IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

Kätketty tyranniaMaanantai 08.09.2008 05:30

http://www.911missinglinks.com/
http://www.iamthewitness.com/books/Walter.White/Harold.Wallace.Rosenthal.htm

Kätketty tyrannia

Kirjanen sisältää Harold Rosenthalin vuonna 1976 isänmaallismieliselle Walter White jr:lle antaman haastattelun. Haastattelussa Rosenthal - juutalaisten tavoille oppinut ja hallitukselle Washington D.Cssä työskentelevä juutalainen - selittää juutalaisuuden osallisuutta ja vastuuta tämänhetkisiin ongelmiimme.

Anti- defamation League of B´nai B´rith, sionistinen organisaatio ADL, väittää nauhoja väärennöksiksi, kritisoiden sitä ettei White pysty selittämään miksi hän odotti kaksi vuotta keskusteltuaan 1976 terroristi iskussa kuolleen Rosenthalin kanssa ennen kuin vihdoin vuonna 1978 julkaisi haastattelun.

Haastattelussa Rosenthal paljastaa 'juutalaisten sisäisen näkymättömän maailman' pääpiirteet; kaavat ja taktiikan, joita juutalaiset ovat käyttäneet kristillisen sivilisaation tuhoamiseen sekä hallitusten - ja ihmisten elämän peiteltyyn ohjailuun.

Kysymys kuuluu, miten ihmeessä niin pieni määrä juutalaisia voi orjuuttaa kokonaisia kansoja ja saada heidän hallituksensa kaikenkattavan kontrollin alle - ja vieläpä kenenkään huomaamatta?

Amerikka ja maailma hukkuu poliittisiin, taloudellisiin, moraalisiin ja sosiaalisiin ongelmiin, jotka vaativat kristityn väestön reagointia.

Ennen kun voimme todella toimia, tarvitsemme todellista ymmärrystä ongelmasta.

Osa - 1

Luottamuksellisen haastattelun aikaan Harold Rosenthal toimi senaattori Jacob Javitsin hallinnollisena avustajana.

" On kummallista ettei Amerikan kansa nouse ja aja ulos jokaista juutalaista tästä maasta." Harold Wallace Rosenthal lausahti, myönnettyään juutalaisten valta-aseman kaikissa merkittävissä kansallisissa ohjelmissa ja jatkoi:
"Me juutalaiset emme lakkaa olemasta äimistyneitä siitä kuinka helposti kristityt amerikkalaiset ovat langenneet käsiimme. Sillä aikaa kun naiivit amerikkalaiset ovat odottaneet Hrutchevin hautaavan heidät, me olemme opettaneet heidät alistumaan jokaiseen vaatimukseemme.”

Kysyttäessä miten kansa voi tulla vangituksi tietämättään, Rosenthal yhdisti asian median absoluuttiseen valvontaan. Hän ylpeili kaikkien uutisten olevan juutalaisten valvonnassa. Sanomalehdet, jotka kieltäytyvät uutiskontrollista nujerretaan mainonnan lopettamisella.
Poliittisista viroista Rosenthal kommentoi ettei viimeisen kolmen vuosikymmenen aikana kukaan ole saavuttanut korkeaa poliittista valtaa ilman juutalaisten hyväksyntää.
"Amerikkalaisilla ei ole ollut sananvaltaa presidentinvalinnassa sitten vuoden 1932. Roosevelt oli meidän miehemme; jokainen Rooseveltin seuraaja on ollut meidän miehemme."
Keskustellessamme George Wallacesta, Rosenthal hymyili ja kehotti meitä miettimään, missä Wallace tällä hetkellä vaikuttaa.
USAn ulkopolitiikan noustessa aiheeksi Rosenthal luopui keskustelun pidättyvästä sävystä ja yltyi pilkaten väheksymään Amerikan kansan tyhmyyttä sen kyvyttömyydessä nähdä Kissingerin ulkopolitiikan ytimeen.
"Se on Siionisti-Kommunisti-politiikkaa alusta loppuun. Silti kansalaiset uskovat juutalaisen politiikan hyödyttävän Amerikkaa."
Hän siteerasi "liennytystä" ja Angolaa esimerkkinä juutalaisesta diplomatiasta ja jälleen päivitteli amerikkalaisten herkkäuskoisuutta.

Haastattelu jatkui lähes ”kaikkitietävällä” tasolla.

Rosenthal: "Me juutalaiset olemme esitelleet asian, asian jälkeen Amerikan kansalle. Suunnitelman esittämisen jälkeen edustamme asian molempia puolia, jolloin sekaannus alkaa tehdä työtään. Ihmisten sitten selvitellessä sotkua puolesta ja vastaan pelkkään asiaan fiksoituneina, kukaan ei muista tutkia kuka on jokaisen esityksen takana. Me juutalaiset leikittelemme amerikkalaisella väestöllä, kuin kissa leikittelee hiirellä."

Keskustelun jatkuttua illan myöhäisiin tunteihin, ryhtyi minusta (haastattelijasta) tuntumaan, että ehkäpä Amerikka tosiaan ansaitsee sille suunnitellun tyrannian.

Onko tosiaan mahdollista, että Amerikan kansa voi pysyä apaattisena, samalla kuin heidän vertansa valutetaan ulos? Näyttää siltä.

”Juutalainen suunnitelma asettaa kaikki rodut toisiaan vastaan: Suuren yleisön veri vuotaa odottaessamme päivää maailman voitosta" Rosenthal sanoi tunteettomasti.


Tämän haastattelun jälkeen (sen mitä olette jo lukeneet ja mitä vielä seuraa) Harold Wallace Rosenthal 29, senaattori Jacob K. Javisin hallinnollinen avustaja New Yorkista kuoli israelilaisen matkustajakoneen lentokonekaappaus-yrityksessä Istanbulissa, Turkissa, 12. elokuuta 1976.
Puhuiko Rosenthal kenties "liian vapaasti".
Joskin konekaappausyrityksessä sai surmansa neljä ihmistä ja noin 30 loukkaantui, Rosenthalia ei tappanut satunainen luoti, kuten oli muiden uhrien laita. Miksi kaikkien mukana olleiden joukosta juuri Rosenthal haavoittui kuolettavasti?
Paljon tutkimisen, aisaan investoinnin ja matkustamisen jälkeen, minä Walter White, tämän luottamuksellisen haastattelun toinen osapuoli, väitän, että Harold Rosenthal murhattiin lentokonekaappauksen yhteydessä, Istanbulin lentoasemalla, todennäköisesti hänen oman kansansa toimesta.

Tarkoituksemme ei koskaan ollut loukata ketään, etenkään Roshentalin perheen jäseniä, jotka ovat kärsineet riittävästi tässä tragediassa. Kunnioituksesta heidän suruaan kohtaan päätimme odottaa vuoden Harold Wallace Rosenthalin kuoleman jälkeen, ennekuin julkaisimme haastattelun.


Ennen kuin jatkan pitkää haastattelua, otettakoon jälleen kerran huomioon, että haastateltava oli New Yorkin johtavan senaattorimme Jacob K. Javitsin hallinnollinen avustaja.

Haastattelun edetessä käy erittäin ilmeiseksi ettei hänen paljastuksensa ole fiktio. Hän ei teeskennellyt. Hän puhui tietäen ja älykkäästi.

Monesti on puhuttu maailmanlaajuisesta juutalaisten salaliitosta, mutta koskaan ennen Rosenthalin haastattelua en ole kuullut ajatuksia sen tiimoilta esitetyn yhtä avoimesti. Rosenthal kehui juutalaisten maailmanvalloituksen olevan melkein valmis, kiitos kristittyjen tyhmyyden.
Kysyessäni oliko hän itse sionisti Rosenthal vastasi:
"Helvetin hyvä kysymys! Sionismi perustuu perinteiseen sionistiseen käsitteeseen aliyah:aan, heprealaiseen termiin, joka tarkoittaa hajotettujen, eli Disporah. L juutalaisten kokoamista tai paluuta kotimaahansa Palestiinaan. Aina Israelin valtion perustamisesta lähtien vuonna 1948 aliyah on toiminut Israelin hallituksen politiikan perustana.
Haastattelija: Mitä aliyah tarkoittaa käytännössä?
Rosenthal: ”Se on pysyvä muutto Palestiinaan, ei ainoastaan vierailu."
Haastattelija: Mitä on sionismi? Olen kuullut, että juutalaiset kuvaavat sillä kaikkea mahdollista Israeliin muuton ja Israelin valtiolle annetun taloudellisen ja henkisen tuen välillä?
Rosenthal: "Ensimmäinen johtajamme, entinen pääministeri David Ben-Gurion, sanoi siionismin olevan puppua ilman paluuta Siioniin. Harvat amerikanjuutalaiset kuitenkaan muuttavat pysyvästi Israeliin. Toiset sanovat, että kaikki juutalaiset, itsessään, ovat sionisteja. Jotkut ovat sitä mieltä ettei juutalainen ole sionisti ellei hän ole maksava jäsen aktiivisessa sionistisessa organisaatiossa. Erilaisia määritelmiä on palloteltu siitä lähtien kun juutalainen kotimaa tuli todellisuudeksi."
Haastattelija: Miljoonia verovapaita Amerikan dollareita lähetetään vuosittain Israeliin, asia, joka kuulostaa pahalta näin perusamerikkalaisen korvin.
Rosenthal: "Naiivit poliitikot Washingtonissa ovat pompoteltavissa. Ei mitään älykästä porukkaa, niinpä juutalaiset, tehokkaat lobbarit saivat kyseisen käytännön vuosia sitten läpi eikä näytä olevan ketään pysäyttämään sitä. Osa rahasta on jopa palannut Israelista Yhdysvaltoihin ja sitä on käytetty sionistisen propagandan pyrkimyksiin B`nai B´rithin juutalaisorganisaation ja Juutalaiskongressin kautta. Juutalaisedustusto on eräänlainen rahoittava käsi, B`nai B`rithin virkailijoiden elin. Ei verottomien Amerikan dollareiden lähettämisessä Israeliin ole mitään väärää kunhan olemme riittävän älykkäitä selviytyäksemme siitä.”

Rosenthal: ”Olet tehnyt selväksi ettet pidä juutalaisista, miksi vihaat meitä?”
Haastattelija: ”En vihaa ketään. Vihaan sitä, mitä juutalaiset tekevät meille ja erityisesti sitä mitä he tekevät kaikelle, mikä liittyy kristinuskoon. Tekeekö se minusta antisemitistin?
Rosenthal: "Anti- Semitismi ei ole semitismin vastakohta. Ei ole olemassa sellaista asiaa kuin anti-semitismi. Se on ilmaisu, jota me juutalaiset käytämme ns. tahrasanana, leimataksemme juutalaiskriittisen henkilön fanaatikoksi. ”
Tein selväksi, että halveksin juutalaisten rappeuttavaa vaikutusta kristilliseen kulttuuriimme johon Rosenthal kommentoi:
"Kristuksen aikana juutalaiset odottivat aineellista ja maallista valtakuntaa, mutta Kristus tuli ja tarjosi heille hengellistä valtakuntaa. Tätä juutalaiset eivät voineet hyväksyä, joten he hylkäsivät hänet ja antoivat hänet ristiin naulauttavaksi."
Haastattelija: Mitä te tarkoitatte sanomalla, että he antoivat hänet ristiin naulatavaksi? Eikö historia osoita, että juutalaiset ristiinnaulitsivat Kristuksen?
Rosenthal: "Niinpä kai, en kiellä asiaa, mutta 2,000 vuotta sitten teidän kansanne olisi tehnyt samoin miehelle, joka kohteli heitä yhtä väärin kuin Kristus kohteli juutalaisia."
Haastattelija: Te puhutte Jeesuksesta Kristuksesta ainoastaan miehenä.
Rosenthal: "Se on kaikki mitä hän oli — mies, joka vaelsi maailmassa kuten kuka tahansa muu mies. Myytti Kristuksen ylösnousemuksesta ja vierailusta opetuslastensa luona on täyttä roskaa. Ajamalla arabit ulos Palestiinasta juutalaiset kumosivat Kristuksen mission koskien pelkkää henkistä valtakuntaa. Ymmärrätkö; sen sijaan, että juutalaiset olisivat saaneet Kristuksen kautta odottamansa imperiumin, teidän kaltaisenne ihmiset tarjoavat heille rauhaarakastavan saarnamiehen, joka säännön ”silmä-silmästä” sijaan kääntää toisen poskensa. Roskaa! Me rakennamme, ja itse asiassa, olemme rakentaneet maallisen imperiumin ilman teitä ja huonoa Messiastanne.”
Haastattelija: Näen, että sinä ja kaltaisesi yrittävät poistaa joulusta Jeesuksen. Säälin teitä.
Rosenthal: "Älkää syöttäkö minulle tuota paskaa. En kaipaa sääliänne. En tarvitse sitä. Liian monet juutalaiset pelkäävät kertoa, miten me elämme ja mitä suunnittelemme, mutta minä en pelkää mitään enkä ketään. Tiedän minne olen menossa.”

Haastattelija: Juutalaiset muuttavat usein nimiänsä?
Rosenthal: "Juutalaiset ovat maailman älykkäimpiä ihmisiä - jos nimenvaihto on heille eduksi, he tekevät niin. Siinä kaikki. He sekoittuvat turmeltuneisiin yhteisöihinne hyötyen niistä sen minkä voivat, sillä välin kun tyhmä ”goy” (ei-juutalainen) ei tajua ei-juutalaisnimisen juutalaisen olevan juutalainen.
Tiedän, mitä ajattelette ei-juutalaisia nimiä käyttävistä juutalaisista hallituksessa. Turha murehtia. Lähitulevaisuudessa Yhdysvalloissa ei tule olemaan Presidentin valtaa, näkymätön hallitus on menossa siihen suuntaan.”

Haastattelija: Tiedättekö, ovatko juutalaiset Venäjällä todella vainottuja vai annetaanko heille minkäänlaisia oikeuksia?
Rosenthal: "Suurin osa maailman kaikista juutalaisista, sanoisin yli 90 prosenttia, tietää miten kansamme voi ja mitä sille on tapahtumassa. Meillä on ainutlaatuinen yhteys kaikkialla. Ainoastaan typerykset, tyhmät, väärin informoidut ja degeneroituneet voivat löytää mielenrauhan teidän yhteiskunnastanne. Te kätkette syntinne pukeutumalla lampaiksi. Te olette ne tekopyhät, eivät juutalaiset, kuten sanotte ja kirjoitatte.
Vastatakseni kysymykseenne venäjän juutalaisista: Venäjällä on kaksi erillistä hallitusta, yksi näkyvä ja toinen näkymätön. Näkyvä koostuu eri kansallisuuksista, kun taas näkymätön koostuu kokonaan juutalaisista.
Salainen neuvostopoliisi saa käskynsä näkymättömältä hallitukselta. Neuvosto-Venäjällä on kuudesta seitsemään miljoonaa kommunistia, 50 prosenttia juutalaisia, ja 50 prosenttia ei-juutalaisia, mutta ei-juutalaisiin ei luoteta. Kommunistiset juutalaiset ovat yhdistyneet ja luottavat toisiinsa, sillä välin kun muut vakoilevat toinen toisiaan. Joka viides – kuudes vuosi salainen juutalainen lautakunta pyytää puolueen puhdistusta ja monet poistetaan."
Haastattelija: "miksi"?
Rosenthal: "Koska he pääsevät perille juutalaisesta salaisesta hallituksesta. Venäläisillä kommunisteilla on Salainen Group Order, joka koostuu ainoastaan juutalaisista. He hallitsevat kaikkea näkyvässä hallituksessa. Tämä voimakas organisaatio oli vastuussa kommunismin keskuksen salaisesta muutosta Tel Aviviin, mistä kaikki määräykset nyt lähtevät."
Haastattelija: Onko meidän hallituksellamme ja YK:lla tietoa tästä?
Rosenthal: "YK on vain syöttiovi maailman suunnattomaan keskitysleiriin. Me pitkälti hallitsemme YK:ta."
Kysyttäessä miksi kommunistit maahan tunkeutuessaan tuhoavat keskiluokan ja koulutetun väestön sekä heidän perheensä, Rosenthal vastasi:
"On pysyvä sääntö, että kaikki aikaisemman hallituksen jäsenet, heidän perheensä ja sukulaisensa on tuhottava, ei kuitenkaan koskaan juutalaisia. On tuhottava poliisi, osavaltion poliisi, armeijaviranomaiset ja heidän perheensä, mutta ei koskaan juutalaisia. Katsos, me tiedämme, että kun hallitus alkaa etsiä kommunisteja rajojensa sisältä, todellisuudessa he yrittävät paljastaa alueensa juutalaiset. Meitä ei puijata! Näkymättömillä hallitsijoilla kommunistisissa maissa on käsissään maailman laajuinen propagandan - ja vapaiden maiden hallitusten hallinta. Me hallitsemme jokaista median ilmenemismuotoa mukaan lukien sanomalehdet, lehdet, radio ja televisio. Jopa musiikkianne! Sensuroimme laulut, jotka on luovutettu julkaistavaksi, paljon ennen kuin ne saavuttavat kustantajat. Ennen pitkää tulemme täydellisesti kontrolloimaan ajatteluanne."
Haastattelija: Mikäli kertomasi on totta kristityn väestön ja kristinuskon tulevaisuus näyttää huonolta.
Rosenthal:" Yhdysvalloissa tulee käynnistymään väistämätön luokkasota ja monet likvidoidaan. Te olette kiistatta niiden joukossa. Juutalaisia ei vahingoiteta. En rehentele. Kerron teille vain tosiasiat. Kristinuskonseuraajien on myöhäistä laatia puolustusta. Puolustuksen aika on ollut jo pitkään ohi. Kauan, kauan sitten meidän täytyi nousta hyökkääjiksi! Se on epäilemättä yksi suurista elämäntehtävistämme. Olemme hyökkääjiä.
Juutalaisuus on ainutlaatuinen kulttuuri — ei mikään, missään maailmankolkassa ole verrattavissa siihen. Teidän niin kutsuttu kristinuskonne on juutalaisuuden sivutuote. Juutalaisuuden kulttuurinen ja älyllinen vaikutus tuntuu läpi koko maailman — läpi koko sivilisaation."
Kysyessäni tulisiko meille hänen mielestään lopulta ongelma mustista, mustien hämmästyttävän väestökasvun johdosta, Rosenthal vastasi mustien moni hyödyttävän ”heitä (juutalaisia) heidän päämäärissään”.

Keskustelimme mustien leviämisestä kaupungeissa, lääneissä ja valtioissa sekä heidän nykyisin huomattavasta asemastaan televisiossa. Sekä siitä miten naurettavaa on kun musta kääntyy juutalaisuuteen — kuten vaikkapa Sammy Davis.
Rosenthal: "Hänen kääntymisellään ei ole mitään merkitystä. Tiedämme ettei mustasta voi tulla juutalaista ja että Sammy Davis on edelleen musta. Hän on saattanut toki henkilökohtaisesti hyötyä kääntymisestään. Todellisuudessa hän kuitenkin on edelleen neekeri, ei juutalainen.”

Kerroin hänelle juutalaisia käsittelevistä tutkimuksistani ja tekemistäni epämiellyttävistä löydöistä koskien juutalaisten totaalista moraalittomuutta johon Rosenthal vastasi:
"Raha on tärkeämpää kuin moraali. Voimme suorittaa rahalla mitä tahansa. Kansamme Israelissa on hyvä osoitus siitä, että sen vahvuus hyökkäyksiä vastaan lepää jatkuvassa sotavalmiustilassa. Israel voi nyt voittaa minkä tahansa yhteenoton.
Kibbutsista nousevat älykkäät tekijät tulevat rakentamaan tuosta pienestä maasta Lähi-idän ihmemaan. Se tulee myöskin lopulta olemaan perusta Maailman Hallituksen keskuspaikalle.”

Keskustelimme Watergaten tragediasta ja kaikilla hallituksen tasoilla ilmenevästä korruptiosta. Ilmaisin myös kantani siitä kuinka hallituksen edustajien tulisi harjoittaa enemmän avoimuutta ja vilpittömyyttä kansaa kohtaan, johon Rosenthal vastasi:
”Mitä hyvää siinä olisi? Mitä hittoa yleisö tietää hallituksen johtamisesta. Huomattava enemmistö on aaseja —hölmöjä!!"
Haastattelija: Saanko lainata edellistä?
Rosenthal: ”Tee mitä haluat — kuten sanoin, harvat uskaltavat puhua suunsa puhtaaksi. Välillämme vallitsisi suurempi yhteisymmärrys — juutalaisilla ja ei-juutalaisilla — jos puhisimme kaikki suoremmin ja avoimemmin. Teidän kansallanne ei ole rohkeutta. Me luomme teidän ajattelunne — me jopa kylvämme teihin syyllisyyskompleksin, joka tekee teidät pelokkaiksi kritisoimaan juutalaisia avoimesti.”

Juutalainen usko ja uskonto

Keskustelun kuluessa kävi enemmän ja enemmän selväksi, ettei minulle kerrottu tieto tosiaankaan tullut noviisilta.

Tiedustelin Rosenthalilta miten juutalaiset saavuttavat niin helposti hyväksynnän muiden rotujen joukossa. Hänen vastauksensa oli pitkä ja perinpohjainen:
"Omien päämääriensä toteuttamisen halun kannustamina juutalaiset alkoivat jo hyvin varhaisessa vaiheessa etsiä keinoa, jolla kääntää huomio pois rodullisesta näkökohdasta.
Mikä voisi olla tehokkaampi, ja samanaikaisesti kaiken epäilyksen ulkopuolella, kuin lainata ja hyödyntää ajatusta uskonnollisesta yhdyskunnasta? Ajatusta siitä, että olemme uskonnollinen ryhmä, emmekä kansakunta. Jouduimme lainaamaan idean arjalaisilta.
Me juutalaiset emme ole koskaan omanneet minkäänlaista uskonollista instituutiota oman tajuntamme ulkopuolella, sillä meiltä puuttuu kaikenlainen idealismi. Tarkoitan, että usko tämän maallisen elämän jälkeiseen elämään on meille vieras (emme usko elämää ylempään ideaalitilaan). Talmud ei siis esittele periaatteita, joiden avulla yksilö valmistautuu tulevaan elämään, vaan tarjoaa ainoastaan säännöt loisteliaalle elämälle tässä maailmassa.
Talmud on kokoelma ohjeita juutalaisen rodun säilyttämistä ja ylläpitämistä varten: vuorovaikutusta meidän ja goyien (ei-juutalaisten) välillä. Opetuksemme eivät koske moraalisia ongelmia, vaan pikemminkin sitä ”kuinka saada/saavuttaa jotain”.
Mitä tulee juutalaisten uskonnollisen opetuksen moraaliseen arvoon, tutkimusten perusteella näyttäisi siltä, että uskontomme ilmenee arjalaiselle mielelle lähinnä ei-ymmärrettävänä .
Olemme paras mahdollinen esimerkki tuotteesta, jonka uskonnollinen koulutus konstruoi, olematta kuitenkaan uskonto siinä merkityksessä kuin kristityt asian ymmärtävät. Elämämme on vain tästä maailmasta, ja meidän mentaliteettimme on yhtä vieras kristinuskon tosi hengelle, kuin oli luonteemmekin vieras tämän uuden opin perustajalle 2000 vuotta sitten.
Kristinuskon perustaja ei salaillut arviotaan juutalaisista, eikä sitä, ettei hän ei ollut yksi meistä. Hän ajoi meidät ulos Jumalan temppelistä, koska jo tuolloin, kuten aina, käytimme uskontoa keinona kaupallisten intressien kehittämiseen.
Onnistuimme naulaamaan Jeesuksen ristille hänen meihin kohdistuneen vihamielisen asenteensa vuoksi; kun taas nykyaikaiset kristityt osallistuvat puoluepolitiikkaan ja voittaakseen vaaleja alentuvat anomaan juutalaisten ääniä. He jopa osallistuvat poliittisiin vehkeilyihin meidän kanssamme, oman valtionsa etuja vastaan.
Me voimme elää muiden valtioiden ja osavaltioiden joukossa juuri niin kauan kuin onnistumme vakuuttamaan ympäristöllemme - niin eriskummalliselta kuin ajatus kuulostaakin - että juutalaiset eivät ole erillinen kansa, vaan ainoastaan uskoaan edustava ryhmä, joka siten muodostaa uskonnollisen yhteisön. Itse asiassa tämä on suurin valheistamme.
Meidät täytyy salata oma erityinen perusominaisuutemme (eli kansakuntamme) ja elintapamme, niin että saamme jatkaa olemassaoloamme loisena valtioiden joukossa.
Olemme onnistuneet asiassa toistaiseksi niin hyvin, että monet uskovat juutalaisten heidän joukossaan olevan aitoja ranskalaisia, englantilaisia, italialaisia tai saksalaisia, jotka vain sattuvat kuulumaan uskonnolliseen uskonlahkoon, joka on erilainen kuin se, joka vallitsee näissä maissa.
Erityisesti hallitusta koskevissa piireissä, joissa virkailijoilla on minimaalinen taju historiasta, voimme kylvää erheellisen määritelmän juutalaisuudesta suhteellisen helposti. Niinpä emme joudu kohtaamaan epäilyjä siitä, että muodostaisimme erillisen valtion, emmekä olisikaan yksinomaan 'uskontunnustuksen' kannattajia, vaikka yksi ainoa silmäys lehdistöön, jota hallitsemme, tarjoaisi päinvastaiset, riittävät todisteet jopa tömpöille.

