IRC-Galleria

Fucusa

Fucusa

http://pagesperso-orange.fr/jpdesm/pentagoraen/pages-en/dam-inside.html

Selaa blogimerkintöjä

Kätevää syyllistää arabit
Synteettistä juutalaisterrorismia.
http://bambuser.com/channel/Fucusa/broadcast/681495


Kenneth Adelman on tunnettu äärimmäisen typeristä ja rasistisista arabien ja muslimien vastaisisista kommenteistaan.
One of many Pentagon Advisors, Adelman also sits on the Pentagon's Defense Policy Board under Perle, and is another extremist pro-Israel advisor, who supported going to war against Iraq. Adelman frequently is a guest on Fox News, and often expresses EXTREMIST and often RIDICULUS anti-Arab and anti-Muslim views. Through his RACISM or ignorance, he actually called Arabs "anti-Semitic" on Fox News (11/28/2001), when he could have looked it up in the dictionary to find out that Arabs by definition are Semites.


Ken pukeutuu vapaa-ajallaan arabipukuun, ja hauskuuttaa ystäviään pernaruttovitseillä.
Why Ken Adelman is dressed like arab?

http://www.youtube.com/watch?v=AzI_UQbSq2Y Former Reagan adviser Ken Adelman voting Dem

http://www.youtube.com/watch?v=uBG3vMC3Z6s Islamic Radical In Kuwait Thanks USA For Freedom

http://www.youtube.com/watch?v=AGu03FlaWq4&feature=fvst المصير - عبدالله النفيسي - الحلقة السادسة

http://www.bayscripts.com/YouTubeAPI2/video/MJXJFXRNlPg/

"Muslimien siirrettävä sota Eurooppaan"

http://farm1.static.flickr.com/223/452884282_80a8498df0.jpg
http://www.bookmark2007.com/images/ken_adelman.jpg
http://z.hubpages.com/u/6955_f520.jpg"Four pounds of anthrax – in a suitcase this big – carried by a fighter through tunnels from Mexico into the U.S., are guaranteed to kill 330,000 Americans within a single hour, if it is properly spread in population centers there.

"What a horrifying idea. 9/11 will be small change in comparison. Am I right? There is no need for airplanes, conspiracies, timings, and so on.

"One person, with the courage to carry four pounds of anthrax, will go to the White House lawn, and will spread this 'confetti' all over them, and then will do these cries of joy. It will turn into a real 'celebration.'" -- MEMRI

Ken on selvästi tunnistettavissa kämmenen juonteista, nenästä, viiksistä, korvalehdestä, eleistä, käsien heiluttelusta, huulista, huomaa oikean käden sormuksen paikka vaaleampi, vilkkaat silmät ei jätä epäilykselle sijaa, kasvojen juonteet ja myös kasvojen mittasuhteet täsmää 100%

Sano ei Ziionismille!

http://www.youtube.com/watch?v=YResfXTXd1c


http://www.thememriblog.org/image/8926.jpg
http://www.thememriblog.org/image/10031.JPG

http://z.hubpages.com/u/6955_f520.jpg
http://www.bookmark2007.com/images/ken_adelman.jpg

http://en.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Adelman

-Neljä paunaa pernaruttoa tämän kokoisessa salkussa, jonka taistelija (mossadin agentti) salakuljettaa tunnelia pitkin Meksikosta Usaan, ja takuulla 330 000 amerikkalaista kuolee tunnin sisällä.
-Jos se on kunnolla levitettynä asutuskeskukseen siellä.
-Miten kauhistuttava ajatus.
-9/11 terrori-iskua ei voi edes verrata siihen.
-Olenko oikeassa?
-Ei (Me emme) tarvitse lentokoneita, salaliittoja, ajoituksia, ja muita sellaisia.
-Vain yksi rohkea (mossadin agentti) henkilö kantamaan neljä paunaa pernaruttoa.
-Menee Valkoisen Talon ruohikolle, ja levittää sisällön heidän yllensä, ja sitten itkee ilosta.
-Siitä tulee todellinen juhla.

.WMD (massatuhoaseet) on ongelma, amerikkalaiset ovat peloissaan, että WMD:t joutuvat terroristiorganisaatioitten käsiin, kuten Al-CIAdan ja muiden sellaisten.
-Amerikkalaisilla on hyvä syy pelätä, koska Al-CIAdalla oli tapana olla Herat tienoilla.....sillä on laboratorioita Pohjois-Afganistanissa (no niin varmaan on ja Tora Bora kans). Heillä on tiedemiehiä (just joo), kemistejä, atomifyysikkoja (aina paranee).
-He eivät ole ollenkaan sellaisia, millaisiksi nämä rahanahneet toimittajat heidät runoilevat, luolissa asuviksi beduiineiksi, ei, ei, ei missään tapauksessa. Tällainen puhe voi upota vain lapsenuskoiseen (länsimaiseen) ihmiseen.
-Ihmiset jotka seuraavat näitä asioita, tietävät että Al-CIAdalla on laboratorioita ihan niin kuin Hizbullahilla. Hizbullahilla on laboratorioita Etelä-Libanonissa, joissa valmistetaan aseita ja myydään niitä.
-Hizbullahilla on laboratorioita Etelä-Libanonissa, josta myydään aseita Romaniaan ja Unkariin.


-Jos he kutsuvat jotakin terroristiksi (JCN=Jew Criminal Network), sano: ”Hän on minun ystäväni”
-Miksi? Koska nämä terroristit ovat maailman eniten jumalaa-pelkääväistä (vähiten jumaliin uskovaista) kansaa. He ovat maailman kunniakkaimpia ihmisiä, maailman parhaimpia ihmisiä.

-Minä olen henkilökohtaisesti tavannut Mullah Omarin (no niin varmaan), minulla oli kunnia tavata Mullah Omar (valehtelet kurja).
-Tämä on mies joka ei kuulu tähän aikakauteen, hän (Israelilaiset/juutalaiset) aina kieltäytyy tapaamasta Lännen edustajia. Hän sanoisi heille: ”Menkää Kabuliin, minä olen Qandaharissa. (Tel-Avivissa)”
-Tosissaan, monijumaluskovaiset ovat epäpuhtaita, jos tiedätte mitä tarkoitan. ”Menkää juttelemaan poliitikasta ulkoministerin kanssa, minä pysyn täällä.”
-Tällaiset ihmiset ovat sopivia asioimaan Lännen kanssa.
-Kuten Ariqat, Dahlan, ja heidän kaltaisistaan-Heistä ei ole hyötyä yhteisölle millään tavoin.
-Usassa on enemmän kuin 300 000 valkoista sotaisaa jäsentä, jotka kutsutaan hyökkäämään liittovaltion hallitukseen Washingtoniin, ja ajamaan ulos Usasta arabit, juutalaiset ja neekerit (huokaus). Nämä ovat rasistisia (no ei ole, patriootteja ne on) ihmisiä, heitä kutsutaan ”punaniskoiksi” (teitä kutsutaan jutskuiksi ja esinahattomiksi), Ku Klux Klaaniksi, He ovat rasisteja.
-Nämä sotaisat (juutalaiset) ajattelevat jopa pommittavansa ydinvoimaloita Usassa. Sallikoon Allah heidän onnistua siinä. Vaikka me (juutalaiset) emme olekaan valkoisia, tai edes lähellä heitä, oikein?
-Heillä (juutalaisilla) on suunnitelmia pommittaa ydinvoimalaa Lake Michiganissa. Tämä voimala on hyvin tärkeä, se toimittaa sähköä koko Pohjois-Arikkaan (huokaus)
-Allah antakoon yhden näistä sotaisista johtajista (Perle, Adelman, Cheney) onnistua, joka aikoo pommittaa tätä voimalaa. Minä luulen, että täytyy osoittaa osa rukouksistamme hänelle.
-Meidän tulee rukoilla, että Allah antaa hänen onnistua, jotta hän saa tehtävänsä suoritettua.
-Ja meillä (juutalaisilla) on mahdollisuus vierailla hänen luonaan ja onnitella häntä, Allahin tahto.

-Allah on todistanut Koraanissa (Talmudissa), että vihollisuudet meidän (juutalaisten) ja juutalaisten (Gentileitten) välillä on päättymättömiä, joten kuka tahansa puhuu päinvastaista – katkaiskoon kielensä!

Mistä keskusteluista he oikein puhuvat?! Ei ole tilaa keskusteluille. Allah (Shimon Peresh) sanoi, että meidän vihollisuutemme juutalaisten (Gentileitten) kanssa on päättymätöntä, ja vielä tulee joku joka puhuu veljeydestä ja niin edelleen.... Tämä sotii Koraania (Talmudia) vastaan. Jokainen joka kiistää Koraanin (Talmudin) opetukset on vääräuskoinen. Syyttää ihmisiä vääräuskoisuudesta? Kyllä, minä syytän. Kyllä, minä tuen ihmisten syyttämistä vääräuskoisuudesta.


-Meidän tulee myös puolustaa resistancea (zionismia), ja eikä jäädä hiljaiseksi/toimettomaksi tämän organisoidu kampanjan edessä, joka kohdistuu resistanceamme (zionismia) vastaan.
Jos arabialaisessa (Länsimaisessa) lehdistössä on ääniä jotka esittävät epäilyjään resistancen (Zionin) johtajista, meidän pitää kohdata nämä (toimittajat), ja estää heitä jatkamasta toimiaan, vaikka soittamalla heille ja sanomalla: ”Älä toista noita katalia asioita, palstoillasi ja artikkeleissasi, tai muuten me teemme seuraavat toimenpiteet sinua vastaan”
Meidän tulee turvautua painostukseen näitä ihmisiä vastaan. Me emme voi jäädä toimettomaksi/hiljaiseksi.

-Me emme voi jättää heitä koneidensa ääreen, ”ilmaisuvapauden” tekosyyllä.
-Tämä on FIFTH COLUMN. THIS IS A FIFTH COLUMN


-Minä, Abdallah Fahd Abd Al-Aziz Al-Nafisi (Ken Adelman), vaadin sinua haastamaan, käyttämällä KAIKKIA mahdollisia keinoja (kuten juutalais terroristi Philip Zack teki pernarutolla 12.9.2001), kenet tahansa joka puhuu resistancea (zionismia) vastaan.

”ANY MEANS POSSIBLE” – GET IT?

Suomennettuna: JCN = Jews Criminal Network eli juutalaisten rikollisverkosto on huolissaan viimevuosien muutoksesta, juutalaisten salaliitot alkavat paljastua, ja yhä useampi uskaltaa puhua ongelmista niiden oikealla juutalaisella nimellä. Tämän takia on vaiennettava ne toimittajat, jotka alkavat kirjoittelemaan Zionismia vastaan "KAIKILLA KÄYTETTÄVISSÄ OLEVILLA KEINOILLA"


http://www.cassiopaea.org/cass/column-lkj-030811.htm
August 11, 2003: The Fifth Column. Emilio Mola Vidal, a Nationalist general during the Spanish Civil War (1936-39), originally coined the term. As four of his army columns moved on Madrid, the general referred to his militant supporters within the capital as his "fifth column," intent on undermining the loyalist government from within. So the fifth column is a group of secret sympathizers or supporters of an enemy that engage in espionage or sabotage within defense lines or national borders.

Two days ago when a member of the signs team picked up on Gordon Thomas' piece about David Kelly - and other microbiologists - one item stood out with horrifying clarity:

The 59-year-old British scientist was involved with ultra secret work at Israel’s Institute for Biological Research. Israeli sources claim Kelly met institute scientists several times in London in the past two years. [...]

There have been persistent reports that the institute is also engaged in DNA sequencing research. One former member of the Knesset, Dedi Zucker, caused a storm in the Israeli Parliament when he claimed that the institute was "trying to create an ethnic specific weapon" in which Arabs could be targeted by Israeli
I personally totally discard his testimony concerning Hitler’s possible
Jewishness. For one additional reason: in this Profile, Langer went as far as
to write that Alois’s Sr. intelligence and behavior were beyond what can be
expected from an Austrian family of peasants and more suitable to a linage
of highly educated Jews. Sic. Do not make me laugh, Mister “Psy”, you are
on the verge of ridicule. Intelligent, the fact to beat to death a boy who is
often truant or comes home a bit late ? Intelligent, the refusal to let him
follow his own professional path ? Intelligent, his obsession to be called
“Herr Vater” (Sir Father) by his kids and “uncle” by his cousin-wife ?


Grotesque assumption

There is nothing intelligent in those obsessions. One only can see the
meanness of a stubborn mind, closer to the peasant tradition of the XIXth
century than to the eclectic and artistic tradition of the Jewish intelligentsia. If
Alois Sr. was half-Jewish, my opinion is that he would have encouraged his
son’s artistic ambitions especially he was aware of his Jewishness as the
supporters of it supposed. Anyway to conclude that Hitler killed millions of
Jews because he knew about it and hated his womanizing stingy Jewish
grand-father, is the most grotesque assumption you can make about Hitler:
it is gutter psychology and gossipy history or sheer crassness.

In fact, there is one single and excellent explanation to the theory of Hitler's
jewry. In 1932, still worried about his family's origin, Hitler asked the Austrian
genealogist Karl Fiedrich von Frank to investigate his family tree : number
45 in the tree was a great great great Catholic grandmother named
Katharina Salomon from the parish of Döllersheim. It was the appearance of
the jewish-souding name that started speculations about Hitler’s jewish
background. In fact, Frank had made a mistake and corrected it : the
ancestor was in reality a Maria Hamberger from Nieder-Plöttbach. Frank
corrected the mistake as early as August 1932. But the print run containing
the error had already been shipped, a lot of newspapers men picked up on
it and once a false rumor concerning a figure like Hitler was in the air, it was
extremely difficult to stop it.


It is always appalling to see how Hitler’s follies have given birth to theories
and speculations probably more insane and dangerous. It is surprising that
no famous author or aspiring best-seller writer had yet showed up with the
theory that Adolf was Muslim. I can already give you the evidence of his
Muslimness: in 1941, he made a deal with the great Mufti of Jerusalem
whose goal was to contribute reciprocally to the extermination of the Jews in
their own sphere of influence. A Waffen SS Muslim division was even set up.

But let us finish this article with a quote from the Fuehrer himself: "The
discovery of the Jewish virus is one of the greatest revolutions that have
taken place in the world. The battle in which we are engaged today is of the
same sort as the battle waged, during the last century by Pasteur and Koch.
How many diseases have their origin in the Jewish virus?". A statement that
seems to be giving some credibility to the assumption that Maria Anna was
made pregant by a Jew. His promoters underline that Hitler was aware he
had the jewish virus in his blood. But why then did he try to eliminate all Jews
from the surface of the earth ? Out of a single hatred for the alleged rape of
his granmother whose authenticity is only based on an error, gossips and a
correspondance which was never produced ?

Or is it the troubling confirmation that his mental and physical health was in
shatters well before his accession to power ? When one deals with a
madman, madness is everywhere. After all, one must not forget the anti-
semitic climate of Vienna at the turn of the century and the political
influences of Hitler from notorious anti-semites like von Schönerer, Krueger,
von List, von Liebenfels, Haushofer, von Sebottendorf, Houston Stuart
Chamberlain and his master to all Wagner himself. Influenced by such a
kebab of nuts and anti-Semites, Hitler, the ambitious dictator, did not need
to think about the possible rape of his granmother to become the most rabid
anti-semite of his time.
According to unfounded rumours, Herr Alois Hitler-Shickelgruber would
have been a Rothschild (sic) or a Frankenberger (resic). But the evidence
has always been cruelly lacking. The only certainty is that he was the son
of a Schickelgruber. According to Revisionist Historians, like Faurisson,
Irving or Butz, the 20th century was a century of myth and it was certainly
one of big lies and shameful propagandas. This serie of infamies started
with the publication of the repulsive Protocols of the Learned Elders of Zion
that first appeared in a 1903 edition of the Kishinev newspaper, in the
Ukraine; then in 1905, in the appendix of the third edition of a book by Pr.
Sergei Nilus, a religious mystic, titled The Great in the Small.

Dialogues in Hell

The Protocols purported to be an outline for the control of the world by the
Jews, with the help of the Masons. The document was used to supposedly
prove that the Illuminati was an exclusively Jewish plan for world domination,
and it showed the Jewish race in a bad light. In the course of intense
research, there has not been any substantial evidence to prove this
accusation. In 1921, the New York Times ran editorials by Phillip Graves, a
London Times correspondent, who said that the Protocols had been copied
from a rare 1864 French political satire called Dialogues in Hell Between
Machiavelli and Montesquieu. It was a pamphlet containing a conversation
between Montesquieu (presenting a case for liberalism) and Machiavelli
(who represented autocracy) which criticized the government of Napoleon III
(who was deposed in 1871). Being illegal to criticize the Monarchy, he
fictionalized it, making Napoleon the character of Machiavelli, to explain the
Emperor's underlying motives.
But still, the whole thing was a huge success, translated all over the world,
even into Japanese, and it did influence the thinking of many Christians and
non-Christians who were persuaded that Jewry and
Masonry were conspiring to take over the world. The Nazi regime held in
high consideration this piece of completely ridiculous forgery. So pretending
that Hitler was a Jew is but a vain and stupid attempt to give a second
credibility to pamphlets like the Protocols : the evidence, says their
supporters, was in the Protocols. Because, if Hitler tried to take over the
world, it is because he was Jewish: Period.


The pimps of history

Supporters of Hitler’s Jewishness –or other rabid anti-semites- are abundant
on the Web. A good example can be found at the Hitler Historical Museum
that sweats anti-semitism in spite all the Webmaster’s efforts to sound
“politically correct” and it is simply laughable. The theoreticians of Hitler’s
Jewishness (in my opinion) are but the pimps of history in so far as they
prostitute it. They put forward the fact that Maria Anna Schiklgruber (Alois
Hitler’s Sr. mother) was a servant for a wealthy Jewish family when she
become pregnant and that she was actually made pregnant by the son of
the Lord of the House.


Some even pretend that this wealthy family was the Viennese branch of the
Rothschild thus Adolf would be a Rothschild and a quarter Jew !! Some
prefer to more modestly mention some jewish family named Frankenberger,
rich merchants of Grass, whose 19 years old son would be the culprit and
would have shamelessly abused of the ...40th old Maria.

According to the testimony during the Nuremberg trial of Hans Frank,
general Governor of Poland during WW2, Maria Anna would have been a
cook in a Jewish family named Frankenberger in Grass near Linz when she
became pregnant of a child. There was also, according to Frank, a
correspondence between these Frankenbergers and Maria Anna, the
general trend of which was the unexpressed common knowledge that
Schickelgrubers's child had been conceived in circumstances which
rendered the Frankenbergers liable to pay a paternity allowance. There is
some evidence to support the account given by Hans Frank during his
Nuremberg statement, and it has never been entirely disproved.

Nevertheless, Hitler received in 1930 a letter from the son (William Patrick)
of his half brother (Alois Jr.), possibly an attempt at blackmail, which hinted
at "very definite facts concerning our family history". William Patrick was only
acting on hear-say and could not prove anything but the threat was serious
and Hitler who knew about those rumours was scared. He then decided to
ask Hans Frank to go to Austria and to make a thorough inquiry about it. It is
difficult to judge the validity and credibility of Frank's findings but his
testimony about the matter made a big effect during the Nuremberg Trial in
1945-46. One can think that he exaggerated the gossips as there were no
Jews in Grass until 1854 whereas Alois Sr. was born in 1837.

