IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

Kennedy Greer Hill KellermanTorstai 11.01.2018 04:08

MURHAAMALLA KENNEDYN ZIONISTIMAFIA OTTI USASSA LOPULLISESTI KAIKEN VALLAN KÄSIINSÄ.

JFKandtheunthinkable.jpg

Kaikki silminnäkijät, SS-Agentti Clint Hill, hoitohenkilöstö ja lääkärit todistavat Kennedyllä olleen ammottava luodin ulostuloreikä takaraivossa. Tämä verinen aukko oli jo Zabruderin filmiin retusoitu mustaksi, jotta virallinen valhe yhdestä takaa ampuvasta salamurhaajasta olisi uskottavampi.

Mr. SPECTER. What did you observe as to President Kennedy's condition on arrival at the hospital?
Mr. HILL. The right rear portion of his head was missing. It was lying in the rear seat of the car. His brain was exposed. There was blood and bits of brain all over the entire rear portion of the car. Mrs. Kennedy was completely covered with blood. There was so much blood you could not tell if there had been any other wound or not, except for the one large gaping wound in the right rear portion of the head.http://aijaa.com/KlxbTC Tekstitetty autosaattue

https://giphy.com/gifs/headshot-jfk-greer-l49JTlF3mZ2W31M5y Pääosuma

https://giphy.com/gifs/headshot-kennedy-greer-l49JSYhi8UWj4T7dm

http://aijaa.com/5Qfm4x Kennedy pääosuma gif
Keskittäkää katseenne auton keskellä istuvaan Teksasin kuvernööripariin, jotka ovat SS-agentti Greerin tulilinjalla, molemmat vilkaisevat hätäisesti kuskin suuntaan, ja suojautuvat sitten matalaksi, heidän kehonsa kieli ei jätä sijaa arvailuille, molemmat reagoivat EDESTÄ tulevaan uhkaan, eli kuskin ampumaan laukaukseen.

http://aijaa.com/qqRSuU piirros ylhäältä

http://aijaa.com/I6wgjv Greer ampumalinja


Greer ampumalinja


Vamma retusoitu


Warren komission "Kennedy" oikealla
Life Magasin osti kaikki oikeudet Z-filmiin 150 kilotaalalla, filmistä otettiin kuitenkin kehityksen yhteydessä heti 2 kopiota (poliiseille?), alkuperäinen filmi on leikelty, retusoitu ja muutenkin todella huonossa kunnossa, kopioita ei löydy mistään. Alkuperäinen filmi on edelleen Life Magasin lehden arkiston kassakaapissa.

Kaikki on sitä mieltä, että filmiä on leikelty ja ratkaisevia ruutuja on tökerösti retusoitu/väritetty, JFK:n takaraivon ammottava verinen aukko on väritetty mustaksi, verinen läiskä on maalattu kasvojen kohdalle ja SS-agentti Greerin kädestä on poistettu ase.

Melkoisen laaja salaliitto on ollut kyseessä, kun kuski Greer on ampunut viimeisen laukauksen JFK:n otsaan.http://aijaa.com/5Qfm4x Kennedy pääosuma gif

Kennedyn takaraivosta repeytyy luunpala irti ja jää roikkumaan vasemman korvan yläpuolelle nahan varassa, pala selvästi aukeaa takaa eteenpäin, huomioitavaa on, että kallonpalan kohdalla pitäisi näkyä nyt veristä aivomassaa, mutta kuvissa kohta on maalattu mustaksi, jopa Kennedyn hiuksia tummemmaksi.
Toinen n. 10 cm luunpala takaraivosta irtoaa kokonaan ja tippuu auton takaluukulle, Jackie yrittää tavoittaa sitä.
Billy Harper löytää sen myöhemmin tiensivusta.

http://www.jfkmurdersolved.com/images/harper2.gif

Kaikki Kennedyn nähneet lääkärit ja hoitajat todistivat, että Kennedyltä puuttui osa takaraivoa, siitä kohtaa oli jotain tullut ulos.

Ulos tuli räjähtävä luoti, jonka kuski SS-agenttiGreer ampui Kennedyn otsaan.

Viisikuvavertailu


6.png

Välittömästi murhan jälkeen JFK:n lehdistösihteeri osoittaa otsastaan kohtaa, josta luoti meni sisään Kennedyn aivoihin.
"Tohtori Burkley kertoi minulle, luoti meni sisään oikeasta ohimosta"

Jackie Onassis uskoi, että Lyndon B Johnson ja ryhmä Texasin vaikutusvaltaisia henkilöitä oli hänen miehensä salamurhan takana.

1. Murhan valmistelu, autoa jalan seuranneet agentit komennetaan pois edestä.

2. Varapresidentti LBJ jättäytynyt kauas autoletkan hännille, pois tulilinjalta.

3. Osuma selkään ei voit tulla korkealta, koska selän sisäänmenoreikä on ALEMPANA, kuin kurkun ulostuloreikä. Laukaus ammuttiin siis lähes vaakatasosta.

