähinaapureitaan ja Eurooppaa vastaan, jonne Usa sijoittelee hyökkäys- ja torjuntaohjuksiaan. Vasta seuraavan laivueen ohjuksia Venäjä pystyy lähettämään Usaan. Kaikki voi hiljaa mielessään kuvitella miten, tällaisessa tilanteessa Euroopalle käy. Usan strategia on siis siirtää tulevat sodat kauaksi rajoiltaa, ja hölmöt eurooppalaiset päättäjät ottavat sen vastaan.
Ei ne mitään ryöstettyjä alueita ole, karjalaiset tekivät ryöstöretkiä Venäjälle ennen toista maailmansotaa, ja ajoivat Suur-Suomi hanketta. Karjalaiset aloittivat sodan ja oli oikein, kun Venäjä karkoitti ne rajoiltaa. Surullista asiassa on se, että ne karkoitettiin tänne meidän vaivoiksi.
Osa Venäjää kuuluu Eurooppaan, ja ei mikään estä Venäjää liittymästä Eurooppalaiseen perheeseen. Usan mielestä Turkki tulisi liittää Euroopan Unioniin, no Turkki ei kuulu miltään osaltaan Eurooppaan ja Turkin kulttuuri ja uskontokin on täysin erinlainen.
"Ryssien" aseteknologia eurooppalaisella hienosäädöllä olisi täysin ylivoimainen. Kukaan tai mikään ei tohtisi sijoittaa seuraavaa sotaa Eurooppaan.
Usa haluaa pitää Euroopan heikkona, kuvitella saattaa mitkä olisivat Usan vastatoimet, jos Euroopassa alettaisiin kehittämään aseteknologiaa, joka vetäisi vertoja Usan aseistukselle.
Karjalaiset nyt eivät ole vaaraksi enää kenellekään, onneksi näin. "Täysi korvaus paluumuuttajille maksettiin 500 000 markkaan asti ja yli menevä osa liukuma-asteikon mukaan. Valtiokonttori suoritti maksun noin 150 000 korvaukseen oikeutetulle. Yhteissumma oli hallituksen arvioima määrä eli 9 miljardia markkaa. "
Ei tainnut kovin monella evakolla olla 500 000 markan edestä omaisuutta, kohtalainen summa se on nykyäänkin.
Karjalaisten omaisuus Karjalassa, on ostettu Suomen valtion toimesta pois. Näin ollen karjalaisilla ei ole niihin enää mitään oikeutta. Periaatteellinen oikeus on ehkä niillä, jotka kieltäytyivät korvauksista, perusteluna toivo saada menetetty omaisuus takaisin. Ei tainnut kuitenkaan moni kieltäytyä, kyllä evakkojen kannatti vaihtaa susirajan takaiset maat, Länsirannikon kultamaahan.
Kyllä Usan Saksan tukikohdat ovat ihan riittävän lähellä Venäjän rajaa. Sieltä ammutut Usan ohjukset saavuttavat Venäjän alle 20 minuutissa.
Vaikken ole mikään sodankäynnin asiantuntia, niin maalaisjärjellä vois ajatelle, ettei noita ballistisia ohjuksia voi ihan lähelle vihulaista sijoittaa, koska silloin vihollinen voisi tuhota ne torjuntaohjuksilla jo nousu aikana.
Tällä hetkellä Usa suunnittelee ohjusjärjestelmiä ja tutka-asemiaan sijoitettavaksi Puolaan ja Bulgariaan, jotka nekin on ihan tarpeeksi lähellä Venäjää.