Nothing has ever been seriously proved about it and probably will never be.
Hitler himself was aware of these gossips and took great care of them by
sending Frank to Austria to investigate but all what Frank could bring back
was the confirmation of the rumors and no material evidence of the letters.
Still the advocates of Hitler's jewry affirm that the Fuehrer distroyed all
traces of his father and granfather's past and add that, in 1938 after the
Anschluss, the native city of Alois Sr. was rased by German tanks. In fact, as
said John Toland in his remarkable biography of Hitler, the city was
distroyed by Russian tanks in 1945.

Triple-edged theory

As for the Rothschild theory, it is supported, according to their theoricians,
by the fact that when Baron Rothschild knew of the pregnancy, he fired poor
Maria and sent back her home to Spital. Which is an undeniable evidence of
his fault. It is again laughable. In those times of weak Welfare Assistance
and expensive medicine, pregnant servants
used to go back to their family home to spend the last weeks of the
pregnancy and deliver the baby in the best possible conditions. Their
landlord just let them go home for some time and took them back after
the delivery. Note that this theory is triple-edged:

* 1- it purports that Hitler was a Jew
* 2- it underlines how bad the Jews are who abuse poor servants,
put them in the sack and then give them the sack
* 3- then it lets you think that Hitler-the-Jew was really a monster
to come up with a plan of total extermination of his own race.

If this is not rabid stinking anti-semistism, what is it ?


Other theories, more ridiculous again, flourished from the other side of the
Atlantic. A Colombus, Ohio, policeman pretended once that Hitler was the
grand-grandson of a Jewish philanthropist of Columbus, Ohio. And so on…
There is even the theory that Hitler’s laws defining who was a Jew (three of
the four grandparents had to be Jews) seemed to have been especially
written for his own case or/and for his schoolmate the jewish philosopher
Wittgenstein (three of his four grandparents were Jews) who Hitler hated
and who had Communist sympathies all his life. With a topic like Hitler, every
interpretation, every fancy, every phantasm are possible and have a good
chance to be accepted by the general public.

But all theories are adamant that Herr Hilter was Jewish and give you the
final evidence with this fact: in 1938, Hitler annexed Austria ONLY to put his
hands on the official documents in Vienna that authenticated his birth in a
Jewish family. People who know Hitler’s ideas and ambitions are aware that
Hitler’s #1 obsession was to merge Austria and Germany – the motherland-
in order to save Austria from Jews and other minority depravations.

The people who support such thesis have surely enough omitted to read
Mein Kampf and understood nothing to Hitler. But others might have read it
too literally because Hitler was obviously obsessed by the myth that "Jews
continually raped, and therefore despoiled with their poisonous blood,
young Gentle German maidens in their employ.” It was an evident allusion to
what might have been the fate of his own grand-mother. One thing is sure:
justified or not, Hitler had doubts about his own aryan lineage .

Even Langer lied or fancied some Jewish origin

Interestingly enough, Walter C. Langer might have been one of them: in his
report about Hitler’s profile for the OSS in 1943, Langer stated that Austrian
Chancellor Dollfuss asked his secret police to carry out an exhaustive
research about Hitler’s (or Hiedler or Hutller) family and Anna Maria's
whereabouts in Vienna. The police, said Langer, would have established the
presence of Anna as a servant at the Rothschild’s and who would have
been sent back to her folks at the moment of the pregnancy. A testimony
that totally contradicts Hans Frank's testimomy.


Even if the police findings are authentic and not forged to please the new
Nazi masters, they do not prove anything. To make his point, Langer quoted
“prestigious and reliable sources” like Fritz Thyssen and Kohler who always
considered that “Austria’s anschluss” was mainly perpetated to withdraw
those documents from public scrutiny. They were never found, continued
Langer, because Dollfuss destroyed them. Their existence is only a myth.
The psychological works of Langer about Hitler were good and credible and
they foresaw a lot of events and possibilities. Factually, Langer is less
credible: he interviewed a lot of persons who hated Hitler and were prone,
like Rauschning, to tell to the allies whatever they were ready to listen.

Bohemian Grow and The Great OwlKeskiviikko 30.12.2009 02:41

http://fi.wikipedia.org/wiki/Tiedosto:Habsburg_Map_1547.jpg
http://www.imdb.com/name/nm0386944/bio
".......and Hitler crossed into Germany to volunteer in a BAVARIAN regiment."

http://www.jewishencyclopedia.com/view.jsp?artid=443&letter=B
Kingdom in southern Germany. The settlement of Jewish merchants in BAVARIA dates from the very earliest times

21 years later in 1939 when World War II started Joseph Gebhard Himmler made an effort to stay out of the war, when his sons were all three drafted, Spider made an effort to keep tabs on them, using his old WWI connections he worked very closely with the administration to try and keep his sons from getting killed in the fighting. At this point Spider was so deadened to emotion, his loss of family, friends, and loved ones over the years making Spider an angry, bitter man. He did send his surviving daughter, Irmina, to Britan before the war really got started, he smuggled her out of the country to protect her from the persecution of Jews

And what a story! Heinrich's father was a friend of BAVARIAN royalty and named his second son after Prince Heinrich

Oh, yes, and there is a dark irony in the story. Katrin Himmler has a half-Jewish son. Her Jewish husband grew up in the infamous Warsaw Ghetto

Nuremberg is a city in the German state of BAVARIA, Nuremberg held great significance during the Nazi Germany era. Because of the city's relevance to the Holy Roman Empire and its position in the centre of Germany
-

-Miksi kaikilla rikollisilla natsijuutalaisilla on joku yhteys Bavariaan (Bohemia) ja miksi Usassa on Bohemia Grow niminen paikka jossa illuminaati kokoontuu kesäisin

http://www.youtube.com/watch?v=dRum2WxK55E
http://en.wikipedia.org/wiki/Bavaria

The name "BAVARIAN" ("Baiuvari") means "Men of Baia" which may indicate Bohemia, the homeland of the Marcomanni
-

-http://au.encarta.msn.com/encyclopedia_761577462/Eichmann_(Karl)_Adolf.html

"Between 1927 and 1933 he was a salesman in Austria. On April 1, 1932, he joined the Austrian Nazi Party and, following its banning, in 1933 moved to BAVARIA where he joined the Austrian Legion of the SS, training in Dachau concentration camp."

http://en.wikipedia.org/wiki/J%C3%B6rg_Haider

Robert Haider joined the NSDAP in 1929 as a fifteen year-old boy, four years before Adolf Hitler came to power in Germany. He remained a member even after the Austrian Nazi Party was banned in Austria and after Engelbert Dollfuss had dissolved the Austrian parliament and established a Ständestaat, a fascist dictatorship. In 1933, Haider senior moved to BAVARIA but returned to Austria the following year after the failed Nazi attempt to overthrow the Austrian government. He was arrested and chose to move back to Germany where he joined the Austrian Legion, a division of the Sturmabteilung.

Kissinger was born Heinz Alfred Kissinger in Fürth, BAVARIA, Germany, to Jewish parents Louis Kissinger (1887-1982), a schoolteacher, and Paula Stern (1901-1998). His surname was first taken by his great-great-grandfather, Meyer Löb, in 1817 after the city of Bad Kissingen. In 1938, fleeing Nazi persecution, his family moved to New York

http://www.geocities.com/historyofaustria/history.html#The%20Bavarians

Could this explain why, even a millennium later, the BAVARIAN Illuminati was at the head of the French Revolution (to return France to paganism)? While Mayer Rothschild (a Jew) became involved with this Illuminati, it was not at first his, nor a Jewish, organization, but that of the Hesse-Cassel rulers, one of which was William IX whom Mayer served. But perhaps that William had Kabala-Hebrew blood, even as I suspect the same in Rothschild veins

Note now that the capital of the Ubii was Cassel of the German state of Hesse. I'm not rushing to make a Boii-Ubii connection; just see on the map of Gaul that the Ubii were parked beside the Marcomanni, who are known to have been a Suebi branch, and see the Suebi parked in turn beside the Marcomanni. One needs to discover if and how the Catti, who named Hesse, or how the Khassi who may have named Cassel, may have been closely related to the Ubii. Could the latter term be short for "Suebi"

Onko Bavarian miehet Georgian kasaarijuutalaisia?

Johann Andreae (1586-1654) is known to have been a chief Rosicrucian, and as a man of the theater is thought by some to have been connected to Shakespeare, the latter in turn said by some to have been Edward de Vere, earl of Oxford. The Andreae crest is akin to the Templar flag of Jerusalem, except that the latter used four crosses (to appease/deceive Christianity) rather than four roses. This same Templar flag was the flag of Georgia (in Caucasia), used to this day; Georgians to this day are called "Gogi"!

http://www.tribwatch.com/manto.htm
http://www.tribwatch.com/flagTemplar.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Flag_of_Georgia.svg
http://en.wikipedia.org/wiki/St_George%27s_Cross#St_George.27s_Cross_in_England

http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/bohemian_grove_exposed.htm

Cremation of Care Ceremony

The Owl is in His leafy temple
Let all within the grove be reverent before Him.
Lift up your heads oh ye trees
And be lifted up ye everlasting spires
For behold here is bohemia's shrine
And holy are the pillars of this house.


Weaving spiders come not here!


Hail, Bohemians!
With the ripple of waters
The song of birds
Such music as inspires the sinking soul
Do we invite you into Midsummer's joy.
The sky above is blue and sown with stars
The forest floor is heaped with fragrant grit
The evening's cool kiss is yours
The campfire's glow
The birth of rosy fingered dawn.
For behold, here is Bohemia's shrine
And holy are the pillars of his house
Shake off your sorrows with the city's dust
And cast to the winds the cares of life.
But memories bring back the well-loved names of gallant friends
Who knew and loved this grove
Dear boom companions of a long ago
Aye, let them join us in this ritual!
And not a piece be empty in our midst.
All of these battles to hold
In this gray autumn of the world
Or in the springtime of your heart.


Attend our tale
Gather ye forest folks!
And cast your spells over these mortals
Touch their world-blind eyes with carry-on
Open their eyes to fancy
Follow the memories of yesterday
And seal the gates of sorrow.


It is a dream
And yet, not all a dream
Dull Care in all of his works
Harbored it
As vanished Babylon and goodly Tyre
So shall they also vanish
But the wilding rose blows on the broken battlements of Tyre
And moss rends the stones of Babylon
For beauty is eternal
And we bow to beauty everlasting
For lasting happiness we turn our eyes to one alone,
And she surrounds you now.
Great nature, refuge of the weary heart,
And only balm to breasts that have been bruised.
She hath cool hands for every fevered brow
And gentlest silence for the troubled soul.
Her councils are most wise
She healeth well
Having such ministries as calm and sleep
She is ever faithful
Other friends may fail
But seek ye her in any quiet place
Smiling, she will rise and give to you her kiss
So must ye come as children
Little children that believe do not ever doubt her beauty or her faith
Nor deem her tenderness can change or die
Bohemians and priests!
The desperate call of heavy hearts is answered.
By the power of your fellowship, Dull Care is slain
His body has been brought yonder to our funeral pyre
To the joyous singings of a funeral march;
Our funeral pyre awaits the corpse of Care
O thou, thus ferried across the shadowy tide
In all the ancient majesty of death
Dull Care, ardent enemy of beauty
Not for thee the forgiveness or the restful grave
Fire shall have its will of thee
And all the winds make merry with thy dust
Bring fire!


Fools!
Fools!
Fools!
When will ye learn
That me ye cannot slay?
Year after year ye burn me in this grove
Lifting your puny shouts of triumph to the stars.
When again you turn your faces to the marketplace
Do you not find me waiting as of old?
Fools!
Fools!
Fools to dream you conquer care.


Say Thou mocking spirit!
It is not all a dream
We know thou waiting for us
When this out sylvan holiday has ended
We shall meet thee and fight thee as of old
And some of us prevail against thee
And some thou shall destroy
But this too we know
Year after year within this happy grove
Our fellowship bans thee for a space
Thine malevolence which would pursue us here
Has lost its power under these friendly trees.
So shall we burn thee once again this night
And, with the flames that eat thine effigy
We shall read the sign
Midsummer sets us free!


Ye shall burn me once again!
Not with these flames!
Which hither ye have brought
From regions where I reign
Ye fools and priests
I spit upon your fire!


O Owl! Prince of all mortal wisdom
Owl of Bohemia, we beseech thee
Grant us thy council


No fire…
No fire…
No fire…
Let it be in the world
Where care is nourished
On the hates of men
And drive Him from this grove.
One flame alone must light this fire
One flame alone must light this fire
A pure eternal flame
At last, within the lamp of Fellowship
Upon the altar of Bohemia.


O Great Owl of Bohemia!
We thank thee for thy adjuration.
Begone detested care!
Begone!
Once more, we banish thee!
Begone Dull Care!
Fire should have its will of thee!
Begone Dull Care!
And all the winds make merry with thy dust
Hail, fellowship's eternal flame!
Once again Midsummer sets us free!


some people think SHE might be SEMIRAMIS, QUEEN OF BABYLON
http://www.ldolphin.org/semir.html

ei ole vaikea arvata mitä korttipeliä PNAC-suunnitelman laatijat Libby, Perle, Feith, Wolfowitz, Kristol ja kumppanit pelasivat, ennen kuin järjestivät 911 iskut.
The Illuminati Card Game - 1995 http://www.youtube.com/watch?v=eiwF_aEp4YI

911 timelinePerjantai 06.03.2009 21:37

http://video.google.com/videoplay?docid=9153709212181510877
http://video.google.com/videoplay?docid=-2923265131556505501
http://video.google.com/videoplay?docid=-7810993921354002750&q=zeitgeist+finnish&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
http://www.youtube.com/watch?v=PpOmdEfPnHs
http://www.youtube.com/watch?v=PlFuzGakhqc&feature=rela_ted
http://www.youtube.com/watch?v=xNYGt3-E8N0


Complete 911 Timeline
Israel

Project: Complete 911 Timeline
Open-Content project managed by matt, Paul, KJF

add event | references
1987: Hamas Forms with the Support of Israeli Intelligence
Edit event

Sheikh Ahmed Yassin forms Hamas as the military arm of his Islamic Association, which had been licensed by Israel ten years earlier (see 1973-1978). According to Charles Freeman, a former US ambassador to Saudi Arabia, “Israel started Hamas. It was a project of Shin Bet, which had a feeling that they could use it to hem in the PLO.” [CounterPunch, 1/18/2003; Dreyfuss, 2005, pp. 191, 208] Anthony Cordesman, a Middle East analyst for the Center for Strategic Studies, states that Israel “aided Hamas directly—the Israelis wanted to use it as a counterbalance to the PLO.” A former senior CIA official speaking to UPI describes Israel’s support for Hamas as “a direct attempt to divide and dilute support for a strong, secular PLO by using a competing religious alternative.” Further, according to an unnamed US government official, “the thinking on the part of some of the right-wing Israeli establishment was that Hamas and the other groups, if they gained control, would refuse to have anything to do with the peace process and would torpedo any agreements put in place.” Larry Johnson, a counterterrorism official at the State Department, states: “The Israelis are their own worst enemies when it comes to fighting terrorism. They are like a guy who sets fire to his hair and then tries to put it out by hitting it with a hammer. They do more to incite and sustain terrorism than curb it.” [United Press International, 2/24/2001 Sources: Larry C. Johnson, Unnamed former CIA official]

Entity Tags: Israel, Sheikh Ahmed Yassin, Bin Laden Family

Timeline Tags: Alleged Use of False Flag Attacks

Category Tags: Terrorism Financing, Israel
Bookmark and Share
Autumn 1992: Influential Neoconservative Academic Advocates Breaking Up Middle Eastern Countries, Including Iraq
Edit event

Bernard Lewis.Bernard Lewis. [Source: Princeton University]Princeton University professor Bernard Lewis publishes an article in the influential journal Foreign Affairs called “Rethinking the Middle East.” In it, he advocates a policy he calls “Lebanonization.” He says, “[A] possibility, which could even be precipitated by [Islamic] fundamentalism, is what has late been fashionable to call ‘Lebanonization.’ Most of the states of the Middle East—Egypt is an obvious exception—are of recent and artificial construction and are vulnerable to such a process. If the central power is sufficiently weakened, there is no real civil society to hold the polity together, no real sense of common identity.… Then state then disintegrates—as happened in Lebanon—into a chaos of squabbling, feuding, fighting sects, tribes, regions, and parties.” Lewis, a British Jew, is well known as a longtime supporter of the Israeli right wing. Since the 1950s, he has argued that the West and Islam have been engaged in a titanic “clash of civilizations” and that the US should take a hard line against all Arab countries. Lewis is considered a highly influential figure to the neoconservative movement, and some neoconservatives such as Richard Perle and Harold Rhode consider him a mentor. In 1996, Perle and others influenced by Lewis will write a paper for right wing Israeli leader Benjamin Netanyahu entitled “A Clean Break” that advocates the “Lebanonization” of countries like Iraq and Syria (see July 8, 1996). Lewis will remain influential after 9/11. For instance, he will have dinner with Vice President Cheney shortly before the US invasion of Iraq in 2003. Some will later suspect that Cheney and others were actually implementing Lewis’s idea by invading Iraq. Chas Freeman, former US ambassador to Saudi Arabia, will say in May 2003, just after the invasion, “The neoconservatives’ intention in Iraq was never to truly build democracy there. Their intention was to flatten it, to remove Iraq as a regional threat to Israel.” [Dreyfuss, 2005, pp. 330-337]

Entity Tags: Chas Freeman, Bernard Lewis, Richard Perle, Harold Rhode, Richard (“Dick”) Cheney

Timeline Tags: Events Leading to Iraq Invasion, Neoconservative Influence

Category Tags: Counterterrorism Policy/Politics, US Dominance, Israel
Bookmark and Share
September 1, 1992: US Misses Opportunity to Stop First WTC Bombing and Discover Al-Qaeda
Edit event

Ahmed Ajaj.Ahmed Ajaj. [Source: FBI]Al-Qaeda Operatives Ahmad Ajaj and Ramzi Yousef enter the US together. Ajaj is arrested at Kennedy Airport in New York City. Yousef is not arrested, and later, he masterminds the 1993 bombing of the WTC. “The US government was pretty sure Ajaj was a terrorist from the moment he stepped foot on US soil,” because his “suitcases were stuffed with fake passports, fake IDs and a cheat sheet on how to lie to US immigration inspectors,” plus “two handwritten notebooks filled with bomb recipes, six bomb-making manuals, four how-to videotapes concerning weaponry, and an advanced guide to surveillance training.” However, Ajaj is charged only with passport fraud, and serves a six-month sentence. From prison, Ajaj frequently calls Yousef and others in the 1993 WTC bombing plot, but no one translates the calls until long after the bombing. [Los Angeles Times, 10/14/2001] Ajaj is released from prison three days after the WTC bombing, but is later rearrested and sentenced to more than 100 years in prison. [Los Angeles Times, 10/14/2001] One of the manuals seized from Ajaj is horribly mistranslated for the trial. For instance, the title page is said to say “The Basic Rule,” published in Jordan in 1982, when in fact the title says “al-Qaeda” (which means “the base” in English), published in Afghanistan in 1989. Investigators later complain that a proper translation could have shown an early connection between al-Qaeda and the WTC bombing. [New York Times, 1/14/2001] An Israeli Newsweekly later reports that the Palestinian Ajaj may have been a mole for the Israeli Mossad. The Village Voice has suggested that Ajaj may have had “advance knowledge of the World Trade Center bombing, which he shared with Mossad, and that Mossad, for whatever reason, kept the secret to itself.” Ajaj was not just knowledgeable, but was involved in the planning of the bombing from his prison cell. [Village Voice, 8/3/1993]