Rahavalta

Kysyessäni menettelytavoista, joilla juutalaiset ovat saaneet valtaa, Rosenthal sanoi:
”Valtamme on luotu manipuloimalla kansallista valuuttajärjestelmää. Me laadimme lauseen. 'Raha on valtaa'.
Kuten yleissuunnitelmastamme ilmenee, oli elintärkeää, että perustamme yksityisen valtionpankin. Liittovaltion keskuspankkijärjestelmä (Federal Reserve) sopii suunnitelmaamme mukavasti, koska se on meidän omaisuuttamme, vaikka nimi antaakin ymmärtää, että se olisi valtion laitos.
Aivan alusta lähtien tarkoituksenamme on ollut takavarikoida kaikki kulta ja hopea ja korvata ne arvottomalla ei-lunastettavalla paperirahalla. Tämän me olemme tehneet."
Kysyessäni termistä 'ei-lunastettavat setelit' Rosenthal vastasi:
"Ennen vuotta 1968 goy (ei-juutalainen) saattoi viedä Liittovaltion keskuspankin yhden dollarin setelin mihin tahansa pankkiin Amerikassa ja vaihtaa sen hopeadollariin, joka oli lain nojalla kolikko, joka sisälsi 26,8g 90 prosenttista hopeaa.Vuoteen 1933 saakka pystyi saman setelin vaihtamaan kolikkoon, joka sisälsi 1,6g 90 prosenttista kultaa. Emme tee enempää kuin annamme goylle (ei-juutalaiselle) enemmän ei-lunastettavia seteleitä tai muita kuparisia pelilantteja – ja pidämme huolen ettemme koskaan anna heille heidän kultaansa ja hopeaansa. Ainoastaan lisää paperia.Me juutalaiset olemme menestyneet paperisella tempulla. Se on meidän menetelmämme; otamme vastaan rahaa ja annamme takaisin pelkkää paperia.
Haastattelija: Voitteko antaa esimerkin.
Rosenthal: "Esimerkkejä on lukuisia, mutta muutamat helposti havaittavat niistä ovat osake - ja obligaatio markkinat, kaikki vakuutukset ja säästöjärjestelmä, jota Liittovaltion keskuspankkiyhtiö harjoitti, puhumattakaan niistä miljardeista dollareista kullassa ja hopeassa, jotka olemme saaneet vastineeksi paperiseteleille, joita typerästi kutsutaan rahaksi.
Rahavalta oli elintärkeä toteuttaessamme yleissuunnitelmaamme kansainvälisestä valloituksesta propagandalla."
Kysyessäni miten he aikoivat toteuttaa ’kansainvälisen valloituksen propagandalla’, Rosenthal vastasi:
"Ensinäkin pankkijärjestelmän hallitsemisella pystyimme hallitsemaan kunnallista pääomaa. Kunnallisen pääoman avulla hankimme elokuvateollisuuden koko monopolin, radioverkot ja kehittyvän televisiomedian. Graafinen teollisuus, sanomalehdet, aikakauslehdet ja ammattijulkaisut olivat jo halussamme. Ja paras oli vielä tulossa: Otimme hallintaamme koulumateriaalien julkaisemisen. Näine avuinemme voimme muovata yleistä mielipidettä omille tarkoitusperillemme sopivaksi. Ihmiset ovat vain typeriä sikoja, jotka kiljuvat murusten perään – totuuden tai valheen - joita heitämme heille.

Mielen kontrolli & ehdollistaminen

Kysyessäni josko juutalaiset tunsivat mitään uhkaa 'hiljaisen enemmistön' taholta, Rosenthal nauroi ajatukselle, sanoen:
"Mitään sellaista ei ole olemassa kuin ’hiljainen enemmistö’, koska me hallitsemme heidän huutonsa ja värinsä. Ainoa joukko, mikä on olemassa on ajattelematon enemmistö ja ajattelemattomina he pysyvät niin kauan kuin he pakenevat tiukkaa otettamme viihdeteollisuuden huumeeseen. Teollisuutta kontrolloimalla meistä on tullut työnjohtajia ja kansasta orjia. Kun päivittäisen uurastuksen paine kehittyy äärimmilleen, me tarjoamme hetkellisen mielihyvän varoventtiilin. Televisio- ja elokuvateollisuus täyttää välttämättömän hetkellisen tauon uurastuksen välissä. Ohjelmatarjonta on suunniteltu huolellisesti vetoamaan aistillisiin tunteisiin, ei koskaan järjellisesti ajattelevaan mieleen. Näin ihmiset ohjelmoidaan vastaamaan meidän käskyihimme, ei järkeen.”
Jatkaen ajatustaan juutalaisten goyiin (ei-juutalaisiin) kohdistuvasta kontrollista Rosenthal sanoi:
"Olemme kuohinneet yhteiskuntaa pelolla ja pelottelulla. Sen miehuus on olemassa vain yhdistelmässä naisellisuuden kaltaista pinnallisuutta . Niin kastroituna kansa on sävyistä ja helposti hallittava. Kuten ruunan on laita, heidän ajatuksensa eivät keskity tulevaisuuteen ja jälkeläisiin, vaan ainoastaan sen hetkiseen uurastukseen ja seuraavaan ateriaan."

Työväen ja Teollisuuden manipulointi

Rosenthal innostui entisestään, kun puhe kääntyi valtion teollisuuteen:
"Me olemme onnistuneet jakamaan yhteiskunnan kahtia asettamalla työväen johtoporrasta vastaan, ajamalla sekä työväen että johdon ahdinkoon. Tämä on ollut ehkä yksi suurimmista voimannäytöistämme, sillä todellisuudessahan kyseessä on kolmio, vaikka näyttää siltä, että olemassa on vain kaksi pistettä. Nykyaikaisessa teollisuudessa me edustamme pääomaa, eli vallan ja ’triangelin’ huippua. Sekä työntekijät että työnjohtoporras ovat kolmion kaksi pohjakulmaa. Ne seisovat jatkuvasti napit vastakkain koskaan kiinnittämättä huomiota ongelman huippuun. Johtoportaan on jatkuvasti korotettava hintoja, koska me nostamme kokoajan pääoman hintaa. Työväki vaatii jatkuvasti lisää palkkaa ja hallinnon täytyy koko ajan nostaa hintoja, näin syntyy julma kierre. Me emme koskaan joudu tilille tekemisistämme – tässä syy inflaatioon; johtoportaan ja työväen välinen tulehdustila on niin ankara ettei kumpikaan osapuoli kiinnitä huomiota triangelin huipun toimiin. Inflaatiokierteen aiheuttaa jatkuva pääoman hinnan nostamisemme. Emme osallistu työntekoon emmekä johda, kuitenkin keräämme voiton. Rahan manipulointimme ansiosta pääoma, jonka tarjoamme teollisuudelle, ei maksa meille mitään.
Federal Reservsin - valtionpankkimme (yksityinen ja juutalaisten omistuksessa) kautta, korotamme tililuottoa, jonka luomme tyhjästä kaikille paikallispankeille, jotka ovat jäsenpankkeja. Ne vuorostaan korottavat tililuottoa teollisuudelle. Näin tehdessämme teemme enemmän kuin Jumala, sillä kaikki rikkautemme luodaan tyhjästä! Tällä oletetulla pääomalla saatamme teollisuuden, hallinnon ja työväen velkaantumaan meille, mikä velka vain kasvaa eikä koskaan lopu. Tämän alituisen lisäluoton välityksellä saamme hallinnon kiistelemään työväen kanssa, niin etteivät ne koskaan yhdisty hyökätäkseen kimppuumme ja aloittaakseen velkavapaata teollisuusutopiaa.
Olemme välttämätön elementti alkupääoman tarjoajana, koska emme kuluta mitään. Tuotannon pyörahdettyä käyntiin hallinto kuitenkin voisi luoda oman pääomansa — voitoista. Sen liiketoiminta ja voitot kasvaisivat. Myös työväki menestyisi tuotteiden hintojen pysyessä vakaana, teollisuuden, työn ja hallinnon vauraus kasvaisi jatkuvasti. Me juutalaiset ylpeilemme sillä, että typerä goy (ei-juutalainen) ei ole koskaan tajunnut, että me olemme ne loiset, jotka kuluttavat kasvavan osan tuotannosta, tuottajien saadessa jatkuvasti yhä vähemmän."

Uskonnon valvontaKun tunnit kuluivat tämän kiihkeän mutta kohteliaan haastattelun parissa Rosenthal paljasti uskontoa koskevat ajatuksensa.
"Myös uskontoa täytyy opettaa ja tätä tarvetta olemme käyttäneet hyväksemme. Koulukirjateollisuuden ja uutisvälineiden valvonnan avulla olemme kyenneet pitämään itsemme uskonnon auktoriteetteina.
Monet meidän rabbeistamme toimivat nyt niin kutsuttujen kristillisteologisten seminaarien professoreina. Emme lakkaa hämmästelemästä kristittyjen tyhmyyttä heidän ottaessaan vastaan opetuksemme ja pitäessä niitä ominaan.
Juutalaisuus ei ole ainoastaan opetusta synagoogissa, vaan oppi jokaisessa kristillisessä kirkossa Amerikassa. Propagandamme avulla kirkosta on tullut innokkain tukijamme. Tämä on jopa tuonut meille erikoispaikan yhteiskunnassa, heidän uskoessaan valheen, että me olemme ’valittu kansa’ ja he pakanoita.
Nämä kirkon harhautetut lapset puolustavat meitä oman kulttuurinsa tuhoamisen asti. Tämä tosia asia on ilmeinen jopa tylsimyksille, kun katselee historiaa ja näkee, että kaikki sodat on käynyt valkoinen vastaan valkoinen, jotta me säilyttäisimme hallintamme.
Me hallitsimme Englantia Vallankumouksellisen sodan aikana, Pohjoista Sisällissodan aikana ja Englantia ja Amerikkaa I ja II maailmasodan aikana.
Uskonnon kautta vaikuttamalla me pystyimme johtamaan tietämättömät valkoiset kristityt osalliseksi sotaan itseään vastaan, mikä aina köyhdytti molempia (valkoisten) puolia, sillä aikaa kun me niitimme taloudellista ja poliittista satoa.
Aina kun totuus paljastuu me yksinkertaisesti kutsumme joukkomme – eli tietämättömät kristityt koolle. He hyökkäävät puolestamme ajattelun ristiretkeläisten kimppuun, vaikka ne olisivat heidän omien perheidensä jäseniä.
Uskonnon avulla olemme saaneet yhteiskunnan, hallituksen ja talouden täydelliseen valvontaamme. Mitään lakia ei koskaan säädetä, ellei sen hyötyjä ole ensin opetettu saarnatuoleista. Esimerkki tästä on rotujen tasa-arvo, joka johti ensin yhdistymiseen ja lopulta sekarotuisuuteen.

Yhtenä hetkenä tämä herkkäuskoinen papisto opettaa seurakuntalaisilleen, että me olemme erikoinen valittu kansa ja toisena, että kaikki rodut ovat samanlaisia – eikä epäjohdonmukaisuutta koskaan havaita, joten me juutalaiset nautimme erikoispaikasta yhteiskunnassa, kun kaikki muut rodut, kaventuvat rodulliseen tasa-arvoon. Tämä johtuu siitä, että me kirjoitimme tasa-arvohuijauksen ja laskimme kaikki muut alemmalle tasolle.
Opetetaan, että meidän nykyiset taloudelliset käytäntömme ovat epäitsekkäitä, siten kristillisiä. Nämä saarnastuolipapukaijat ylistävät hyvyyttämme lainatakseen rahaa temppeliensä rakentamiseen, koskaan hoksaamatta, että heidän oma pyhä kirjansa tuomitsee kaiken koronkiskonnan. He ovat innokkaita maksamaan kohtuuttomia korkoprosenttejamme ja johtavat yhteiskunnan kontrolliimme saman käytännön välityksellä. Poliittisesti he ylistävät demokratian siunauksia eivätkä ymmärrä, että demokratian välityksellä me olemme saaneet heidän valtionsa hallintaamme.
Heidän kirjansa opettaa tuon kirjan lakeihin perustuvaa hyväntahtoista itsevaltaista hallitusmuotoa, samanaikaisesti kun demokratia on rikollisjärjestö, jota me hallitsemme heidän kirkkojensa, uutisvälineidemme ja taloudellisten instituuttien välityksellä. Heidän uskontonsa ei ole muuta kuin yksi lisäkanava, jonka välityksellä me voimme ohjata propagandamme valtaa. Näiden uskonnollisten sätkynukkien tyhmyyden ylittää ainoastaan heidän pelkuruutensa, sillä heitä on helppo hallita."

Oivallus

Harvoin kukaan miestä tunnustaa henkilökohtaisia mietteitään, kuten Rosenthal teki. Jälkeenpäin pohdin oliko tämän miehen sanojen takana suurempi taho, joka pakotti hänet paljastamaan, mitä hän paljasti. Haastattelun loppuosa näyttäisi vahvistavan epäilyni.
Rosenthal: "Koska me emme usko kuolemanjälkeiseen elämään, kaikki meidän pyrkimyksemme kohdistuvat hetkeen ’nyt’. Emme ole niin typeriä kuin te, emmekä koskaan tule omaksumaan ideologiaa, joka perustuu itsensä uhraamiselle.
Kun te elätte ja kuolette yhteisön hyväksi, me elämme ja kuolemme vain meidän omaa yksittäistä itseämme varten. Juutalaiset inhoavat ideaa itsensä uhraamisesta. Se on minulle vastenmielinen ajatus. Mikään syy ei ole kuolemisen arvoinen, sillä kuolema on loppu.
Aino hetki kun juutalaiset yhdistyvät on se, kun meillä on tarve yksilöllisesti selviytyä. Kuten ryhmä susia lyöttäytyy yhteen käydäkseen saaliin kimppuun, mutta hajaantuu jälleen kukin yksilön ollessa kylläinen, samoin me juutalaiset yhdistymme, kun vaara on ilmeinen - emme säilyttääksemme yhteisömme, vaan pelastaaksemme oman nahkamme.
Tämä asenne tunkeutuu meidän koko olemukseemme ja filosofiaamme. Me emme ole luojia, sillä luodessa vain toinen hyötyisi. Me olemme 'hankkijoita' ja olemme kiinnostuneita vain 'itsemme' tyydyttämisestä'.' Ymmärtääkseen filosofiaamme pitää ymmärtää termiä 'saada'. Emme koskaan anna, vaan ainoastaan otamme. Emme koskaan aherra mutta nautimme toisten työn hedelmistä. Emme luo vaan takavarikoimme. Emme ole tuottajia vaan loisia.
Voimme fyysisesti asua minkä tahansa yhteiskunnan sisällä mutta aina pysyä henkisesti syrjässä. Työskentely on tuottamista, ja työn korkein muoto on uuden luominen.
Teidän rotunne on aina tehnyt työtä saadakseen tyydytystä tuotoksistaan. Me emme koskaan työskentelisi kenenkään eduksi, työskentelemme vain saadaksemme. Olemme käyttäneet arjalaisten asennetta hyväksemme saavuttaaksemme suurimman vaurautemme.
Te työskentelette palkkaa ajattelematta nautinnon vuoksi, joka tulee tuottamisesta. Me otamme tuottavuutenne pilkkahintaan ja käännämme sen varallisuudeksi. Lähiaikoihin asti ylpeys ammattitaidosta on tuottanut suurempaa nautintoa kuin korkea palkka. Joka tapauksessa nyt olemme kyenneet orjuuttamaan yhteiskunnan omaan valtaamme, joka on raha, saamalla heidät tavoittelemaan ensisijaisesti sitä eikä hyvin tehdyn työn nautintoa.

Me olemme käännyttäneet ihmiset saamisen ja hankkimisen filosofiaamme niin, etteivät he enää koskaan ole tyytyväisiä. Tyytymättömät ihmiset ovat maailmanvalloituspelimme pelinappuloita. Tässä ohjelmassa he jatkuvasti etsivät, koskaan löytämättä tyydytystä. Sillä samalla hetkellä kun he aloittavat onnen etsinnän itsensä ulkopuolelta (raha ja tavara) heistä tulee nöyriä palvelijoitamme.
Kansalaisenne eivät tule koskaan tajuamaan, että me tarjoamme heille vain arvotonta rihkamaa, joka ei voi tuoda tyydytystä. He hankkivat ja kuluttavat sitä eivätkä tule kylläisiksi. Ja me annamme seuraavan lastin samaa. Meillä on ääretön määrä ulkoisia houkuttimia ja häiriötekijöitä - niin paljon ettei elämä voi enää kääntyä sisäänpäin löytääkseen varman täyttymyksensä. Te olette tulleet riippuvaiseksi lääkkeestämme, jonka kautta meistä on tullut teidän absoluuttiset isäntänne.

Kaikki muut valheemme lepäävät ensimmäisen perusvalheen päällä ettemme ole kansakunta vaan uskonto.
Meidän suurin pelkomme on, että tämä valhe paljastuu, sillä kun suuri yleisö tulee totuuden tuntemiseen se varmasti toimii ja lopettaa meidät. (Toisaalta on kolme eri asiaa tarjota ihmiselle totuus, saada hänet ymmärtämään se ja lopuksi toimimaan sen suhteen. Totuudella ei ole mitään arvoa ellei ihminen jollain muotoa toimi sen mukaisesti). On käymässä ilmeiseksi, että herääminen tapahtuu, jopa täällä Amerikassa.
Olimme toivoneet, että kristillisessä Saksassa kohtaamamme hävitys, tekisi minkä tahansa meihin kohdistuvan aiheen hermostuttavaksi tabuksi. Mutta tässä vahvoin ottein hallitsemassamme valtiossa ilmenee elpymistä. Teemme suunnitelmia nopeaa maastamuuttoa varten. Tiedämme, että kun oivallus alkaa, emme voi pysäyttää sitä. Tuolla hetkellä kaikki vastatoimet meidän puoleltamme tulevat ainoastaan vahvistamaan kansan epäilyjä ja vetämään meidät huomion keskipisteeseen.

Pelkäämme, että oivaltaminen alkaa liikehdintänä ja pyyhkii yli maan. Meitä hämmästyttää se, miten esimerkiksi te, olette tavoittanut ihmiset, vaikka olemme pyrkineet estämään kaiken kommunikoinnin.
Me pelkäämme, että amerikkalainen väestö tajuaa meidän olevan ohjaksissa. Tämä valtio ei voi olla ”vapaiden maa”, niin kauan kuin se on juutalaisten maa. Tämän paljastuminen olisi meidän tuhomme.
Amerikkalaiset ovat helposti nielleet propagandamme, jonka mukaan kynä on miekkaa mahtavampi. Käytännössä me ’selviydymme murhasta’, ja goy (ei-juutalainen) tyytyy pelkästään puhumaan siitä – tehotonta! - sillä puhua me osaamme suuntaan, toiseen ja kolmanteen.
Jos arjalainen tutkisi historiaa ja soveltaisi menneisyyden opetuksia, silloin hänen kynänsä lentäisi inhoten nurkkaa ja raivon vimmassa nousisi miekka. (Historian muisteleminen palauttaisi mieliinne, että Euroopan maat saivat ratkaistua juutalaisongelmansa vain käyttämällä voimaa.)
Toistaiseksi olemme pelastuneet miekalta, ainoan vastaiskunne oltua jokin huonomaineinen aikakauslehti tai pienilevikkinen kirjanen. Niiden musteella ei ole tarpeeksi voimaa meitä vastaan. Mutta elämme jatkuvassa pelossa, että nyt pelkästään kirjoittelevat saattavat avata silmiänsä ja oivaltaa etteivät kynät ja sanat riitä muutoksen aikaansaamiseksi.
Historia on kirjoitettu verellä, ei musteella. Mikään kirje, pääkirjoitus tai kirja ei ole koskaan saanut ihmisiä järjestäytymään tai lopettanut hirmuvaltaa. Me ymmärrämme tämän ja propagoimme jatkuvasti ihmisiä kirjoittamaa kirjeitä presidentille kongressille ja paikallismedialle.
Olemme turvassa - edelleen hyväksikäyttämään, pelottelemaan, riistämään ja johdattamaan valkoista amerikkalaista harhaan, niin kauan kuin he ahkeroivat illuusion parissa uskoen, että suurta yleisöä voidaan kouluttaa painetun materiaalin välityksellä. Mutta piru meidät paratkoon sinä päivänä kun he oivaltavat aherruksensa turhuuden, laskevat kynänsä ja tarttuvat miekkaan.

Historia vahvistaa sen tosia asian, että kiihkeän vähemmistön halu toimia, riippumatta sitä kuinka pienestä ryhmästä on kyse, voi kaataa suurimmankin imperiumin. Liikkeet, jotka hallitsevat kohtaloa, eivät ole passiivisen enemmistön liikkeitä, vaan aktiivisen vähemmistön intohimoista voimaa. Tahto on voimaa, eivät numerot, vahva tahto tulee aina hallitsemaan massoja!
Olemme turvassa, niin kauan kuin meidän tahtomme on vahvempi, tai kun kansanne tahto on harhaanjohdettu, pirstaleinen ja ilman johtoa. Meitä ei syöstä vallasta sanoilla, ainoastaan voimalla”.

Näin puhui Harold Rosenthal, edesmennyt, omien ansioidensa perusteella vaikutusvaltainen juutalainen, joka ylpeili olevansa tärkeä osa mediakontrollia ja ’näkymätöntä hallitusta’, jossa mitään poliittista valtaa ei käytetä ilman juutalaisten hyväksyntää.


Osa – 2

Minua, Walter White, Jr’ää, joka olen toiminut viimeiset 17 vuotta, kuukausittain ilmestyvän konservatiivisen julkaisun ”Western Front’in” (Länsirintaman) johtajana ja kustannustoimittajana houkuteltiin tapaamaan ja haastattelemaan Harold Rosenthalia, jonka kerskailuista puhuttiin ympäri Washingot D.Ctä.
Rosenthal oli todennut julkisesti juutalaisten dominoivan kaikkialla maailmassa ja hallitsevan jokaista aspektia amerikkalaisessa politiikassa ja viestintämediassa.
Lopulta tapasin Harold Rosenthalin ja haastattelin häntä yksityisesti ja nauhoitin haastattelun Roshentalin suostumuksella.

Toinen osa haastattelua jatkuu siten, että merkitsen lyhyesti omat sanani alkamaan W:llä ja Roshentalin sanat R:llä:

W: Kun todellinen historia julkaistaan — kun totuus tosiaan tulee laajalti julki — mitä otaksutte ihmisten tekevän juutalaisille?

R: Luulin, että tämä haastattelu on päättynyt.

W: Olen huolissani — joten tämä kysymys näyttää vaativan vastaustanne.

R: Olimme jo lopettaneet White, ja nyt te ryhdytte lypsämään minua uudelleen. Olin jo antanut teille ”kiviset lain taulut” ja aina vaan te haluatte enemmän. No, ei se mitään — te ette kuitenkaan ymmärtäisi — te kristityt!

W: Pelkäättekö vastata kysymykseeni?

R: Hyvä on, te haluatte minun mielipiteeni siitä, mitä ihmiset ajattelevat, kun historia on kirjoitettu. - En välitä vähääkään, mitä ihmiset ajattelevat. Sitä paitsi kun se tapahtuu, tapahtuipa se milloin hyvänsä, te ja minä olemme kuolleet. Kuolleet ja sillä hyvä. Tyydyttääkö vastaus?

W: Vielä muutama kysymys: Kuka tai mikä juutalainen organisaatio loi valheen kuudesta miljoonasta juutalaisesta, jotka Natsit murhasivat ja krematoivat?

R: En tiedä asian todenperäisyydestä, enkä pidä kysymystä tärkeänä.

W: Pystytte parempaan Herra Rosenthal.