Ranskalla ja Englannilla on totta tosiaan ydinaseita, mutta niiden määrä ja laatu ei ole verrannollinen Venäjän aseistuksen kanssa. Lisäksi Venäjällä on tehokkaita torjuntaohjuksia ballistisille ohjuksille ja risteilyohjuksille. Tällaiset taitavat tyystin puuttua Euroopalta, joten Euroopan ydinaseistuksesta voisi käyttää nimitystä "Pienimuotoinen kostoase"
Kyllä karjalaiset ajoivat vahvasti Suur-Suomi hanketta, ja yhdistys tämän hankkeen takana oli AKS=akateeminen karjalaseura. Todennäköisesti karjalaiset myös ampuivat Mainilan laukaukse.Venäjä ei uhittele Eurooppaa, eikä aiheuta sille mitään sotilaallista uhkaa. Venäjä on Euroopan kauppakumppani ja tärkeä energiantoimittaja. Venäjä ei ole laajentumishaluinen, kuten Usa. Toisen maailmansodan jälkeen Venäjä on vetäytynyt kaikista miehittämistään maista. Usa sen sijaan miehittää edelleen Japania, Italiaa ja Saksaa. Lisäksi toisen maailmansodan jälkeen Usa on laittomasti hyökännyt useisiin maihin mm. Korea, Kuuba, Vietnam, Grenada, Panama, Haiti, Somalia, Jugoslavia.
Lisäksi Usa on hyökännyt laittomasti Afganistaniin ja Irakiin, joihin maihin aikoo myös pysyvästi jääda. Usa ei koskaan vapaaehtoisesti luovu valloittamistaan maista, toisin kuin Venäjä.
Kaikkien Usan laittomien hyökkäyssotien tarkoitus on vain ja ainoastaan hyödyttää Usan sotateollista kompleksia, kaikkinainen usanistien jauhama demokratian vienti on puhdasta potaskaa.
Lisäksi Usa ei suojele Eurooppaa, vaan suojelee siellä omia talousintressejään, jotka se loi sinne toisen maailmansodan loppussa. Usa myös haluaa pitää Euroopan tossunsa alla, jotta Euroopasta ei tulisi Usan haastajaa, sillä hetkellä kun viimeisistä maailman energiavaroista käydään taistelua.
Venäjän höyrystysyritykset, johtaa väistämättä nykyisen kaltaisen siviilisaation loppumiseen maapallolla, Venäjän yli 5000 aktiivista (yli 16 000 kaiken kaikkiaan) ydinlatausta takaa sen.
Venäjällä riittää myös torjuntaohjuksia, ja näiden uusien järjestelmien osumatarkkuus on suuri.
http://www.youtube.com/watch?v=bFF3Mi2fHaE
Jo 1999 Jugoslaviassa serbit ampuivat vanhoilla venäläisillä SA-6 ilmatorjuntaohjuksilla alas Usan armeijan ylpeyden F 117 koneen, jonka pitäisi olla tutkassa näkymätön. Myös toista vastaavaa konetta venäläinen ilmatorjunta vaurioitti.
http://www.aeronautics.ru/f117down.htm Ukraina ei taida kuulua Eurooppaan. Viron ja Baltian uhkailut olet varmaan vetänyt omasta hatusta. Kaasuhanojen sulkeminen liittyy kiistaan kaasun toimitushinnoista, joista ei päästy yksimielisyyteen. Jätä sähkölaskusi maksamatta tai maksa siitä vain puolet, niin katsotaan kuinka kauan menee, ennen kuin Fortum katkaiseen sähköntoimituksen.
Tsetsenia ei tainnut koskaan todella itsenäistyä hajonneesta Neuvostoliitosta, Tsetsenian "itsenäisyyden" tunnustivat vain Ukrainan hajonnut hallitus ja Afganistanin talebanit.
Serbit ampuivat kaksi vanhaa SA-6 ilmatorjunta ohjusta ja kaksi F 117 häivekonetta sai osuman. Osumatarkkuus 100 prosenttia. Tällaisen häivekoneen pilotille, koneelle ja tehtävälle on kai ensiarvoisen tärkeää, ettei näy tutkassa, jos näkyy, niin paukkuu. "Mä ihan vähän vaan näyn, ei kai ne sen takia ammu"
Kyllähän Usa tuki Hitleriä ja natzisaksaa, mutta huomioitavaa on myös. että samaan aikaan Usa tuki Stalinia ja Venäjää. Josta voidaan vetää se johtopäätös, että Usalle oli ihan sama kuka voittaa, pääasia on, että tappelevat keskenään ja heikentyvät, jotta Usa voi lopuksi korjata potin.