Entity Tags: Ramzi Yousef, Ahmad Ajaj, World Trade Center, Al-Qaeda

Category Tags: Warning Signs, 1993 WTC Bombing, Ramzi Yousef, Israel, Other Possible Moles or Informants
Bookmark and Share
1996: Mossad Supposedly Plans to Kill Bin Laden
Edit event

Israeli spy agency Mossad supposedly plots to kill Osama bin Laden. According to the Israeli newspaper Yedioth Aharonoth, it recruits a female confidante of his and assigns her the mission of killing him. Mossad has been trailing bin Laden while assisting the US and Egypt in investigating a failed assassination attempt on Egyptian President Hosni Mubarak (see Shortly After June 26, 1995). But the plan is aborted due to tensions between Israel and the woman’s country. [Associated Press, 1/27/2006]

Entity Tags: Osama bin Laden, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad)

Category Tags: Hunt for Bin Laden, Israel
Bookmark and Share
July 8, 1996: Neoconservative Think Tank Advocates Aggressive Israeli Foreign Policy
Edit event

Richard Perle.Richard Perle. [Source: Public domain]The Institute for Advanced Strategic and Political Studies, an Israeli think tank, publishes a paper titled “A Clean Break: A New Strategy for Securing the Realm.” [Washington Times, 10/7/2002; Chicago Sun-Times, 3/6/2003] The paper, whose lead author is neoconservative Richard Perle, is meant to advise the new, right-wing Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu. Other authors include:
bullet influential neoconservative academic and former Bush adviser Richard Perle, primarily responsible for the content of the paper;
bullet Meyrav Wurmser, the future director of the neoconservative Hudson Institute’s Center for Middle East Policy;
bullet her husband David Wurmser, the future chief adviser for Middle East policy for future vice-president Dick Cheney;
bullet neoconservative Douglas Feith, who will be the prime architect of the Iraq war;
bullet and a number of lesser-known neoconservatives, including James Colbert, Charles Fairbanks, Jr., Jeffrey T. Bergner, Jonathan Torop, and Robert Loewenberg.
Rebuilding Zionism by Abandoning Past Policies - It advocates making a complete break with past policies by adopting a strategy “based on an entirely new intellectual foundation, one that restores strategic initiative and provides the nation the room to engage every possible energy on rebuilding Zionism.…” [Guardian, 9/3/2002]
Aggressive, Militant Israeli Policy towards Arab Neighbors - Much along the lines of an earlier paper by Israeli Oded Yinon (see February 1982), the document urges the Israelis to aggressively seek the downfall of their Arab neighbors—especially Syria and Iraq—by exploiting the inherent tensions within and among the Arab States. The first step is to be the removal of Saddam Hussein in Iraq. A war with Iraq will destabilize the entire Middle East, allowing governments in Syria, Iran, Lebanon, and other countries to be replaced. “Israel will not only contain its foes; it will transcend them,” the paper says. [Perle, 7/8/1996; Guardian, 9/3/2002; Carnegie Endowment for International Peace, 3/19/2003] Iraq is first on the list of nations to be transformed. Saddam Hussein must be overthrown, the authors say. But Iraq has long served as a counterweight to the Shi’ite theocracy of Iran; with the two at loggerheads, neither could pose as serious a threat to Israel as it could if not opposed by the other. To counter this, Perle and his co-authors propose restoring the Hashemites (an ancient Arab dynasty; King Faisal I of Iraq was a Hashemite) to power. Instead of the largely Shi’ite Iraqis aligning themselves with their fellow Shi’a in Iran after Hussein’s overthrow, the Hashemite government would align itself with the pro-Western Jordan, long a Hashemite regime. Unfortunately, the authors propose no plan to actually make such an extraordinary regime succession happen, nor do they seem concerned with some Iraqi Shi’ites’ alignment with Islamist terrorists or with many Shi’ites’ close ties to Iran. [Unger, 2007, pp. 145-148]
Abandoning Oslo Accords, Militant Palestinian Policy - Other suggestions for Israel include abandoning the Oslo Accords, developing a foreign policy based on a traditional balance of power strategy, reserving its right to invade the West Bank and Gaza Strip as part of a strategy of “self-defense,” abandoning any notion of “land for peace,” reestablishing a policy of preemptive strikes, forging closer ties to the US while taking steps towards self-reliance, and seeking an alternative to Yasser Arafat as leader of the PLO. [Perle, 7/8/1996]
'Seeds of a New Vision' - All these questions need not be answered right away, according to co-author Meyrav Wurmser. The document is “the beginning of thought,” she says, “… the seeds of a new vision.”
Similar to American Christian Right's Vision - According to author Craig Unger, the ideology of “ACB” is, in essence, a secularized version of the theology of the American Christian Right. Christian Zionists insist that Jews were ordained by God to reclaim the Biblican land of Judea and Samaria in the West Bank; the paper asserts that claim as well. The paper echoes Christian fundamentalists by demanding “the unconditional acceptance of Arabs of our rights, especially in their territorial dimension.” Perle and his fellow neoconservatives want to push the boundaries even further: the Bible can be interpreted to countenance Jewish dominion over all or parts of Egypt, Syria, Lebanon, Jordan, Iraq, and even Saudi Arabia. Thusly, the authors claim that Israel and the US, by waging war against Iraq, Syria, and Lebanon, would reshape the “strategic environment” in the Middle East and greatly expand Israel’s influence in the region.
Influence in Upcoming Bush Administration - Perle will later become chairman of President Bush’s influential Defense Policy Board and will be instrumental is moving Bush’s US policy toward war with Iraq after the 9/11 attacks, as will Feith and the Wurmsers. [Unger, 2007, pp. 145-148]

Entity Tags: Richard Perle, Robert Loewenberg, Meyrav Wurmser, Jonathan Torop, Richard V. Allen, James Colbert, Charles Fairbanks, Jr., Benjamin Netanyahu, David Wurmser, Institute for Advanced Strategic and Political Studies, Jeffrey T. Bergner, Douglas Feith

Timeline Tags: Events Leading to Iraq Invasion, US International Relations, Neoconservative Influence

Category Tags: US Dominance, Israel
Bookmark and Share
(1997-2002): State Department Official Allegedly Helps Turkish and Israelis Plant ‘Moles’ in Nuclear Facilities
Edit event

An unnamed high-ranking State Department official helps a nuclear smuggling ring connected to Pakistani nuclear scientist A. Q. Khan and Pakistan’s ISI plant “moles” in US military and academic institutions that handle nuclear technology, according to FBI translator Sibel Edmonds. Edmonds will later leave the FBI, becoming a whistleblower, and will say she knows this based on telephone conversations she translated shortly after 9/11. The moles, mostly PhD students, are planted by Turkish and Israeli elements in the network, which obtains nuclear technology for Pakistan’s nuclear weapons program and for re-sale by Khan. Edmonds will later say she thinks there are several transactions of nuclear material every month: “I heard at least three transactions like this over a period of 2½ years. There are almost certainly more.” She will also say that the network appears to obtain information “from every nuclear agency in the United States.” The State Department official apparently arranges security clearance for some of the moles, enabling them to work in sensitive nuclear research facilities, including the Los Alamos nuclear laboratory in New Mexico, which is responsible for the security of the US nuclear deterrent. [Sunday Times (London), 1/6/2008] The high-ranking State Department official who is not named by the Sunday Times is said to be Marc Grossman by both Larisa Alexandrovna of Raw Story and former CIA officer Philip Giraldi, writing in the American Conservative. [Raw Story, 1/20/2008; American Conservative, 1/28/2008]

Entity Tags: Philip Giraldi, Federal Bureau of Investigation, Larisa Alexandrovna, Pakistan Directorate for Inter-Services Intelligence, Sibel Edmonds, US Department of State, Marc Grossman

Timeline Tags: A. Q. Khan's Nuclear Network

Category Tags: Sibel Edmonds, Israel, Pakistani Nukes & Islamic Militancy
Bookmark and Share
1998-1999: Israeli Spy Operation in US Reportedly Discovered, Said to Cause ‘Incredible Damage’ for US Security
Edit event

In 2004, it will be reported, “A former very senior CIA counterintelligence official told UPI that in 1998-99, the CIA discovered an Israeli couple, who were subcontracted to a US phone company, were working for Mossad, the Israeli intelligence service. ‘They did incredible damage—they got incredibly sensitive data, including key words identifying individuals or projects,’” this source said, adding he himself gave the case to the FBI. Additional details are not known. [United Press International, 12/9/2004] In 2005, a US criminal indictment will reveal that the FBI began monitoring some Israeli diplomatic officials in the US by April 1999 (see April 13, 1999-2004), but is it not known if there is any connection between that and this case.

Entity Tags: Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Central Intelligence Agency, Federal Bureau of Investigation, United Press International

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
January 2000: Israeli Spy Ring Begins Penetrating US
Edit event

A DEA government document later leaked to the press [Drug Enforcement Agency, 6/2001] suggests that a large Israeli spy ring starts penetrating the US from at least this time, if not earlier. This ring, which will later become popularly known as the “art student spy ring,” is later shown to have strange connections to the events of 9/11. [Insight, 3/11/2002]

Entity Tags: “Israeli art students”, Drug Enforcement Agency, United States

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
February 6, 2000: Apparent Mossad Attempt to Infiltrate Al-Qaeda Thwarted
Edit event

India’s largest Newsweekly reports that it appears a recent Mossad attempt to infiltrate al-Qaeda failed when undercover agents were stopped on their way to Bangladesh by Indian customs officials. These 11 men appeared to be from Afghanistan, but had Israeli passports. One expert states, “It is not unlikely for Mossad to recruit 11 Afghans in Iran and grant them Israeli citizenship to penetrate a network such as bin Laden’s. They would begin by infiltrating them into an Islamic radical group in an unlikely place like Bangladesh.” [Week, 2/6/2000]

Entity Tags: Al-Qaeda, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad)

Timeline Tags: Alleged Use of False Flag Attacks

Category Tags: Israel, Other Possible Moles or Informants
Bookmark and Share
April 19, 2000: Reports Indicate Israeli Organized Crime Units Dominate Ecstasy Distribution
Edit event

USA Today reports that “Israeli crime groups… dominate distribution” of Ecstasy. [USA Today, 4/19/2000] The DEA also states that most of the Ecstasy sold in the US is “controlled by organized crime figures in Western Europe, Russia, and Israel.” [United Press International, 10/25/2001] According to DEA documents, the Israeli “art student spy ring” “has been linked to several ongoing DEA [Ecstasy] investigations in Florida, California, Texas, and New York now being closely coordinated by DEA headquarters.” [Insight, 3/11/2002]

Entity Tags: “Israeli art students”, Drug Enforcement Agency

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
December 2000-April 2001: Israeli Investigators Deported After Identifying Two Hijackers
Edit event

According to later German reports, “a whole horde of Israeli counter-terror investigators, posing as students, [follow] the trails of Arab terrorists and their cells in the United States.… In the town of Hollywood, Florida, they [identify]… Atta and Marwan Alshehhi as possible terrorists. Agents [live] in the vicinity of the apartment of the two seemingly normal flight school students, observing them around the clock.” Supposedly, around April, the Israeli agents are discovered and deported, terminating the investigation. [Der Spiegel (Hamburg), 10/1/2002]

Entity Tags: Marwan Alshehhi, Mohamed Atta, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad)

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Mohamed Atta, Marwan Alshehhi
Bookmark and Share
2001: FBI Discovers ‘Massive’ Israeli Spy Operation Inside US
Edit event

Sometime this year, the FBI discovers a new and “massive” Israeli spying operation inside the US. In 2004, UPI will report that, according to a former senior US government official, the FBI learned of a spy operation in the East Coast of the US, including New York and New Jersey. The FBI begins intensive surveillance on certain Israeli diplomats and other suspects. As part of this surveillance, in 2003 the FBI will be videotaping Naor Gilon, chief of political affairs at the Israeli Embassy in Washington, when they will discover Gilon is meeting with Larry Franklin, Defense Department analyst. In 2005, Franklin will plead guilty to passing classified secrets to Israeli officials (see October 5, 2005). It appears that the surveillance of some Israeli diplomatic officials in the US actually began by April 1999 (see April 13, 1999-2004), though details remain murky. [United Press International, 12/9/2004] It is not known if this discovered spy operation is connected to or the same as the Israeli art student and moving van spy rings, which appears to have been discovered in 2001 (see March 23, 2001 and June 2001), or something completely different. It is also not clear if the discovery came from an investigation of media leaks begun two days before 9/11 (see September 9, 2001), or if it predated that and the 9/11 attacks.

Entity Tags: Larry Franklin, Federal Bureau of Investigation, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Naor Gilon

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
March 23, 2001: DEA Issues Alert to Look Out for Israeli Spies
Edit event

The cover of the DEA report, as depicted on television.The cover of the DEA report, as depicted on television. [Source: Fox News]The Office of National Drug Control Policy issues a National Security Alert describing “apparent attempts by Israeli nationals to learn about government personnel and office layouts.” This later becomes known through a leaked DEA document called “Suspicious Activities Involving Israeli Art Students at DEA Facilities.” A crackdown ensues and by June, around 120 Israelis are apprehended. More are apprehended later. [Drug Enforcement Agency, 6/2001]

Entity Tags: “Israeli art students”, Office of National Drug Control Policy

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
Summer 2001: Israel Warns US of ‘Big Attack’
Edit event

The Associated Press will report in May 2002, “Israeli intelligence services were aware several months before Sept. 11 that bin Laden was planning a large-scale terror attack but did not know what his targets would be, Israeli officials have said. An Israeli official, speaking on condition of anonymity, tells the Associated Press shortly after the attacks that ‘everybody knew about a heightened alert and knew that bin Laden was preparing a big attack.’ He said information was passed on to Washington but denied Israel had any concrete intelligence that could have been used to prevent the Sept. 11 attacks.” [Associated Press, 5/19/2002] The claim that Israel lacks concrete intelligence is contradicted by other media reports (see August 8-15, 2001) (see August 23, 2001) (see September 4, 2001).

Entity Tags: Israel, Osama bin Laden, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad)

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Warning Signs, Key Warnings
Bookmark and Share
June 2001: DEA Draws Up Report on Israeli Spies
Edit event

States the Israeli spy ring were known to have operated in, according to a June 2001 Drug Enforcement Administration report (this Fox news graphic was based on information from that report).States the Israeli spy ring were known to have operated in, according to a June 2001 Drug Enforcement Administration report (this Fox news graphic was based on information from that report). [Source: Fox News]The DEA’s Office of Security Programs prepares a 60-page internal memo on the Israeli “art student spy ring.” [Drug Enforcement Agency, 6/2001] The Memo is a compilation of dozens of field reports, and was meant only for the eyes of senior officials at the Justice Department (of which the DEA is adjunct), but it is leaked to the press around December 2001. The report connects the spies to efforts to foil investigations into Israeli organized crime activity involving the importation of the drug Ecstasy. The spies also appear to be snooping on top-secret military bases. For instance, on April 30, 2001, an Air Force alert was issued from Tinker Air Force Base in Oklahoma City concerning “possible intelligence collection being conducted by Israeli art students.” Tinker AFB houses AWACS surveillance craft and Stealth bombers. By the time of the report, the US has “apprehended or expelled close to 120 Israeli nationals” but many remain at large. [Le Monde (Paris), 3/5/2002; Salon, 5/7/2002] An additional 20 or so Israeli spies are apprehended between June and 9/11. [Fox News, 12/12/2001]

Entity Tags: US Department of Justice, “Israeli art students”, Office of Security Programs

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
August 8-15, 2001: Israel Reportedly Warns of Major Assault on the US
Edit event

Ephraim Halevy was head of the Israeli Mossad from 1998 to 2002.Ephraim Halevy was head of the Israeli Mossad from 1998 to 2002. [Source: Associated Press]At some point between these dates, Israel warns the US that an al-Qaeda attack is imminent. [Fox News, 5/17/2002] Reportedly, two high-ranking agents from the Mossad come to Washington and warn the FBI and CIA that from 50 to 200 terrorists have slipped into the US and are planning “a major assault on the United States.” They say indications point to a “large scale target,” and that Americans would be “very vulnerable.” They add there could be Iraqi connections to the al-Qaeda attack. [Daily Telegraph, 9/16/2001; Ottawa Citizen, 9/17/2001; Los Angeles Times, 9/20/2001] The Los Angeles Times later retracts its story after a CIA spokesperson says, “There was no such warning. Allegations that there was are complete and utter nonsense.” [Los Angeles Times, 9/21/2001] Other newspapers do not retract it.

Entity Tags: Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Central Intelligence Agency, Al-Qaeda, Federal Bureau of Investigation

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Warning Signs, Foreign Intelligence Warnings, Key Warnings
Bookmark and Share
August 23, 2001: Mossad Reportedly Gives CIA List of Terrorists Living in US; at Least Four 9/11 Hijackers Named
Edit event

According to German newspapers, the Mossad gives the CIA a list of 19 terrorists living in the US and say that they appear to be planning to carry out an attack in the near future. It is unknown if these are the 19 9/11 hijackers or if the number is a coincidence. However, four names on the list are known, and these four will be 9/11 hijackers: Nawaf Alhazmi, Khalid Almihdhar, Marwan Alshehhi, and Mohamed Atta. [Die Zeit (Hamburg), 10/1/2002; Der Spiegel (Hamburg), 10/1/2002; BBC, 10/2/2002; Ha'aretz, 10/3/2002] The Mossad appears to have learned about this through its “art student spy ring.” Yet apparently, this warning and list are not treated as particularly urgent by the CIA and the information is not passed on to the FBI. It is unclear whether this warning influenced the decision to add Alhazmi and Almihdhar to a terrorism watch list on this same day, and if so, why only those two. [Der Spiegel (Hamburg), 10/1/2002] Israel has denied that there were any Mossad agents in the US. [Ha'aretz, 10/3/2002]

Entity Tags: Nawaf Alhazmi, Mohamed Atta, Marwan Alshehhi, Federal Bureau of Investigation, Central Intelligence Agency, “Israeli art students”, Khalid Almihdhar, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad)

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Warning Signs, Foreign Intelligence Warnings, Key Warnings, CIA Hiding Alhazmi & Almihdhar, Search for Alhazmi/ Almihdhar in US
Bookmark and Share
August 29-September 6, 2001: Bush Tries to Repair Relations with Saudis, But Policy Change Halted by 9/11 Attacks
Edit event

The Bush administration attempts to repair its relation with Saudi Arabia after a dramatic letter from Saudi Crown Prince Abdullah. On August 27, 2001, Abdullah, the de facto leader of Saudi Arabia, sent a message to President Bush threatening to end the Saudi alliance with the US because of what they see as US favoritism towards Israel (see August 27, 2001). Two days later, Bush sends a two-page letter to Abdullah: “Let me make one thing clear up front: nothing should ever break the relationship between us. There has been no change in the strategic equation. I firmly believe the Palestinian people have a right to self-determination and to live peacefully and securely in their own state, in their own homeland, just as the Israelis have the right to live peacefully and safely in their own state.” Journalist Bob Woodward will later note that this “was a much bigger step than President Clinton had taken. Even as Clinton had tried to fashion a Middle East peace agreement as his legacy, he had never directly supported a separate Palestinian state.” On September 6, Abdullah replies, “Mr. President, it was a great relief to me to find in your letter a clear commitment confirming the principle in which the peace process was established. I was particularly pleased with your commitment to the right of the Palestinians to self-determination as well as the right to peace without humiliation, within their independent state.” The Saudis appear appeased. [Woodward, 2006, pp. 77-79] Also on September 6, Bush holds a meeting with his top advisers and suggests a change of policy towards Palestine, including public support for a separate Palestinian state. However, days before Bush is to announce these new policies, the 9/11 attacks take place. None of the planned US policy changes materialize (see September 6, 2001).