R: Sotatarinoiden tulosta. Kaikkihan me tiedämme, että Hitler vihasi juutalaisia, joten joku jossain päätti liioitella lukuja - mutta senhän me tiedämme varmasti, että Natsit tappoivat monia, monia juutalaisia.

W: Olet varmasti perillä, että toisen maailman sodan alkaessa koko Saksassa oli vain neljännes miljoona juutalaista, monet tuhannet olivat jo lähteneet.

R: Entä sitten? Kuten olen aikaisemmin sanonut, juutalaiset ovat maailman älykkäimpiä ihmisiä. Joku keksi ison luvun ja ehkäpä se jatkoi kasvamista samaan tyyliin, kunnes nyt tapettuja on kuusi miljoonaa. Me hallitsemme mediaa, siinä ero, muutoin te voisitte kertoa omat suuret valheenne.

W: Te asutte Amerikassa - on velvollisuutemme puolustaa maamme lakeja. Teidän uskontonne opettaa, että te voitte vannoa valan, esim. sellaisen joka vannotaan kun tullaan kutsutuksi poliittiseen virkaan — ja mikäli vala ei miellytä teitä, te voitte kaikessa hiljaisuudessa kieltää vannoneenne tuon valan. Minulla on kopioita juutalaisesta asiakirjasta —Kol Nidre’stä (olen varmistanut niiden aitouden). Kol Nidre (”kaikki vala”) löytyy Talmudin Nedarim kirjasta. Sitä luetaan joka vuosi synagoogassa Sovituksen Päivänä ja se sallii kaikkien valojen, velvoitusten ja lupausten, joita juutalainen saattaa vannoa ”tulla armahdetuiksi, anteeksiannetuiksi, pois pyyhityiksi ja tyhjäksi tehdyiksi”. Tämä siis sallii juutalaisten valehdella ja huijata ja pyörtää valansa.

R: No, olen varma etteivät kaikki juutalaiset harjoita tuota vala-juttua.

W: Mutta sitä harjoitetaan – ja rabbin suostumuksella – eikö niin.

R: Jossain määrin, luultavasti silloin kun se hyödyttää jotakuta.

W: Eikö se ole synti?

R: Ehkä teidän käsityksenne mukaan, mutta olen kertonut teille, että minä ja te olemme erilaisia. Olemme eri kansaa. Teidän uskomuksenne ovat totaalisen erilaisia. Meidät on kasvatettu useita vuosisatoja siihen käsitykseen ettei valan vannominen ja sen rikkominen ole synti. Se on meidän oppimme. (Tämä luonteidemme ero on tuotu julki useasti juutalaiskirjailijoiden ja valtiomiesten, eikä vähiten historian ja tieteen kautta, silti – niin ironista kuin se onkin – kristityt pitävät tiukasti kiinni uskostaan, että olemme kaikki samanlaisia).

W: Teillä varmaan on käsitys siitä missä ja milloin sai alkunsa tarina, että juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa?

R: Me olemme Jumalan valittu kansa.

W: Uskotteko todella niin?

R: … Teillä ja meillä on itse asiassa eri Jumala.

W: Onko se vastauksenne sille, että juutalaiset ovat Jumalan valittu kansa?

R: Meidän jumalallemme me olemme valittuja. Meille opetetaan niin lapsuudesta asti.

W: Tuo on välttelevä vastaus. Tiedätte hyvin mitä kysymykselläni tarkoitin, enkä usko selityksenne olevan vastaus, jonka voisitte antaa.

R: Minä en välitä pätkääkään mitä uskot ja mitä et.

W: Uskooko kansanne, että Jeesus Kristus oli juutalainen?

R: White, tiedän mitä ajat takaa. Olen tiennyt koko ajan, mutta olkoon. Me olemme niin kaukana toisistamme. Te olette eri laji. Te ette ole meidänlaisemme. Ei ole mikään salaisuus, että me emme kunnioita teitä emmekä teidänlaisianne.


W: Kun puhut lajistamme, tarkoitatko kristinuskoisia?

R: En, vaan teitä pakanoita – kaikki te olette vihollisiamme. Meitä opetettiin viisaasti kun olin nuori - pikkupoika. Vuosisatoja sitten kun juutalaisia vainottiin lähes joka maassa ja ajettiin sinne tänne – jotkut hallitukset, en muista tarkalleen mistä hallituksista oli kysymys, luultavasti Ranskan tai Espanjan. Joka tapauksessa, hallitukset määräsivät, että juutalaisten piti kääntyä kristinuskoon tai heidät karkotettaisiin maasta.
Siihen aikaan juutalaisilla oli erittäin viisas rabbi-johtaja, maailmanlaajuinen johtaja, jonka neuvoja kunnioitettiin kautta koko maailman. Hän opetti, että juutalaisten täytyi teeskennellä kristinuskoon kääntymistä, jakaa aikaansa, jopa suorittaa todellisia uhrauksia, jos välttämätöntä.
Olemme aina olleet valmiita uhraamaan muutaman tuhat juutalaista vastineeksi maailman johtoasemasta. (Tämä oli niiden juutalaisten ajatus, jotka käynnistivät toisen maailmasodan. Joitakin juutalaisia uhrattiin, niin että "vaino"propaganda saatiin jatkumaan). Se oli pieni hinta, eikä siinä ole mitään väärää.
Minua opetettiin, että meidän juutalaisten täytyy opiskella juristeiksi, että voisimme hallita ja tukahduttaa oikeudet, jopa tuomarit - elleivät he olleet juutalaisia. Lääkäreiksi, opettajiksi ja johtajiksi kaikissa kirkoissa — ja tämä tavoite on lähes täytetty.
Sanoin aikaisemmin ja sanon jälleen — että me tulemme saamaan täydellisen, toistan täydellisen, kontrollin koko maailmasta, ehkä jo ennen kuin minä kuolen. Olemme hyvin taitavia pakanoiden hämmentyneinä pitämisessä. Luomme hämmennystä. (Sana Babylon tarkoittaa hepreankielessä hämmennystä. Juutalaiset ovat hämmennyksen mestareita).
Sinä et ole tyhmä, White. Tiedät, että juutalaiset menestyvät yhtenäisyytensä ansiosta. Me kuolemme toistemme puolesta jos tarpeen. Me rahoitamme toisiamme anteliaasti, joten on täysin ymmärrettävää, että me hallitsemme, emmekä ainoastaan tässä maassa. Me johdamme Amerikan ulkomaankauppaa. Me olemme maailman superhallitus. - Riittääkö?

W: Jatkakaa. Olen kiinnostunut. Olkaa hyvä ja jatkakaa.

R: Olemme kaikkein voimakkain kansainvälinen joukko ihmisiä. Voimme tuhota minkä tahansa maan talouden, ilman, että he edes tietävät sitä – jos haluamme. Tämän te kai halusitte kuulla? (Suurin osa amerikkalaisista on tyytyväisen tietämättömiä, että liittovaltion keskuspankkijärjestelmä (Federal Reserve) on varastanut heidän rahansa ja turmellut heidän taloutensa.

W: Odotan teidän puhuvan totta?

R: Totta kaikki. Olemme älykkäitä – olemme voimakkaita ja sopivaan aikaan sotkemme pakananaisenne mustien kanssa ja 50 vuoden kuluttua te olette kaikki sekoittuneet. Neekerit himoitsevat naisianne ja me rohkaisemme heitä hyötyäksemme.

W: Muistan teidän sanoneen, että mustilla on tehtävä.

R: Kyllä, me tulemme käyttämään heitä suureksi eduksemme. (Mustat tulivat Amerikkaan lähinnä juutalaisten kauppa – ja orjalaivojen mukana).

W: Jonka jälkeen voitte tuhota heidät, oletan?

R: Tarvittaessa, kyllä. Me molemmat tiedämme, että mustat ovat alempi, tyhmä rotu, mutta käyttökelpoinen rahankäytön kanssa. Tarkoitan todella suurta määrää rahaa. Neekerit tekevät mitä tahansa rahasta. Niinpä, kun aika tulee — ja te saatatte jopa elää riittävän vanhaksi nähdäksenne tuon hetken — meillä tulee olemaan täydellinen kontrolli, teidän typerien kristittyjen odottaessa Kristuksenne, sen huijarin paluuta pelastajana.

W: Kuulostatte katkeralta.

R: En lainkaan. Miksi olisin katkera? Me olemme voitolla.

W: Kun tämä haastattelu tulee ulos, vastassanne on vihaisia kansalaisia, jotka haluavat tuhota teidät.

R: Miten. Miten he sen tekevät, kysyn. Te White, ette tavoita ihmisiä. Meillä on kaikki niin hyvin hallinnassa ettei kukaan tavoita kansaa ellei se tapahdu mediavalvontamme suostumuksella.

ABC:n puheenjohtaja Leonard Goldenson, CBS:n presidentti
James H. Rosenfield, RCS:n puheenjohtaja
David Sarnoff, NBC:n pääjohtaja
Fred Silverman, PBS:n johtaja
Lawrence Grossman, Time:n puheenjohtaja
Arthur Heiskell, U.S. News & World Report kustannustoimittaja
Marvin Stone, Dow Jonesin pääjohtaja
Warren H. Phillips, Newsweekin kustannustoimittaja
Lester Bernstein, TV Guide:in johtaja
Walter Annenberg, New York Times:in johtaja
Sulzbergerin perhe, Televisio-ohjelmatuottaja
Norman Lear

Nämä kaikki, ja monet muut ovat juutalaisia! - He hallitsevat tiedotusvälineitä tällä vuosituhannella.
Tämä asia on siis hoidossa - samoin kirkot ja koululaitos Yhdysvalloissa. Tosi asia on, että järjestäytynyt kristinusko on hallinnassamme. Lähes kaikkialla – täydellisesti.

W: Vielä uudelleen kysymys, oliko Kristus mielestänne juutalainen?

R: Tiedän vain, että ne ihmiset joiden kanssa olen kasvanut ja elänyt – itse asiassa kaikki ystävämme – uskovat ettei Kristus ollut juutalainen. Hän oli huijari ja miljoonat ihmiset ympäri maailmaa uskovat, että kristinusko perustettiin petokselle ja tietoisille raamattunne väärinkäännöksille. Jopa kirkkojen kansallinen neuvosto myöntää, että tuosta kansasi kunnioittamasta kirjasta on väärinkäännöksiä. (haastattelijan lisäys: Kirkkojen kansallinen neuvosto on juutalaisten perustama).

http://isovimma.blogspot.com/

Lintuinfluenssa sodankäynnin väline!Sunnuntai 31.08.2008 11:00

http://www.healthfreedomusa.org/index.php?p=742#Five


Weaponized Avian Flu Intelligence Report, Video & Updates

Disclaimer: No one knows if the pandemic will be unleashed. Let us pray that it will not. However, we note with alarm that there are an increasing number of indicators suggesting that this Pandemic is being prepared to be used against us all using a variety of weaponized viruses. If our ringing of the alarm bells is successful, we will be spared - and we will have been wrong. Let us all devoutly hope that the Natural Solutions Foundation’s urgent and effective information dissemination is that successful.

Please help to make the Pandemic secret so ineffective that the authors of this nightmare are backed off by our shared awareness. Disseminate this information to everyone you know and ask them to do the same.

Our best weapon against the coming Pandemic is truth.
Yours in health and freedom,
Rima E. Laibow, MD
Medical Director
Natural Solutions Foundation
www.HealthFreedomUSA.org
www.GlobalHealthFreedom.org
www.NaturalSolutionsFoundation.org
www.NaturalSolutionsMedia.tv
www.Organics4U.org
www.NaturalSolutionsMarketPlace.org

Weaponized Avian Flu Intelligence Report
http://www.healthfreedomusa.org/?p=742

This is a copy of Dr. Laibow’s eAlert of July 19, 2008
Updates are at the bottom of the eAlert posting.

Update #1 - July 22, 2008: What a Response!
Update #2 - July 23, 2008: Your Coffins, from Uncle Sam…
More dots: http://www.healthfreedomusa.org/index.php?p=747
Update #3 - Model State Emergency Powers Act
http://www.healthfreedomusa.org/index.php?p=746
Update #4 - Additional Blog Postings - Press Release Refused Distribution! and more…
http://www.healthfreedomusa.org/?p=750
Update #5 - Preparedness for Pandemic
http://www.healthfreedomusa.org/?p=752
Update #6 - August 7, 2008 - Summary of Current Best Intelligence Estimate
http://www.healthfreedomusa.org/?p=755 - updated August 13, 2008

———————-

Are YOU Ready to Die for the Establishment?

HEALTH FREEDOM INFORMATION YOU NEED
PLEASE FORWARD AS WIDELY AS POSSIBLE

Contents of eAlert:

1. Dr. Laibow’s “Five Steps You Can Take” Video
2. Intelligence Report
3. Time Line: from the 1930s to Today
4. Action Steps

Special Video Message: Five Steps You Can Take in Case of an Avian Flu Pandemic

NOT SUBSCRIBED TO HEALTH FREEDOM eALERTS YET?

CLICK HERE TO BECOME A
HEALTH FREEDOM MOUSE WARRIOR
http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=187

What I Have To Tell You Is Not Comfortable or Pretty.
But this Report Could Save Your Life,
Especially the Action Steps at the end of this Report.

Let’s start with a few quotes:

“The most dangerous man to any government is the man who is able to think things out… without regard to the prevailing superstitions and taboos. Almost inevitably he comes to the conclusion that the government he lives under is dishonest, insane, intolerable.”
- H L Mencken

“No country and no people can be free and ignorant at the same time.”
- Thomas Jefferson

“The only safe vaccine is the one that is never used.”
- James Shannon
Former National Institutes of Health (NIH) Director

“I haven’t got a flu shot and I don’t intend to.”
- George W. Bush 2004 Presidential Candidate

This Natural Solutions Intelligence Report
Could Save Your Life.

Or you can ignore it, but that choice might kill you. It’s your choice. The tale which you need to hear is a long, complicated one, winding its way from China to France by way of the First World War, Rockefeller’s Oil Cartel, Sanofi-Pasteur and Iraq to its final destination: A syringe full of something claiming to be a vaccine against the now-deadly Avian Flu imported from China and filled in a plant in the US. Filled with what? Nothing good. This is not a story to be told in a few brief paragraphs.

It is long and complicated but I urge you to read it and then to take the steps listed and please, SHARE THIS INFORMATION AS WIDELY AS POSSIBLE.

Avian Flu Has Already Been Weaponized

I’ll give you the bottom line first: based on Gen. Stubblebine’s careful analysis of the existing evidence, Avian Flu has already been turned into a pandemic virus with a lot of sophisticated help from people who are not your friends, but who are very good at weaponizing organisms, like the previously innocuous bird flu virus, H5N1.

There is a basic virological fact you need to know to make sense of what comes next: it is impossible to make a vaccine against a virus that does not yet exist. Public relations efforts to the contrary, IF a vaccine is being made against the Avian Flu virus in its pandemic form, that means that the pandemic virus already exists. Period. End of discussion. So that fact that the Avian Flu vaccine is already being manufactured in China by Sanofi-Pasteur, a wholly-owned subsidiary of the French arm of the Rockefeller oil cartel (Total Petroleum) is confirmation of what you are about to read. If you allow it to be introduced into your body, there is no reason to imagine it will be anything but an unmitigated disaster for your immune system and for you. We believe it’s planned to be that way.

I do not know A. True Ott, PhD, but he was kind enough to send me a PDF file recently in which he puts a lot of the pieces together that I have been finding in my own research. Some of his conclusions I have serious difficulty with, but parts of his chronology are used here with appreciation.

Let’s start with the basics: H5N1 is a benign, commonplace virus which most birds carry with no harm to themselves or humans. Humans also have viruses we have no problem with: these viral companions keep our immune systems healthy and humming. Only under the stimulus of novel and dangerous toxins which your body has no way to get rid of (detoxify), and stress which overwhelms your coping capacity, does an innocuous virus mutate and become something that can make you sick or kill you.

All human cases of H5N1 have occurred in areas of sick birds in large concentrations such as factory farms where handlers come into contact with stressed and sick birds in toxic surroundings where toxic residues are concentrated at high levels.

For example, in Vietnam, where thousands of gallons of Monsanto chemicals such as Agent Orange were dumped in huge amounts following the Vietnam war outbreaks of Avian Flu are not uncommon. These outbreaks occurred in highly toxic environments, where crowded, sick factory farm chickens have been inoculated [supposedly] against Avian Flu.

It will also become deadly, of course, when labs are employed to alter it so that it becomes an efficient weapon of mass destruction. The US has had a program to accomplish exactly that for over a century now, astounding as that may seem!

Our best intelligence estimate is that pandemic Avian Flu already exists. It appears to have been turned into a massive viral threat through bioengineering by the United States, fusing the deadly genome of the 1918 Pandemic, mis-named the “Spanish Flu”, with the DNA of the H5N1 virus in a growth medium of human kidney cells to make sure that the virus recognizes human cells and knows how to invade them.

Please re-read that paragraph again and consider the threat that poses to you and your family.

The Spanish Pandemic Rides Again

The genome of the 1918 pandemic so-called “Spanish Flu” was recently intentionally resurrected. Because of that ressurection, the Avian Flu, and its vaccine, are now a US government-instigated threat to life - your life.

The Spanish Flu, which was not Spanish at all, was created in the US through an early bioweapons program and injected into healthy young men (i.e., ’soliders’) as the first mandatory vaccination in the military during WWI (also known as the “War to End Wars” and the “Great War”). The “Spanish Flu”, which originated in Kansas on US Military bases, killed a minimum of 50 million people worldwide (650,000 Americans). It was one of the deadliest pandemics in modern history. It was also one of the most successful biological weapons ever created.

Time Line To Disaster

This may be one of the most important chronologies you will ever read:

April 6, 1917:

* US declares war on Austria-Hungary, Bulgaria, Germany, and the Ottoman Empire.
* America swings into full production of War material.
* American men are drafted into military service and deployed for training in Spain
* ALL NEW RECRUITS ARE GIVEN MANDATORY VACCINATIONS — One of which is a “broad-spectrum” live virus influenza vaccination
* Rockefeller makes millions in vaccine sales while consolidating Standard Oil contracts worldwide
* The first British soldiers committed to World War I are deployed to Iraq to protect American oil interests there
* Following mass vaccine injections, U.S. soldiers are crowded into troop ships and sent to “train” in Spain. Seasick, stressed soldiers aged 18-34 exhibit influenza symptoms on the voyage
* Immediately after arriving in Spain, U.S. soldiers are “trained”, that is, exposed to, the various forms of gas they will experience in the trenches in France
* Exposure to these highly toxic gasses causes the live-virus influenza organisms to mutate into an extremely lethal, and highly communicable, form of virus
* Millions of young, healthy men and women aged 18-34 die worldwide as a result of vaccinations combined with novel and highly toxic chemicals

November 11, 1918

* Armistice with Germany and its Allies

* Following the end of “The Great War” - The heads of the various multi-national banks met in conference at San Remo in 1924 to assess war reparations for Germany.

* John D. Rockefeller and the Rothschilds have consolidated and vastly increased their wealth through actively funding both sides of the war

March 28, 1924

* Rockefeller formes a French oil conglomerate calling it “Total”, the “French Company of Petroleums” aka CFP
* TOTAL is awarded a controlling interest via Deutsche Bank’s stock in the Turkish Petroleum Company in Baghdad which was eventually renamed the Iraq Petroleum Company
* The Iraq Petroleum Company was confiscated and nationalized by Saddam Hussein in 1990.
* TOTAL Inc. is a true multi-national mega-corporation which operates in more than 130 countries and has over 110,000 employees.

Now the Avian Flu - Oil - China - US - WMD connection starts to get interesting.

Here’s the Play: Oil to Drugs to Death

Two of TOTAL’s prime, wholly-owned subsidiaries are the pharmaceutical giants Sanofi-Aventis, and Sanofi-Pasteur. Both are world-leaders in the development and testing of experimental vaccines, which are manufactured primarily in China. On March 23, 2005, NIH, through the National Institute of Allergy and Infectious Disease, announces the initiation of a program to develop a vaccine for Avian Flu, asserting that although there have only been less than a handfull of cases, Avian Flu poses a vast public health menace.

http://www3.niaid.nih.gov/news/newsreleases/2005/avianfluvax.htm

And it is clearly true that a weaponized virus does present a massive threat to public health. That’s the whole point of weaponizing it, isn’t it? For a look at Sanofi-Pasteur’s plans for its profit (and perhaps your death). You can confirm their plans here:

www.sanofi-aventis.com/Images/060706_IR_en_tcm23-13319.pdf

But please come back when you finish reading. The information below is critically important to you.

As a side note, the Chinese factories of these two pharmacetuical mammoths are (unlike Sanofi-Pasteur’s Swiftwater, PA, factory, according to dissidents such as Harry Wu, et. al.) staffed in part or entirely by poltical and other prisoners working under brutal slave labor conditions. China has a long history of Western Pharmaceutical manufacture, according to Wikipedia.

Bear in mind that most influenza strains and their hosts adapt to each other after roughtly two years, so that the same strain of flu no longer causes symptoms. Of course, once a strain has been weaponized, there is little reason to think that it will revert as natural strains do. It, or the vaccine it seems to legitimize, will go on killing and killing and killing. Or is the word “culling”?

To date, there have only been around 385 human cases identified worldwide (if those identifications are trustworthy, of course), with only 243 deaths. To put the absurdity of this effort into perspective, Sudden Cardiac Death (SCD), which researchers believe is heavily associated with aspartame consumption, is a leading cause of death which, according to the CDC, for example, killed 460,000 Americans in 1999 and the numbers keep rising (http://www.cdc.gov/mmwr/preview/mmwrhtml/mm5106a3.htm). but Aspartame is not under the gun. Instead, Avian Flu is.

To quote Dr. Ott, “There are 6.7 Billion humans on planet earth. This equates to a statistical infection rate of .000000004215 percent. In other words, statistically speaking, you are over 100,000 times more likely to be hit by lightning in your home than to contract the “Bird Flu.”

Given the shockingly obvious lack of a real threat from an unweaponized H5N1 virus, how can we explain the Bush Administration spending billions of dollars preparing each of the 50 States for what it drums into us is the “inevitable Bird Flu pandemic” anticipated to kill half or more of all Americans and similar numbers of people around the globe?

Back to the Time Line

March 1997:

* Zero confirmed “H5N1″ human cases exist anywhere in the word
* The U.S. Armed Forces Institute of Pathology, Ft. Detrick, Rockville, Maryland, the US research center for biological weaponry, commissions Dr. Jeffery Taubenberger to lead a research team to ISOLATE the 1918 Flu Virus’ genetic code, the most lethal pathogen in history

Aug. 24, 1997:

* Brevig, Alaska. Research Team member Johan Hultin sends well-preserved 1918 flu virus specimens (from a frozen body killed by the 1918 flu) to Dr. Taubenberger’s lab in Maryland.
* Days later, Taubenberger detects the genetic fragments for which he has been searching.
* The 1918 virus’ RNA-based gene fragments are analyzed by computer sequencing in order to reveal its complete genetic code. Even with a super-computer, this code sequencing will take years to complete.

October, 2003:

* Taubenberger’s team finally deciphers the deadly 1918 flu virus’ entire genetic code - completing a 6 year project.
* Taubenberger’s colleague, R.G. Webster, publishes article in American Scientist Magazine declaring: “The world is teetering on the edge of a flu pandemic that could kill a large fraction of the human population”.

October, 2004

* Dmtry Lvov, head of the Russian Virology Institute declares that up to one billion people around the world could die during the next pandemic.

June, 2005:

* At Mount Sinai School of Medicine in New York (alleged to be Rockefeller controlled), Taubenberger,Peter Palese and Adolfo Garcia-Sastro create plasmids, or DNA rings, from the 1918 killer virus, permanently “stabilizing” its genetic material for use as a biological weapon
* This is the final step in revitalizing the deadly pathogen but the press is told tit will only to be used as a “vaccination tool” - even though the disease is currently non-existent.

August, 2005:

* Taugenberger’s team inserts plasmids into human kidney cells which then transfers human DNA into the virus making it “human specific”
* The 1918 virus, responsible for the death of millions around the world is now ready for use by humans

Sept. 9, 2005:

* The UN in New York City issues a world-wide press release introducing David Nabarro as the “UN System Senior Coordinator for Avian, Human Influenza”.

Sept. 29, 2005:

* Nabarro issues an “Official U.N. Warning” that “an outbreak of ‘avian influenza’ would kill between 5 million and 150 million people on each continent.”