Tästä taas voidaan vetää se johtopäätös, että Usa on epäluotettava kumppani, joka ajattelee häikäilemättömästi vain omaa talouttaan. Euroopasta Usa kuppaa tietotaidon ja euroopan työläisten selkänahasta rahat pitääkseen yllä imperiumiaan maailmalla.
Missä sodissa esim. Crotalen toiminta, käyttövarmuus ja osumatarkkuus on testattu.
"Ei varmaan käynyt mielessä,..." Ei tietenkään, kuikas sellanen nyt. http://fi.wikipedia.org/wiki/Eurooppa "Eurooppa on maanosa, jota rajaavat Atlantin valtameri lännessä, Pohjoinen jäämeri pohjoisessa, Uralvuoret ja Uraljoki idässä, Kaspianmeri, Kaukasusvuoret ja Mustameri kaakossa sekä Välimeri etelässä." Ural vuoristo on Siperiassa.
Euroopan Unioni on Eurooppalaisten valtioiden muodostama poliittinen liitto, Eurooppa maanosana on paljon suurempi kokonaisuus.
Eli veli venäläiset kuuluvat meidän yhteiseen eurooppalaiseen perheeseemme, onhan ne ulkonäöltään, tavoiltaa ja uskonnoltaankin meidän kaltaisia. Sanovat jotkut viisaat, että osa suomalaisistakin on alunperin tulleet idästä.
Hitlerin tukijoista löytyy kirjoitus vaikka täältä http://www.kristitynfoorumi.fi/hitlerintuki.htm
Ei kukaan ole sanonut, että Venäjä on ylivoimainen supervalta, jolle kukaan ei voi mitää. Venäjä on vaan ydinasevalta, jolla on ydinpaukkuja "riittävästi", jotta kukaan uskaltaisi haastaa sitä.
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=500000000... hyvä kirjoitus Usan pyrkimyksistä Euroopan suhteen.
Myös Saksan 3 miljoonainen turkkilaisvähemmistö on todennäköisesti seurausta Usan miehityksestä. Usa haluaa myös koko Turkin liitettäväksi Eurooppaan, mistä olisi kauaskantoiset seuraukset, todennäköisiä sisällissotia Euroopassa ja Euroopan pirstoutuminen yhä pienempiin maihin.
Eli Usa ulos Euroopasta, menköön muualle hajottamaan ja hallitsemaan. Mikä venäläisten kulttuurissa on niin paljon poikkeavaa, keskivertoon eurooppalaiseen valtioon verrattuna.
Minäkin olen tullut siihen johtopäätökseen jo kauan sitten, ettei ydinaseita enää käytetä. Poikkeuksen tekee esim. jenkkien isku jotain ydinaseetonta maata vastaan, jos sillä iskulla on Kiinan ja Venäjän hyväksyntä.
Vasemmisto ei haalinut Länsi-saksaan turkkilaisia ja muita ulkomaalaisia. Usa miehitti toisen maailmansodan lopulla saksan, asetti sinne omat yhtiöt monopoliasemaan, yhtiöihin tietenkin tarvittiin halpaa työvoimaa, kun hyvinvoinnin kasvun seurauksena keskiverto saku ei halunnut enää tehdä ruumiillista työtä.
Usa ei ikinä vetäydy vapaaehtoisesti, Neuvostoliitto sen sijaan vetäytyi miehittämiltään alueilta. Maailmassa on yli 6 miljardia ihmistä, Usa vain 300 miljoonaa, Euroopassakin on kaksi kertaa se määrä. Kukaan ei tarvitse Usaa, dollari ja osakkeet on liukumäessä, öljyt loppu, pankit kriisissä, rahat on tuhlattu sotimiseen, Kiina voisi pistää koko maan jo konkurssiin. Usa sen sijaan näyttää tarvitsevan muita maita enemmän kuin koskaan, Rice juoksee maasta toiseen kerjäämässä myötatuntoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.