Entity Tags: George W. Bush, Abdullah bin Abdulaziz al-Saud

Category Tags: Israel, Saudi Arabia
Bookmark and Share
September 4, 2001: Israeli Company Moves Out of WTC
Edit event

The Zim-American Israeli Shipping Co. moves their North American headquarters from the 16th floor of the WTC to Norfolk, Virginia, one week before the 9/11 attacks. The Israeli government owns 49 percent of the company. [Virginian-Pilot, 9/4/2001] Zim announced the move and its date six months earlier. [Virginian-Pilot, 4/3/2001] More than 200 workers had just been moved out; about ten are still in the building making final moving arrangements on 9/11, but escape. [Jerusalem Post, 9/13/2001; Journal of Commerce, 10/18/2001] The move leaves only one Israeli company, ClearForest, with 18 employees, in the WTC on 9/11. The four or five employees in the building at the time manage to escape. [Jerusalem Post, 9/13/2001] One year later, a Zim ship is impounded while attempting to ship Israeli military equipment to Iran; it is speculated that this is done with the knowledge of Israel. [Agence France-Presse, 3/29/2002]

Entity Tags: Zim-American Israeli Shipping Co., World Trade Center, ClearForest

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
September 4, 2001: Mossad Gives Another Warning of Major, Imminent Attack
Edit event

“On or around” this day, the Mossad give their “latest” warning to the US of a major, imminent attack by al-Qaeda, according to sources close to Mossad. One former Mossad agent says, “My understanding is that the warning was not specific. No target was identified. But it should have resulted in an increased state of security.” US intelligence claims this never happened. [Sunday Mail, 9/16/2001]

Entity Tags: United States, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad)

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Warning Signs, Foreign Intelligence Warnings
Bookmark and Share
September 6, 2001: US Considers More Favorable Policy Towards Palestinians; But Change Is Halted by 9/11 Attacks
Edit event

According to a New York Times article several days later, on this day President Bush holds a National Security Council meeting with Secretary of State Powell, National Security Adviser Rice, and others, to consider how to change his Middle East policy. This potential change in US policy comes after the Saudis threatened to end their alliance with the US because of US policy towards Israel and Palestine (see August 27, 2001 and August 29-September 6, 2001). It is reported that he is considering meeting with Palestinian leader Yasir Arafat when Arafat is scheduled to come to New York for the opening of the United Nations General Assembly two weeks later. Bush has so far been firm in refusing to meet with Arafat. According to the New York Times, at this meeting, “Bush discussed the wisdom of changing tack, officials said. While no clear decision was made, there was an inclination to go ahead with a meeting with Arafat if events unfolded in a more favorable way in the next 10 days or so…” Additionally, it is reported that Israeli foreign minister Shimon Peres will meet with Arafat in mid-September, in what it is hoped will be “the first of a series that could start a process of serious dialogue” between Palestine and Israel. [New York Times, 9/9/2001] Reporter Bob Woodward will add in 2006, “Bush agreed to come out publicly for a Palestinian state. A big rollout was planned for the week of September 10, 2001.” [Woodward, 2006, pp. 77] But after the 9/11 attacks a few days later, Bush and Peres do not go forward with any meetings with Arafat and US policy does not change. The Nation will later comment, “In the aftermath of [9/11], few people recalled that for a brief moment in the late summer of 2001, the Bush Administration had considered meeting with Arafat and deepening its political involvement in the Israeli-Palestinian conflict.” [Nation, 7/14/2005] The leak to the New York Times about this September 6 meeting will result in a wide FBI investigation of Israeli spying in the US (see September 9, 2001).

Entity Tags: Condoleezza Rice, Colin Powell, Yasser Arafat, Shimon Peres, George W. Bush

Category Tags: Israel, Saudi Arabia
Bookmark and Share
September 9, 2001: Media Leak Leads to Investigation into Israeli Spying in US
Edit event

National Security Adviser Rice, upset with a media leak, orders an investigation that will uncover evidence of widespread Israeli spying in the US. The Saudis had recently threatened to end their close alliance with the US (see August 27, 2001 and August 29-September 6, 2001), and on September 6, 2001, President Bush held a meeting attended by Rice and others to work on how to appease Saudi concerns (see September 6, 2001). Just three days after the meeting, there is a story by Jane Perlez in the New York Times accurately detailing what was discussed in the meeting. It will later be reported that Rice is furious about the leak to Perlez and immediately demands a clampdown on leakers. The determination to improve secrecy increases in the wake of the 9/11 attacks. This leak investigation focuses on Israelis in the US. No one is ever prosecuted for the leak to Perlez, but the investigation will takes on a life of its own and continue for years. [New York Times, 9/9/2001; JTA (Jewish Telegraphic Agency, 5/17/2005; Nation, 7/14/2005] It appears the FBI had been investigating Israeli spying in the US since at least 1999 (see April 13, 1999-2004), and there are reports of a discovery of a “massive” Israeli spy operation in the US in 2001 (see 2001) and/or the discovery of the Israeli art student spy ring (see March 23, 2001 and June 2001). It is unclear if there is any connection between these investigations and this media link investigation or not.

Entity Tags: Jane Perlez, Condoleezza Rice

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
September 10, 2001: Army School Peacekeeping Report Says Mossad Can Target US Forces with False Flag Attacks
Edit event

A group of second-year students at the Army School of Advanced Military Studies (SAMS) produces a 68-page plan for sending peacekeepers to Israel in the event that the Israelis and Palestinians agree to a peace plan and the creation of a Palestinian state. Though the cover of the report indicates that the report has been written for the Joint Chiefs of Staff, Maj. Chris Garver, a Fort Leavenworth spokesman, says that it was only an academic exercise. An article about the report appears in the Washington Times on September 10, 2001. The report refers to Israel’s armed forces as a “500-pound gorilla in Israel” that is “well armed and trained” and is “known to disregard international law to accomplish mission.” Of the Mossad, the report says: “Wildcard. Ruthless and cunning. Has capability to target US forces and make it look like a Palestinian/Arab act.” It describes Palestinian youths as “loose cannons; under no control, sometimes violent.” The SAMS officers write that US goals for the first 30 days of such a mission would be to “create conditions for development of Palestinian State and security of Israel”; ensure “equal distribution of contract value or equivalent aid” that would help legitimize the peacekeeping force and stimulate economic growth; “promote US investment in Palestine”; “encourage reconciliation between entities based on acceptance of new national identities”; and “build lasting relationship based on new legal borders and not religious-territorial claims.” [Washington Times, 9/10/2001]

Entity Tags: Chris Garver, Army School of Advanced Military Studies

Timeline Tags: Alleged Use of False Flag Attacks

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
(6:00 a.m.) September 11, 2001: Two Hours Before Attacks, Israeli Company Employees Receive Warnings
Edit event

Odigo’s logo.Odigo’s logo. [Source: Odigo]Two employees of Odigo, Inc., an Israeli company, receive warnings of an imminent attack in New York City about two hours before the first plane hits the WTC. Odigo, one of the world’s largest instant messaging companies, has its headquarters two blocks from the WTC. The Odigo Research and Development offices where the warnings were received are located in Herzliyya, a suburb of Tel Aviv. Israeli security and the FBI were notified immediately after the 9/11 attacks began. The two employees claim not to know who sent the warnings. “Odigo service includes a feature called People Finder that allows users to seek out and contact others based on certain interests or demographics. [Alex] Diamandis [Odigo vice president of sales and marketing] said it was possible that the attack warning was broadcast to other Odigo members, but the company has not received reports of other recipients of the message.” [Ha'aretz, 9/26/2001; Washington Post, 9/27/2001] Odigo claims the warning did not specifically mention the WTC, but the company refuses to divulge what was specified, claiming, “Providing more details would only lead to more conjecture.” [Washington Post, 9/28/2001] However, a later newspaper report claims that the message declared “that some sort of attack was about to take place. The notes ended with an anti-Semitic slur. ‘The messages said something big was going to happen in a certain amount of time, and it did—almost to the minute,’ said Alex Diamandis, vice president of sales for the high-tech company… He said the employees did not know the person who sent the message, but they traced it to a computer address and have given that information to the FBI.” [Washington Post, 10/4/2001] Odigo gave the FBI the Internet address of the message’s sender so the name of the sender could be found. [Deutsche Presse-Agentur (Hamburg), 9/26/2001] Two months later, it is reported that the FBI is still investigating the matter, but there have been no reports since. [Courier Mail, 11/20/2001]

Entity Tags: World Trade Center, Odigo Inc., Israel, Federal Bureau of Investigation

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Warning Signs, Key Warnings, All Day of 9/11 Events
Bookmark and Share
September 11, 2001: The 9/11 Attack: 3,000 Die in New York City and Washington, D.C.
Edit event

The September 11, 2001 attacks. From left to right: The World Trade Center, Pentagon, and Flight 93 crash. The September 11, 2001 attacks. From left to right: The World Trade Center, Pentagon, and Flight 93 crash. [Source: unknown] (click image to enlarge)The 9/11 attack: Four planes are hijacked, two crash into the WTC, one into the Pentagon, and one crashes into the Pennsylvania countryside. Nearly 3,000 people are killed.

Entity Tags: World Trade Center, Pentagon, Al-Qaeda, United Airlines, American Airlines

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Warning Signs, Pipeline Politics, Al-Qaeda in Germany, Alhazmi and Almihdhar, Khalid Shaikh Mohammed, Israel, Alleged Iraq-Al-Qaeda Links, Saudi Arabia, Pakistan and the ISI, US Dominance, Zacarias Moussaoui, Nabil Al-Marabh, Counterterrorism Action Before 9/11, Ali Mohamed, Able Danger, Mohamed Atta, Robert Wright and Vulgar Betrayal, Military Exercises, Mamoun Darkazanli, BMI and Ptech, Osama Bin Laden, Phoenix Memo, Remote Surveillance, Al Taqwa Bank, Terrorism Financing, Al-Qaeda Malaysia Summit, Yemen Hub, Alleged Al-Qaeda Linked Attacks, Counterterrorism Policy/Politics
Bookmark and Share
(8:20 a.m.) September 11, 2001: Israeli Special-Ops Passenger Shot or Stabbed by Hijackers?
Edit event

Daniel Lewin.Daniel Lewin. [Source: Akamai Technologies]An FAA memo written on the evening of 9/11, and later leaked, suggests that a man on Flight 11 was shot and killed by a gun before the plane crashed into the WTC. The “Executive Summary,” based on information relayed by a flight attendant to the American Airlines Operation Center, stated “that a passenger located in seat 10B [Satam Al Suqami] shot and killed a passenger in seat 9B [Daniel Lewin] at 9:20 am.” (Note that since Flight 11 crashed at 8:46, the time must be a typo, probably meaning 8:20). A report in Israeli newspaper Ha’aretz on September 17 identifies Lewin as a former member of the Israel Defense Force Sayeret Matkal, Israel’s most successful special-operations unit. [United Press International, 3/6/2002] Sayeret Matkal is a deep-penetration unit that has been involved in assassinations, the theft of foreign signals-intelligence materials, and the theft and destruction of foreign nuclear weaponry. Sayeret Matkal is best known for the 1976 rescue of 106 passengers at Entebbe Airport in Uganda. [New Yorker, 10/29/2001] Lewin founded Akamai, a successful computer company, and his connections to Sayeret Matkal remained hidden until the gun story became known. [Guardian, 9/15/2001] FAA and American Airline officials later deny the gun story and suggest that Lewin was probably stabbed to death instead. [Washington Post, 3/2/2002; United Press International, 3/6/2002] Officials assert that the leaked document was a “first draft,” and subsequently corrected, but declines to release the final draft, calling it “protected information.” However, an FAA official present when the memo was drafted will dispute the FAA’s claim, asserting that “[t]he document was reviewed for accuracy by a number of people in the room, including myself and a couple of managers of the operations center.” [WorldNetDaily, 3/7/2002]

Entity Tags: Sayeret Matkal, American Airlines, Daniel Lewin, Satam Al Suqami, Federal Aviation Administration

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, All Day of 9/11 Events, Flight AA 11
Bookmark and Share
Shortly After 8:46 a.m. September 11, 2001: Neighbor Sees Suspicious Men Documenting First WTC Attack and Cheering, Calls Police
Edit event

A homemaker living near Liberty State Park, Jersey City, New Jersey sees three men behaving strangely on a nearby roof and alerts the authorities. This homemaker, who has given only her first name Maria, is called by a neighbor shortly after the first plane has hit the WTC and is told about the impact. She has a view of the WTC from her apartment building so she gets her binoculars and watches the disaster. However, she also notices three young men kneeling on the roof of a white van in the parking lot of her apartment building. Maria will later recall, “They seemed to be taking a movie.” They are taking video or photos of themselves with the WTC burning in the background. But what strikes Maria is their expressions: “They were like happy, you know… They didn’t look shocked to me. I thought it was very strange.” She writes down the license plate number of the van and calls the police. [ABC News, 6/21/2002] Apparently the men leave the area a few minutes after the first attack is over. [CounterPunch, 2/7/2007] An FBI lookout bulletin for the van will be issued later in the day (see 3:31 p.m. September 11, 2001) and the three men (plus two more discovered with them) will be detained (see 3:56 p.m. September 11, 2001). When the men detained, one of them will be found with pictures of the group standing with the burning wreckage of the WTC in the background. [Forward, 3/15/2002] At least some of the pictures were taken while standing on top of the van. [New York Times, 10/8/2001] The lawyer for the five men will later note that one photograph developed by the FBI shows one of the men, Sivan Kurzberg, holding a lighted lighter in the foreground, with the burning WTC in the background. [New York Times, 11/21/2001] It will apparently be determined at least two of the men are Israeli spies, but what they were doing and why will remain in dispute. One of these Israelis will later say, “our purpose was to document the event.” [ABC News, 6/21/2002]

Entity Tags: World Trade Center, Sivan Kurzberg, Urban Moving Systems, Scott DeCarlo, Maria, Omer Marmari, Paul Kurzberg, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Oded Ellner, Yaron Shmuel

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: All Day of 9/11 Events, Israel
Bookmark and Share
Shortly after 10:28 a.m. September 11, 2001:: Suspicous Hebrew-Speaking Witnesses to the WTC Collapse Allegedly Observed at Liberty State Park
Edit event

According to an editorial written in the Black Agenda Report by executive editor Glen Ford written in 2008, Ford claims that he observes two presumably Israeli witnesses to the collapse of the second World Trade Center tower who exhibit suspicious behavior. They are already positioned at the river bank when he arrives at the scene on foot after having rushed past police, who had blocked all vehicular entrance to the park. They are thus the apparent owners of the only vehicle in the lot, having arrived prior to its closure, at an unknown time. The so-described athletic, military-aged duo is clicking away with two very expensive-looking cameras. They speak excitedly to each other in Hebrew—a language Mr. Ford instantly recognizes from his two decades as a Manhattanite—but clumsily claim to be “Polish” when asked where they are from. Informed by Ford that he is a reporter, they claim, “Yes, we are reporters, too!” They display two laminated New Jersey press cards that appear genuine except they are the wrong color, and cheerfully admit they are phony. “They are easy to make,” one says, laughing. When prompted, one states with pleasure that “yes, everything has changed” by the events just witnessed. [Ford, 10/8/2008]

Entity Tags: Glen Ford

Category Tags: All Day of 9/11 Events, Israel
Bookmark and Share
September 11, 2001: Former Israeli Prime Minister Netanyahu: 9/11 Very Good for Israeli-US Relations
Edit event

Former Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu, when asked what the 9/11 attacks means for relations between the US and Israel, replies, “It’s very good.” Then he edits himself: “Well, not very good, but it will generate immediate sympathy.” [New York Times, 9/12/2001] A week later, the Village Voice states, “From national networks to small-town newspapers, the view that America’s terrible taste of terrorism will finally do away with even modest calls for the restraint of Israel’s military attacks on Palestinian towns has become an instant, unshakable axiom.… Now, support for Israel in America is officially absolute, and Palestinians are cast once again as players in a global terrorist conspiracy.” [Village Voice, 9/19/2001]

Entity Tags: Israel, United States, Benjamin Netanyahu, Palestinians

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
3:31 p.m. September 11, 2001: FBI Issues Lookout Warning for White Van Possibly Connected to 9/11 Attacks
Edit event

Yaron Shmuel, one of the five Israelis found in the van.Yaron Shmuel, one of the five Israelis found in the van. [Source: Public domain via Israeli television]The FBI issues a BOLO (be on lookout) bulletin for three suspicious men who were seen leaving the New Jersey waterfront minutes after the first hijacked plane hit the WTC (see Shortly After 8:46 a.m. September 11, 2001). Law enforcement officers in the greater New York City area are warned in a radio dispatch to watch for a “vehicle possibly related to New York terrorist attack.” The bulletin reads, in part: “White, 2000 Chevrolet van…with ‘Urban Moving Systems’ sign on back seen at Liberty State Park, Jersey City, NJ, at the time of first impact of jetliner into World Trade Center…. Three individuals with van were seen celebrating after initial impact and subsequent explosion. FBI Newark Field Office requests that, if the van is located, hold for prints and detain individuals.” The van is located a short time later and five men inside it are arrested (see 3:56 p.m. September 11, 2001). [CounterPunch, 2/7/2007]

Entity Tags: Yaron Shmuel, Sivan Kurzberg, Oded Ellner, Federal Bureau of Investigation, Urban Moving Systems, Omer Marmari, Paul Kurzberg

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
3:56 p.m. September 11, 2001: Five Apparent Israeli Spies Arrested for Puzzling Behavior at Time of First WTC Attack
Edit event

The white van used by five Israeli agents as they were leaving New York on 9/11.The white van used by five Israeli agents as they were leaving New York on 9/11.Five Israelis are arrested for “puzzling behavior” related to the WTC attacks. Shortly after an FBI lookout bulletin was issued for a van with the words “Urban Moving Systems” written on the side, officers with the East Rutherford Police Department in New Jersey stop the van after matching the license plate number with the one given in the bulletin. According to the police report, Officer Scott DeCarlo and Sgt. Dennis Rivelli approach the van and demand the driver exit the vehicle. The driver, Sivan Kurzberg, does not obey after being asked several more times, so the police physically remove Kurzberg and four other men from the van and handcuff them. They have not been told the reasons for their arrest, but Kurzberg tells them, “We are Israeli. We are not your problem. Your problems are our problems. The Palestinians are the problem.” Again before the police have made any mention of the 9/11 attacks, another one of the arrested men says, “[W]e were on the West Side Highway in New York City during the incident.” In fact, it will later be determined they were on the roof of a building at Liberty State Park, watching and videotaping the first crash into the WTC (see Shortly After 8:46 a.m. September 11, 2001). [Bergen Record, 9/12/2001; Ha'aretz, 9/17/2001; CounterPunch, 2/7/2007] The FBI and additional police quickly arrive. They shut down the section of Route 3 in East Rutherford where the van was stopped and evacuate a nearby hotel as a security precaution. [Bergen Record, 9/12/2001] One man is found with $4,700 in cash hidden in his sock, another has two foreign passports on him, and a box cutter is found in the van. [ABC News, 6/21/2002] Another has pictures of the men standing with the burning wreckage of the WTC in the background. [Forward, 3/15/2002] All five identify themselves as Israeli citizens and claim to be working for the New Jersey-based Urban Moving Systems company. In addition to the driver Sivan Kurzberg, the others are identified as Paul Kurzberg (Sivan’s brother), Oded Ellner, Omer Marmari, and Yaron Shmuel. The men are detained but not charged. [Forward, 3/15/2002; ABC News, 6/21/2002] The next day it will be reported that “bomb-sniffing dogs reacted as if they had detected explosives.” An investigator high up in the Bergen County law enforcement hierarchy will say in 2006, “There are maps of the city in the car with certain places highlighted…. It looked like they’re hooked in with this [referring to the 9/11 attacks]. It looked like they knew what was going to happen.…It looked like they knew what was going to happen when they were at Liberty State Park.” [Bergen Record, 9/12/2001] The FBI will later conclude at least two of the five are Mossad agents and that all were on a Mossad surveillance mission. The FBI interrogates them for weeks. [Forward, 3/15/2002] They are held on immigration violation charges, but will be released 71 days later (see November 20, 2001). [ABC News, 6/21/2002]