Oct. 2005:

* Pres. Bush’s newly appointed secretary of Health and Human Services (HHS, the parent organization of both the CDC and the FDA), former Utah Governor Mike O. Leavitt, intensifies multibillion Pandemic Bird Flu preparations

Dec. 2005:

* Bush solicits Congress for $7.1 Billion to fund “preparations” — $3.3 billion is immediately allocated to Leavitt’s HHS

January 24, 2006

* Department of Homeland Security awards KBR, a Halliburton subsidiary, a $385 million contract for US detention centers

Jan. 2006:

* Leavitt launches website - www.pandemicflu.gov - on which he says: “Let me be clear. It is only a matter of time before we discover H5N1 in America. The migration patterns of the wild fowl that carry the virus makes it appearance here almost inevitable!”

* China hosts the “International Pledging Conference on Avian and Human Influenza” in Beijing and is promised massive sums of money from the west — Leavitt alone commits $334 million in funds to aid China’s research into “vaccine development”.
* Leavitt has a long history of fostering Chinese trade activities as Utah’s Governor

March 2006:

* Breaking new ground, Leavitt’s HHS allocates funds to a private television network to produce a “made-for-TV” movie about the “bird flu”
* Leavitt jokes that he wants “the handsomest actor” to play his character

* Leavitt declares on HHS website (exactly as John D. Rockefeller declared in 1916): “The best defense against influenza is VACCINATION.”
* Leavitt further declares: “The current U.S. capacity for manufacturing egg-based vaccines is not sufficient to supply our entire population. HHS is supporting research into [human kidney] cell-based vaccine manufacture of producing vaccine domestically

April, 2006:

* HHS announces a $97 million contract for the development of cell-based flu vaccine.
* Leavitt declares: “The FDA can use its Emergency Use Authorization authority to permit the use of unapproved products if there’s a reasonable belief the products may be effective.”
* 32 states pass laws which make resisting inocculation once ordered by the governor a felony.
* These laws join Patriot Act I, II, BARDA, BIOSHIELD I, II in making drug treatment and innoculation mandatory once a Pandemic is called.
* Unlimited quarantine without review is mandated under these laws for those who resist innoculation under Pandemic conditions.
* Fully staffed, empty detention centers exist all over North America. The largest, in Alasks, is roumored to have a 2.5 million person capacity.

December, 2006

* New York Times reports Gulf War Syndrome positively linked to vaccination of Veterans.
* More than 100,000 vets contracted the syndrome during the 1991 Desert Storm Operation.
* More than 20,000 vets have died to date from this syndrom believed to be triggered by squalene, a vaccine “adjuvant.”
* All modern vaccines contain squalene

April 17, 2007:

* The Food and Drug Adminstration (FDA) branch of HHS utilizes its Emergency Use Authorization authority and awards a license to produce H5N1 “Bird Flu” vaccines to Sanofi-Pasteur.
* FDA Bird Flu approval letter states:

“We have approved your Biologics License Application (BLA) for Influenza Virus Vaccine, H5N1, effective this date. You are hereby authorized to introduce or deliver for introduction into interstate commerce, Influenza Virus Vaccine, H5N1, under your existing Department of Health and Human Services U.S. License No. 1725; however, we acknowledge your statement provided in your submission of April 5, 2007, that Sanofi Pasteur Inc. does not intend to license this product for commercial distribution, since it was produced under contract to the U.S. Department of Health and Human Services as part of national pandemic preparedness initiatives. Influenza Virus Vaccine, H5N1, is indicated for active immunization of persons 18 through 64 years of age at increased risk of exposure to the H5N1 influenza virus subtype contained in the vaccine.”
* Among the required post-market studies on this untested vaccine are;

1. Protocol submission: Study DMID 04-077: “A randomized, double-blinded, phase I/II, study of the safety, reactogenicity, and immunogenicity of intramuscular inactivated influenza A/H5N1 vaccine in healthy children aged 2 years through 9 years.”

2. Final study report submission: September 30, 2008.Study DMID 04-076: “A randomized double-blinded, placebo-controlled, phase I/II, dose-ranging study of the safety, reactogenicity, and immunogenicity of intramuscular inactivated influenza A/H5N1 vaccine in healthy elderly adults.”

3. Study DMID 05-0043: “Revaccination of healthy subjects with intramuscular inactivated subunit influenza A/Vietnam/1203/2004 (H5N1) vaccine representing a drifted variant.

4. “Study DMID 05-0090: “Evaluation of a booster dose of A/Vietnam/1203/04 (H5N1) vaccine administered at 6 months to healthy adult subjects after a two dose schedule at 0 and 1 month.”

5. Study DMID 05-0129: “Open label evaluation of H5N1 vaccine at vaccine manufacturing facilities.”

6. Study DMID 05-0130: “A single center, open label, phase I/II study of the safety and immunogenicity of two 90 µg doses of intramuscular inactivated influenza A/H5N1 vaccine in healthy adult subjects.”

Nov. 26, 2007:

* Leavitt’s HHS orders 100 million H5N1 “vaccines [doses]” from Sanofi-Pasteur. Expected delivery date, August, 2008.
* Sanofi-Pasteur issues a press release announcing their lucrative HHS contract (100 million vaccines @ $15 USD each) and declares that the cell-based vaccine will be mass produced in the company’s CHINA facility - then shipped to Stillwater, PA for hypodermic syringe-friendly packaging.
* Approval and contract have all been consumated in the absence of offical human testing.

Jan. 2008:

* Covert ‘human trials’ of Sanofi-Pasteur H5N1 vaccine is conducted on 350 homeless vagrants in Poland.
* According to London Telegraph (http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/poland/2235676/Homeless-people-die-after-bird-flu-vaccine-trial-in-Poland.html) and Examininer articles, this results in 21 “instant” deaths and over 200 severely incapacitated or hospitalized.” Development and sales of H5N1 vaccine continues.

February 14, 2008

* U.S. Air Force Gen. Gene Renuart, commander of North American Aerospace Defense Command and U.S. Northern Command, and Canadian Air Force Lt.-Gen. Marc Dumais, commander of Canada Command, sign a Civil Assistance Plan that allows the military from one nation to support the armed forces of the other nation during a civil emergency.
* “Our commands were created by our respective governments to respond to the defense and security challenges of the twenty-first century, and we both realize that these and other challenges are best met through cooperation between friends….

* The plan facilitates the military-to-military support of civil authorities once government authorities have agreed on an appropriate response.”

* Avian Flu response is a part of NorthCom’s mission, and according to Gen. Stubblebine’s analysis, appears to be the primary element in its mission: http://www.northcom.mil/Avian%20Flu/index.html

June 17, 2008

* Dr. David Nabarro, UN Influenza Coordinator, welcomes a donation of 60 million doses of H5N1 Avian Flu vaccine by Sanofi-Pasteur.
* This adds to the stockpile of a previous donation of 30 million doses by GlaxoSmithKline Dr. Nabarro said that good progress had been made but Avian Flu could still kill as many of 150 million people.
* Avian Flu still entrenched in Viet Nam, Bangladesh, India, Egypt and India [sic] says Dr. Nabarro.
* Outbreaks recorded in 60 more countries according to US Influenza Coordinator.

But the people who make vaccines are ethical and look out for our best interests don’t they? The cold, hard fact is that vaccine makers are neither ethical nor concerned with health and longevity of their recipients.

Remember: vaccination remains an uninurable risk: no parent, physician or pharmaceutical company can buy insurance against vaccine induced harm. The insurance industry refuses to accept the risk. That’s why Congress created the Vaccine Injury Compensation Program that is funded by a special tax added to the cost of each vaccine shot: we pay to protect pharmaceutical company profits.

Vaccines can be used for a great deal more than just for what it says on the label. After all, faced with a syringe of fluid, who is to say exactly what is in there and what the intended, or unintended outcomes of being injected will be?

It takes a huge amount of faith to allow a hypodermic under your skin. That faith is, the Natural Solutions Foundation believes, without significant basis.

Shielded by the FDA, vaccine (and drug) manufacturers are immune from prosecution for wrong doing and continue to do wrong with horrifying impunity. That’s even BEFORE the Avian Flu weaponization and subsequent vaccine development. A few examples out of many, many will sufficice:

April, 1930

* Eli Lilly, makers of Thimerisol, inject the product into 22 people with meningitis who all die. Lilly publishes the “study”, claiming that thimerisol, 50% mercury by weight, is safe.

1972:

* World Health Organization (WHO) Bulletin No.47 refers to creation of an immune virus and suggests that a useful way to study the effects would be “to put it into a vaccination program and observe the results.”
* It is theorized that WHO used the smallpox vaccination program in Central Africa for this study, since the spread of HIV infection coincides precisely with the most intense and recent smallpox vaccination campaigns.
* Information on the Central African countries most infected with HIV precisely matches WHO figures indicating the number of people vaccinated in these areas.
* The virus requested would selectively destroy the T-cell system. (1972 Federation Proceedings of WHO).

1974

* Henry Kissenger writes a classified “National Security Study Memorandium 2000: Implications of worldwide population growth for U.S. security and overseas interest (NSSM 200)” which identifies India, Bangladesh, Pakistan, Nigeria, Mexico, Indonesia, Brazil, the Philippines, thailand, Egypt, Turkey, Ethiopia and Columbia as targets for initial population reduction.
* The Philippine Supreme Court found that 3 million Philippinas between 12 and 45 years of age were given this vaccine.
* Native American Woman and Black women in the US received this vaccine.
* Sterility rates in Native American Women in the US is over 35%.
* Sterility rates in Black Women in the US is over 25%.

December 1976

* No epidemic of Swine flu surfaces despite rapid approval and respone to perceived threat following 1 death of a solder at Ft. Dix, NJ.
* Swine Flu innoculation program shut down after risk of death and polio like syndrome from the vaccination is found to be almost 12 times greater in vaccinated than unvaccinated people. 5% of people afflicted die, 10% are crippled or maimed for life.

http://www.haverford.edu/biology/edwards/disease/viral_essays/warnervirus.htm

May 1987:

* The Times of London reported on its front page that smallpox vaccine administered by the World Health organization had triggered HIV/AIDS.
* 100 Million vaccinated Africans are at risk.
* Areas with highest vaccination rate show highest HIV/AIDS rates.
* Robert Gallo, discoverer of the HIV/AIDS virus, defends those figures and says, “AIDS researchers will keep their mouths shut because they are paid to do so.”

November 28, 2002

* A rider tacked onto the end of the Homeland Security Bill confers immunity from liability prosecution on Eli Lilly and other manufacturers of vaccines.

June 1990:

* Court case reveals that babies in Los Angeles were used as human gunea pigs with a experimental measles vaccine called Edmonston Zagreb high titer measles vaccine (E-Z ). From 1989-1991, Kaiser Permanente and LA County Dep’t of Health and CDC injected 700+ “mostly minority” babies with unlicnesed experimental vaccines with fraudulently-obtained parental consent.
* E-Z is closely associated with increased death rate in infant girls in Sendgal, Guneau Bisseau, and Haiti before their second birthday.
* Most of the families are not aware to date that their child was used as a human guinea pig.

March 19, 1992

* Dr. David Heymann, head of the office of research for the World Health Organization’s Global Programme on AIDS, and Harvard pathology professor William Haseltine refuse to discuss the possibility of AIDS transmission via vaccines.
* Dr. Heymann states in a phone interview from Geneva, “The origin of the AIDS virus is of no importance to science today. Any speculation on how it arose is of no importance.” Haseltine is even more adamant. “It’s distracting, it’s nonproductive, it’s confusing to the public, and I think it’s grossly misleading in terms of getting to the solution of the problem. It’s over, it’s done with, it’s very, very, very unlikely it happened that way, and it’s another nonsense article. It’s the worst kind of reporting as far as I’m concerned.”

World Health Organization (WHO)
Uses Vaccines to Make Women Sterile
1972:

* WHO begins its “Special Programme” in human reproduction with programs for both male fertility control through vaccines and female fertility control

1985

* WHO Vaccines for smallpox and tetanus are laced with female reproductive hormones to induce permanent sterility to “eliminate 150 million excess Sub-Saharan Africans” according to WHO documents.

July, 1989

* After years of denial, a scientific paper demonstrates conclusively that WHO tetanus vaccines used in the Philipines contained female reproductive hormones, inducing permanent sterility without consent or knowledge of the women treated.
* Tetanus toxoid is linked to the human reproducitve hormone to overcome immunological tolerance to the hormone and prod the body of the woman into producing antibodies to her own reproductive hormones.

1990

* Women between the ages of 12 and 45 are targeted for a 5 injection series of “tetanus” shots.
* Boys, men, children and older women are not given the shots.
* Tetanus ordinarily requires a single booster every 10 years.
* The 5 shot tetanus protocol is used with vaccines which contained female reproductive hormones to render the women of Tanzania, Nigeria, Nicaragua, Mexico and other countries infertile
* Oxford University Press publishes article titled “Bypass by an alternate carrier of acquired unresponsiveness to hCG upon repeated immuniztions with tetanus-conjugate vaccine’ confirming method of inducing sterility requires multiple vaccinations.

1993:

* WHO committes more than $356 million on “reproductive health” research.
* Funding for abortificant (abortion producing) vaccine comes from many sources.

1. $90+ million contributed by Sweden
2. $52+ million contributed by Great Britain
3. $41 million contributed by Norway
4. $27 million contributed by Denmark
5. $12 million contributed by Germany
6. $5.7 million contributed by US
7. $61 million contributed by UNFPA
8. $15.5 million contributed by World Bank
9. $2.5 million contributed by Rockefeller Foundation
10. $1+ million contributed by Ford Foundation
11. $716.5 thousand contributed by IDRC (International Research and Development Centre of Canada)

April 2000

* Observer Newspaper rerports Glaxo, Pfizer, Squibb and Genentec experimented on children at Incarnation Children’s Center, NY.
* Incarnation Children’s Center is run by Columbia University which was paid to experiment on children, mostly wards of the state minority children.
* Babies as young as 6 months were injected with double doses of experimental measles vaccine.
* Children as young as 4 were given multi-drug cocktails.
* More than 100 orphans and babies were used in 36 experiments.

March 2008

* Haruna Kaita, a pharmaceutical scientists and head of a Nigerian University analyzed the latest WHO vaccine in Indian labs.
* Sterility agents were among the contaminants found in the samples.
* According to the local population of the Akha, a Thai hill tribe, pregnant women are forced to receive the vaccine in order to get ID cards for their children.
* Violent still births and miscarriages result.

ACTION STEPS

I Told You It Was A Long Story, But One You Needed to Hear. Now What Can You Do To Protect Yourself and Your Loved Ones?

First of all, remember that you have an immune system.

Back at the beginning of this article I told you that viruses (and bacteria, for that matter), do not make you sick if you are equipped with a healthy immune system and you are non toxic.

That means change your eating habits TODAY. The intake of refined sugar, pesticides, flouridated water and toothpastes, etc., artificial colors, flavors and preservatives and genetically modified foods (found in everything that does not explicitly say “Certified Organic”) all depress your immune system.

Buy “Organic”, wild crafted, food that is locally grown by people you know (and don’t assume that just because a field is nearby, the food is not sprayed or genetically modified or both). ASK!

So Step One is to alter your diet and make eating for life, not for the moment, your number one food priority. Please, take this seriously.

Step Two is to harvest and cultivate information. When the Pandemic is about to be released (and, God willing, it will never be), there will be increased propaganda rumblings to “prepare” you to submit to the schemes for control and inoculation. Stay in touch with your local community advanced health care advocates (including NSF local organizers, alternative practitioners, health store and food co-ops, etc)… keep your eyes and ears opened and let us know if you come across any information that may help us all.

The Natural Solutions Foundation gets information from all over the world. Our friends are inside of corporations and outside of them, inside of governments and outside of them, inside of news media and outside of them. We hear things early and we WILL let you know what we are hearing as soon as we hear it.

That means that you need to open our emails when you get them and at least skim them. It also means that you should share the fact that there are free Health Freedom eAlerts for which other people need to be watching, as well. They need to be on the list so they can have early warning as well. Send everyone you know this link,

http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=187,

and ask them to join the free distribution list. It’s very good insurance: it costs nothing but can save lives.

There are two other lists you need to join to stay informed and empowered. The first is our powerful and vibrant No-Forced-Vaccines Yahoo Forum at http://groups.yahoo.com/group/no-forced-vaccination/join

The second list is about GM “foods”. Check out Natural Solutions Foundation’s Trustee Ralph Fucetola’s most recent blog on the topic, http://vitaminlawyerhealthfreedom.blogspot.com/2008/07/five-action-steps-to-protect-from-gmos.html

Organic foods may be expensive: cancer is a lot more expensive. So is forced sterility. So are lethal allergies.

Since Genetically Modified “food” is so omnipresent in the food supply and so very dangerous, find out what you can do about it, and how to avoid it, by joining the Natural Solutions Foundation No GMO Yahoo!Group: http://groups.yahoo.com/group/no-genetically-modified-foods/join

Step Three is to develop your “exit strategy.” Once the Pandemic drums start beating, it is time to get out of the US until the insanity is past. Where to go? That is a matter of personal decision. If you do not have a passport, you cannot go anywhere. Get one.

If you do not have a plan, you will not go anywhere. Make one.

Come visit us in Panama, for example, in the lovely Valley of the Moon. Go to some place sane and stay there with your kids while this insanity swirls around. No one knows what the vaccines will contain or what they will do. If you want to play roulette with the intent of the vaccine makers, that is your choice. I have my passport to hand and I will use it. I hope you will, too.

The Valley of the Moon: http://www.naturalsolutionsfoundation.org

Step Four: keep up to date with the Advanced Health Care options that could save your life. Research the potential value of natural remedies such as grapefruit seed extract, colloidal or ionic silver, or immune system boosters like Echinacea. Check our www.Organics4U.org and www.NaturalSolutionsMarketplace.org for some good choices. More will be posted as we continue to enhance these member services.

What’s Step Five? To keep us empowered to bring you the information and the options that empower you. That means donating to the Natural Solutions Foundation. Even if you have given before, please give again. Your donations are fully tax deductible. Click here, now, to make your generous recurring donation: http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=189

If you have not given, now would be a good time to do that. Recurring donations of any amount entitle you to membership in the new Health Freedom Heroes Forum along with our local organizers and key advocates. Wouldn’t you like to be part of that group?

Every penny donated to the Foundation goes toward our work. General Bert and I receive not a single cent in payment for the work we do. We do it because we know that it is vitally important and that no one else besides the Natural Solutions Foundation is doing it! We, all of us together, are the single most effective, and largest Health Freedom organization in the world. Thank you for making that possible!

We brought this important Health Freedom Intelligence Report to you so you can be aware of the threats to your health and freedom… and being forewarned is, we trust, being forearmed!

And please have Hope; the threats are real, but the solutions are natural…
Yours in health and freedom,

Dr. Rima

—————————

UPDATES

Update #1 - Confirmation? - JULY 21, 2008

WHEN WE MADE INFORMATION ABOUT WEAPONIZED AVIAN FLU AVAILABLE,
ASTONISHING THINGS HAPPENED. READ ON

THE ATTACK

In the past when we have published information that “Someone” does not want you to know, our site has been hacked or even knocked off the internet, usually by a Distributed Denial of Services, or DDOS attack.

While it is immensely frustrating to be shut down at the exact moment that we are getting important information out to you, we have come to recognize it as a signal that we have, once again, hit the bull’s eye! This time, not only were our sites, www.HealthFreedomUSA.org and www.GlobalFreedomUSA.org hit with a DDOS, but the super high security server which we switched to after the last DDOS attack was taken down. The whole system was knocked off line. I am flattered.

The last time we got hit with a DDOS was when we wondered aloud if the vast numbers of deaths caused by PROPERLY USED pharmaceuticals might, in fact, not be accidental. We asked whether the approval of dangerous and deadly drugs might be intentional and BANG! we were off line faster than you could say “Population Control” (6 syllables) or even “Genocide” (only 3 syllables)!

THEN, SOME POSSIBLE CONFIRMATIONS

It would appear that we are right on target.

Just prior to 9/11, there were some very interesting trends in the stock market which looked very much like somebody knew what was coming and positioned themselves to make a good deal of money when it did happen.

Possible Confirmation No. 1 is contained in the following email which a supporter sent us today:

“Prior to receiving the intel from Rima and Bert regarding the purchase of vaccines for a pandemic virus that does not yet exist, I had separately been noting unusual, unexplainable activity in the the BIOTECH sector of the stock market. While the general stock market has been crashing, the Biotech sector has rallied very sharply to new highs.

Today the BBH Biotech Holders is up 7 percent (a very large move) on big volume to new highs while the general market declines. There is no overt news on the sector or any particular company to account for this surge. A dramatic rise began in late June/early July. Interestingly, there is a negative divergence with the DRG, which is the Pharmaceutical sector, which is declining. This means the market is specifically interested in BIOTECH STOCKS and not general medical - pharmaceutical issues. The chart of Merck looks worse than the DOW.

We may recall that unusual market activity was a tell tale sign prior to the 911 false flag [attack - REL]. I have been studying the Oil market as well and it has been telegraphing the attack on Iran in the same way. [Emphasis added - REL]”

If this pattern does, indeed, foreshadow a pandemic disaster event, the names of those who participated in this stock market frenzy for biotech stocks should be investigated closely for possible criminal activities.

Possible Confirmation No. 2 comes from the news today of hysteria management in the House of Lords. Desperate cries of “Save us! Give us the miracle vaccine!” are what is inevitable, not a pandemic flu - unless it is released on the population — or injected in a vaccine.

A member of the Natural Solutions Foundation Advisory Board notified us today about a story that appeared today, two days after we sent out the information about the weaponization of Avian flu and the scheduled delivery of 100 million “vaccine” doses by Sanofi-Pasteur from China to the US next month. In a story whose headline reads: “World warned over killer flu pandemic!”, Ben Russell writes in the Independent (London), on July 21, 2008 that,

“The world is failing to guard against the inevitable spread of a devastating flu pandemic which could kill 50 million people and wreak massive disruption around the globe, the Government has warned….

“The Government’s evidence appeared in a highly critical report from the Lords Intergovernmental Organizations Committee, which attacked the World Health Organization (WHO) as “dysfunctional” and criticized the international response to the threat of an outbreak of disease which could sweep across the globe… The report called for a fundamental overhaul of the WHO’s regional offices around the world. “Given the threats to global health that we face from newly emerging infectious diseases, a dysfunctional organizational structure within the world’s principal policy-making, standard-setting and surveillance body simply cannot be afforded.”

“The Government said: “While there has not been a pandemic since 1968, another one is inevitable.” Ministers said it would could kill between two and 50 million people worldwide and that such an outbreak would leave up to 75,000 people dead in Britain and cause “massive” disruption…”

“The House of Lords appears to be preparing the population for inoculation as a positive measure: “While much progress has been made in the past 10 years in improving global surveillance and response systems, much remains to be done if we are to detect new strains of the virus and counter them before they have had the chance to spread….

A government briefing given to the committee warned: ‘Not all countries have the resources or capacities to put in place a seasonal influenza vaccination policy and, in the event of an influenza pandemic, it is also recognized that current stock will not meet world-wide demand.[Italics added. This is seriously flawed logic: seasonal flu vaccines have precious little effect against seasonal flu and NONE against the supposedly not-yet-pandemic variety of the H5N1 virus. It is impossible to make a vaccine for a virus which does not exist - REL]…

There needs to be an improvement to rapid response strategies in poorer, more vulnerable, countries. [Read: forced vaccination - REL]….

Norman Lamb, the Liberal Democrats’ health spokesman, likened the threat from a pandemic to the threat of international terrorism. [Emphasis added - REL] … ‘Globally there has been massive attention to the threat from terrorism and rightly so. But the potential for loss of life from a pandemic is massive, enormous and yet we stare a disaster in the face and we see a chaotic, uncoordinated and incoherent international response to it’.”

http://www.independent.co.uk/life-style/health-and-wellbeing/health-news/world-warned-over-killer-flu-pandemic-872809.html

Clearly, international pressure for a miracle “fix” — a vaccine, is mounting. How very convenient!

The information in this Health Freedom eAlert blast is so important that we are sending it out again to give more people a chance to open it and pass it on.

Before you get too engrossed, let me remind you that serious, courageous and leading edge sources of information are few and far between in this era of managed news and hysteria. The Natural Solutions Foundation is that serious, courageous and forward thinking news source for information that comes to you first through the Health Freedom eAlerts. Make a recurring, tax deductible

Donate now

http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=189

and help keep the beacon of truth broadcasting. It’s really up to us, you know. Rupert Murdoch is not going to help so we have to do it ourselves!

Here is the information you may have missed that apparently is right on the mark. I hope our Estimate of Situation is wrong. If it is right, you need to be prepared by getting ready to take the steps at the end of this blast.

What I Have To Tell You Is Not Comfortable or Pretty.
But this Report Could Save Your Life,
Especially the Action Steps at the end of this Report & Video.