4. Kuski Greerin kehon ja vasemman käden liikkeet ovat synkronissa Kennedyn saaman pääosuman kanssa.

5. Conallyjen suojautumisliikkeet ovat synkronissa Greerin ampuman laukauksen kanssa.

6. Kennedyn pään raju liike, taakse ja vasemmalle, sopii edestä ammuttuun laukaukseen.

7. Kennedyn pään vammaa ei saa aikaiseksi kokovaippaluodilla, vaan kyseessä oli räjähtävä luoti.

8. Zabruderin filmiä on karkeasti ja selvästi retusoitu, Kennedyn pään ammottava verenpunainen aukko on väritetty mustaksi, naaman eteen on siirretty punainen veriläiskä, jonka oikea paikka on takaraivon kohdalla ja Greerin kädestä on poistettu ase.

9. Kennedyn ympärillä oli ammunnan alettua 10 hampaisiin asti aseistettua Salaisen Salamurhapalvelun agenttia, joiden ainoa tehtävä oli suojella Kennedyä jopa ruumiillaan, mutta ainoastaan yksi, Clint Hill, toimii niin kuin oli määrätty.

10. Salamurhakaksikko Greer ja Kellerman häiritsevät sairaalassa hoitohenkilökuntaa, he tyrkyttävät omia näkemyksiään luotien tulosuunnista ja takavarikoivat kaikki Kennedystä otetut röntgenkuvat ja filmit, lisäksi he estävät aseella uhkaamalla FBI agenttien tulon tutkimaan Kennedyn ruumista.

11. Kennedyä kuljettaneen auton takaosaa siivotaan, verta sekä aivonpalasia heitetään auton etuosaan, jotta tarina takaa tulleista laukauksista olisi uskottavampi.

12. Syntipukiksi valittu Oswald murhataan, jotta ei pääse todistamaan syyttömyyttään.

13. Kennedyn murhaa tutkinut komissio esittelee valokuvaa lähes ehjästä päästä, joka selvästikään EI ole Kennedyn pää. Kuvan miehellä on siili tukka jonka läpi päänahka näkyy kauttaaltaan. Kennedyllä oli pitkä ja paksu tukka jonka alta ei päänahka näkynyt.

14. Kaikki lääkärit, hoitohenkilökunta, silminnäkijät ja SS agentti Clint Hill kuvaa Kennedyn oikeassa takaraivossa olleen nyrkin mentävän verenpunaisen aukon, josta verta, kallonpalasia ja aivomateriaalia oli lentänyt ulos, virallisen valheen mukaan tällaista ei ollut olemassakaan.

15. Roy Kellerman tunnustaa kuolinvuoteellaan vaimolleen Kennedyn murhan takana olleen salaliiton. Kellermanin leski June kertoi 2.3.1992 kirjailija Vince Palamaralle, että hänen miehensä uskoi Kennedyn murhan taustalla olleen salaliiton.
Ehkä Roylla oli huono omatunto, ja hän puoliksi tunnusti vaimolleen, mutta ei kertonut sitä, että hän itse oli merkittävä osa tuota salaliittoa.

16. Kuusi paikalla ollutta silminnäkijätodistajaa teki havaintoja Kennedyn auton SISÄLLÄ ammutusta laukauksesta:

a) Mary Moorman sanoi nähneensä Greerin ampuvan taaksepäin, mutta luuli Greerin vastaavan salamurhaajan tulitukseen.

b) Jean Hill näki saman, mutta kun hän yritti kertoa autossa ammutusta laukauksesta, Senaattori Arlen Spector(33 asteen vapaamuurari) vaihtoi puheenaihetta tai sanoi "Nyt on kahviaika"

c) Austin P. Miller vastasi Arlen Spectorin kysymykseen "Mistä laukaukset tulivat?" sanomalla "from right there in the car." eli Kennedyn autosta.

d) Clinton J. Hill "..olin juuri tavoittamaisillani Kennedyn auton, kun kuulin jonkun laukaisevan revolverin kovaan kohteeseen......siinä oli jonkunlainen kaiku."

e) Hugh Betzner näki aseen yhden Kennedyn autossa olleen agentin kädessä ja kuuli äänen "Kuin ilotulitteita olisi laukaistu autossa"

f) Senaattori Ralph Yarborough tuli autoletkan kolmannessa autossa ja sanoi "Haistoin aseruudin autossa"

Tämän lisäksi kuusi muuta "hajutodistajaa" haistoi aseruudin Kennedyn autosta:

1.Senator Ralph Yarborough

2. Patrolman Joe W. Smith

3. Congressman Ray Roberts

4. Thomas C. Clifford

5. Elizabeth Cabell, wife of Dallas Mayor.

6. Robert W. Jackson

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.