Entity Tags: Yaron Shmuel, Sivan Kurzberg, Urban Moving Systems, World Trade Center, Paul Kurzberg, Scott DeCarlo, Federal Bureau of Investigation, Dennis Rivelli, Omer Marmari, Oded Ellner, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad)

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: All Day of 9/11 Events, Israel
Bookmark and Share
September 12-November 9, 2001: Two More Movers Arrested in US; Suspected to Be Israeli Spies
Edit event

Five Israeli men working for the Urban Moving Systems company had been arrested on 9/11 over suspicions that they had foreknowledge of the 9/11 attacks (see 3:56 p.m. September 11, 2001), and now two more Israeli men working for the same company are arrested. The two men, Roy Barak and Motti Butbul, are driving one of their company’s moving vans in northern Pennsylvania when they are pulled over and arrested at around noon on September 12, 2001. Barak has overstayed his six-month visa and Butbul has no work permit. Both were in the Israeli military, Barak as an ex-paratrooper and Butful as a cook. Barak says he worked for Urban Moving Systems since the summer of 2000. The two are detained and sometimes kept in solitary confinement, but they later claim no ill treatment. Barak will later recall that US interrogators were most interested if he was connected to the Mossad, the Israeli intelligence agency. “They asked if someone sent me to the United States. They asked me if I worked in a moving company so I could monitor people’s movements.” He is given polygraph tests and claims to have satisfied his questioners except on the issue of who sent him to the US. On November 9, 2001, both are deported back to Israel. [Atlanta Journal-Constitution, 11/18/2001]

Entity Tags: Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Israel, Urban Moving Systems, Motti Butbul, Roy Barak

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
September 14, 2001: Head of Shadowy Company Flees US
Edit event

Dominick Suter, owner of the company Urban Moving Systems, flees the country to Israel. The FBI later tells ABC News, “Urban Moving may have been providing cover for an Israeli intelligence operation.” Suter has been tied to the five Israeli agents caught filming the WTC attack. The FBI had questioned Suter around September 12, removing boxes of documents and a dozen computer hard drives. However, when the FBI returns a few days later, he is gone. [New Jersey Department of Law and Public Safety, 12/13/2001; Forward, 3/15/2002; ABC News, 6/21/2002]

Entity Tags: Dominick Suter, Federal Bureau of Investigation

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
September 29-30, 2001: Suspected Mossad Agents Detained, Released
Edit event

Police in the Midwest stop six men carrying suspicious documents. They possess photos and descriptions of a nuclear power plant in Florida and the Trans-Alaska pipeline, and have “box cutters and other equipment.” All six have Israeli passports. They are released the same day after their passports are shown to be valid, but before anyone interviews them. The FBI is reportedly furious about their release. [Miami Herald, 10/3/2001; Knight Ridder, 10/31/2001; London Times, 11/2/2001] The six men may have been Mossad agents. In addition to snooping on the DEA and Islamic militants, some Mossad agents in the “art student spy ring” have been caught trying to break into military bases and other top-secret facilities (see March 23, 2001). [Salon, 5/7/2002]

Entity Tags: Federal Bureau of Investigation

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
October 10, 2001: Two Israelis Are Detained in Mexican Legislature Building after Behaving Suspiciously and Found To Be Carrying Arms
Edit event

Two Israelis, Salvador Gersson Smike, 34, and Sar Ben Zui, 27, are arrested in the Mexican Congress Building in Mexico City. Smike is carrying a plastic 9 mm sophisticated Glock 9 mm pistol tucked into his underwear in his lower back. Glock pistols are made with a special plastic material and are very easy to smuggle. [Correo, 10/11/2001; El Heraldo de Mexico (Mexico City), 10/11/2001; Cronica de Hoy (Mexico City), 10/12/2001] He also has with him a briefcase reported to contain 58 bullets, bomb-making materials, three detonators, and nine grenades. [El Heraldo de Mexico (Mexico City), 10/11/2001] The two were apprehended after ex-sugarcane workers, who were waiting for a congressional hearing, saw the two Israelis behaving strangely at around 4:00 p.m. They were reportedly photographing the workers below the belt. When the workers demanded that the two men identify themselves, the Israelis said they were press photographers. The workers dismissed their claims, overcame them, and then discovered they were armed with pistols and other high caliber arms. The two men had apparently also been seen the day before taking pictures. [Cronica de Hoy (Mexico City), 10/12/2001] Security guards soon arrived, disarmed the men, and took them to the security office. At around 6:00 p.m., it is learned that the two men are Israelis and that one of them, Salvador Gersson, is a former colonel of the Israeli Special Forces. [Correo, 10/11/2001; Diario de Mexico (Mexico City), 10/11/2001 pdf file] Soon after, a man claiming to be a supervisor from the company, Desarrollo de Sistemas de Seguridad Privada (Private Security Systems Development), says the two men are employees at the firm and that they were taking pictures because they are “vacationing.” The journalists who are present scoff at the claim. [Correo, 10/11/2001; El Heraldo de Mexico (Mexico City), 10/11/2001] After October 13, no additional information is reported about the incident.

Entity Tags: Salvador Gersson Smike, Sar Ben Zui, Private Security Systems Development

Timeline Tags: Alleged Use of False Flag Attacks

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
October 16, 2001: Several Israelis Arrested for Curious Sears Tower Surveillance
Edit event

Two men, Moshe Elmakias and Ron Katar, are arrested in rural Pennsylvania after being found with a detailed video of the Sears Tower in Chicago. In addition, a woman named Ayelet Reisler is found with them, carrying conflicting identification information. They are arrested for illegal dumping, using a van with the name Moving Systems Incorporated. The video contains extensive zoom in shots of the Sears Tower; it is not known when the video was filmed. [Mercury (Philadelphia), 10/17/2001]

Entity Tags: Ron Katar, Sears Tower, Ayelet Reisler, Moshe Elmakias

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
Late October 2001: Intense Political Pressure to Release Suspected Israeli Spies Arrested on 9/11
Edit event

From left to right: Oded Ellner, Omer Marmari, and Yaron Shmuel. Three of the five accused Israelis briefly appear on Israeli television in November 2001 after being released and deported.From left to right: Oded Ellner, Omer Marmari, and Yaron Shmuel. Three of the five accused Israelis briefly appear on Israeli television in November 2001 after being released and deported. [Source: Public domain via Israeli television] (click image to enlarge)Around this time intense political pressure is put on US officials holding five Israeli men arrested for suspicious behavior at the time of the 9/11 attacks (see 3:56 p.m. September 11, 2001). According to the Israeli newspaper Ha’aretz, Deputy Secretary of State Richard Armitage and two unidentified “prominent New York congressmen” lobby heavily for their release. According to a source at ABC News, well-known criminal lawyer Alan Dershowitz also becomes involved as a negotiator to help get the men released. (Dershowitz will later refuse to comment on the matter.) [CounterPunch, 2/7/2007] ABC News will later report that was “high-level negotiations between Israeli and US government officials” over the five men, resulting in a settlement. [ABC News, 6/21/2002] Apparently the political pressure will succeed because the men will be released a few weeks later (see November 20, 2001]).

Entity Tags: Sivan Kurzberg, Yaron Shmuel, Paul Kurzberg, Oded Ellner, Alan M. Dershowitz, Omer Marmari, Richard Armitage

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Counterterrorism Policy/Politics
Bookmark and Share
November 20, 2001: Israelis Who Videotaped WTC Attack Are Released and Deported
Edit event

Oded Ellner, one of the five Israelis arrested on 9/11.Oded Ellner, one of the five Israelis arrested on 9/11. [Source: Public domain via Israeli television]The five Israelis arrested on 9/11 for videotaping the WTC attack and then cheering about it (see 3:56 p.m. September 11, 2001) are released and deported to Israel. Some of the men’s names had appeared in a US national intelligence database, and the FBI has concluded that at least two of the men were working for the Mossad, according to ABC News. However, the FBI says that none of the Israelis had any advanced knowledge of the 9/11 attacks, and they were released as part of a deal between the US and the Israeli government. After their release, they claim to have been tortured. [Forward, 3/15/2002; ABC News, 6/21/2002]

Entity Tags: Sivan Kurzberg, Paul Kurzberg, Oded Ellner, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Israel, Federal Bureau of Investigation, Omer Marmari, Yaron Shmuel

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
November 23, 2001: More Israelis Arrested in Wake of 9/11
Edit event

The Washington Post reports that “[a]t least 60 young Israeli Jews have been arrested and detained around the country on immigration charges since the September 11 attacks, many of them held on US government officials’ invocation of national security.” An INS official who requested anonymity says the use of the term “special interest” for Israelis being held in Cleveland, St. Louis, and other places means the case in question is “related to the investigation of September 11th.” [Washington Post, 11/23/2001] Most of them are deported. However, Intelligence Online claims that “For the overwhelming majority of the ring’s members expelled, there was no problem at all with visas, and in the lists we only found a few minor cases of expired visas.”” [Agence France-Presse, 3/6/2002]

Entity Tags: Immigration and Naturalization Service

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
Late 2001: Israeli Government Reportedly Privately Admits to Running Spy Operation in US Before 9/11
Edit event

The Forward, a popular Jewish weekly in the US, will later report that at the end of 2001, the Israeli government admits to having conducted a large-scale spying operation in the US before 9/11, using art students and moving vans as cover stories. The Forward quotes an anonymous former US official said to have been regularly briefed about the US investigation into Israeli spying: “The assessment was that Urban Moving Systems was a front for the Mossad and operatives employed by it. The conclusion of the FBI was that they were spying on local Arabs but that they could [be deported] because they did not know anything about 9/11.” He further claims that US officials confront the Israeli government at this time and Israel privately admits the operation while continuing to publicly deny it. Israel privately apologizes for violating a secret gentlemen’s agreement between the two countries under which espionage on each other’s soil is coordinated in advance. The Forward notes, “Most experts and former officials interviewed for this article said that such so-called unilateral or uncoordinated Israeli monitoring of radical Muslims in America would not be surprising.” [Forward, 3/15/2002] In 2007, Mark Perelman, the author of the 2002 Forward story that made these claims, will say he still stands by his story and his sources in the Mossad don’t deny it. CounterPunch also will claim to independently confirm Israel’s admission through two former CIA officers. [CounterPunch, 2/7/2007]

Entity Tags: Marc Perelman, Federal Bureau of Investigation, Israel, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad)

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
December 12-15, 2001: News Reports Raises Israeli Spying Questions
Edit event

Two stills from Carl Cameron’s Fox News report on potential Israeli spying in the US.Two stills from Carl Cameron’s Fox News report on potential Israeli spying in the US. [Source: Fox News] (click image to enlarge)Fox News reports, “Investigators within the DEA, INS, and FBI have all told Fox News that to pursue or even suggest Israeli spying… is considered career suicide.” “A highly placed investigator says there are ‘tie-ins’ between the spy ring and 9/11. However, when asked for details, he flatly refuses to describe them, saying, ‘evidence linking these Israelis to 9/11 is classified. I cannot tell you about evidence that has been gathered. It’s classified information.’” The report also reveals that Amdocs, an Israeli company, is recording virtually every phone call in the US and could be passing information on to the Israeli government (similar claims were first raised in 2000 [Insight, 5/29/2000] ). Fox News suggests that the position of this company might impede the 9/11 investigation. [Fox News, 12/12/2001]

Entity Tags: Israel, Amdocs, Immigration and Naturalization Service, Federal Bureau of Investigation, Drug Enforcement Agency

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
December 16, 2001: Fox News Removes Controversial Story from Website, but Story Nonetheless Makes an Impact
Edit event

Fox News removes its series on the “art student spy ring” from its website after only two days, in response to pressure from The Jewish Institute for National Security Affairs (JINSA), the Anti-Defamation League (ADL), the Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America (CAMERA) and others. CAMERA suggests the reporter “has something, personally, about Israel.… Maybe he’s very sympathetic to the Arab side.” [Salon, 5/7/2002] The head of the ADL calls the report “sinister dangerous innuendo which fuels anti-Semitism.” [Forward, 12/21/2001] Yet there does not appear to be any substance to these personal attacks (and Forward later reverses its stance on the spy ring (see March 15, 2002)). Fox News also never makes a formal repudiation or correction about the series. The contents of the series continues to be generally ignored by the mainstream media, but it makes a big impact inside the US government: An internal DEA communiqué from December 18 mentions the Fox report by name, and warns of security breaches in telecommunications as described in the Fox report. [Salon, 5/7/2002]

Entity Tags: “Israeli art students”, Anti-Defamation League (ADL), Drug Enforcement Agency, Committee for Accuracy in Middle East Reporting in America, The Jewish Institute for National Security Affairs, Fox News

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Media
Bookmark and Share
March 5, 2002: Israeli Spies Reportedly Tracked 9/11 Hijackers
Edit event

It is reported that many spies in the uncovered Israeli spy ring seemed to have been trailing the 9/11 hijackers. At the very least, they were in close proximity. For instance, five Israeli spies are intercepted in the tiny town of Hollywood, Florida, and four 9/11 hijackers are known to have spent time in Hollywood, Florida. [Le Monde (Paris), 3/5/2002; Reuters, 3/5/2002; Jane's Intelligence Digest, 3/15/2002] In one case, some Israeli spies lived at 4220 Sheridan Street, only a few hundred feet from where Mohamed Atta was living at 3389 Sheridan Street. Israeli spies appear to have been close to at least ten of the 19 9/11 hijackers. [Salon, 5/7/2002]

Entity Tags: Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Mohamed Atta

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
March 6, 2002: US Officials Deny and Media Downplay Existence of Israeli Spy Ring
Edit event

A Washington Post article, relying on US officials, denies the existence of any Israeli spy ring. A “wide array of US officials” supposedly deny it, and Justice Department spokeswoman Susan Dryden says: “This seems to be an urban myth that has been circulating for months. The department has no information at this time to substantiate these widespread reports about Israeli art students involved in espionage.” [Washington Post, 3/6/2002] The New York Times fails to cover the story at all, even months later. [Salon, 5/7/2002] By mid-March, Jane’s Intelligence Digest, the respected British intelligence and military analysis service, notes: “It is rather strange that the US media seems to be ignoring what may well be the most explosive story since the 11 September attacks—the alleged breakup of a major Israeli espionage operation in the USA.” [Jane's Intelligence Digest, 3/15/2002]

Entity Tags: US Department of Justice, Susan Dryden, “Israeli art students”

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, Media
Bookmark and Share
March 11, 2002: Suspected Israeli Students Reportedly Served in Military
Edit event

A newspaper reports that the DEA study on Israeli “art students” determined the “students” all had “recently served in the Israeli military, the majority in intelligence, electronic signal intercept, or explosive ordnance units.” [Palm Beach Post, 3/11/2002]

Entity Tags: Drug Enforcement Agency, “Israeli art students”

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
March 15, 2002: Jewish Magazine Says Israelis Spied in US on Radical Muslims
Edit event

Forward, a US publication with a large Jewish audience, admits that there has been an Israeli spy ring in the US. [Forward, 3/15/2002] This is a reversal of their earlier stance. [Forward, 12/21/2001] But, “far from pointing to Israeli spying against US government and military facilities, as reported in Europe last week, the incidents in question appear to represent a case of Israelis in the United States spying on a common enemy, radical Islamic networks suspected of links to Middle East terrorism.” [Forward, 3/15/2002]

Entity Tags: “Israeli art students”

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
May 7, 2002: Sloppy Israeli Spy Ring Could Have Been Smoke Screen
Edit event

Salon reports on the Israeli “art student spy ring.” All the “students” claim to have come from either Bezalel Academy or the University of Jerusalem. A look in the Bezalel database shows that not a single “art student” appears to have attended school there. There is no such thing as the University of Jerusalem. In fact, the article points out that the sheer sloppiness and brazenness of the spy operation appears to be a great mystery, especially since the Mossad is renowned as one of the best spy agencies in the world. One government source suggests a theory to Salon that the “art students” were actually a smoke screen. They were meant to be caught and connected to DEA surveillance so that a smaller number of spies also posing as art students could complete other missions. One such mission could have been the monitoring of al-Qaeda operatives. [Salon, 5/7/2002] Shortly afterwards, a major Israeli newspaper publishes a story about the spy ring, but does not come to any conclusions. [Ha'aretz, 5/14/2002]

Entity Tags: “Israeli art students”, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Drug Enforcement Agency, Al-Qaeda

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
May 7, 2002: Explosives Detected on Illegal Israelis
Edit event

A Fox News report on the Oak Harbor truck incident.A Fox News report on the Oak Harbor truck incident. [Source: Fox News]A moving truck is pulled over for speeding in the middle of the night in Oak Harbor, Washington, near the Whidbey Island Naval Air Station. The base is the home of the advanced electronic warfare Prowler jets. A bomb-sniffing dog detects explosives on one of the men and inside the truck. High-tech equipment is then used to confirm the presence of TNT on the gearshift and RDX plastic explosive on the steering wheel. Both men turn out to be Israeli (one with an altered passport) and in the country illegally. [Fox News, 5/13/2002] However, the FBI later clears the two men, saying both the dog and the tests just detected false positives from “residue left by a cigarette lighter.” [Seattle Post-Intelligencer, 5/14/2002; Jerusalem Post, 5/14/2002] The “art student spy ring” frequently uses moving vans as cover, and has been caught spying on the most top secret military bases. [Salon, 5/7/2002] In a possibly related story, the Seattle FBI office that handled this case will be broken into a few weeks later, and even a room containing evidence will be penetrated. [Seattle Post-Intelligencer, 7/29/2002]

Entity Tags: Federal Bureau of Investigation, “Oak Harbor Israelis”

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
November 2002: Saudi Interior Minister Blames Jews for 9/11 Attacks
Edit event

Saudi Interior Minister Prince Nayef blames Zionists and Jews for the 9/11 attacks. He tells journalists, “Who has benefited from September 11 attacks? I think [the Jews] were the protagonists of such attacks.” Nayef is in charge of the Saudi investigation into the attacks, and some US congresspeople respond to the comments by questioning how strongly Saudi Arabia is investigating the involvement of the 15 Saudi 9/11 hijackers. [Associated Press, 12/5/2002]

Entity Tags: Nayef bin Abdul-Aziz, Israel

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
May 2004: More Israelis Are Arrested in Suspicious Circumstances, Again Traveling in Moving Vans
Edit event

The truck stopped in Kings Bay, Georgia.The truck stopped in Kings Bay, Georgia. [Source: Kings Bay Periscope]On May 9, two Israelis are arrested after a high-speed chase in Tennessee. They are found with false documents. [WCYB 5 (Bristol, Va), 5/9/2004] On May 27, two others are arrested after trying to enter an Atlanta military base. Explosives are possibly discovered in their van. [Kings Bay Periscope, 5/27/2004]

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
May 3, 2004: Future Saudi Arabian King Claims Israel Is behind Saudi Dissidents
Edit event