———-

Update #2 - JULY 23, 2008

Your Coffins, Ladies and Gentlemen, Courtesy of Uncle Sam

You Need to Watch This Video
http://www.prisonplanet.com/half-a-million-plastic-coffins.html

When I first saw this video I though, “Well, OK, but how do we know they are not just a bunch of tubs for some perfectly innocent use? Here is how we know. Click on this link - http://www.polyguardvaults.com/index.cfm?ID=9 and the answer screams at you at about 500 decibels: these are coffins - and they are guaranteed to have seals that last at least a hundred years. Well! Now that’s reassuring!

Rule of Common Sense that would even apply to our military and our government: There is no need to buy a half a million coffins unless you expect half a million people to need burial.

The existence of the coffin depot in Georgia is not proof positive of anything except the existence of the coffin depot. However, with the other supporting data presented in the last Health Freedom eAlert blast on this topic, this piece of information forms a piece of a pattern which is well beyond chilling.

Weaponizing a virus is a great way to make sure you have a plague on your time line and for your reasons. But, as someone from India once wrote to me, “Are there enough trees on the planet to cremate 90% of humanity after they have died?”

No. There are not. So the ever-prudent US Government (think New Orleans, post Katrina) has decided to plan ahead and provide, at one depot, at least, half a million coffins.

Click here ( http://www.prisonplanet.com/half-a-million-plastic-coffins.html ) if you did not click on it at the start of this email to see where your mortal remains may go in the time of Avian Plague, if what I have written here is true. Pray God that I am mistaken and that General Bert’s intelligence is also mistaken.

Now, if you, like me, cannot think of any other reason for a half million coffins, courtesy of Uncle Sam, read what I have written again (reprinted below) and start making preparations for your own protection in the coming plague, the one that inevitably has the word “inevitable” attached to it. At the end of this email are steps I urge, no I implore you, to take on your own behalf, for you and your loved ones.

By the way, do not forget to start, or enhance, a personal program of strong immune boosing with factors like vitamins, minerals, antioxidants, medicinal mushrooms, herbs and nano silver, organic (i.e., pesticide free, GMO-free) food, healthy fats and no refined sugar. Oh, yes, NO artificial sweeteners with the exception of organic Stevia (which can actually be good for you, exerts no impact on your blood sugar and has other positive qualities). The FDA has banned its used in beverages (although it is rumored that Coke will produce a soft drink sweetened with Stevia) but you can get it in health food stores in many forms. Buy the organic one!.

Having information is the key to being able to use that information protectively and productively. As it happens, Natural Solutions Foundation is launching a brand new service, allowing providers of healthy goods and services to let others know about them - creating a Healthy Living eMall, if you like. What a good time to learn about healthy options! Watch for it soon: www.NaturalSolutionsMarketPlace.org

And don’t forget the wonderful supply of organic supplements and supplies available on our other website, www.Organics4u.org.

If you are a merchant of healthy services and products, list them on our new MarketPlace, www.NaturalSolutionsMarketPlace.org. If you are not, buy these products and use them heavily.

And if you are a freedom lover, and love life as well, donate NOW to keep Natural Solutions Foundation up and running. Your recurring donations qualify you for membership in the new Health Freedom Heroes. Click here - http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=189 now to make that tax deductible donation.

“But I already gave to the Natural Solutions Foundation!” you might say. Thank you! BUT now think seriously about giving again http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=189 AND getting your community and contacts involved, too. It’s their life as well as yours, you know.

Our decision-makers may not know, may not care or may believe that they can weather the man-made storm below ground in vast bunkers and , who knows? Maybe they can. That is not the point. The point is your life and the lives of your loved ones which are potentially at stake in a game of geopolitical chicken. The one whose population is decimated first loses.

For Whom are You Fighting?

I have a 33 year old son who has a life in front of him. I love him so I am fighting for him and his unborn child as well as for you. For whom are you fighting? What is your life worth? What is theirs worth?

Time? Become an organizer in your own community. Contact Kathy.Greene@usa.net and let her know where you live, who you are and shat you plan to

Money? Give generously - http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=189 - to make sure there is someone there fighting for you.

Creativity? Send us your health freedom art and we’ll post it on ” The Art of Health Freedom ” - http://www.healthfreedomusa.org/

Skills? If you are a PR person, or a web designer or an organic farmer, or a researcher or a secretary, or a lawyer, or whatever, we need your skills urgently. We need to be an army of highly skilled and organized capacity self-organizing in the face of little money.

We are all in this together or we are in our US-Government issue, regulation one-size fits all impermeable, plasticsnap top, 100 year guaranteed coffins.

It’s your choice.

Oh, one more thing: if you think, as I did intially, “Nah! Those are just tubs, not coffins, check out this link ( http://www.polyguardvaults.com/index.cfm?ID=9)

I have taken the unusual step of sending out our information for you to use and disseminate an unprecidented third time (see below). The reason is that it is of unprecedented importance and we are all so busy that we read and delete before disseminating a great deal of information. This is much too important information to lose it in cyberspace!

I urge you to share this information with everyone you know.

——————————-

Update #3 - State Emergency Powers - July 29, 2008

http://www.healthfreedomusa.org/index.php?p=747
- Model State Emergency Powers Act

There are two things you can do RIGHT NOW to help:

1. Please join our Health Freedom eAlert system to receive urgent updates on this important issue:
http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=187

2. Please make your generous tax-deductible donation to help us continue to spread this urgent message:
http://www.healthfreedomusa.org/index.php?page_id=189

Here are links to the subsequent blog postings on this topic:

Update #4 - Further Blog Postings

Historical Hysteria: http://www.healthfreedomusa.org/index.php?p=747
Concentration Camps in the US? http://www.healthfreedomusa.org/?p=748
Assault on the Body Politic: http://www.healthfreedomusa.org/?p=746
Vaccine Dangers Confirmed: http://www.healthfreedomusa.org/?p=743
Weaponized Avian Flu Press Release Refused Distribution: http://www.healthfreedomusa.org/?p=750

Update #5 - Preparedness for Pandemic - http://www.healthfreedomusa.org/?p=752

Update #6 - August 7, 2008 Summary of Current Best Intelligence Estimate -
http://www.healthfreedomusa.org/?p=755

This entry was posted on Saturday, July 19th, 2008 at 5:05 pm and is filed under Medical Hazards, Vaccination . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.


Blog Categories

* Activism
* Buy-Cott
* Citizen's Petition
* CODEX Consequences
* CODEX Industries
* Declaration of Health Independence
* Elections and Candidates
* Events
* GMOs
* Hall of Fame
* Hall of Shame
* Inspirational
* International Cooperation
* Legislation to Oppose
* Legislation to Support
* Medical Hazards
* Miscellaneous
* Promising Developments
* The Law & CODEX
* Vaccination

"I extend to you and to and to General Bert our heartfelt thanks and appreciation for your courageous fight for the good health of all mankind and for health freedom for all who cherish it. Your efforts at the Codex assemblies and with the developing nations of the world in their struggle for health freedom have been truly remarkable. You are a God-sent for all of us who delight in good health and in the freedom to choose how we are going to maintain it. Your heroic actions at the Codex conferences make us especially proud of you and your dedication to health freedom for all. Your candid reports and

IMPORTANT:
Donate Now!

* Codex eBook
* Codex DVD
* Sign Petition
* Interview with Dr. Laibow & Gen. Stubblebine


Newsletter Signup

First Name (required)

Email (required)

State

Country

Cell Phone*

* Enter your cell phone if you want to receive text alerts.

Email to Friend Donate to Support HealthFreedomUSA.org

Ready to TAKE ACTION now?
Home | Donate | Organics4u Store | Take Action | About Codex | About Us | Resources | Contact
Stop Codex Alimentarius and Protect Health Freedom!

Unless stated otherwise everything in this website is © 2008 by Natural Solutions Foundation.
The Natural Solutions Foundation is a non-profit organization founded to protect and promote health freedom in the USA.
Privacy Policy and Terms of Use :: Contact the Webmaster

Tutkimusta terrorismista 1946-2001

Itseään israelilaiseksi kutsuvat terroristijärjestöt Irgun, Stern ja Haganah
saivat syntynsä 1930- ja 40-luvuilla. Vuonna 1946, kaksi vuotta ennen
Palestiinan jakoa, brutaali terrori-isku King David Hotelissa vavisutti
Lähi-Itää. Iskun määräsi Irgunia johtanut Menachim Begin, josta tuli
sittemmin itseään Israeliksi kutsuvan valtion pääministeri.

Isku kohdistui brittien ministeriöön ja sotilasjohtoon. Noin 92 ihmistä
kuoli. Pommitus oli vastaus brittien operaatioihin kesäkuun 29. päivänä
1946, jolloin 17,000 brittisotilasta takavarikoivat aseita ja asiakirjoja
tuhansilta terrori-aktiiveilta.

Asiakirjat sisälsivät raskauttavaa todistusaineistoa suunnitelmista
brittijoukkoja kohtaan.

Noin 25 taistelijaa oli mukana suunnittelemassa hotellioperaatiota.
Seitsemän Irgunin ja Haganahin terroristia pukeutuivat maitoa kuljettaviksi
arabityöntekijöiksi ja asensivat seitsemän suurta maitotonkkaa, jotka olivat
pommeja, rakennuksen tukijalkojen alle. Osaan oli asennettu ajastin, jotta
ylimääräisiä räjähdyksiä tapahtuisi auttajien saavuttua paikalle.

King David Hotelin isku muistuttaa Oklahoman oikeustalon pommitusta,
ensimmäistä WTC-rakennuksen pommitusta ja myös toista WTC-pommitusta.
Tiedossa on, että syyskuun 2001 iskuissa WTC 1 ja 2 rakennusten alla ja
yläkerroksissa tapahtui massiivisia räjähdyksiä, jotka leikkasivat
tukipilarit johtaen rakennusten vapaapudotukseen 10 sekunnissa.

WTC rakennukseen 7, pienen matkan päässä WTC 1 rakennuksesta, ei osunut
lentokonetta. Se sai vahinkoa ja syttyi tuleen siihen osuneesta romusta.
Kello 3:30 iltapäivällä syyskuun 11. päivänä 2001 rakennusten haltija Larry
Silverstein, joka on sekä USA:n että Israeliksi itseään kutsuvan valtion
kansalainen, sanoi että rakennus 7 vedetään alas. Puolitoista tuntia
myöhemmin rakennus romahti tyypillisen räjähdepurkuoperaation mukaisesti
omalle tontilleen kuudessa sekunnissa. Purun suunnittelun on pakko olla
kestänyt viikkoja tai kuukausia, ei 90 minuuttia. Silverstein, jolla oli
sopimus WTC-rakennuksista, sai 500 miljoonaa dollarin rahallisen voiton
rakennus 7:n menetyksestä.

Larry Silversteinin taloudelliset tuotot WTC-rakennusten vakuutuksista,
jotka hän laati 2 kuukautta 3.5 miljardin dollarin arvosta ennen iskuja
sisältäen erityisesti kaapattujen lentokoneiden iskeytymisen mahdollisuuden
rakennuksiin, toivat hänelle lopulta 4.56 miljardia dollaria. Hän haki 7
miljardia dollaria korvauksia. Sittemmin Silverstein on vaatinut edelleen
12.3 miljardia dollaria lisää. Silversteinin tunnetuin liikekumppani on
entinen itseään Israeliksi kutsuvan valtion kommand Frank Lowey, joka oli
vastuussa WTC-rakennusten kauppatiloista.

http://www.nytimes.com/2008/03/27/nyregion/27rebuild.html

Vaikka rakennuksissa tapahtui räjähdyksiä, huomio kiinnitettiin mediassa
väitettyihin 19 väitetysti islamilaisiin terroristeihin, joista 15
saudi-arabialaisia, jotka eivät olleet ammattimaisia lentäjiä ja joiden
väitetään saaneen koulutusta Floridalaisessa lentokoulussa pienkoneilla.
Rakennuksissa olleet tulipalot viileänä päivänä väitetysti sulattivat
teräsrakenteet, minkä väitetään romauttaneen rakennuksen ja tuhonneen niiden
betonialustan. Skenaario on todistettu mahdottomaksi lukuisten tiedemiesten,
insinöörien, arkkitehtien, tiedustelupalveluveteraanien, poliisien,
lentäjien ja sotilaiden toimesta.

http://patriotsquestion911.com/

Väitetyt kaappaajat väitetysti ohjasivat kahta Boeing 757-konetta. Niistä
ensimmäinen oli lento AA 77, jonka väitetään osuneen Pentagoniin, vaikka
sieltä ei löytynyt lentokoneen runkoa, ruumiita, matkalaukkuja tai
moottoreita.

Toinen lento UA 93, oli lentämässä länteen, kääntyi takaisin ja ammuttiin
alas Pennsylvanian yläpuolella kahden F-15 ja yhden F-16 hävittäjäryhmän
avulla. Tämä on vahvistettu Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuspalvelu
NSA:n sisältä 20. huhtikuuta 2008 toimittaja Wayne Madsenille. Lentokoneen
kappaleet pirstoutuivat yli 12 kilometrin säteen alueelle. Tutkijat ovat
aiemmin päätyneet samaan lopputulokseen haasteltuaan suurta määrää
paikallisen alueen asukkaita, mm. Paul Thompson kirjassaan "The Terror
Timeline".

http://www.waynemadsenreport.com/

http://www.google.com/search?q=paul+thompson+9/11+terror+timeline

Väitettyjen kaappareiden määräyksien sanottiin tulleen yksinomaan
Saudi-miljardööriperheen pojalta Osama bin Ladenilta, jonka perhe oli
erittäin tuttavallisissa väleissä Bushien kanssa, ja George H. W. Bushin
sijoitusryhmän Carlyle Groupin liikekumppani. Nuorempi bin Laden väitetysti
ohjasi operaatiota Afghanistanissa olleesta luolasta kanettavalla
tietokoneella, pysyen hengissä kroonisen sairautensa takia
munuaishoitokoneen avulla.

Kuka hyötyi iskusta? Ja kuka keräsi suurimman tappion iskusta? Haitat
tulivat länsimaille ja arabeille. Yhdysvaltain kansalaiset kokivat itse
syyskuun 2001 terrori-iskun ja sen seuraukset. Arabit ja muslimit joutuivat
terrorin kohteeksi brutaalin "terrorisminvastaisen sodan" takia, joka
käynnistettiin vain päiviä syyskuun iskun jälkeen George W. Bushin hallinnon
toimesta, ilman mitään tutkimuksia ja perustuen vain itseään Israelilaisiksi
kutsuvien "liittolaisten", jotka eivät kärsineet iskuista, tietoihin.

Benjamin Netanyahu sanoi iskuja "hyväksi [itseään Israeliksi kutsuvalle
valtiolle]".

Viisi itseään israeliksi kutsuvan valtion kansalaista nähtiin tanssimassa ja
videoimassa syyskuun 11. päivän 2001 iskuja läheisessä puistossa. Heidän
käytöksensä melkein pakottaa kysymään, kuka hyötyi iskusta.

Varsin outo ryhmä ja heidän kiinnijäämisensä, ja vapauttaminen on
dokumentoitu seuraavassa osoitteessa.

http://www.whatreallyhappened.com/fiveisraelis.html

Lehti "The Weekly" raportoi, että Yhdysvaltain liittovaltiopoliisi FBI
totesi kiinniotettujen viiden henkilön olevan itseään Israeliksi kutsuvan
valtion tiedustelu- ja terroripalvelun Mossadin työntekijöitä, jotka
esiintyivät kulissiksi perustetun muuttoliikkeen työntekijöinä. Tämän
vahvistivat kaksi Yhdysvaltain liittovaltion tiedustelupalvelun CIA:n
virkamiestä, jotka sanoivat että heidän muuttoliikkeen pakettiautonsa ovat
yleinen tiedustelupalveluiden peite. Näitä viittä henkilöä pidettiin
vankeudessa 71 päivää, ennen kuin he kaikessa hiljaisuudessa määrättiin
vapaaksi ja todistusaineisto määrättiin salaiseksi.

http://www.counterpunch.org/ketcham03072007.html

http://www.commondreams.org/headlines02/0622-05.htm

Vuonna 1946 King David Hotelin terrori-iskun jälkeen britit antoivat
Palestiinan itseään myöhemmin itseään Israeliksi kutsutun valtion
perustajille. Arabien tekemäksi lavastettu isku teki tehtävänsä. Muita
iskuja Yhdysvaltoja ja muita länsimaita kohtaan seurasi. Jos joku kuvittelee
tämän valtion olevan Yhdysvaltain tai lännen "liittolainen", sitä kannattaa
miettiä tarkkaan näiden tietojen valossa.

Ehud Olmert, joka myöhemmin nousi Likud-puolueen johtoon oli New Yorkissa
syyskuun 10. päivän 2001 iltana. Tämän raportoi toimittaja Christopher
Bollyn. Olmertin seurassa oli pormestari Rudy Giuliani. Tätä ei mainittu
sanallakaan yhdysvaltalaisessa lehdistyssä, mutta kerrottiin itseään
Israeliksi kutsuvan valtion lehdissä ja muissa ulkomaisissa lehdissä. Oliko
hänen läsnäolonsa "sattumaa"?

http://islamic-intelligence.blogspot.com/2007/12/pourquoi-yisrael-cac...

Kirjailija Howard M. Sachar kirjoittaa kirjassaan "A History Of Israel from
the Rise of Zionism to Our Time" erään Irgun-terrorijärjestön perustajan
sanoneen, että "jokainen [itseään sellaiseksi kutsuva] juutalainen saa luvan
tulla Palestiinaan; vain aktiivinen terrori pitää arabit ja britit loitolla;
vain [itseään sellaiseksi kutsuva] juutalainen sotilasmahti takaa [itseään
siksi kutsuvan] Israelin valtion." Tämä ei jätä tulkinnanvaraa.

Kahdeksan vuotta King David Hotelin pommituksen jälkeen, kesällä 1954,
itseään Israeliksi kutsuva valtio yritti suorittaa sarjan muiden tekemäksi
lavastettuja terrori-iskuja Yhdysvaltain ja Brittien kirjastoihin,
teattereihin ja muihin valtiollisiin rakennuksiin Egyptissä. Tämä
terrorikampanja lavastettiin egyptiläisten ryhmien tekemäksi ja se tunnetaan
nimellä "Lavon Affair" silloisen itseään Israeliksi kutsuvan valtion
puolustusministerin Pinhas Lavonin nimen mukaan.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lavon_Affair

Epäonnistunut operaatio tunnetaan myös nimellä "Operation Susannah". Siihen
kuului nitroglyseriinin ja hapon käyttäminen laukuissa. "Kotikutoiset pommit
sijoitettiin kirjoihin ja ne laitettiin kirjastojen hyllyille juuri ennen
sulkemisaikaa", Wikipedian mukaan. "Useita tunteja myöhemmin, kun happo
syöpyi laukuista läpi, pommien tuli räjähtää." Lisätietoja Wikipediassa
ylläolevan linkin kautta.

Kesäkuussa 1967, 13 vuotta myöhemmin, itseään Israeliksi kutsuvan valtion
lentokoneet ja laivasto järjestelmällisesti pommittivat, tulittivat,
pudottivat napalmia ja ampuivat torpedoita Yhdysvaltain laivaa USS Libertyä
kohti, koittaen tappaa kaikki laivassaolijat ja upottaa laivan. Hiljattain
NSA:n julkistamat asiakirjat vahvistavat tämän tarkoituksellisen iskun. 172
miehistön jäsentä haavoittui ja 34 kuoli. "Tilanne muistutti verisyydessään
sisällissodasta." Kirjailija Eric Margolis kuvaa brutaalin hyökkäyksen
seuraavan linkin osoittamalla sivustolla.

http://www.lewrockwell.com/orig/margolis12.html

Itseään Israeliksi kutsuvan armeijan komentaja 1967 kuuden päivän sodan ja
USS Libertyn iskun aikana Mordechai Hod oli mukana perustamassa
yritysketjua, joka johti "International Consultants on Targeted Security"
(ICTS) nimisen yrityksen syntyyn. Vuonna 2001 yritys omisti
kokonaisuudessaan yhdysvaltalaisyrityksen Huntleigh USA, joka hoiti
matkustajien tarkastukset Bostonin ja Newarkin lentokentillä, josta väitetyt
kaapatut lennot lähtivät.

http://www.whatreallyhappened.com/ICTS.html

Samoin vuonna 1967 sodassa oli mukana Shimon Peres, joka toimi 1965 yhdessä
entisen pääministerin Ben Gurionin, puolustusministeri Moshe Dayanin ja
muiden lähipiirin henkilöiden avulla perustaakseen vähemmistöryhmän "Rafin"
eli "työntekijöiden listan". Peres tiesi kaiken USS Libertyn iskusta,
mukaanlukien tiedon siitä kuka teki ylimmän päätöksen yhdysvaltalaisaluksen
tuhoamisesta. Yhdysvaltain hallinnossa olleet henkilöt auttoivat pitämään
totuuden amerikkalaisten murhaamisesta poissa julkisuudesta.

Vuonna 1967 itseään Israeliksi kutsuvalla valtiolla oli jo vahva
ydinteknologiaosaaminen ja armeija. Valtion ylenpalttiset aggressiot
naapurivaltiota kohtaan jatkuivat ja USA:n öljyintresseihin perustuva
taloudellinen ja sotilaallinen yhteistyö Saudi-Arabian kanssa syveni, mikä
johti korruption laajenemiseen öljytulojen aseistukseen vaihtamisen suhteen.
Yhteistyö öljyarabien kanssa taatusti raivostutti uskonnolliset tahot
itseään Israeliksi kutsuvassa valtiossa.

Kirjassaan "By Way of Deception: The Making And Unmaking Of A Mossad
Officer", Victor Ostrovsky ja Claire Hoy kertovat sivuilla 332-5: "Vuonna
1982 Israel [-nimellä esiintyvä valtio] hyökkäsi Libanoniin ja Reagan
lähetti 1,800 merijalkaväen sotilasta [pääkaupunkiin] Beirutiin
rauhanturvaajiksi. Israel [-nimellä esiintyvä valtio] reagoi negatiivisesti
ja suoritti arabien kontolle lavastetun iskun murhaten 242
amerikkalaissotilasta. Tarkoituksena oli asettaa USA ja Israel [-nimellä
esiintyvä valtio] samalle puolelle ja luoda vihaa arabeja kohtaan."

"Kesäkuun 6. päivä 1982 -- Israel [-nimellä esiintyvä valtio] hyökkää
Syyriaan (tuhoten Syyrian ilmavimat ja puolustusjärjestelmät). Hyökkäys
Libanoniin ja 30,000 siviilin murha seuraa. Beirut saarrettiin ja olivat
tappamassa 75,000 ihmistä kunnes aselepo saavutettiin. Beirutia
pommmitettiin, tuhoten rautatiet ja lentokentät."

"Elokuu 1982 -- Reagan puuttuu asiaan ja kertoo Arafatille, että jos hän
lähtisi Tunisiaan, USA suojelisi heidän perheitään. Reagan lähettää 800
merijalkaväen sotilasta auttamaan 14,000 PLO:n jäsentä Libanonista. Kaksi
viikkoa myöhemmin, kun merijalkaväki oli lähtenyt, Ariel Sharon päästää
vihansa valloilleen PLO:n perheitä kohtaan murhaten heidät. Israel [-nimellä
esiintyvä valtio] lähettää joukkonsa murhaamaan 5,000 naista ja lasta Sabran
ja Shatilan alueilla . . . .".

http://www.amazon.com/Way-Deception-Making-Unmaking-Officer/dp/031292...

Vastaavat tapahtumat jatkuivat helmikuun 26. päivään 1984 saakka, kun USA:n
merijalkaväki lähtee Libanonista. Itseään Israeliksi kutsuva valtio vetäytyy
kesäkuussa 1985, vyörytettyään jatkuvasti syyn arabien niskaan heidän
tekemiksi lavastettujen iskujen avulla. Valtio muuntautuu Euroopan uhrista
Lähi-Idän ja Euroopan kiduttajaksi -- tarkoituksena peloitella länttä ja
Lähi-Itää, mukaanlukien Palestiinaa, Libanonia, Syyriaa, Irakia, Irania ja
Saudi-Arabiaa. Merkittävimpiin toimijoihin kuuluvat Shimon Peres, Benjamin
Netanyahu, Menachem Begin, Ariel Sharon ja Ehud Olmert. He toteuttivat
suunnitelmansa merkittävällä USA:n hallinnon ja muiden Yhdysvaltain
"ystäviensä" avulla.

John Mearsheimer ja Stephen Walt, kiistellyn kirjan "The Israel Lobby and US
Foreign Policy" tekemiseen osallistuneet politiikan tutkijat ovat erittäin
kriittisiä siitä USA:n ja itseään Israeliksi kutsuvan valtion
"erityissuhteesta", joka takaa "ehdottoman tuen" taloudellisesti,
sotilaallisesti ja poliittisesti itseään Israeliksi kutsuvalle valtiolle. He
kiinnittävät huomion siihen, että ko. valtion lobbaajat ovat "löyhä joukko"
yksityisiä ja organisaatioita, jotka toimivat avoimesti vaikuttaakseen USA:n
ulkopolitiikkaan itseään Israeliksi kutsvan valtiolle myönteiseen suuntaan
ja kannustaakseen tätä "erityissuhdetta".

http://media.www.michigandaily.com/media/storage/paper851/news/2008/0...

Walt lisää että "pro-Israel poliittiset toimintaryhmät ovat antaneet 55
miljoonaa dollaria viimeisten 15 vuoden aikana kongressi- ja
presidenttiehdokkaille, verrattuna 800 tuhanteen dollariin, jonka
arabi-amerikkalaiset ryhmät ovat antaneet ehdokkaille samana aikana." Tämän
tilaston valossa Walt painotti tämän lobbausryhmän voimaa.

Lisäksi Jerusalem Post raportoi, että korkeimmat USA:n hallinnon paikat
menevät henkilöille, jotka toimivat iseään Israeliksi kutsuvan valtion
hyväksi. Näihin henkilöihin kuuluu Joshua Bolten, hallintojohtaja ja Joel
Kaplan, hänen päivittäisen politiikan suunnittelijansa.

http://www.jpost.com/servlet/Satellite?cid=1143498911316&pagename=JPo...

Muita molempien valtioiden kansalaisuuden omaavia henkilöitä on "Homeland
Security Secretary" Michael Chertoff, "Attorney General" Michael Mukasey,
"Deputy National Security Adviser" Elliott Abrams, "White House staffer" Jay
Lefkowitz, muiden muassa. Aiemmin, joukkoon kuuluivat Paul Wolfowitz, Doug
Feith, varapresidentti Dick Cheneyn sittemmin hyllytetty I. Lewis "Scooter"
Libby ja poliittinen neuvonantaja Ken Mehlman, joka nyt johtaa
republikaanipuolueen kansallista komiteaa. Samaan joukkoon voidaan lukea
vangittu vaikuttaja Jack Abramoff, jonka toimet täyttävät yhden Wikiepedian
sivun.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Abramoff

Lisäksi syyskuun 11. päivän iskun uhrien hyväksi perustetun "9/11 Victim's
Compensation Fund" "Special Master" (outo titteli) Kenneth Feinberg valitsi
kaksoiskansalaisuuden omaavan tuomarin Alvin Hellersteinin ainoaksi
tuomariksi hoitamaan uhrien oikeusjutut lentoyhtiöitä ja
turvallisuusyrityksiä (joista suurin osa on "Israelilaisia") ja
liittovaltion hallintoa vastaan. Tähän mennessä kukaan uhrien perheistä ei
ole pystynyt nostamaan syytettä liittovaltiota, lentoyhtiöitä tai
turvallisuusyrityksiä vastaan. Kaikki yritykset ovat päättyneet rahalla
hiljentämiseen, yhtenä poikkeuksena vanhempi kansalainen Ellen Mariani,
jonka työnsi sivuun hänen oma rahanahne tytärpuolensa. Mariania ei ole
päästetty oikeuteen, eikä kenties tulla päästämään ikinä.

Bushin edeltäjä Bill Clinton antoi myös merkittäviä tehtäviä kyseenalaisille
henkilöille kuten Robert Reich, Robert Rubin, Sandy Berger, Lawrence
Summers, Dennis Ross, Martin Indyk, Aaron Miller ja Jay Footlik, joka oli
Clintonin yhteyshenkilö lobbaajiin. Tämä tuntuu erittäin merkittävältä
edustukselta sekä liittovaltion hallinnossa että syyskuun 11. iskujen
jälkipuinnissa, ottaen huomioon että USA:ssa on 2.1% henkilöitä, jotka
ilmoittavat kuuluvansa samaan uskontoryhmään tai kansaan kuin mitä itseään
Israeliksi kutsuvan valtion edustajat väittävät edustavansa.

1980-luvun alussa tuotiin esille "PROMIS"-niminen tietokoneohjelma
("Prosecutor Management Intelligence System"). Sen kehitti pieni Washington
DC:ssä ollut yritys Inslaw Inc., ja se osoittautui täydelliseksi
tietojenkeruuohjelmaksi. Vaikka se oli suunniteltu oikeusministeriön
käyttöön, se sai korruptoituneiden virkamiesten ja itseään Israeliksi
kutsuvan valtion tiedustelupalvelun huomion. Ohjelmisto varastettiin,
murrettiin ja siihen asennettiin ns. "takaovi". Tämä troijalainen hevonen
antoi vallan hakea tietoa kaikilta organisaatioilta, joille sitä myytiin yli
40 maassa.

http://onlinejournal.com/artman/publish/article_1322.shtml

"Ohjelmisto auttoi USA:ta voittamaan kylmän sodan Neuvostoliittoa vastaan,
mutta auttoi myös venäläistä mafiaa, Saddam Husseinia ja lukuisia
vakoilijoita ja rikollisia."

"Vuonna 1985, Mossadin vakuuja ja brittimedian merkittävä omistaja Robert
Maxwell paljasti "takaoven" salaisuuden kiinalaiselle
sotilastiedustelupalvelulle ja myi heille kopion ohjelmistosta 9 miljoonalla
dollarilla, kääntäen sen USA:ta vastaan. Seurauksena 90-luvun puolivälissä
kiinalaiset murtautuivat Los Alamoksen ja Sandian laboratorioihin
varastaakseen USA:n ydinteknologiasalaisuudet."

"KGB myös osti PROMIS-ohjelmiston Maxwellilta, ja myös sai "takaoven"
käyttöönsä asentaakseen sen FBI:n käyttöön. Rikollisten keskuudessa ei
tunneta kunniaa. Annoimme ohjelmiston Venäjälle ja Kiinalle saadaksemme
takaoven käyttöön heidän tiedustelutietoihinsa, ajatellen että 64
liittovaltion organisaatiota joihin he pääsisivät käsiksi eivät merkitsisi
yhtä paljon kuin ne tiedot, joihin me saisimme pääsyn."

"Itse asiassa, samalla Venäjältä ostetulla ohjelmistolla Saddam siirsi
runsaasti rahaa pankkijärjestelmän kautta. Jotkut rahoista vieläkin tukevat
Irakin vapaustaistelijoita."

"Valitettavasti, kun Maxwell koitti kiristää lisää rahaa KGB:ltä maksaakseen
pois suuria yritysvelkojaan, hän päätyi tippumaan risteilijältä mereen
myrkkypistoksen seurauksena . . .".

Entinen Bushin hallinnon puolustusministeriön Pentagonin hallintojohtaja
toukokuusn 4. päivästä 2001 maaliskuun 10. päivään, Dov Zakheim, ei pystynyt
selittämään yli biljoonan dollarin katoamista. Lähes kolme vuotta aiemmin
Donald Rumsfeld ilmoitti syyskuun 10. päivänä 2001, että kirjanpito ei
pystynyt selvittämään 2.3 biljoonan dollarin (2,300,000,000,000) käyttöä.
Tämä ilmoitus peittyi syyskuun 11. päivän iskun alle. Summat katosivat
Zakheimin ollessa johtajana.

"Toukokuun 6. päivänä 2004 Zakheim sai muhkean tarjouksen Booz Allen
Hamiltonilta, joka on yksi nimekkäimmistä strategiakonsulttiyrityksistä
maailmassa. Eräs heidän asiakkaistaan oli tuolloin Blessed Relief, joka on
"hyväntekeväisyysjärjestö", jonka sanotaan olevan Osama bin Ladenin kulissi.
Booz, Allen & Hamilton työskenteli myös tiiviisti DARPAn (Defense Advanced
Research Projects Agency), joka on puolustusministeriön kehitysosasto,
kanssa."

http://www.onlinejournal.com/artman/publish/article_1047.shtml

"Judicial Inc:in [joka seuraa viranomaisia ja korruptiota] tiedosto Dov
Zakheimista näyttää, että hän oli/on kaksoiskansalaisuuden omaava rabbi,
joka on työskennellyt USA:n hallinnossa 25 vuotta, vaikuttaen
puolustuspolitiikkaan ja presidentteihin Reaganin, Clintonin, Bush vanhemman
ja Bush nuoremman aikana. Suurin osa Israelin [itseään niin kutsuvan
valtion] aseistuksesta on saatu hänen avullaan. Joukko F-16 ja F-15
hävittäjiä määriteltiin ylimääräisiksi ja myytiin polkuhinnalla."

http://judicial-inc.biz/Dov_zakheim.htm

"Judicial Inc myös kertoo, että Israel [-nimellä esiintyvä valtio], jossa on
4.8 miljoonaa venäläistä ja puolalaista maahanmuuttajaa, omaa yhden
suurimmista ilmavoimista maailmassa, kiitos Dov Zakheimin. Eturistiriita?
Riippuu mistä kysyjä on kiinnostunut. Vuonna 2001 Dov oli toimitusjohtajana
SPS Internationalissa, joka on osa System Planning Corporationia ja joka
tuottaa elektronista sotilasteknologiaa, mukaanlukien etäohjattavia
lentokonejärjestelmiä ja on tuottanut Flight Termination System (FTS):n,
jonka avulla esim. kaapattu lentokone voidaan ottaa maasta hallintaan ja
ohjata minne halutaan."

Wikipedia kertoo, että "Zakheim on myös jäsen Council on Foreign
Relationsissa ja vuonna 2000 oli mukana laatimassa Project for the New
American Century-hanketta ja siihen kuuluvaa asiakirjaa Rebuilding America's
Defenses, jossa sanottiin että tarvitaan Pearl Harbour -tyylinen tapaus
jotta saadaan liikekannallepano sotaa vihollisia vastaan, lähinnä Lähi-Idän
muslimivaltioita kohtaan. . . ."

http://en.wikipedia.org/wiki/Dov_S._Zakheim

On suositeltavaa lukea dokumentit tästä kaksoiskansalaisesta, jolla oli
käytössään massiivinen rahoitus, erittäin sofistikoitunutta lentokoneiden
etäkäyttöteknologiaa ja tietoa sisäministeriön tapahtumista auttaakseen
suunnittelemaan ja toteuttamaan katastrofaalisen tapahtumen syyskuun 11.
päivänä 2001 yhdessä neokonservatiivien ja muiden vilpillisten henkilöiden
ja elitistien kanssa. On olemassa muitakin kandidaatteja
turvallisuussektorilta, lentokoneiden muunto- ja huoltoliikesektorilta ym.,
mutta Zakheim olkoon alkuna tutkimukselle täydellisestä terrorin kehästä
vuodesta 1946 vuotaan 2001.

Tämä ei ole todellakaan kaunis kuva tai miellyttävä tehtävä tuoda esille
näitä yhteyksiä ja väitteitä. Mutta se on Yhdysvaltain, sen kansan ja
tulevaisuuden ja turvallisuuden sekä koko maapallon ihmisten etujen
mukaista,että nämä esitetään ja tuodaan tarkasteltavaksi. Annammeko
riippuvaisuuden Lähi-Idän öljystä ajaa lännen epämääräiseen yhteistyöhön
negatiivisten intressien kanssa? Samaan aikaan palestiinalaisia ja muita
ihmisiä murhataan valheellisissa sodissa päivittäin. Milloin "ei enää
koskaan" tulee pysyväksi teesiksi?

Tämä on vapaa käännös seuraavalta sivustolta.

http://onlinejournal.com/artman/publish/article_3351.shtml

Alkuperäinen kirjoittaja Jerry Mazza, Online Journal Associate Editor.

Se oli sotilaskoneSunnuntai 03.08.2008 22:33

"Se oli kuin sotilaskone", "Se _oli_ sotilaskone"
http://www.youtube.com/watch?v=wNNTcHq5Tzk&feature=related
Videon kohta 12:00 "Se oli sotilaskone"
Videon kohta 17:26 Mossadin iskujoukko kerää kipsujaan, vetelee johtoja ja katoaa taivaanrantaan mustissa autoissaan.

Jos pilvenpiirtäjien purkamiseen käytettiin mininukeja, Thermiittiä, EMPnukea, energia-asetta tai jotain edistyksellisempää tekniikkaa, niin nämä aseethan tietenkin aiheuttavat lähellä oleviin elektroniikkalaitteisiin häiriöitä.
Videon kohta 14:00 pilvenpiirtäjässä räjähtää paukku ja kameraan tulee häiriö.


Reportterin varjot ja asbestipölyä 3.8.2008 klo 11.52
Tämä video on useaan kertaan "hävinnyt" YouTubelta, eli jos linkki ei toimi kokeile hakua 9/11: Car & Sewer Bombs?
http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
The Mossad and 9 11
http://www.youtube.com/watch?v=xNYGt3-E8N0


http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=114&conference=4500000000000580&posting=22000000036963581


Löytyykö samat, Oded Ellner, Omer Marmari, ja Yaron Shmuel mossadin agentit tästä videosta. Tanssivat israelin juutalaiset, joiden "tehtävänä oli dokumentoida 911 tapahtumat". Kuka antoi heille tämän tehtävän? Heidän pakettiautostaan löytyi räjähteitä, porukka pidädettiin 71 päiväksi, mutta laskettiin sitten vähin äänin vapauteen.

"The five Israelis arrested on 9/11 for videotaping the WTC attack and then cheering about it (see 3:56 p.m. September 11, 2001) are released and deported to Israel. Some of the men’s names had appeared in a US national intelligence database, and the FBI has concluded that at least two of the men were working for the Mossad, according to ABC News. However, the FBI says that none of the Israelis had any advanced knowledge of the 9/11 attacks, and they were released as part of a deal between the US and the Israeli government. After their release, they claim to have been tortured."

http://www.youtube.com/watch?v=w0hmhLycNyQ&feature=related
The JewFactor. JewJob. Juutalaiset 911 terrori-iskujen takana.
http://www.historycommons.org/timeline.jsp?geopolitics_and_9/11=israel&timeline=complete_911_timeline
http://video.google.com/videoplay?docid=2894821400057137878
http://web.archive.org/web/20020923154604/

1997 Usan juutalaiset neonkonnat laativat suunnitelman Usan vaikutusvallan lisäämiseksi maailmalla, mutta siihen tarvittaisiin uusi Pearl Harbour.
http://fi.wikipedia.org/wiki/PNAC
"Rebuilding America's Defences -raportissa mainitaan "katastrofaalinen ja katalyyttinen tapahtuma - kuten uusi Pearl Harbor", joka kiihdyttäisi muuten hidasta muutosta USA:n globaalin hallinnan suuntaan. Jotkut pitävät tätä todisteena siitä, että Bushin hallinto oli Syyskuun 11. päivän iskujen takana. Arvostelijat ottavat usein esille myös raportin kohdan, jossa sanotaan: "kehittyneet biologisen sodankäynnin muodot, jotka voidaan suunnata tiettyihin genotyyppeihin, saattavat muuttaa biologisen sodankäynnin kauhun valtakunnasta poliittisesti käyttökelpoiseksi työkaluksi." PNAC:n vastustajat pitävät tätä todisteena ryhmän rajusta rasistisuudesta, sillä kuvatunlaisilla aseilla voitaisiin hyökätä yksittäisiä etnisiä kansanryhmiä vastaan."

www.newamericancentury.org/RebuildingAmericasDefenses.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=JL4Cu-K17vE&feature=related Juutalaiset ostavat Eurooppaa, mutta millä rahalla, kun Israelkin on täysin riippuvainen Usan sosiaalituesta.
http://www.citycon.fi/?pageid=14 Juutalaisten kauppakeskuksia Suomessa.
http://www.vantaanlauri.fi/arkisto/2000/2000-11-14/ajankohtaista/uutiset1 On Israelin ja juutalaisten intressissä pitää kristikunta ikuisesti syyllisyydentunnossa, jokainen tuleva sukupolvi, ja meidän ostetut poliitikkomme sallivat tämän tapahtua.

Suunnitelman laatijoita ja allekirjoittajia:
http://en.wikipedia.org/wiki/Douglas_Feith
"Feith was born in Philadelphia, Pennsylvania. He was one of three siblings born to Rose and Dalck Feith. His father, Dalck, was a member of the Betar, a Revisionist Zionist youth organization, in Poland, and a Holocaust survivor who lost his parents and seven siblings in the Nazi concentration camps."

http://fi.wikipedia.org/wiki/Paul_Wolfowitz
"Amerikanjuutalainen akateemikko ja poliitikko"

http://en.wikipedia.org/wiki/Lewis_Libby
"Libby was born to an affluent Jewish family in New Haven, Connecticut; his late father, Irving (or Irve) Lewis Libby, was an investment banker."

http://en.wikipedia.org/wiki/Richard_Perle
"Perle was born in New York to a Jewish family."

http://en.wikipedia.org/wiki/Elliott_Abrams
"Abrams was born into a Jewish family in New York and he understands Hebrew"

http://www.americanthinker.com/2004/05/the_protocols_of_the_elders_of.html

"The absurdity of the charge that the Jewish neocons led us to war requires one to believe that Dick Cheney, and Don Rumsfeld, and Condoleeza Rice are push%u2014overs, without real views of their own, and they were therefore easily manipulated by the nefarious neocons. So Lewis Libby is the power behind Cheney, and Elliot Abrams the man behind Condoleeza Rice (how un%u2014feminist to make this charge). Feith and Wolfowitz need only whisper in Rummy's ear, and he marches soldiers off to war. And masterminding all of it from afar, is the Prince of Darkness, Richard Perle. Now we have all learned these last few years that Dick Cheney tells George Bush what to do, so there is no need for Zinni to link any of the neocons directly to Bush."

http://video.google.com/videoplay?docid=9153709212181510877
http://www.youtube.com/watch?v=AH1UA3ijXug&feature=rela_ted
"Amerikkalaisilla ei ole ollut sananvaltaa presidentinvalinnassa sitten vuoden 1932. Roosevelt oli meidän miehemme; jokainen Rooseveltin seuraaja on ollut meidän miehemme."
"Me juutalaiset emme lakkaa olemasta äimistyneitä siitä kuinka helposti kristityt amerikkalaiset ovat langenneet käsiimme. Sillä aikaa kun naiivit amerikkalaiset ovat odottaneet Hrutchevin hautaavan heidät, me olemme opettaneet heidät alistumaan jokaiseen vaatimukseemme.
Juutalainen suunnitelma asettaa kaikki rodut toisiaan vastaan: Suuren yleisön veri vuotaa odottaessamme päivää maailman voitosta" Rosenthal sanoi tunteettomasti.

http://isovimma.blogspot.com/
http://fi.wikipedia.org/wiki/Henry_Kissinger
Saksalaistaustainen amerikanjuutalainen, joka on häärinyt useiden Usan hallitusten taustalla ja toiminut myös ulkoministerinä. Vastuussa miljoonien ihmisten kuolemasta?
http://www.heterodoxos.org/2003-iii/divulgacion/ss.valtiomies_vai_sotarikollinen.html
Suomellakin on oma "Kissinger" taustapirunsa, joka on häärinyt hallitusten taustalla vuosikymmeniä. http://fi.wikipedia.org/wiki/Max_Jakobson

Kaikki sattumaako?
WTC rakennusten vuokraoikeudet 99 vuodeksi omistaa juutalainen Larry "Pull it" Silverstein.
http://www.youtube.com/watch?v=7WYdAJQV100&feature=rela_ted
Juutalainen Paul Wolfowitz oli Dick Cheneyn kanssa organisoimassa 911 terrori-iskuja ja PNACia
http://en.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century

WTC7 oli nimetty juutalaispankin mukaan, Salomon Brothers Bank, aikaisemmin pankkia oli sakotettu Usan historian suurimmalla summalla 290 miljoonalla, Usan pörssisääntöjen rikkomisesta. Myöhemmin pankki osti rahalaitoksen, joka on erikoistunut huumerahan pesuun. Nykyään pankki toimii nimillä Citigroup ja Citibank.

http://en.wikipedia.org/wiki/Citibank
http://www.citi.com/citigroup/corporate/history/citigroup.htm
Citibankin omassa historiikkisivussa ei 290 miljoonan dollarin sakoista kerrota mitään.

1991, Salomon was caught submitting false bids to the U.S. Treasury by Deputy Assistant Secretary Mike Basham, in an attempt to purchase more Treasury bonds than permitted by one buyer between December 1990 and May 1991. It was fined 290 million dollars, the largest fine ever levied on an investment bank at the time, weakening it and eventually leading to its acquisition by Travelers Group. The scandal is covered extensively in the book Nightmare on Wallstreet.
http://en.wikipedia.org/wiki/Salomon_Brothers
World Trade Center rakennus numero 7 oli nimetty pankin mukaan Salomon Brothers Buildingiksi, eli Salomonin veljesten rakennukseksi.
Se sortui mystisesti 11.9.2001, vaikkei siihen osunut lentokonetta. Rakennuksessa 32 vuotta työskennellyt Barry kertoo useista rajähdyksistä, WTC7:n aula oli räjähtänyt tunnistamattomaksi, Kuin King Kong olisi tallonut siinä.

http://www.youtube.com/watch?v=5LO5V2CJpzI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=VQY-ksiuwKU
http://www.youtube.com/watch?v=kxUj6UgPODo
Controlled demolitionin mies "Pitääkää silmällä tuota rakennusta (WTC7), sitä ollaan räjäyttämässä"
Poliisi "Menkää taaksepäin....rakennus räjähtää...betonia tulee alas"
"Did you hear that? Keep your eye on that building, that things coming down,
The building about to blow up ... move it back,
Alright guys .. Move it back because the building is about to blow up ..."
http://www.youtube.com/watch?v=CwjmqkjwnvQ&feature=related
BBC reportteri kertoo WTC7 rakennuksen sortuneen 20 minuuttia ennen kuin se varsinaisesti sortui.
http://www.youtube.com/watch?v=C7SwOT29gbc
WTC7 rakennuksessa toimi myös CIA, joka pyörittää kansainvälistä huumekauppaa.
http://www.fromthewilderness.com/free/ciadrugs/052401_slatkin_story.html
http://video.google.com/videoplay?docid=8797525979024486145


Osama Bin Laden

Sen jälkeen kun munuaistautinen Osama kävi hoidattamassa terveyttään Usan sotilastukikohdan sairaalassa, ei Osamasta ole saatu luotettavaa tietoa.
Georg Bush ei ole kiinnostunut tietämään, missä Osama on "..joten minä en tiedä missä Osama on, totta puhuen en vietä edes paljoakaan aikaani miettimällä sitä.."
http://www.youtube.com/watch?v=apLVd7_66ds
Pari CIA:n ja Mossadin väärentämää videopätkää lukuunottamatta.
Benazir Bhutto sanoo haastattelussa, vähän ennen kun hänet itse murhattii "Omar Saeed Sheikh, the man who murdered Osama Bin Ladin"
"Omar Saeed Sheikh, mies joka murhasi Osama Bin Ladenin"
Omar on muuten Al-CIAdan agentti, joka palkkasi 100 000 dollarilla Attan jättämään runsaasti jälkiä, jotta naurettava tarina Osamasta ja 19 kaapparista näyttäisi edes jotenkin mahdolliselta.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmed_Omar_Saeed_Sheikh
Atta todennäköisesti kumppaneineen murhattiin, ennenkuin pääsivät tuhlaamaan dollariakaan palkkiostaan.

http://www.youtube.com/watch?v=rUiNiB2yVCQ
http://www.youtube.com/watch?v=UnychOXj9Tg
http://www.youtube.com/watch?v=oIO8B6fpFSQ

Usan nykyisen presidentin isoisä Prescot Bush tuki Hitleriä, IBM tietokoneilla kortistoitiin viholliset.
Todennäköisesti tuki Usan suunnalta oli laajempaakin.
Perimmäinen tarkoitus Usalla oli Hitlerin avulla päästä käsiksi Venäjän luonnonvaroihin.
Samaa Usa ja Englanti yritti, kun Neuvostoliitto romahti, vertaa Hodorkovskin tapaus.....hänkin on juutalainen.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Mihail_Hodorkovski

Sanovat että Hitlerkin oli juutalainen ja Stalin myös.

Kiire Usalle liittolaisineen tuli miehittämään Eurooppa, kun kävi selväksi, ettei Hitleri pystykään valloittamaan Venäjää, vaan Venäjä ehkä valloittaakin Euroopan.