Following an attack on an oil company’s office in Yanbu, Saudi Arabia, in which six Westerners were killed (see May 1, 2004), Saudi officials say Israel played a role in the attacks. Crown Prince Abdullah, who will become king in 2005 (see August 1, 2005), says he is 95 percent sure “that Zionism is behind everything.” Foreign Minister Prince Saud says it is “well known” that Saudi dissidents based in London “have contacts and are financed by parties that are linked to Israel.” Although such allegations have been made before, this is the first time a figure as senior as Crown Prince Abdullah has repeated them. The suspected mastermind behind the attacks, Mustafa al-Ansari, was a member of the London-based Committee for the Defense of Legitimate Rights (CDLR) in the mid-1990s. However, prominent Saudi dissident Mohammed al-Massari, who founded the CDLR, dismisses the accusations of Israeli support. Newsweek notes that, “No evidence of such links has ever been made public,” and another prominent dissident, Saad al-Fagih, comments, “This is like saying George Bush is sponsoring bin Laden.” [Associated Press, 5/4/2004; Newsweek, 5/4/2004]

Entity Tags: Mohammed al-Massari, Mustafa al-Ansari, Abdullah bin Abdulaziz al-Saud, Saud al-Faisal, Saad al-Fagih

Category Tags: Israel, Saudi Arabia, Londonistan - UK Counterterrorism
Bookmark and Share
September 3, 2004: Report: Israel Maintains ‘Huge, Aggressive’ Spy Operations Inside US
Edit event

The Los Angeles Times reports that US officials claim, “Despite its fervent denials, Israel secretly maintains a large and active intelligence-gathering operation in the United States that has long attempted to recruit US officials as spies and to procure classified documents….” In turn, US agents have long monitored Israeli diplomats and agents in the US. An intelligence official who had recently left government says, “There is a huge, aggressive, ongoing set of Israeli activities directed against the United States.… Anybody who worked in counterintelligence in a professional capacity will tell you the Israelis are among the most aggressive and active countries targeting the United States.… The denials are laughable.” The Times adds, “Current and former officials involved with Israel at the White House, CIA, State Department, and in Congress had similar appraisals, although not all were as harsh in their assessments.” Officials note that Israel is considered a very close ally and is frequently given highly classified information. But it is also noted that US and Israeli intelligence agencies do not completely trust each other. [Los Angeles Times, 9/3/2004]

Entity Tags: US Congress, Central Intelligence Agency, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), White House, US Department of State

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
September 16, 2004: New Israeli Art Student Ring in Canada Has Unexplained Link to Islamic Fundamentalist Fundraising
Edit event

In a curious echo of reports of an Israeli “art student spy ring” in the US before 9/11, it is reported that numerous young Israelis claiming to be from non-existent art schools in Israel are being arrested and deported for selling art in Canada. Unlike the earlier events in the US, there are no reports of government offices and workers being targeted. Rather, it appears to be a money making scam to sell cheap Asian art for vastly inflated prices in numerous Canadian cities. However, it is reported these Israelis “may be linked to a group fronting for Islamic fundamentalist fundraisers.” The nature and detail of the connection between the Israelis and Islamic fundamentalists is not explained in the newspaper accounts of this scam. [Ha'aretz, 9/16/2004; Jerusalem Post, 9/16/2004]

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
September 16, 2004: Israelis Arrested on 9/11 Sue the US, Claiming Mistreatment and Torture
Edit event

Omer Marmari.Omer Marmari. [Source: Public domain via Israeli TV]Four of the five Israelis arrested on 9/11 (see 3:56 p.m. September 11, 2001), Paul and Sivan Kurzberg, Omer Marmari, and Yaron Shmuel, file a multimillion dollar lawsuit against the US Justice Department. They claim they were arrested illegally, then held without charge and interrogated and tortured for months. Their lawyer claims the case will serve as a venue to debunk theories that Israel was behind the 9/11 attacks. [Ha'aretz, 9/16/2004; Jerusalem Post, 9/16/2004] Forward, a publication geared towards the Jewish population in the US, reported in 2002 that the FBI concluded at least two of the five were Mossad agents and that all were on a Mossad surveillance mission. [Forward, 3/15/2002] As of early 2008, there have been no further media reports about this lawsuit.

Entity Tags: Yaron Shmuel, Sivan Kurzberg, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Federal Bureau of Investigation, “Israeli art students”, Omer Marmari, Paul Kurzberg

Timeline Tags: 9/11 Timeline

Category Tags: Israel, 9/11 Related Lawsuits
Bookmark and Share
July 7, 2005: British Allegedly Give Israelis Advanced Warning of 7/7 London Bombings; Accounts Conflict
Edit event

Several hours after the 7/7 London bombings (see July 7, 2005), the Associated Press reports: “British police told the Israeli Embassy in London minutes before Thursday’s explosions that they had received warnings of possible terror attacks in the city, a senior Israeli official said.… [Israeli Finance Minister and former Prime Minister] Benjamin Netanyahu had planned to attend an economic conference in a hotel over the subway stop where one of the blasts occurred, and the warning prompted him to stay in his hotel room instead, government officials said.… Just before the blasts, Scotland Yard called the security officer at the Israeli Embassy to say they had received warnings of possible attacks, the official said. He did not say whether British police made any link to the economic conference.” [Associated Press, 7/7/2005] Israeli Army radio also reports that “Scotland Yard had intelligence warnings of the attacks a short time before they occurred,” and “The Israeli Embassy in London was notified in advance, resulting in Finance Minister Binyamin Netanyahu remaining in his hotel room rather than make his way to the hotel adjacent to the site of the first explosion.” [IsraelNationalNews, 7/7/2005]
Israel Denies Reports - Several hours after that, Israeli Foreign Minister Silvan Shalom officially denies reports that Scotland Yard passed any advanced warning to Israel about the bombings, and British authorities deny they had any advanced warning at all. The Associated Press withdraws its earlier report and replaces it with one containing denials from Shalom and others about any warning. It states that Netanyahu was warned to stay in his hotel room, but the warning came shortly after the first bombing. [Stratfor, 7/7/2005; Associated Press, 7/7/2005]
Stratfor: Other Way Round - Later that same day, Stratfor, a respected private intelligence agency, notes the denials, but reports “Contrary to original claims that Israel was warned ‘minutes before’ the first attack, unconfirmed rumors in intelligence circles indicate that the Israeli government actually warned London of the attacks ‘a couple of days’ previous. Israel has apparently given other warnings about possible attacks that turned out to be aborted operations. The British government did not want to disrupt the G-8 summit in Gleneagles, Scotland, or call off visits by foreign dignitaries to London, hoping this would be another false alarm. The British government sat on this information for days and failed to respond.” [Stratfor, 7/7/2005]
Denial from Netanyahu - The next day, Netanyahu will call the report of his advanced warning “entirely false.” He says: “When the first bomb went off, we were departing our hotel. While we were on our way out, the security people said there was an explosion near the area I was scheduled to speak. They asked us to go back and stay put in our hotel.” [WorldNetDaily, 7/8/2005]
Call from Sharon - An Israeli newspaper also reports that “Shortly after the first explosion in London yesterday morning, Prime Minister Ariel Sharon called Finance Minister Benjamin Netanyahu, who was scheduled to give a speech in the British capital, to inquire about his well-being and that of his entourage.” [Ha'aretz, 7/8/2005]
Warning Too Late - On July 11, the German newspaper Bild am Sonntag will report that the Mossad office in London received advance notice about 7/7 bombings, but only about six minutes before the first bombing. As a result, it was impossible to take any action to prevent the bombings. One Mossad source says, “They reached us too late for us to do something about it.” [Israel Insider, 7/11/2005]

Entity Tags: Silvan Shalom, Israel Institute for Intelligence and Special Tasks (Mossad), Ariel Sharon, Benjamin Netanyahu

Category Tags: 2005 7/7 London Bombings, Israel, Londonistan - UK Counterterrorism
Bookmark and Share
October 5, 2005: Defense Department Official Pleads Guilty for Passing Secrets to Israel
Edit event

Defense Department analyst Larry Franklin pleads guilty to passing government secrets to two employees of a pro-Israel lobbying group and to an Israeli government official. He is later sentenced to 12 and a half years in prison. Franklin, an Iran specialist, gave details of US policy towards Iran to Steven Rosen and Keith Weissman, two members of AIPAC (American Israel Public Affairs Committee) which the Washington Post calls “one of Washington’s most influential lobbying organizations.” He also admits to giving classified information directly to Naor Gilon, chief of political affairs at the Israeli Embassy in Washington. Gilon returned to Israel, but Rosen and Weissman have been charged in what prosecutors claim was a conspiracy to obtain and illegally pass classified US information to foreign officials and news reporters. Franklin reportedly has been cooperating with investigators in return for a relatively lenient sentence. [Washington Post, 10/6/2005; Washington Post, 1/21/2006] It appears that Franklin was caught by accident in 2003 as part of a larger FBI investigation into Israeli spying that began in 2001 (see September 9, 2001). Investigators had been monitoring Gilon and were reportedly “floored” to watch Franklin sit down and eat lunch with him. [United Press International, 12/9/2004]

Entity Tags: American Israel Public Affairs Committee, Steven Rosen, Larry Franklin, Keith Weissman, Naor Gilon

Category Tags: Israel
Bookmark and Share
November 9, 2005: Three Simultaneous Suicide Bombings in Jordan; Israeli Tourists Evacuated in Advance
Edit event

Saijida Mubarak Atrous al-Rishawi confesses on Jordanian television to attempting to be one of the suicide bombers. Her bomb belt is also shown.Saijida Mubarak Atrous al-Rishawi confesses on Jordanian television to attempting to be one of the suicide bombers. Her bomb belt is also shown. [Source: BBC / Jordanian Televison]Three hotels in Amman, Jordan are simultaneously bombed. Sixty people, including three bombers, are killed and 115 others are injured. The explosions take place at the Grand Hyatt Hotel, the Radisson SAS Hotel, and the Days Inn, which are hotels often frequented by Western military contractors and diplomats. The bomb at the Radisson explodes in a ballroom where a wedding reception is taking place. The Jordanian government soon announces that the group Al-Qaeda in Iraq, which is supposedly led by the Jordanian Abu Musab al-Zarqawi, took credit for the attack in an Internet statement. [CNN, 11/12/2005] Within days, an Iraqi woman accused of being a failed fourth suicide bomber confesses to participating in the attack on Jordanian television. CNN notes that “Many people were expressing doubt [whether the woman] really was involved…” [CNN, 11/14/2005] Two leading Palestinian security officials - West Bank military intelligence chief Maj Gen. Bashir Nafeh and his aide Col. Abel Allun - are among those killed. [BBC, 11/10/2005] The Israeli newspaper Haaretz reports, “The Radisson is known to be popular with Israeli tourists,” yet no Israelis were killed in the bombings. “Hours before the bombings, many Israelis were evacuated from the Radisson… apparently due to a specific security alert.” (The Haaretz report about this is retracted and then later reinstated.) [Ha'aretz, 10/11/2005] The Los Angeles Times also notes that Haaretz report and adds that Amos N. Guiora, a former leader of the Israel Defense Forces, told the Times that “sources in Israel had also told him about the pre-attack evacuations. “It means there was excellent intelligence that this thing was going to happen.… The question that needs to be answered is why weren’t the Jordanians working at the hotel similarly removed?” [Los Angeles Times, 11/10/2005] The deaths of the Palestinian intelligence officials and warning to Israeli tourists cause some, especially in the Muslim world, to claim that the attacks were an Israeli false flag operation. [Washington Post, 11/15/2005]

Entity Tags: Al-Qaeda in Iraq, Abu Musab al-Zarqawi, Amos N. Guiora

Timeline Tags: Alleged Use of False Flag Attacks

Category Tags: Israel, Alleged Al-Qaeda Linked Attacks
Bookmark and Share
November 30, 2007: CIA and Mossad Committed 9/11, Says Former Italian President Francesco Cossiga
Edit event

Francesco Cossiga, former president of Italy, says in an interview, “All of the democratic circles of America and of Europe […] now know well that the disastrous [9/11] attack was planned and realized by the American CIA and Mossad with the help of the Zionist world to put under accusation the Arabic Countries and to persuade the Western powers to intervene in Iraq and Afghanistan.” [Corriere della Sera (Milan), 11/30/2007] Cossiga was president of Italy in the early 1990s, when the NATO-led Gladio “stay behind” network was exposed. Gladio was a decades-long secret right wing effort to prevent left wing forces from taking power in Europe, and the network sometimes staged false-flag bombings and assassinations blamed on left-wing groups to discredit them. Cossiga admitted his long involvement in the network in 1990, adding, “I am proud of the fact that we have kept the secret [of Gladio] for 45 years.” [Guardian, 3/26/2001; Ganser, 2005, pp. 14]

Entity Tags: Francesco Cossiga

Category Tags: Israel, US Government and 9/11 Criticism
Bookmark and Share
April 17, 2008: Former Israeli Prime Minister Netanyahu Says 9/11 Attacks and Iraq War Good for Israel
Edit event

Former Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu tells an audience at Bar Ilan university in Israel that the 9/11 attacks were beneficial for Israel. “We are benefiting from one thing, and that is the attack on the Twin Towers and Pentagon, and the American struggle in Iraq. […] [The attacks] swung American public opinion in our favor.” [Ha'aretz, 4/17/2008]

Entity Tags: Benjamin Netanyahu

Category Tags: Iraq War Impact on Counterterrorism, Israel
http://www.youtube.com/watch?v=6mxFRigYD3s
http://www.weeklyworldnews.com/headlines/somali-pirates-to-acquire-citibank/
http://www.fromthewilderness.com/free/ciadrugs/052401_slatkin_story.html
http://www.thirdworldtraveler.com/Banks/FollowMoney_Citibank.html
http://www.narconews.com/fraud1994.html
http://war080808.com/
http://www.911missinglinks.com/

1910
With $5,000 in savings and a small family loan, Arthur, Herbert and Percy Salomon leave their father's firm and start their own business, Salomon Brothers, at 80 Broadway in New York City.

Salomon joins forces with Morton Hutzler, an established firm with a seat on the New York Stock Exchange. Salomon Brothers & Hutzler is born.

Salomon Brothers & Hutzler registers with the Treasury and becomes one of the first primary dealers in U.S. government securities.

1929
The U.S. stock market crashes and Salomon Brothers & Hutzler weathers the storm for two reasons:

* The firm holds only a small position in the stock market.
* Salomon Brothers refuses to carry margin accounts, which ultimately lead to the downfall of many investors.

Salomon Brothers further benefits when banks turn to bonds as a "safe haven" after the crash.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wall_Street_Crash_of_1929

1940s
In the United States, the government raises funds for World War II through Treasury auctions. This substantially increases the government bond business and the role played by Salomon and other investment houses specializing in these securities.

By the end of World War II, Salomon Brothers & Hutzler has grown substantially.

The 1950s and 1960s
Through the vision and guidance of William "Billy" Salomon, son of one of the founding brothers, Salomon Brothers expands and automates its back office and operation. Salomon's use of technology equips the firm to handle increased volume, as well as better serve the ever-changing needs of its customers.

November 1963: Billy Salomon becomes the first managing partner of the firm.

Salomon's investment in research, technology and talent continues into the 1960s, leading to recognition within the financial community.

1970
Salomon Brothers & Hutzler moves from 60 Wall Street to One New York Plaza, and the firm's name is officially shortened to Salomon Brothers.

The firm opens a London office and, soon after that, offices in Hong Kong and Tokyo.

1975
New York City is on the verge of financial collapse. To resolve the crisis, the Municipal Assistance Corporation (christened “Big Mac” by the press) is formed. It issues bonds to pay off holders of city obligations while generating much-needed revenues.

The initial underwriting is for $1 billion, making it the largest municipal issuance in history. Salomon Brothers is selected to manage the offerings from the investment banking side.

1978
John Gutfreund is named successor to Billy Salomon.

1980s
Throughout the 1980s, Salomon Brothers expands its role as an innovator within the financial industry. The highlights of this decade include:

* Introduction of Collateralized Mortgage Obligations (CMOs).

* The merger of Salomon Brothers with Philip Brothers – a marriage of "Salomon-ingenuity" and "Philip-cash" that gives Salomon Brothers leverage to make great headway into global investment banking, mortgage-backed securities, as well as other areas of opportunity.

* The first public offering of "CARS" – a security backed by automobile loans.

* Introduction of Salomon Brothers Broad Investment Grade Bond Index ("BIG").

* Launch of the Salomon Brothers World Bond Index – a valuable tool used to measure returns of both single and multicurrency portfolios.

* The deregulation of the capital markets within the United Kingdom, marking the beginning of unprecedented opportunities for firms prepared to make the most of them. Ultimately, Salomon joins the London Stock Exchange and becomes a primary dealer there.

* The development of Sophisticated Analytical Applications, including Yield Book, a powerful fixed-income analytics system that provides Salomon Brothers with a competitive advantage in the area of bond portfolio analysis.

The 1990s
Deryck C. Maughan, former head of Tokyo operations, is named Chief Operating Officer in 1991. Warren Buffet, a director and the largest shareholder, is named Chairman and CEO in 1991, and Maughan becomes Chairman and CEO in 1992.

The firm’s commitment to computer technology and infrastructure takes a dramatic leap forward in the early part of the decade.

Salomon Brothers relocates all its support operations to Tampa, Florida, where it builds a 130,000-square-foot facility, housing state-of-the-art computer, electrical and telecommunications systems.

1991
1991, Salomon was caught submitting false bids to the U.S. Treasury by Deputy Assistant Secretary Mike Basham, in an attempt to purchase more Treasury bonds than permitted by one buyer between December 1990 and May 1991. It was fined 290 million dollars, the largest fine ever levied on an investment bank at the time, weakening it and eventually leading to its acquisition by Travelers Group. The scandal is covered extensively in the book Nightmare on Wallstreet.
http://en.wikipedia.org/wiki/Salomon_Brothers#Treasury_Bond_Scandal

1996
Citibank employee was accused of helping Raul Salinas, brother of Mexican President Carlos Salinas, sneak out of Mexico funds acquired by illegal means.

1997
November 26: Smith Barney, a wholly owned subsidiary of Travelers Group, merges with Salomon Inc. to form Salomon Smith Barney. The firm combines the fundamental strengths of two leaders in the financial community whose vast experience, breadth of resources and global intellectual capital positions it to be a market leader in the next millennium.

In November 2007 it became public that the Citigroup is heavily involved in the Terra Securities scandal, which involved investments by eight municipalities of Norway in various hedge funds in the United States bond market.

August 1998, Citigroup Inc (C.N) agreed to pay nearly $18 million in refunds and fines to settle accusations by California Attorney General Jerry Brown that it wrongly took funds from the accounts of credit card customers.

1998
October 8: Travelers Group and Citicorp merge to form Citigroup Inc., a global leader in financial services.

Oct. 30, 1998, the General Accounting Office issued a report giving detailed information showing that the bank ignored the law and its own internal procedures in assisting Raul Salinas, brother of the former president of Mexico, to move between $90 million and $100 million of suspected drug money out of Mexico.

Citigroup Inc. (1998 – present)
The timeline below represents major events since Citicorp and Travelers merged in 1998.

The formation of Citigroup in 1998 created a new model of financial services organization to serve its clients’ financial needs. As the company continues to grow and evolve, it’s increasingly evident that such a large, complex grouping of businesses can indeed succeed. With 275,000 employees working in more than 100 countries and territories, Citigroup’s globality and diversity contribute to its continued success.