Vielä 70-luvulla Usan kansalaisista 40% oli saksalaistaustaisia, nykyäänkin 36-40 miljoonaa, asuttavat tuota raamattuvyötä, josta Bushit ovat keränneet suurimmat äänisaaliinsa.

http://www.youtube.com/watch?v=nKI6vrJG8yM&feature=rela_ted


ANTHRAX ja 911

CBS toimittaja Dan taisi raportoida vähän liian rehellisesti ja suorasukaisesti 911 päivän tapahtumista, kun sai pernaruttokirjeen, jonka taisi avata hänen sihteerinsä.
Dan kertoo miten kaikki kolme pilvenpiirtäjää sortuivat, kuin ne olisi tarkoituksella vedetty dynamiitilla alas.
Lisäksi Dan raportoi pakettiautosta täynnä räjähteitä.
http://en.wikipedia.org/wiki/Dan_Rather
http://www.youtube.com/watch?v=Nvx904dAw0o 9/11: DAN RATHER SAYS WTC COLLAPSES LOOK LIKE DEMOLITIONS
http://www.youtube.com/watch?v=Lv2qsOcKG7w 9-11 - Dan Rather on FBI Arrest of Truckbomb suspects (CBS)
http://www.youtube.com/watch?v=P0bnpgsEh3Q Dan Rather - 9/11 - Journalists Fear Asking Tough Questions


http://en.wikipedia.org/wiki/2001_anthrax_attacks

Pernaruttokirjeet oli illuminaatin yritys säikäyttää Usan toimittajat hiljaiseksi, ja siinä illuminaati osin onnistuikin.
Jos seuraavat linkit on poistettu YouTubelta, kokeile hakusanoilla Phil Zack and Anthrax Attack

http://www.youtube.com/watch?v=NEXXG1_6CtA
http://www.youtube.com/watch?v=E6Lni2pSnXY&feature=related
http://news.bbc.co.uk/2/low/americas/1617049.stm


Juutalainen siionistiterroristi pernaruttokirjeiden takana?
http://en.wikipedia.org/wiki/Philip_Zack

Hän yritti lavastaa syylliseksi työtoverinsa, egyptiläissyntyisen Ayaad Assaad, mutta kun FBI:n tutkimukset osoittivat Zackin suuntaa, joku taho määräsi FBI:n lopettamaan tutkimukset.

http://www.google.fi/search?client=firefox-a&rls=org.mozilla%3Afi%3Aofficial&channel=s&hl=fi&q=Dr.PhilipM.Zack&meta=&btnG=Google-haku

Pernaruttokirjeiden lähettäjiksi juutalaiset ovat yrittäneet jo lavastaa kolme henkilöä, kolmas teki "itsemurhan" voimat loppuivat, eikä hän ole enää täällä puolustamassa itseään ja perheensä kunniaa, voimia Ivinsin perheelle.
Viimeisimpien FBI:n tutkimuksien mukaan mikään ei täsmää Ivinsin syyllisyyteen, kirjeistä löytyi hius, joka ei ole Ivinsin.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2008/08/13/AR2008081303731_pf.html

Ainoastaan juutalaisilla PANAC:in suunnitelman laatijoilla, oli motiivi hiljentää ne toimittajat ja poliitikot, jotka liian rehellisesti kommentoivat 911 päivän tapahtumia.

Donald Rumsfeld ja Philip Zack työskentelevät nyt samassa yrityksessä, joka valmistaa mm. lintuinfluenssa rokotetta (Tamiflu) rokotteella on paljon mielenkiintoisia sivuvaikutuksia, mutta tehoaa kuulema huonosti itse tautiin jos ei ollenkaan.
http://keskustelu.plaza.fi/muropaketti/bbs/t571707
http://hugozoom.blogspot.com/2008/01/sleep-well-knowing-rummys-still-rich.html
http://www.aztlan.net/zack.htm
http://www.thesimon.com/magazine/articles/canon_fodder/01241_philip_zack_steals_anthrax.html


Suurin osa meistä joutuu pakolla opiskelemaan juutalaisten sanelemia moraalikoodeja, kuten kymmentä käskyä.
Entä mitkä ovat ne moraalikoodit, jotka juutalainen opettaa omille lapsilleen Talmudilla:
http://www.vesailaurio.fi/17
"Juutalainen, joka tappaa kristityn, ei tee syntiä" (Sepher or Israel 177b).
"Kristittyjen tuhoaminen on välttämätön uhritoimitus" (Zohar II, 43a).
"Juutalaisten tulee aina pettää kristittyjä" (Zohar I, 160a).
"Juutalaiset ovat ihmisiä, mutta kristityt eivät ole" (Kerithut 6b s. 78).
"Myös parhaat ei-juutalaiset pitää tappaa" (Avoda Zora, s. 26b).
"Ei ole luvallista ryöstää veljeä, mutta on luvallista ryöstää ei-juutalainen" (Baba-Mezia, 61a).
"Ei-juutalainen, joka vain vilkaiseekin Talmudiin on tuomittu kuolemaan" (Sanhedrin 59a)

Israel on kansainvälisen ihmiskaupan keskus, tuhansissa pordelleissa työskentelee ympäri maailmaa ryöstettyjä tyttöjä ja naisia.
http://en.wikipedia.org/wiki/Zwi_Migdal

End of the Game?

BUSH JA CHENEY SAAVAT SYYTTEET!!!!!!!
http://rinf.com/alt-news/breaking-news/the-impeachment-of-vice-president-dick-cheney/2074/
http://rinf.com/alt-news/politics/momentum-built-for-cheney-impeachment/1653/
http://rinf.com/alt-news/multimedia/kucinich-impeachment-will-be-heard-friday/4169/
http://www.rinf.com/


HOLOCAUST

http://www.onethirdoftheholocaust.com/

"Oletettu juutalaisten kansanmurha eli holocaust on saavuttanut valtavat mittasuhteet. Kansainvälisellä politiikan areenalla holocaustin välityksellä on haalittu sangen mittavasti niin kvantitatiivista kuin myös manipulatiivista hyötyä sionistien organisaatiolle ja Israelille.

Tällä tarkoitetaan sitä, että holocaust on kasaarisionistien poliittinen propaganda-ase, jonka ansiosta on kerätty sionisteille suunnattomasti sympatiaa ja rahaa. Väitteet 6 miljoonasta tuhotusta juutalaisesta natsien keskitysleireillä ovat maailmanhistorian tuottoisin ja törkein valhe, jolla juutalaiset organisaatiot ovat hyötyneet myös siinä, että Euroopan kansat on saatu syyllisyydentuntoisiksi. Em. johtuu siitä, että holocaust on kohotettu jonkinlaiselle uskonnolliselle tasolle, jota kohtaan ei saisi esittää mitään tieteellistä tai muuta kritiikkiä. Esim. Saksassa, Itävallassa, Israelissa ja eräissä muissa maissa on kielletty lakisääteisesti totuuden puhuminen. Niissä on nimittäin laki, joka kieltää kuuden miljoonan juutalaisen joukkotuhon kieltämisen.

Kyseisen asian ympärillä on kudottu suojaava sädekehä myös siksi, että mikäli holocaust huijaus paljastuisi kansoille, murtaisi se myös sionistien kansainvälistä hegemoniaa.

SUHTAUTUKAAMME KRIITTISESTI YLEISEEN HISTORIAN TIETOON

Holocaust osoittautuu mahdottomaksi seuraavien neljän tekijöiden valossa:

Tekniikka:
Alla olevassa esityksessä otettiin esimerkiksi Auschwitz-Birkenaun keskitysleiri, sillä se oli keskeisimmässä asemassa oletetuissa joukkotuhoissa.

Yleisesti on esitetty, että vankien surmaamiseen esim. Auschwitz-Birkenaun keskitysleireillä käytettiin Degesch-yhtiön tuottamaa Zyklon-B merkkisestä tuholaismyrkkyä. Tähän liittyen mainittakoon kuinka kuolemaantuomittujen teloitukset tapahtuvat USA:ssa syaanivetyä (HCN) käyttäen. Historian tutkimuksen mukaan natsien keskitysleireillä käytetty aine oli siis myös tuo em. syaanivety (zyklon).

Likvidoiminen USA:ssa suoritetaan teräskammiossa, jossa on teräksinen ovi. Syaanivedyllä on herkkyys kondensoitua kammion seinille ja teloitettavan iholle. Tämän estämiseksi on teloituskammion ja syaanivedyn lämpötilan oltava ihanteellinen. Mikäli lämpötilojen optimointi ei onnistu, täytyy teloituskammio ja teloitetun ruumis pestä kloorin avulla tiivistyneestä kaasusta. Tällöin tehtävän suorittava henkilökunta on varustautunut suojavaatteisiin ja hengityssuojaimiin. Kammion tuuletuskaan ei ole ongelmatonta, sillä syaanivety on ilmaa kevyempää.

Edelliseen nojautuen voidaan esittää, että koska USA:ssa kyseisillä menetelmillä jo yhden ihmisen teloitus vaatii erikoisjärjestelyt ja ideaaliset olosuhteet, niin kuinka sitten Auschwitzin puutteellisissa olosuhteissa mainostetut joukkoteloitukset ovat mahdollisia? Natsien keskitysleireissä mainituissa kaasukammioissa ei ole todistettu olevan minkäänlaista toimivaa tuuletusta (syaanivedystä ilmaan sekoittuessaan tulee helposti räjähdysherkkää) ja lämmitysjärjestelmän puuttuessa suurin osa höyrystyneestä syaanivedystä olisi tiivistynyt kammion seiniin ja uhrien iholle. Ja koska kysymyksessä nykyhistorian kirjoitusten mukaan oli massateloitukset, olisivat ne vaatineet (Auschwitz) joka teloituskerran jälkeen täydellisen kammionpesun ja tuuletuksen (jo turvallisuussyistä). Tämä puhdistustyö olisi ollut suunnaton urakka, ja olisiko se onnistunut täydellisesti? Onko myöskään mahdollista, että palovaarallisen syaanivedyn täyttämä tila on sijainnut krematorion vieressä? Tämä asiantila herättää ihmetystä ennen kaikkea siksi, että kaasukammioista, kuten jo todettiin, ovat puuttuneet toimivat tuuletusjärjestelmät, eikä käytössä ole ollut tiivistä ovea. Ruumiithan on pitänyt saada jotakin menetelmää käyttäen ulos kaasukammiosta siten, että höyrystyneet kaasut eivät ole päässeet kyseisestä tilasta ulos. Kuolleiden uhrien puhdistus tiivistyneestä syaanivedystä lie myös ollut välttämätöntä ennen polttamista krematoriossa?

Ken Wilson, ilmakuvaspesialisti, oli osoittanut, että ihmisten surmaamisiin tarkoitetuissa Auschwitzin ja Birkenaun kaasukammioissa ei ollut edes savupiippuja kaasun poistamiseen, mikä olisi ollut välttämätöntä.


Edellä mainittua esitystä tukee myös proff. Faurissonin tutkimukset holocaustista.Osa näistä tutkimuksista on julkaistu Faurissonin artikkelissa %u201DThe Zündel Trials (1985 and 1988)%u201D (JHR 4/1988), jossa hän kuvailee osuuttaan Zündel-oikeudenkäynnissä 1988.

Muutamia otteita Faurissonin artikkelista:
Ken Wilson, ilmakuvaspesialisti, oli osoittanut, että ihmisten surmaamisiin tarkoitetuissa Auschwitzin ja Birkenaun kaasukammioissa ei ollut edes savupiippuja kaasun poistamiseen, mikä olisi ollut välttämätöntä.

On tieteellisesti todettu, ettei kaasukammioiden seinämissä ole lainkaan syanidijäämiä, The Rudolf Report, (s. 288).

Edelleen lainauksia proff. Faurissonilta, tällä kertaa Truth in Press -järjestön haastattelussa (Spotlight 1.9.1990), jossa Faurisson esittää asiantutemustaan kaasukammioiden tutkimuksissa.

Sitten hän kertoo Auschwitzin päällikön Rudolf Hössin "tunnustuksesta" (saatu kiduttamalla). Hössin mukaan ovi kaasukammioon, jossa oli tuhansia uhreja, avattiin puolen tunnin kuluttua kaasuttamisesta ja kammiota alettiin tuulettaa. Ruumiita alettiin heti kantaa ulos. Höss sanoo myös, että kantajat kantoivat ruumiita ulos "tupakoiden ja syöden samaan aikaan". Faurisson ihmettelee: "Vain puolen tunnin kuluttua alettiin kantaa ulos ruumiita, jotka olivat täynnä kaasua, syöden ja polttaen tupakkaa? Onko mahdollista syödä ja polttaa ottamatta pois kaasunaamaria? Onko mahdollista polttaa, kun erittäin räjähtävää kaasua tulvii usean tuhannen ruumiin keuhkoista ja onkaloista? Mahdotonta! Vielä viikon päästä kaasutuksesta huoneeseen meneminen ilman kaasunaamaria tappaa! Tuo tunnustus on vain tekaistu sepitelmä, valhe".

"Olen käynyt Auschwitzissa, jossa näytetään 'uudelleen rakennettua kaasukammiota' (Auschwitz I) ja joitakin krematorioiden ja kaasukammioiden jäännöksiä (Birkenau). Struthofissa (Elsassissa) ja Majdanekissa (Puolassa) olen tutkinut rakennuksia, joiden väitetään olevan 'alkuperäisiä kaasukammioita'. Olen analysoinut tuhansia dokumentteja varsinkin Pariisin Contemporary Jewish Documentation -keskuksessa, asiakirjoja, pikakirjoituskopioita, valokuvia ja kirjallisia todistuksia. Olen väsymättä ahdistanut spesialisteja ja historioitsijoita kysymyksilläni. Olen etsinyt, mutta turhaan, edes yhtä internoitua tai vankia, joka kykenisi todistamaan minulle, että hän todella omin silmin on nähnyt %u2019kaasukammion.%u2019 En missään nimessä tahtonut petollista todistusten runsautta, olisin ollut tyytyväinen yhteen. En koskaan löytänyt sellaista todistusta. Päinvastoin, olen löytänyt paljon vääriä todistuksia. Lisäksi olen löytänyt vaikenemista, kiusaantuneisuutta, vihamielisyyttä ja lopulta myös herjauksia, loukkauksia ja väkivaltaa".

___________________

Väestörekisteri:
World Almanac ilmoittaa juutalaisten määräksi vuonna 1940 (sivu 129) 15 390 359 ja vuonna 1949 (sivu 289) 15 713 638. Näiden tietojen mukaan toisen maailmansodan vuosikymmeninä juutalaisten lukumäärä kasvoi yli 300 tuhannella. Vaikka populaatio lisääntyy eksponentiaalisesti, ei juutalaisen väestön määrä olisi ollut suurempi toisen maailmansodan jälkeen, mikäli "joukkotuho" olisi ollut totta.

Politiikka:
Myös poliittisesti "juutalaisten kansanmurha" on mahdotonta, sillä ei voida löytää määräystä tuhota juutalaisia, suunnitelmaa juutalaisten tuhoamisen suorittamisesta ja ei ole löydetty keskusorganisaatiota, joka olisi koordinoinut kyseisen suunnitelman toimeenpanon. Lisäksi massatuho olisi vaatinut budjetin, jota ei ollut. Kyseiset hankkeet eivät onnistu ilman rahaa tai luottoja.

Lähde: The Journal of Historical Review, kevät 1989, Faurissonin artikkeli %u201DMy Life as a Revisionist%u201D

Eettisyys:
Syvästi kristilliseen perinteeseen juurtunut saksalainen kansa olisi tuntenut eettisesti vastenmieliseksi etnisen eliminoinnin, eikä olisi siihen suostunut missään tapauksessa. Himmler tarkoittikin "puhdistuksella" juutalaisen väestön pois siirtämistä Saksasta, ei heidän tuhoamistaan. Hitler ei antanut koskaan käskyä juutalaisten joukkotuhoamiseksi. Joukkotuhoamiset ovat sisältyneet kylläkin enemmän sionistien toimenkuvaan.

YHTEENVETO

Väitetty juutalaisten joukkotuho on täysin mahdotonta teknisesti. Siihen ei löydy perusteita myöskään poliittisessa ja eettisessä mielessä ja väestörekisteri World Almanac, paljastaa holocaustin kuuluvan sarjaan "traagiset myytit".
Miksi sitten tarvittiin holocaust? Taloudelliset syyt ovat eräs sivutekijä, onhan holocaust tuonut sionisteille valtavan summan rahaa. Ehkä eräs tärkein tekijä on se, että holocaust on ollut ja on edelleen erittäin tehokas poliittinen propaganda-ase, joka on mahdollistanut Israelin valtion perustamisen ryöstämällä palestiinalaisilta kotimaan. Niinpä sionistit ovat onnistuneet luomaan holocaust-valheellaan sekä USA:n välityksellä sotilaallisen suurmahdin Lähi-itään.
Nykyinen Israel kuuluu planeettamme voimakkaimpiin ydinasevaltioihin. Israel on USA:n ohella maailman häikäilemättömin terroristivaltio. Ottaessamme huomioon Israelin aggressiivisen luonteen ja sen hirvittävän ydinasearsenaalin, tulisi kyseinen valtio asettaa välittömästi YK:n kontrollin ja sanktioiden alaiseksi, jotka toimet olisivat myös paikallaan USA:n kohdalla.
Selvää on, että holocaust- propaganda on lujittanut ja edesauttanut sionistisen eliitin kansainvälistä valtaa, johon eittämättä sisältyy myös Israelin valtion perustaminen. Siksipä joukkotuholla on keskeinen osuus kansainvälisessä poliittisessa valtakeskiössä ja voidaan sanoa, että kun holocaust paljastuu huijaukseksi, rutisee silloin myös sionistisen mafian selkäranka murtuessaan"

http://www.christianparty.net/holocaust.htm
http://www.christianparty.net/jews1941.htm
http://www.christianparty.net/jews1948.htm

satu kertoo 6 miljoonan juutalaisen saaneen surmansa natsien käden kautta.

1941 juutalaisia maailmassa 15 192 089
1948 juutalaisia maailmassa 15 753 638

Sodan aikana juutalaisten määrä siis lisääntyi n. 540 000 hengellä!!!!
Kuka muuten tuo naisreportteli on tunnistaako kukaan.
Oliko hän yksi niistä onnettomista, jolle juutalainen Zack lähetti pernaruttokirjeen, kuten CBS toimittaja Tom Brokawskille.


Ilmeisesti
Kirjoittanut: !!! 3.8.2008 klo 13.30


Olet niin täysin aivopesty natsi, ettet itsekään sitä huomaa. Parasta on siis enää näihin sepustuksiisi olla mitään enää vastaamatta. Sory vaan, täytyy sanoa tässä vaiheessa, etten ole yhtäkään linkkiäsi avannut. Kun nyt tietää asenteesi rakkaita juutalaisia kohtaan, niin moni jättää linkkisi avaamatta sentakia, koska tietää ne salaliittoteorioiksi ja siis huuhaaksi. Joten: moikka, oli hauska tavata muuan tonttumainen torvi.


Autopaloja ja asbestipölyä keuhkoon

http://en.wikipedia.org/wiki/Ashleigh_Banfield
http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs&feature=related
Videon sensuroidaan herkästi Youtubesta, mutta sen löytää nimellä: 9/11: Car & Sewer Bombs?

Toiset olivat varautuneet asbestipölyn varalle, toiset ei.
Pari poliisia pitää huolen, ettei uteliaat pääse lähelle ja että heidän hengityssuojaimensa pysyy tiukasti kasvoilla, vaikka pitäisi sitten vastata uteliaan toimittajan kyselyihin, jolla ei ole hengityssuojaimia.
Taustalla käppäilee pari palomiestä, näillekään kukaan ei ole kertonut, että pöly sisältää huomattavan määrän terveydelle vaarallista asbestia.
Sitten videon lopussa pari siviilin näköistä kaveria (tanssivat juutalaiset) toimittajan takana, pölynsuojat tiukasti kasvoilla, mistä he ovat tietäneet ottaa pölynsuojat mukaan.
Onko tuo valkopaitainen poliisi (katso korvalehteä) ja nuo siviilit ju......
Ja vielä:
Toimittaja kysyy poliisilta "Tiedätkö mitään noista voimakkaista räjähdyksistä jotka kuulimme"
Poliisi "En tiedä"
Toimittaja "Olivatko ne autopommeja"
Poliisi "Minulla ei ole ajatusta niistä, rouva"
Toimittaja "Onko teille kerrottu, että meidän pitää poistua tästäkin paikasta"
Poliisi "Ei...."
Toimittaja "Etsivätkö ne lisää pommeja"
Poliisi ".........
Ja sama naisreportteri jatkaa hiukan kauempaa 9/11 - NBC reporting on explosions
http://www.youtube.com/watch?v=PlFuzGakhqc&feature=rela_ted
Huomaa taustalla taas samat kaverit, pitkätukkainen ja laukkumies, tällä kertaa ilman pölysuojaimia, ja yrittävät peittää näkyväisyyden tapahtumapaikkaan, laukkumies nyökkää merkitsevästi hippitukkaiselle. Siis näiden juutalaisten selän takana tapahtuu vuosituhannen spektaakkelimaisin terrori-isku, mutta miehet eivät ole kiinnostuneita siitä, kaveruksia kiinnostaa enemmän kuvausryhmän työskentely, ja sen toiminnan häirintä.
Kuvausryhmän jäsen joutuu työntämään miehet sivuun, ja naisreportteri on juuri näyttämässä jotain reunoilta palanutta paperia, ja selittämässä siitä jotain, kun yhteys katkeaa.
Olisiko noilla kavereilla ollut jotain tekemistä tuohon häiriöön.


Sääli että ylläpito
Kirjoittanut: oli nukkumassa 3.8.2008 klo 13.38
tai ei vaan halunnut tällä kertaa harjoittaa sensuuria.

Mutta ainahan voi kilauttaa (mossad)kaverille, josko ne saisi vaikka koko netin kaatumaan


Ota lääkkees,
Kirjoittanut: koko purkki. 3.8.2008 klo 14.03


Se helpottaa.

http://www.zeitgeistmovie.com/subs2.htm
http://www.zeitgeistmovie.com/add_finnish.htm
Ilta-Sanomien nimetön tutkiva toimittaja on saanut selville Kiinalaisen terroristiryhmän pommitehtaan.
Hän jopa onnistui salaa kuvaamaan ihmisen pomminteossa.
"Tehdäänkö tässä olympiapommia?" toimittaja aloittaa raporttinsa, ja näin hän lähettää lukijan mielikuvituksen villiin laukkaan.
http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=1563292

Suopo lähetti omat tutkijansa paikalle, ja onnistui saamaan lisää kuvia valmisteilla olevista pommeista.http://www.tms.org/pubs/journals/JOM/0407/Side-FigB-large.gif
http://www.fotifireworks.com.au/_images/_tppm/samfoti24_250.jpg
http://www.fireworkscompany.com/images/manufacturing.jpg
http://www.fireworks.co.uk/images/liuyang/cake_making.jpg

"Yhdysvaltalainen terrorismintutkija Ben Venzke ottaa kiinalaisryhmän uhkaukset vakavasti, vaikkakaan hänen mukaansa ryhmä ei ole esittänyt mitään todisteita siitä, että sillä olisi hallussaan biologisia aseita.
Pommintekovideo on hänen mukaansa silti sitäkin uskottavampi.
- He ovat todellinen terroristiryhmä ja he aikovat hyödyntää sen tosiseikan, että olympialaisten tulo Kiinaan antaa heille ensimmäisen kunnon tilaisuuden saada oma taistelunsa koko maailman tietoon,Venzke sanoi."

Aivan, aivan....ja pommitehtaaseen iskun tehnyt terrorisminvastainen ryhmä, löysi terroristien tietokoneelta kuvia aikaisemmin tehdyistä iskuista.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/41/200508_Firework_of_Lake_of_Annecy_festival_(299).jpg/800px-200508_Firework_of_Lake_of_Annecy_festival_(299).jpg
http://www.travelsinparadise.com/pics/denver-firework-collage.jpg
http://www.festivalfireworks.net/images/firework3.jpg


Kauhistelkaa ja pelätkää
http://www.wakeupfromyourslumber.com/node/7584
Juutalainen Ben Venzke vahvistaa myös uuden väärennetyn Osama videon aitouden.
http://www.hs.fi/haku/?haku=Ben+Venzke
"On Israelin intressissä pitää yllä terrorismin vastaista sotaa ja vihaa arabeja kohtaan" Hän jatkaa.
http://www.youtube.com/watch?v=rUiNiB2yVCQ
http://www.youtube.com/watch?v=-C_bPBdn31o&feature=related

KUIN KAKSI MARJAA
Professor Suggests Biological Jihad
http://www.youtube.com/watch?v=ceucbA3desY
"Kuwaitin Professori Abdallah Al-Nafisi" Al-Jazeera TV:ssä Helmikuussa 2, 2009 suggests a Biological attack:
"Neljä paunaa pernaruttoa tämän kokoisessa salkussa"

Former Reagan adviser Ken Adelman voting Dem
http://www.youtube.com/watch?v=AzI_UQbSq2Y
Usan X-presidentin Reaganin entinen neuvonantaja, juutalainen Kenneth Lee Adelman,
http://downwithtyranny.blogspot.com/2008/10/who-knew-kenneth-adelman-is-african.html
Jyrkän linjan juutalainen neonkonna, joka on tunnettu palestiinalaisten/arabien vastaisista vihamielisistä ja typeristä mielipiteistään.

http://bambuser.com/channel/Fucusa/broadcast/665292

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.06.2008 23:22

Yhdysvallat on jo kymmeniä vuosia käyttänyt häikäilemättömästi hyväkseen
alikehittyneitä maita, estääkseen oman taloutensa romahtamisen.

Amerikkalainen saastuttava ja tehoton teollisuus on lahjuksilla siirretty
alikehittyneisiin maihin, jossa ihmiset orjapalkalla valmistavat tuotteita,
joista saatu hyöty yli 90% palautuu Amerikkaan. Valmistusmaahan jää vain
saasteet ja kemikaalien saastuttamat ihmiset vaivoineen, sekä muutama milli
sotilasjohdon taskuun voitelurahoina.

Amerikkalaisten kaupankäynnin keinot eivät ole rehellisiä, mitä muuta
voikaan odottaa kansalta, jonka esi-isät ovat suurimmaksi osaksi Euroopan
rikollisia, mihinkäs ne geenit siitä jalostuisivat.

Rikollisten kanssa, Suomen kaltainen pieni maa, ei koskaan voi kuvitella
tekevänsä kannattavaa kauppaa, sen todistaa ne sadat sinnikkäät, jotka ovat
tulleet amerikan raitilta kotiin hiljaisuuteen nuolemaan haavojaan,
esimerkkeinä Jati-Matic ja Benecol.

Suomen kauppa Amerikkalaisten kanssa onkin pitkälti harvesterien,
loistoristeilijöiden, puutavaran, teollisuuden koneiden vaihtamista Aku
Ankkoihin ja television saippuasarjoihin, joiden kautta tuhannet
suomalaiset, etupäässä suomalaiset naiset, elävät parisuhde-elämäänsä,
jättäen näin oman elämänsä elämättä.

Amerikkalainen rappiokulttuuri tunkee televisioistamme neljältä kanavalta
virheettömiä missejä ja mistereitä, jotka eivät koskaan käy paskalla, jotka
ei koskaan valvo sairaan lapsen vuoteen vieressä, joille aina lopussa käy
hyvin yms. Todellinen 200-300 kiloinen Amerikka lyllertää amerikanläskistään
paikalliseen supermarkettiin ostamaan lisää donitseja.

Yksikään kehittynyt maa maailmassa ei ole riippuvainen yhdysvaltain
taloudesta, ei Suomi, eikä koko Eurooppa.

Yhdysvaltain 250 miljoonan ihmisen talous on sentään vielä pieni, verrattuna
Euroopan yli 500 miljoonan ihmisen talouteen, jonne amerikkalaiset yrittävät
markkinoida rappiotuotteitaan, keinoja kaihtamatta.

Amerikkalainen kuluttaa jo nyt 40 kertaa enemmän kuin kehitysmaan asukki,
eurooppalaiseenkin verrattuna kulutus on moninkertainen.

On aika pistää amerikkalaisilta vyötä kireämmälle, boikotoimalla kaikkia
amerikkalaisia tuotteita ja tuotemerkkejä, riippumatta siitä missä maassa ne
on valmistettu.

http://groups.google.com/group/sfnet.keskustelu.politiikka/browse_thread/thread/ac4ed310af349759/bfc6e01a05eca1c9?hl=fi&lnk=st&q=penaali%40nicOTIINITON.fi#bfc6e01a05eca1c9

Muistaakseni pappa Bush oli haluton edes lähtemään vapauttamaan Kuwaitia,
mutta Englannin lobbauksesta muutti sitten mielipiteensä.

Pappa Bush on muutenkin huomattavasti juoppo poikaansa viisaampi, hoiti vain
Kuwaitin vapauttamisen, ja antoi ählämien setviä keskenään omat riitansa.

Mitään muuta ei ollut tarkoituskaan tehdä.

Jos verrataan tilannetta usa-Irak ja israel-Palestiina, niin huomaamme,
miten pienempi palestiinan kansa on raivokkaasti jo yli viidenkymmenen
vuoden aikana pistänyt kampoihin isompaa ja paremmin varustautunutta
israilia vastaan.

Palestiinalaiset ei halua juutalaisia alueilleen, eikä Irakilaiset halua
jenkkejä alueelleen, tyhmempikin voi vetää tästä sen johtopäätöksen, että
jenkit ei saa olla päivääkään rauhassa Irakissa.

Jo eilen kolmosen aamu-uutisten lähetyksessä näimme, miten tulitus alkoi
heti, kun pimeys laskeutui "Iske, juokse karkuun ja sulaudu väkijoukkoon"
tätä se tulee olemaan taukoamatta, sota Irakissa on vasta alkamassa.

Kestää se sitten vuoden tai sata vuotta, niin jenkit pakkaa kimpsunsa ja
kampsunsa, sekä perääntyy hissukseen takavasempaan, niin kuin Vietnamissa ja
Somaliassa tapahtui, joissa kummassakaan maassa ei myöskään toivottu
jenkkien läsnäoloa.

http://groups.google.fi/group/sfnet.keskustelu.varaventtiili/browse_thread/thread/56cc033bcf79e89e/b72ec08e9db482f1?hl=fi&lnk=st&q=#b72ec08e9db482f1

Usa Euroopan pahin vihollinen!Perjantai 25.04.2008 11:42

Yk ja nato on jenkkien käsikassaroita ja probagandan levittimiä.
Todennäköisesti osa Irakissa toimineista ns. asetarkastajista oli varustettu
gps paikantimilla, joilla merkattiin tulevan hyvin suunnitellun sodan
maalit.

Irakille tapahtuu nyt samoin, kun tapahtui aikoinaan jenkkien miehitettyä
Euroopan, maa tuhotan, jälleenrakennus urakat annetaan kilpailuttamatta
jenkeille, tämän varmistaa jenkkien käsin valitsema hallintokoneisto,
jenkkifirmat solutetaan monopoliaseman, ja tulevat sukupolvet aivopestään
jenkkiprobagandalla kaikilta kanavilta ja kaikissa tiedotusvälineissä.

Kannattaa miettiä useampaankin kertaan, ennen kuin kutsuu jenkit avuksi,
läsnäolosta kun useimmiten tulee pysyvää, ja avun todelliset kustannukset
nousevat huomattavasti korkeammaksi, kun ajoissa olisi satsattu omaan
puolustuskoneistoon ja omaan uskottavaan asetuotantoon.

Euroopan tulisikin kiireesti alkaa kehittämään omaa uskottavaa asetuotantoa,
ensisijainen kohde olisi oma tehokas puolustusohjus, joka tiputtaisi kaikki
lentävät kohteet, aina lähitulevaisuuden korkealla lentäviin
miehittämättömiin koneisiin asti.

Raha ei ole mikään este, rahaa on Euroopassa yllin kyllin, pelkästään
Suomessa esim. evakelis luterilainen kirkko tuhlaa yhteiskunna voimavaroja
800 000 euron edestä, eli 4 miljardia markkaa plus raha ja maaomaisuus,
jonka kirkko saa lahjoituksina ja perintöinä. Tällä rahalla ei saada mitään
järkevää, n. 4% uskovista käy kirkossa sunnuntaisin, kirkon pyörittämä
rahamäärä jaettuna kirkossäkäyvillä saadaan jokasunnuntaisen
jeesustelupaikan hinnaksi n. 6000 Euroa eli 40 000 markkaa, vertailuna
oopperalipun todellinen hinta yhteiskunnan tuella korjattuna n. 600 Euroa
eli 4000 markkaa. Mahtaa parin Euron kolehdin antaja tuntea itsensä
todelliseksi hyväntekijäksi.

Lisäksi yhteiskunna varoilla tehdään mieletön määrä ns. perustutkimusta, eli
satiaisen persiittojen kaiveluja, joista saadun taloudellisen hyödyn minäkin
tahtoisin nähdä, sanotaanko viimeisen viidenkymmenen vuoden ajanjaksolta.

Oma korkeateknologinen tuotanto poikii työpaikkoja Euroopassa,
siviilitutkimus auttaa sotakaluston kehittämisessä, ja päinvastoin.

Jenkeissä tämä on toiminut vuosikymmeniä, jopa niin hyvin, että suuri osa
Euroopassakin tehtyjen tutkimuksien tuloksista siirtyy suoraa jenkkeihin
patentoitavaksi, ja kaiken maksaa Euroopan veronmaksajat.

Historia on osoittanut minkäläinen kumppani jenkit ovat luotettavuudessaan,
luottamusta riittää tasan tarkkaan niin kauan kun jenkit laskevat asiasta
hyötyvänsä, tämän on saanut useampi karvaasti kokea, myös jenkkien entiset
kaverit Osama ja Saddam.

Euroopan puolustusvoimavarojen hajoittaminen on myös jenkkien etujen
mukaista, parasta mitä Eurooppa nyt voi tehdä on muutta nato Euroopan
puolustusliitoksi, ja vähentää radikaalisti riippuvaisuutta jenkkien
teknologiasta.

http://groups.google.fi/group/sfnet.keskustelu.maanpuolustus/browse_thread/thread/40567cc874fa730/aa599090492ce181?hl=fi&lnk=st&q=penaali%40nicOTIINITON.fi#aa599090492ce181

911 ihmiskunnan suurin valheKeskiviikko 05.12.2007 00:37

"We're an empire now, and when we act, we create our own reality. And while you're studying that reality – judiciously, as you will – we'll act again, creating other new realities, which you can study too, and that's how things will sort out. We're history's actors . . . and you, all of you, will be left to just study what we do."http://www.youtube.com/watch?v=jA-e6ttP1jo&feature=autofb World Trade Center 1: räjäyttäminen syyskuun 11:ntenä 2001

http://video.google.com/videoplay?docid=9153709212181510877 Loose Change 2nd Edition - Suomi tekstit - Finnish subtitles

http://www.youtube.com/watch?v=mv_Umewl7NA Japanese Parliament questions 9/11 Official Story - part 1

http://youtube.com/watch?v=JyKcWDMIOSE New World Order On Trial

http://www.brasschecktv.com/page/182.html

http://thepiratebay.org/tor/3835764/EMPIRE_OF_THE_CITY_--_Ring_of_Power_--_(audio_fixed)

http://911mysteerit.fi/

http://www.youtube.com/watch?v=6hUlPCElNz0 Wayne Madsen Reports CIA Control of Afghanistan's Opium Fields on Alex Jones Tv 1/2

Mm. BBC:lle työskennellyt arvostettu brittitoimittaja Alan Hart on avautunut ensimmäistä kertaa syyskuun 11. päivän iskuista Kevin Barrettin radio-ohjelmassa.

Hart on keskustellut WTC-iskujen salatuista taustoista maailman suurimman rakennusteollisuusyrityksen konsulttien kanssa.

- Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö tornit tuotu alas räjähteillä.

Hart otaksuu WTC-iskujen olleen CIA:n ja Israelin tiedustelupalvelu Mossadin aikaansaannos.

Hart on yksi maailman arvostetuimmista Lähi-Idän poliittisista toimittajista. Miehen kerrotaan toimineen mm. Palestiinan ja Israelin epävirallisena kommunikaatiolinkkinä 80-luvulla.

Brittitoimittajan kanssa samalla linjalla on mm. Arkkitehtien ja insinöörien 9/11 Totuus -järjestö, johon on liittynyt jo 1 199 ammattijäsentä.

Aiemmin olemme kertoneet mm. yhdysvaltalaisen everstiluutnantin samanlaisista ajatuksista koskien syyskuun 11. päivän iskuja

http://www.findance.com/uutiset/11355/arvostettu-brittitoimittaja-syyskuun-11-paivan-iskuista-wtc-tornit-rajaytettiin
http://www.youtube.com/watch?v=QVb_7LqzYJI

YouTubessa on julkaistu eläkkeelle jääneen Yhdysvaltain ilmavoimien everstiluutnantin Robert Bowmanin haastattelu liittyen syyskuun 11. päivän iskujen salattuihin taustoihin.

Presidentiksikin 2000-luvun alussa pyrkinyt Bowman tunnetaan parhaiten nk. Star Wars -projektin (pyrkimys sijoittaa ohjuspuolustusjärjestelmä avaruuteen) johtajana 80-luvulla.

- Jos hallitus olisi toiminut normaalisti sinä päivänä, nuo lentokoneet olisi pysäytetty kauan ennen päämääräänsä. Ei ole kyse kykenemättömyydestä, kyse on petoksesta, Bowman sanoo ja ottaa esille myös epäilyttävästi romahtaneen WTC7-rakennuksen, johon ei osunut lentokonetta.

Bowman kertoo, että 9/11-komission jäseniä on myöntänyt hänelle, ettei heidän tekemänsä raportti pidä paikkaansa, koska komission johdossa ollut Philip D. Zelikow oli määritellyt raportin sisällön.

- Tiedämme, että meille on valehdeltu.

http://www.youtube.com/profile?user=creativewindspirit#g/u Dark Legacy - JFK and 9-11 (short version)

Dr. Alan Sabrosky

Meidän pitää nousta vastarintaan ja sanoa, Israel ei ainoastaan hyökännyt USS Libertyn kimppuun, vaan he myös suorittivat 911 terrori-iskut.He tekivät sen.

Viimeisten kahden viikon aikana minulla on ollut pitkiä keskusteluja yhteyshenkilöiden kanssa armeijan sotakoulussa, ja sen päämajassa, ja tein hyvin selväksi sen, että 911 oli mossad operaatio.

Amerikkalaisten on ymmärrettävä, että Israel teki 11.09.2001 terrori-iskut New Yorkiin. Ja jos amerikkalaiset tämän ymmärtävät, Israel tulee katoamaan maan kamaralta.

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=C3ho-Th3yNo&NR=1 Alan Sabrosky says Israel did 9/11

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010081112172097_uu.shtml

Harri Holkeri kertoo Turun Sanomissa tiistaina ilmestyneessä kolumnissaan, että Afganistanissa toimivat suomalaisjoukot ovat huumekasvien viljelyn takuumiehiä.

Holkeri esittää huolensa siitä, miten hallitus aikoo esitellä toiminnanohjelmassaan suomalaisjoukkojen roolin.

- Koska hallituksemme lukee, mitä on kirjoitettu maamme allekirjoittamissa huumeiden vastaisissa sopimuksissa, pohtii Holkeri.

Harri Holkeri muistelee tiedustelleensa 1980-luvun lopulla, miksi Neuvostoliitto ei saanut Afganistaniin kunnon komentoa. Vastaukseksi Holkeri sai, ettei mikään pidättele huumeidenviljelyä.

Kolumnin mukaan lähes 97 prosenttia oopiumin tuotannosta tulee Afganistanista. Ja samalla maahan lisätään suomalaisjoukkoja.

Guantanamon vangit panttivankeja?Keskiviikko 14.11.2007 07:56

Tämän "terrorismin" vastaisen sotansa aikana, Usa ei pahemmin ole kunnioittanut geneven sopimuksia, mitä tulee siviilien ja sotavankien kohteluun.
Yleensä vankeja ei ole otettu, ja ne mitä on otettu on kidutettu (Abu Ghraib) ja tapettu (Afghan massacre).
Sitten on tämä Guantanamo, jossa on vankina ilmeisen kohtuullisissa oloissa ja puhtaissa vaatteissa olevia ihmisiä.
Näitä ei syytetä mistään tai tuomita mistään, näitä ei ilmeisesti kuulustella tai kiduteta, nämä halutaan vain pitää elossa.
Todennäköisesti CIA sai jo Afganistanin massacren aikana tietoonsa talebanien heroiinikätköt, joten siitäkään ei voi olla kyse.
Jäljelle jää vain vaihtoehto, että nämä ihmiset ovat panttivankeina, jotta vapaana olevat tekisivät siten kuin Usa ja CIA tahtoo.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article135441.ab
Flera barn bland krigsfångarna på Guantanamobasen
”De utgör ett hot mot USA”
Uskooko joku tällaisen väitteen "Lapset ovat uhka Usalle", Usalle joka käyttää asevarusteluun enemmän rahaa, kuin muut maat yhteensä, uhka Usalle joka voisi tuhota maan elämän moneen kertaan.

Todennäköisesti siinä on Afganistanin huumeorganisaation vetäjien sukulaisia, Bin ladenille tärkeitä ihmisiä yms. jotta Afganistanin unikkotuotanto pysyisi käynnissä ja tuottaisi hyvää satoa, ja tuottaahan se.
http://news.independent.co.uk/world/asia/article2411398.ece
Tony Bliarkin haluaa laillistaa unikonviljelyn Afganistanissa, kuten se on laillistettu jo Turkissa.

http://www.youtube.com/watch?v=-w8Z059OJZ4
Afganistanin presidentin Hamid Karzain veli Ahmed pyörittää maailman suurinta heroiinikauppaa Afganistanissa, hänellä on enemmän miehiä aseissa, kuin Hamidilla.

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/2061860.html

Presidentti Karzain toisella veljellä Hashmat Karzailla on oma turvayhtiö, Asia Security Group. Syksyllä paljastui, että kolmas veli, Ahmed Wali Karzai, on jo vuosia ollut CIA:n palkkalistoilla. Ahmed Wali Karzaita on pidetty yhtenä Afganistanin huumekaupan tärkeimmistä tekijöistä.

Kuva: Afganistanin armeijan päällikkö kenraali Abdul Rashid Dostrum, tunnettu raakuudestaan mm. tyypillinen rangaistus panssarivaunulla yliajo.

Dostrumille tämä kokoomuksen poliitikko
http://www.government.fi/hallitus/jasenet/puolustusministeri/sv.jsp
olisi halunnut antaa 100 000 rynnäkkökivääriä Suomen armeijan varastosta.

http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=469983&in_page_id=1770&in_page_id=1770&expand=true

Väite: Guantanamon vankeja tapettiin kuulusteluissa
Maanantai 18.1.2010 klo 20.20
Pahamaineisen terroristivankilan asukkaiden väitetyt itsemurhat saattoivatkin olla murhia.
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010011810951763_ul.shtml

Vankeja ei haluta päästää elävinä kertomaan maailmalle syyttömyydestään ja Usan/CIAn sekaantumisesta Afganistanin huumekauppaan.

Saksalaisen huoltoyhtiön epäillään salakuljettaneen huumeita Afganistanista Eurooppaan. Nato oli palkannut yhtiön käsittelemään muun muassa pyykkejä ja jätteitä, Saksan NDR-radio kertoi perjantaina.
http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/86183-naton-firmalla-yhteyksia-mafiaan-%E2%80%9Dmahdollisesti-huumeita%E2%80%9D

Usan tiedustelupalvelu/CIA oli vihdoin pakotettu paljastamaan rahankäyttönsä, kuulema vuotuinen budjetti n. 43 miljardia, kaikkea ei kuitenkaan haluttu paljastaa. En taida ihan uskoa noin pieneen summaan, Pentagonikin hukkaa 2 400 miljardia, Afganistanin ja Irakin sotiin on käytetty jo 400-500 miljardia.
Jo CIA:n pyörittämä Afganistanin oopiumi/heroiini tuotanto kattaa 90% maailman tarpeesta. 450 000 kiloa heroiinia, josta saadaan 9 miljardia katuannosta, joka nykyisen halvan kertaannoshinnan 30 Euron mukaan tietää 270 miljardin Euron vuotuisia tuloja. Joista osa tietenkin päätyy CIA:n jakelukanavien voiteluun.
http://ar2005.emcdda.europa.eu/fi/page079-fi.html
http://ar2005.emcdda.europa.eu/fi/page080-fi.html
http://www.turunsanomat.fi/kotimaa/?ts=1,3:1002:0:0,4:2:0:1:2002-02-16,104:2:96404,1:0:0:0:0:0:

Afghan Massacre, 8000 Usan ja CIA:n kouluttamaa talebantaistelijaa antautui Usan erikoisjoukoille . Usa oli antanut talebaneille takuun, hengensäästö antautumista vastaan. Toisin kuitenkin kävi, vähintään 3000 makaa merkittömissä autiomaakuopissa.

http://video.google.com/videoplay?docid=-8763367484184611493&q=osama+bin+laden&hl=nlhttp://video.google.com/videoplay?docid=8797525979024486145

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Pentagonin+n%C3%A4kym%C3%A4t%C3%B6n+k%C3%A4si+ohjailee+tvn+sotilasasiantuntijoita+USAssa/1135235998585?ref=rss

"This is the CIA's business, when it gets routed off by the authorities to the evidence laboratory to be "destroyed" - that's where the real deals are made. You've just successfully imported 21tons of coke. Priceless strategy huh?"
http://www.youtube.com/watch?v=bcNP2xWGo4U&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=p2PgcBID3uE&feature=related
Täytyy olla tosi positiivinen luonne, jos meinaa ajaa laivan Länsimaiseen satamaan ja purkaa sieltä kymmenien tonnien huumelastit, ellei sitten koko homma ole järjestetty siten, että tulli/DEA/CIA/FBI takavarikoi, mutta huumetta ei tuhota, vaan jaetaan päärikollisjärjestöille.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009121410776728_ul.shtml
YK-johtaja: Pankit pelastettiin taantumasta huumerahoilla

http://www.kauppalehti.fi/5/i/talous/uutiset/etusivu/uutinen.jsp?oid=2009/03/20326
Suomessa vierailleen Global Financial Integrityn tutkija Raymond W. Barker laittomat rahavirrat kasvavat 18 prosentin vuosivauhtia. Suurin osa tästä päätyy lailliseksi rahaksi pankkeihin muodostaen taantuman aikana niiden merkittävimmän kasvusektorin.
- Esimerkiksi USA:han voidaan laillisesti siirtää syntyneitä voittoja monenlaisista rikoksista silloin, kun rikos on tehty ulkomailla, Barker toteaa.
Global Financial Integrity -ajatushautomon tutkija Barker kertoo Voima-lehden artikkelissa, että ongelmaan ei edes yritetä puuttua.

Uutinen CIA:n sekaantumisesta huumekauppaan.

Tiedustelupalvelu CIA myöntää omassa raportissaan, että se salasi tietoa Yhdysvaltain hallitukselta huumeoperaatioistaan Etelä-Amerikassa. Polemiikin ytimessä on lähetystyöntekijän yksityiskoneen tulittaminen, mikä johti kahden ihmisen kuolemaan 2001.
Tuore, salainen raportti paljastaa, että seuratessaan huumekuriirien lentokoneita CIA jätti noudattamatta hallituksen vaatimia käytäntöjä. Raportin mukaan tiedustelupalvelu löi laimin esimerkiksi laskeutumiskäskyt ennen kuin antoi tulittaa salakuljettajien koneita.

Välinpitämättömyys menettelytavoissa myös aiheutti seitsemän vuotta sitten yhdysvaltalaisen lähetystyöntekijän perheen koneen putoamisen.

Huumelastissa olleeksi epäiltyä konetta ei tunnistettu vaaditulla tavalla, vaan CIA antoi perulaishävittäjälle luvan tulittaa se alas. Perheen vaimo ja tytär kuolivat maahantörmäyksessä.

CIA:n menettelytapojen perään kyseli kärkkäästi esimerkiksi Yhdysvaltain ulkoministeri Condoleezza Rice, joka toimi tuolloin turvallisuusneuvonantajana. CIA on myöntänyt, että mitään virallista vastausta ei Ricelle koskaan annettu. Kun oikeusministeriössä oltiin nostamassa tapauksesta rikossyytteitä, raportti kertoo CIA:n tietoisesti vaienneen laiminlyönneistään. Syytteet CIA:ta vastaan jätettiin nostamatta.

Kummallista ettei koskaan uutisoida CIAN antaneen käskyn Perulaiselle hävittäjille ampua alan oikea huumekuriirikone. Ja miksi muuten CIA antaa käskyjä Perun armeijalle ;)
http://www.yle.fi/uutiset/ulkomaat/oikea/id108167.html

http://www.dailymotion.com/relevance/search/cocain/video/x1mwlm_contra-cocaine_news
http://www.youtube.com/watch?v=pKbP1v6JGfQ&feature=related