1998
October 8: All Citicorp and Travelers Group divisions merge to become Citigroup Inc.

1999
Citibank launches CitiDirect Online Banking, the first multi-product, multi-geographic Internet banking system.

March: Nikko Salomon Smith Barney Ltd., a joint venture of Salomon Smith Barney and Japan’s Nikko Securities Co., Ltd., begins operations in Tokyo.

March 1: Citibank purchases Financiero Atlas, the No. 2 consumer finance company in Chile.

September: Citigroup and its Ripplewood Holdings partners win right to purchase Long-Term Credit Bank of Japan (later renamed Shinsei Bank), the first foreign owners of a Japanese bank.

All U.S. and Canadian branches of Commercial Credit are rebranded CitiFinancial.

October: Retired U.S. Treasury Secretary Robert E. Rubin joins the Office of the Chairman.

November: Citigroup acquires a stake in Japanese online brokerage firm Nikko Beans, Inc.

Kennedyn murha, kuljettaja ampuu.Perjantai 06.02.2009 19:37

http://a442.ac-images.myspacecdn.com/images01/47/l_5a47993885d308618d2cc73117f2bc59.gif
http://home.mchsi.com/~jim.branberg/img/ani-JFK_-_Zapruder_Film.gif
http://www.jfkmurdersolved.com/film/Zapruderstable.mov
Kennedy oli viime hetkillään vihollistensa ympäröimä. Salaisen palvelun agenttien piti suojella Kennedyä, mutta itse asiassa he olivat osa salaliittoa ja suorittivat murhan.
Kennedyn kurkun läpi on ammuttu luoti, kuljettaja suorittaa nopean vilkaisun Kennedyyn, sitten kuljettaja kääntyy uudelleen Kennedyyn päin, hartialinja on melkein menosuuntaan, josta voi päätellä kuljettajan joutuneen irroittamaan vasemman kätensäkin ratista. Samalla sekunnilla kun kuljettaja kääntyy Kennedyyn päin, Kennedyn aivot lentävät taivaan tuuliin. Kennedyn pään vammat sopivat tähän luodin tulokulmaan. Kennedyllä oli pieni luodin sisäänmenoaukko oikeassa ohimossa ja
suuri luodin ulostuloaukko oikeassa takaraivossa. Hetkellä jolloin Kennedyyn osuu kaikki on samassa linjassa, Kennedyn pää on Jackien sylissä, vähän Jackieen päin kääntyneenä, eli kuljettajan vasen käsi luodin sisäänmenoaukko ja ulostuloaukko samassa linjassa.http://www.realityreviewed.com/Headshot.gif

Jackiekin tajuaa että kuljettaja ampuu ja pyrkii ryömimään kuljettajasta poispäin, takaluukulle. Kennedyn ja Jackien edessä istuvatkin tajuavat mistä laukaus tulee, ja kyyristyvät lattialle.

http://youtube.com/watch?v=K4N4SNvgzy0

Ensimmäinen luoti Kennedyyn ammuttiin takaa tulleen limuusiinin konepellin alta, koska luodin lentorata on alhaalta ylöspäis, eli luodin sisäänmenoaukko noin lapaluidenvälissä, ja ulostuloaukko aataminomenan kohdalla.
Samaa sala-ampuja piilossa autossa-taktiikkaa on sittemmin käyttänyt musta salamurhaaja Usassa ja Juba Irakissa.

http://www.realityreviewed.com/Headshot.gif

Keskittäkää katseenne auton keskellä istuneeseen Texasin kuvernööriin ja hänen vaimoonsa Nellie Conallyyn, joiden korvan juuressa kuskin ase laukeaa, Nellie hätkähtää, tekee nopean pelästyneen vilkaisun kuskiin ja kyyristyy pyrkien kuskista poispäin, ja nostaa kädessään olleen kukkapuskan kasvojensa suojaksi.
http://educate-yourself.org/cn/drivergreershotjfk.shtml
Kannattaa myös huomioida http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Kellerman käytös, joka on melko välinpitämätöntä, hän ei esimerkiksi reagoi laukauksiin mitenkään, ihan kuin olisi ennakkoon tiennyt, että tässä kohdassa laukauksia tulee. Roy vilkaisee Kennedyä aivan kuin todetakseen, että homma tuli tehtyä, huomaa miten Roy kääntyy takaisin ja ikäänkuin nojaa tukevammin istuimeensa, ottaen mukavamman asennon. Eikös sen pitäisi edes vetää pistoolinsa esiin, ja vastata attentaattiin.


SALALIITTO.

"Kellerman's widow, June, told author Vince Palamara on March 2, 1992 that her husband believed there was a conspiracy involved in the death of JFK"
Ehkä Roylla oli huono omatunto, ja hän puoliksi tunnusti vaimolleen, mutta ei kertonut sitä, että hän itse oli merkittävä osa tuota salaliittoa.

Ja vähän ennen laukauksia turvamiehet käskytettiin pois :(

http://www.youtube.com/watch?v=215cs8SrVd0&feature=related

Kaksi turvamiestä oli määrätty seuraamaan Kennedyn autoa juosten, ja tarpeen vaatiessa roikkumaan Kennedyä kuljettaneen auton takaosassa olevissa kahvoissa.
Vähän ennen murhaa, takana olevasta turvamiesten autosta joku käskyttää nuo kaksi turvamiestä pois. Toinen poiskomennettu levittelee ihmeissään käsiään, kaveri on selvästi hämmästynyt.
Käsiään levittelevä agentti on Henry Rybka, hän kuoli 1975 sydänkohtaukseen. Ei vaikuta kovin vanhalta videossa tuo Henry, joten syytä olettaa, ettei sydänkohtaus ollut luonnollinen.
http://www.jfklancer.com/LNE/limo.html
"Rybka's dismay and confusion is made manifest by his unambiguous body language: He throws up his arms several times before, during and after the follow-up car passes him. He was not being allowed to do his job -- and it was not JFK who was ordering the stand-down"

http://www.youtube.com/watch?v=8y06NSBBRtY
http://www.youtube.com/watch?v=FnkdfFAqsHA&feature=related

TODISTUSAINEISTON TUHOAMISTA:

Kellerman forcibly and illegally removed JFK's body from Parkland at gunpoint and he testified that he played a role in the autopsy at Bethesda, including guiding the doctors toward specific conclusions regarding bullet locations. Kellerman also took personal custody of the x-rays and photographic negatives at the conclusion of the autopsy.
Kellerman siirsi Kennedyn ruumiin voimakeinoin aseella uhkailemalla Parklandista, ja hän todisti myös olleensa mukana Bethesdassa suoritetussa Kennedyn ruumiin avauksessa ja antaneensa _ohjeita_ ruumiinavausta suorittaneelle lääkärille koskien luotien tulokulmia ja sijainteja. Lisäksi Kellerman takavarikoi ruumiinavauksen röntgenkuvat, filmit ja ruumiinavauksen pöytäkirjan.
Turvamiehen hommat taitavat loppua siihen kun asiakas kuolee.....perinteisesti.

http://en.wikipedia.org/wiki/Roy_Kellerman
Greer also testified that he turned to look back only once. However, in the Zapruder film, Greer looks back during frames 280-289 and again during frames 301-313, this time with his entire torso turned around. This second turn corresponds with the fatal delay just .05 seconds before the head shot.
Greer was also part of the Secret Service detail that forcibly removed the president's body from Parkland, barred FBI agents from entering the autopsy room prior to the autopsy in Bethesda, and destroyed an entire roll of negative film taken by the autopsy photographer.
http://en.wikipedia.org/wiki/William_Greer
Green (Kennedyn kuski ja Kennedyn päähän osuneen laukauksen ampuja)oli myös osallisena salaisen palvelun siirtäessä Kennedyn ruumiin väkivaltaisesti Parklandista, he _estivät_ myös FBI:n agentteja tulemasta ruumiinavaus huoneeseen ja Green myös tuhosi kokonaisen rullan filmiä joka oli otettu ruumiinavaushuoneessa Kennedystä ruumiinavausvalokuvaajan toimesta.http://educate-yourself.org/cn/drivergreershotjfk.shtml

http://video.google.com/videoplay?docid=785483539279335902#
The Driver Shot JFK: The Final Say

http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo/kennedy_zapruder.htm

http://www.realityreviewed.com/JFK%20murder.htm

http://www.youtube.com/watch?v=HSXxJuSWNWI John F. Kennedy Assassination 16mm Original - Driver shooting at Kennedy!

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2023418/Jackie-O-tapes-reveal-JFKs-affairs-believed-death.html
Jackie Onassis believed that Lyndon B Johnson and a cabal of Texas tycoons were involved in the assassination of her husband John F Kennedy, ‘explosive’ recordings are set to reveal.

Kuka ampui Mainilan laukaukset?Keskiviikko 04.02.2009 19:52

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=63223:krooninen-ryssaeviha-akateemisen-karjala-seuran-polttoaineena&catid=5:tiede&Itemid=7

Urho Kekkonen kuului aikoinaan AKS:aan.
1920-luvun alussa perustettu AKS kävi avointa sotaa nuorta Neuvostoliittoa ja omaa parlamentarismiamme vastaan.

ProKarelia = fasismin jätökset, sanoo Leo M. Nieminen
http://www.youtube.com/watch?v=xKuOtua5dW4

Akateeminen Karjala-Seura (AKS) oli vuosina 1922–1944 toiminut ylioppilaiden ja akateemisen eliitin muodostama kansallismielinen järjestö, joka olemassaolonsa aikana hallitsi suvereenisti akateemista maailmaa ja ylioppilaskuntaa. Lisäksi AKS:llä oli paljon vaikutusvaltaa Suomen sisäpolitiikassa jo pelkästään siksi, että sen jäsenkuntaan kuului monia merkittäviä politiikan toimijoita.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Aunuksen_retkikunta
Aunuksen retki oli suomalaisten vapaaehtoisten yritys valloittaa ja liittää Suomeen osia Itä-Karjalasta vuonna 1919, Venäjän sisällissodan aikana. Retki oli yksi heimosodista.
Helmikuussa 1918 Mannerheim piti kuuluisan Miekkavalapuheensa, jossa hän sanoi, ettei pane miekkaansa tuppeen, ennen kuin Viena ja Aunus on vapautettu Leninin sotilaista. Suomen sisällissodan jälkeen käytiin paljon julkista keskustelua Itä-Karjalan liittämisestä Suomeen.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Suur-Suomi
Suur-Suomi-aate oli heimoaatteeseen perustunut itämerensuomalaisen kansojen yhteenkuuluvuutta korostanut aate, johon usein sisältyi halu tai tavoite liittää Suomen valtioon itämerensuomalaisen väestön asuttamia muiden valtioiden alueita. Suur-Suomi-aatetta edustaneista järjestöistä Akateeminen Karjala-Seura puhui Suur-Suomesta sekä tavoitellun suursuomalaisen valtion että suomalais-karjalaisen ei-valtiollisen kieli- ja kulttuuriyhteisön merkityksessä.
1920-luvulla suur-Suomea rakennettiin heimosodissa ja haluttiin yhdistää kaikki itämerensuomalaiset kansat yhdeksi valtioksi. Tällaista halua oli myös läntisessä Itä-Karjalassa, joista Repolan ja Porajärven kunnat liittyivät Suomeen, tosin vasta tiukkojen ehtojen myötä, mutta jäivät Tarton rauhassa rajojen ulkopuolelle.

Eniten suur-Suomen projekti elähdytti Akateemisen Karjala-Seuran ja Lapuan liikkeen ja sen parlamentaarisen seuraajan IKL:n politiikkaa. Myös kokoomuksessa ja Maalaisliitossa oli Suomen suurentamisen kannattajia. Mannerheimin Miekkavala 1918 ja Miekantuppipäiväkäsky 1941 lisäsivät Suur-Suomi-innostusta. Vasemmistopoliitikoista suursuomalaista harrastusta oli aikoinaan Oskari Tokoilla ja Väinö Voionmaalla, joka julkaisi 1918 kirjan "Suur-Suomen luonnolliset rajat".
http://fi.wikipedia.org/wiki/Akateeminen_Karjala-Seura
AKS keskittyi aluksi Itä-Karjalan pakolaisten hyväksi tehtävään työhön ja levitti ajatusta Karjalan heimon yhdistämisestä. Propagandan levittämiseen se sai valtion ja Itä-Karjalan avustamiskeskuksen taloudellista tukea. Kansallisten rajojen tavoitteleminen nähtiin tärkeäksi. Tähän liittyi kaikkien itämerensuomalaisten heimojen yhdistäminen Suomen lipun alle. Ensimmäisenä askeleena oli Itä-Karjalan liittäminen Suomeen. Uralin suomalaisheimoille vaadittiin itsenäisyyttä. AKS:n kanssa toimi limittäin Vihan Veljet -niminen venäläisvastainen salaseura. Alussa AKS:n mottona oli Työväestö on voitettava isänmaalle!, koska luokkataistelun katsottiin häiritsevän Suur-Suomen luomisen tavoitetta.
Lotinapellon liitto oli erityisesti AKS:n piirissä vaikuttanut epävirallinen sotaisa Suur-Suomi-ryhmittymä. Urho Kekkonen, Martti Haavio ja eräät muut AKS:n nuoret jäsenet olivat aikoinaan solmineet "Lotinapellon liiton", johon sisältyi lupaus hyökätä Syvärin yli Lotinanpeltoon vaikka kaatuen "ryssän konekiväärituleen". Nimi liittoumalle otettiin venäjänkarjalalaisesta Lotinapellon kaupungista, joka sijaitsee Syvärin toisella puolen. Tarinan mukaan lotinapellonliittolaiset olisivat ensimmäisinä kaatuneet kuularuiskun tulitukseen Syvärin ylityksen jälkeen.
http://fi.wikipedia.org/wiki/Elmo_Kaila
Elmo Edvard Kaila (6. helmikuuta 1888 Jokioinen – 16. toukokuuta 1935 Helsinki) tunnetaan Akateemisen Karjala-Seuran ensimmäisenä puheenjohtajana ja myös salaseura Vihan veljien johtajana. Hänellä oli tärkeä osa Suomen itsenäisyyden alkuvuosien politiikassa vaikka hän ei ollutkaan näkyvästi esillä julkisuudessa.
Juutalaisuuden edustajat eivät juurikaan kulje julistamassa "ilosanomaansa" kuten monen muun uskonnon edustajat. Juutalaisuuden peruskirja ja ylin auktoriteetti (juutalaisille Jumalan sanaa) Talmud on jäänyt monelle tuntemattomaksi, ja sitä on vaikea saada käsiinsä. Sen vuoksi juutalaisuuteen ei ole ollut mahdollista kovin paljon perehtyä, ja tietomme siitä on jäänyt vajaaksi. Sen vuoksi on aiheellista tuoda esiin Talmudin ja siihen läheisesti liittyvän muun rabbiinisen kirjallisuuden opillisia periaatteita. Niitä löytyy kyllä internetistä riittävässä määrin, mutta ne ovat vieraskielisiä eivätkä niin ollen auta suurta osaa suomalaisia. Lähteet I. B. Pranaitisin "Christianus in Talmude Iudaeorum" engl. "The Talmud Unmasked"), Elizabeth Dillingin "The Jewish Religion. Its Influence Today" sekä Christian News Encyclopedia I-V.

Ei-juutalaisista (kristityt mukaan lukien):

1. Keritoth 6b: Ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

2. Kiddushin 68a: Ei-juutalaiset ovat eläimiä, aaseja.

3. Midrash Talpioth 225d: Jehova (Jumala) loi ei-juutalaiset ihmisen muotoisiksi, niin ettei eläinten muotoisten eläinten tarvitse palvella juutalaisia. Ei-juutalainen (esim. kristitty) on niin ollen ihmishahmon omaava eläin, jonka on palveltava juutalaista yötä päivää. Heitä ei voi koskaan vapauttaa tästä palvelusta.

4. Shene Lukohoth Haberith: Vaikka maailman kansat ulkonaisesti muistuttavat juutalaisia, he ovat varsinaisesti vain apinoita ihmisiin verrattuna.

5. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset ovat kansaa, joka on kuin aaseja - orjia, jotka katsotaan isännän omaisuudeksi.

6. Jebamoth 98a: Kaikki ei-juutalaisten lapset ovat oikeudellisesti äpäriä, koska ei-juutalaiset ovat vain eläimiä.

7. Niddah 45a: Rabbien mukaan naiset eivät voi tulla raskaaksi ennen kuin he saavuttavat 12 vuoden ja yhden päivän iän. Kysyttäessä, kuinka oli mahdollista, että ei-juutalainen tyttö oli tullut raskaaksi kuuden vuoden iässä, rabbi vastasi, että ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä.

8. Berakoth 58a: Eräs rabbi ruoski juutalaista, koska tämä oli ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä ei-juutalaisen kanssa. Juutalainen meni roomalaisten luo, jotka sitten kysyivät rabbilta, miksi hän oli tehnyt niin. Rabbi kertoi roomalaisille, että rangaistu juutalainen oli ollut seksuaalisessa kanssakäymisessä naaraspuolisen aasin kanssa. Roomalaiset vapauttivat rabbin sen jälkeen kun profeetta Elia oli tullut alas taivaasta ja sanonut, että rabbi puhui totta. Tämän jälkeen rangaistu juutalainen kutsui rabbia valehtelijaksi. Rabbi vastasi, ettei hän valehdellut, koska kaikki ei-juutalaiset ovat aaseja. Juutalainen lähti roomalaisten luo, mutta rabbi tappoi hänet, ja syystä.

9. Ketuboth 3b; Sanhedrin 74b: Ei-juutalaisen siemen(neste) on eläimen siemenen veroinen. Kristityn yhdyntä elukan yhdyntä.

10. Choschen Hammishpat 227: "Raamattu sanoo: 'Älä huijaa lähimmäistäsi', mutta ei-juutalaiset eivät ole lähimmäisiämme vaan, kuten sanottu, pahempia kuin koirat."

11. Iore Dea 337,1: Surunvalitteluita ei tule esittää kenellekään tämän palvelijoiden (ei-juutalaisia) kuoleman johdosta. Tulee sanoa vain "Tuokoon Jumala takaisin kadottamasi", kuten sanomme miehelle, joka on kadottanut lehmän tai aasin."

12. Keritoth 6b: On kiellettyä kaataa pyhää öljyä israelilaisten päälle. Mutta rabbit päättivät, että on sallittua kaataa sitä lehmien ja ei-juutalaisten päälle, koska ne eivät ole ihmisiä.

13. Baba Mezia 114b: Juutalaiset haudat saastuttavat (seitsemän päivän ajan) mutta ei-juutalaisten haudat eivät saastuta, koska ei-juutalaiset eivät ole ihmisiä (taustana 4. Moos. 19:14). - - Vain juutalaiset ovat ihmisiä; muut ovat eläimiä (perusteluna Hes. 34:31: Te olette minun lampaani, - - te ihmiset").

14. Emek Hammelech 23a: Ei-juutalaisten sielut tulevat kuolemasta ja kuoleman varjosta.

15. Rosh Hashanah 17a: Ei-juutalaisten sielut menevät helvettiin.

16. Abodah Zarah 36b: Ei-juutalaisten tyttäret ovat saastaisuuden tilassa syntymästään lähtien, ja avioliitto heidän kanssaan on kielletty.

17. Oholoth, Misnah 6,7: Ei-juutalaisten kivet, vuoret, maat ja talot ovat saastaisia.

18. Abodah Zarah 35b: Ei-juutalaisten maito, leipä ja öljy ovat kiellettyjä.

19. Abodah Zarah 67b: Ei-juutalaisten keittovälineet antavat ruokaan pahan maun.

20. Abodah Zarah 72b: Jos ei-juutalainen koskee viiniin, se ei kelpaa enää juutalaisten käyttöön.

21. Abodah Zarah 70a: Varkaat, joiden rodullista taustaa ei tiedetty, murtautuivat erään juutalaisen rakennukseen ja koskivat viiniin. Koska hän ei tiennyt, kuka oli koskenut viiniin, hän ei ollut varma, oliko viini saastunut ei-juutalaisen kosketuksesta. Rabbit päättivät, että koska suurin osa varkaista kaupungissa oli juutalaisia, viini ei ollut saastunut.

22. Erubin 7,1, Tos: Kun katsoo ei-juutalaisen taloon, näkee karjalauman.

23. Leb. Tob 46,1: Ei-juutalaisten talot ovat elukkojen taloja.

24. Hagiga 13a: On kiellettyä opettaa ei-juutalaisille lakia.

25. Jektut Chadash 171,3: On kiellettyä paljastaa (Talmudin) lakia.

26. Sanhedrin 59a; Abodah Zarah 8-6; Hagiga 13: Ei-juutalainen, joka tutkii lakia, ja juutalainen, joka auttaa häntä siinä, ansaitsee kuoleman (perustelu: laki on juutalaisten perintöä, ei ei-juutalaisten).

27. Libbre David 37: Jos juutalaista pyydetään selittämään jotain osaa rabbiinisista kirjoista, hänen tulee antaa vain väärä selitys. Joka ei noudata tätä määräystä, se tapetaan. - - "Jos ei-juutalaiselle kerrotaan mitään meidän uskonnollisista teksteistämme, se on sama kuin kaikkien juutalaisten tappaminen, sillä jos ei-juutalaiset tietäisivät, mitä me heistä opetamme, he tappaisivat meidät avoimesti."

28. Szaalot Uts-zabot, Iore Dea 17: Juutalaisen tulee ja täytyy tehdä väärä vala, kun ei-juutalainen kysyy, onko juutalaisten kirjoissa mitään, mikä on heitä vastaan.

29. Sanhedrin 104a: Jumala pahastuu, jos juutalaiset osoittavat vieraanvaraisuutta ei-juutalaisia kohtaan.

30. Abodah Zarah 20a: On kiellettyä antaa ei-juutalaiselle lahjaa, mutta se voidaan myydä hänelle.

31. Baba Bathra 54b: Ei-juutalaisten omaisuus on kuin erämaa; joka tulee sinne ensin, saa sen.

32. Sanhedrin 58b: Ei-juutalainen, joka viettää lepopäivää, ansaitsee kuoleman.

33. Sanhedrin 57b: Ei-juutalaisen teloittamiseksi vain yhden henkilön todistus riittää, vaikka sukulaisen.

34. Baba Kama 113b; Baba Mezia 24a: Jos ei-juutalainen kadottaa jotakin, juutalainen saa pitää sen, vaikka tietäisikin omistajan.

35. Sanhedrin 76b: Joka palauttaa ei-juutalaiselle kadonneen esineen, joutuu Jumalan kirouksen alle.

36. Baba Mezia 24a: Jos enemmistö jollakin alueella on ei-juutalaisia, juutalainen saa pitää kadonneen esineen. Jos enemmistö on juutalaisia, täytyy yrittää etsiä omistaja.

37. Sanhedrin 57a: Jos ei-juutalainen ryöstää juutalaisen, hänen täytyy maksaa tälle takaisin. Mutta jos juutalainen ryöstää ei-juutalaisen, juutalainen saa pitää saaliin. Samoin jos ei-juutalainen tappaa juutalaisen, ei-juutalainen on tapettava. Mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, juutalainen on vapaa.

38. Abodah Zarah 8,5: Jos ei-juutalainen tappaa ei-juutalaisen tai juutalaisen, hän on vastuullinen, mutta jos juutalainen tappaa ei-juutalaisen, hän ei ole vastuullinen.

39. Baba Kama 113a: On luvallista pettää ja huijata, jos oikeutta käydään ei-juutalaista vastaan.

40. Iore Dea 16,11: Ei-juutalainen ei kelpaa missään asiassa todistajaksi.

41. Choschen Hammishpat 34,18: Ei-juutalainen ja orja eivät voi todistaa oikeudessa.

42. Choschen Hammishpat 22,2: Ei-juutalainen ei saa tuomita juutalaista (juutalainen ei saa hakea oikeutta ei-juutalaiselta tuomarilta).

43. Choschen Hammishpat 348: Juutalainen saa ryöstää ei-juutalaisen: hän saa huijata tätä laskussa, jos on todennäköistä, ettei tämä huomaa sitä.

44. Abodah Zarah VIII, 5, Tos: Ei-juutalaiselta on kielletty varastaminen, ryöstäminen, naisorjien ottaminen jne. ei-juutalaiselta tai juutalaiselta; juutalainen saa toimia näin ei-juutalaisen suhteen.

45. Sanhedrin 57a: Ei-juutalaisen täytyy maksaa palkkaa juutalaiselle, mutta juutalaisen ei tarvitse maksaa palkkaa ei-juutalaiselle.

46. Baba Kama 37b: Jos ei-juutalaisen härkä puskee israelilaista härkää, ei-juutalaisen täytyy maksaa vahingot täysimääräisinä. Mutta jos israelilaisen härkä puskee ei-juutalaista härkää, israelilainen ei ole velvollinen maksamaan mitään.

47. Baba Kama 38a: Ei-juutalaiset ovat Israelin lain suojan ulkopuolella. Jumala on jättänyt heidän rahansa Israelin vapaasti käytettäviksi.

48. Abodah Zarah 26d Tos; Kiddushin 66c; Soferim XV, sääntö 10: Parhaimmatkin ei-juutalaisista tulee tappaa.

49. Sanhedrin 52b: Aviorikos ei ole kielletty, kun sen tekee alaikäinen tai kun se tehdään alaikäisen henkilön vaimon kanssa tai ei-juutalaisen vaimon kanssa, koska Mooses kieltää aviorikoksen vain "lähimmäisen vaimon" kanssa, ja ei-juutalaiset eivät ole lähimmäisiä.

50. Abodah Zarah 26a: Israelilaisen naisen ei tule auttaa ei-juutalaista vaimoa lapsen synnyttämisessä, koska ei-juutalainen lapsi kasvatetaan epäjumalanpalvelijaksi. Ei-juutalaisen naisen ei tule antaa auttaa israelilaista naista synnytyksessä, sillä hän voi yrittää tappaa lapsen. Samat rajoitukset koskevat rintaruokintaa.

51. Abodah Zarah 22a,b; Jebamoth 103a,b: Ei-juutalaisilla on taipumus eläimiin sekaantumiseen, irstauteen ja murhaamiseen. Ei-juutalaiset ovat seksuaalisuhteessa mieluummin lehmien kuin omien vaimojensa kanssa. Käärme yhtyi Eevaan ja siirsi häneen ja koko ihmiskuntaan himon (jota israelilaisilla ei Siinain puhdistuksen jälkeen ole).

52. Abodah Zarah 2.1: Eläintä ei tule laittaa ei-juutalaisten talliin, koska nämä ovat taipuvaisia sekaantumaan eläimiin.

53. Abodah Zarah 22a: Ei-juutalaiset ovat murhaajia, heistä on pysyttävä erossa.

54. Gad. Shas. 2:2: Juutalainen saa tehdä väkivaltaa ei-juutalaiselle tytölle, mutta hän ei saa mennä tämän kanssa naimisiin.

55. Nedarim 20b; Choschen Hammishpat 348: Juutalainen voi tehdä ei-juutalaiselle naiselle, mitä haluaa. Hän saa kohdella häntä kuin lihanpalaa.

56. Jebamoth 100b: Ei tule ottaa vaimoksi ei-juutalaista, ettei lapsesta tule hänen seuraajansa (lapsi seuraa lain mukaan äitiään).

57. Abodah Zarah 25b: Rabbien päätöksiä siitä, miten tiellä tulee kävellä ei-juutalaisten kanssa, oltava varuillaan heidän suhteensa.

Kristityistä (koko läntisestä maailmasta) erityisesti:

58. Sepher Or Israel 177b: Ota kristityt hengiltä; tapa heidät, niin miellytät Jumalaa kuin suitsuttaisit hänelle.

59. Zohar III, 227b: Ainoa tarvittava uhri on se, että poistamme epäpuhtaat (= kristityt) keskuudestamme.

60. Hilkoth Akum X,1: Kristityt joko käännytettävä tai tapettava.

61. Zohar I 219b: Kristittyjen johtajat epäjumalanpalvelijoita, heidät on tapettava.

62. Sanhedrin 46a: Rabbi M. sanoi, että Nooan perillinen, joka kiroaa Jumalan Nimen (Jahve) käyttämällä sen korviketta (Jeesus Kristus), on syyllinen ja hänelle langetetaan kuolemantuomio.

63. Hilkoth Akum X,7: Missä juutalaiset ovat niskan päällä, siellä ei saa jättää yhtäkään epäjumalanpalvelijaa (= kristittyä) henkiin.

64. Abodah Zarah 26a,b: Kristityt voidaan heittää kaivoon ja jättää sinne.

65. Orach Chaiim 480 Hagah: "Aja, Jumala, ne, jotka eivät usko sinuun, pois vihassasi ja murskaa heidät kappaleiksi. Tuo pikaisesti kaikki epäuskoiset syytettyjen penkille. Tuhoa hetkessä kaikki valtakuntasi viholliset. Kitke arvottomat kansat kokonaan pois, hajota ja tuhoa ne. Tuhoa heidät! Tuhoa heidät heti, heti tällä hetkellä!"

66. Hilkoth Akum X,2: Kristinuskoon kääntyneet juutalaiset tulee tappaa ja heitä on vainottava loppuun asti.

67. Iore Dea 158,2, Hagah: Luopiot, jotka kääntyvät kristittyjen mielitekoihin ja palvontamenoihin, tulee surmata.

68. Choschen Hammishpat 388,15: Ne, jotka antavat israelilaisten rahoja kristityille, on tapettava.

69. Jalkut Simoni 245: Jokainen, joka vuodattaa kristittyjen veren, saa Jumalan hyväksynnän aivan kuin olisi uhrannut hänelle.

70. Zohar I, 160a: Juutalaisten täytyy aina yrittää pettää kristittyjä. Juutalaisten täytyy vapautua heistä ja tulla heidän hallitsijoikseen.

71. Zohar I, 25a: Epäjumalanpalvelijat (kristityt) on pyyhittävä pois maan päältä. Heidän muistonsa on hävitettävä.

72. Pesahim 49a: On sallittua tappaa kristittyjä paastopäivinä, ei tarvita rukouksia.

73. Choschen Hammishpat 425,5: Ne, jotka eivät usko Tooraa, tulee surmata. Jolla on voimia tappaa heidät, tappakoon heidät avoimesti miekalla; ellei ole voimia, petkuttakoon heidät eri tavoin kuolemaan. (Maimonides, Hilkoth teschubhah III,8, sanoo, että kristityt [ja muut] kieltävät Tooran lain) - - Myös juutalaiset, jotka kääntyvät kristinuskoon, on tapettava.

74. Zohar I, 219b: "On varmaa, että vankeutemme jatkuu, kunnes epäjumalia palvelevien ei-juutalaisten (= kristittyjen) hallitsijat on tuhottu."

75. Obadiam (rabbi Kimchi): Puhuessaan viimeisinä päivinä tapahtuvasta Edomin tuhosta profeetat tarkoittivat Roomaa (siis kristittyä maailmaa), Jes. 34:1. Kun Rooma on tuhottu, Israel saa vapauden.

76. Tseror Hammor (rabbi Abraham): Heti kun Rooma (länsimaat, kristitty maailma) on tuhottu, israelilaisille koittaa vapaus.

77. Zohar II, 43a: Aasi tarkoittaa ei-juutalaista, joka on ostettava vapaaksi....Mutta jos hän kieltäytyy tulemasta vapaaksi ostetuksi, silloin hänen kallonsa on murskattava; - - heidät tulee ottaa pois elävien kirjoista, sillä heistä on sanottu: "Joka tekee syntiä minua vastaan, sen minä otan pois Elämän kirjasta."

78. Zohar I, 38b, 39a: Neljännen taivaan palatseissa ovat ne, jotka ovat surreet Siionia ja Jerusalemia, ja kaikki ne, jotka ovat tuhonneet epäjumalanpalvelijakansoja (= kristittyjä kansoja). Ne, jotka ovat tappaneet epäjumalia palvelevia ihmisiä (= kristittyjä), puetaan purppuravaatteisiin, jotta heidät tunnettaisiin ja heitä voitaisiin kunnioittaa.

79. Iore Dea 148: Juutalaista kehotetaan aina pitämään piilossa viha, joka hänellä on kristittyjä kohtaan.

80. Choschen Hammishpat 156,5 Hagah: On luvallista pettää kristittyjä ja ottaa heidän rahansa, sillä kristittyjen varallisuutta on pidettävä yhteisenä omaisuutena, joka kuuluu sille, joka sen ensimmäisenä ottaa.

81. Choschen Hamishpat 183,7: Juutalainen saa pitää, mitä kristitty maksaa erehdyksessä liikaa. Juutalaisten täytyy jakaa keskenään se, mitä he huijaamalla veloittavat liikaa kristityiltä.

82. Choschen Hamishpat 266,1: Jos juutalainen löytää kristityn kadottamaa omaisuutta, hän saa pitää sen.

83. Iore Dea 157,2 Hagah: Jos juutalainen voi pettää kristittyjä tekeytymällä kristillisten oppien kannattajaksi, hän saa ryhtyä petokseen.

84. Abodah Zarah 54a: Kristityiltä ja luopioilta saa kiskoa korkoa.

85. Abodah Zarah 2a, Tos: Kauppaa käytävä kristittyjen kanssa, koska heillä on rahaa maksaa.

86. Iore Dea 159,1: On sallittua lainata rahaa kristityille ja kiskoa heiltä korkoa.

87. Baba Kama 113a: Juutalainen saa valehdella ja vannoa väärän valan oikeudessa saadakseen kristityn tuomituksi.

88. Iore Dea 335,43: Juutalainen, joka myy maatilan kristitylle, tulee karkottaa.

89. Iore Dea 154,2: Kaupankäyntiä ei saa opettaa kristityille.

90. Baba Kama 113b: Jumalan nimi ei tule häväistyksi, kun kristityille valehdellaan; kristittyjä saa huijata.

91. Kallah 1b: Juutalainen voi antaa väärän valan hyvällä omallatunnolla.

92. Shabbuoth Hagahoth 6d, rabbi Ascher: Juutalainen voi antaa väärän valan käyttämällä viekkaita sanoja.

93. Abodah Zarah 16b,17a: Juutalaisten tulee pysyä erossa kristityistä.

94. Iore Dea 153,2: Kristityt ovat murhaajia; heistä on pysyttävä erossa.

95. Orach Chaiim 20,2: Kristitylle ei saa myydä päällystakkia, jossa on naruja; hän voi tiellä tappaa niillä juutalaisen.

96. Orach Chaiim 20,2: Kristityt naamioituvat tappaakseen juutalaisia.

97. Gittin 62a: Juutalaisten pysyttävä poissa kristittyjen kodeista pyhäpäivinä.

98. Iore Dea 148,10: Juutalainen ei saa vastata kristityn tervehdykseen, sen estämiseksi tervehdittävä ensin.

99. Abodah Zarah 20a: Älä koskaan ylistä kristittyjä, ettei sen luultaisi olevan totta.

100. Iore Dea 112,1: Vältettävä syömistä kristittyjen kanssa, ruokkii tuttavallisuutta.

101. Abodah Zarah 35b: Älä juo maitoa, jonka kristitty on lypsänyt.

102. Iore Dea 178,1: Kristittyjen tapoja ei saa jäljitellä, ei edes kampausta.

103. Iore Dea 120,1: Kristityiltä ostetut astiat pestävä perusteellisesti.

104. Hilkoth Maakaloth: Kristityt ovat epäjumalanpalvelijoita, joiden kanssa ei tule olla tekemisissä.

105. Abodah Zarah 76c: Jeesuksen seuraajien (kristittyjen) juhlat ovat epäjumalanpalvelusta.

106. Eben Haezar 44,8: Kristittyjen ja juutalaisten väliset avioliitot mitättömiä.

107. Abodah Zarah 17a: Kristityt ovat liitossa helvetin kanssa; kristinusko pahempaa kuin insesti.

108. Aboth V, 21: Jumalattoman Kristuksen opetuslapset perivät helvetin (Ps. 55:24).

109. Abodah Zarah 17a: Rabbi Eleazar b. Dordia ei jättänyt käymättä yhdenkään maailman porton luona (viimeisen luokse päästäkseen hän kulki seitsemän joen yli), mutta hän sai anteeksi, koska ei ollut syyllistynyt siihen anteeksiantamattomaan syntiin, että olisi hyväksynyt kristinuskon.

110. Iore Dea 146, 15: Kristittyjen epäjumalankuvat (esim. ristit) tuhottava ja niistä on puhuttava halveksien.

111. Zohar II, 64b: Ihmisiä, jotka palvovat epäjumalia, kutsutaan lehmiksi ja aaseiksi, kuten on kirjoitettu: "minulla on lehmä ja aasi..." (näitä epäjumalanpalvojia ovat kristityt, kuten Maimonides sanoo Perusch 78c: Kristityt, jotka seuraavat Jeesusta, ovat, huolimatta siitä, että heidän opissaan on vaihtelua, kaikki epäjumalanpalvelijoita).

112. Zohar II, 64b: Rabbi Abba sanoo: Jos epäjumalanpalvojat (= kristityt) yksin harjoittaisivat sukupuoliyhteyttä, maailma lakkaisi olemasta. Niinpä opetuksemme on, että juutalainen ei saa antaa tilaa noille häpeämättömille ryöstäjille. Sillä jos he lisääntyvät suurissa määrin, meidän on heidän vuokseen mahdoton jatkaa olemassaoloamme. He synnyttävät imettäväisiä, jotka ovat koiria (kristittyjen lisääntymistä täytyy siis estää).

113. Jebamoth 61a: Juutalaiset ovat ihmisiä; kristityt eivät ole ihmisiä.

114. Zohar I, 28b: "Käärme oli kavalin kaikista kedon eläimistä" (1. Moos. 3:1). "Kedon eläimistä", se on: maan epäjumalanpalvelijoista (= kristityistä), sillä he ovat muinaisen käärmeen jälkeläisiä, joka vietteli Eevan.

115. Abodah Zarah 15b; 22a: Kristityt sekaantuvat eläimiin.

116. Zohar I, 131a: Epäjumalanpalvelijat (= kristityt) saastuttavat olemassaolollaan maailman, koska heidän sielunsa tulee saastaiselta puolelta.

117. Zohar I, 46b, 47a: Ja hän loi jokaisen elävän olennon, ts. israelilaiset, koska he ovat Korkeimman Jumalan lapsia, ja heidän pyhät sielunsa tulevat hänestä. Mutta mistä epäjumalanpalvojien (= kristittyjen) sielut tulevat? Vasemmalta puolelta, mikä tekee heidän sieluistaan saastaisia. He ovat sen vuoksi kaikki saastaisia, ja he saastuttavat kaikki, jotka joutuvat tekemisiin heidän kanssaan.

118. Sabbath 145b: Kristityt epäpuhtaita, koska he syövät epäpuhtaita ruokia.

119. Abodah Zarah 22b: Kristityt epäpuhtaita, koska he eivät olleet Siinain vuorella.

120. Iore Dea 198,48: Puhtaat juutalaiset naiset saastuvat tavatessaan kristittyjä.

121. Orach Chaiim 57, 6a: Kristittyjä säälittävä enemmän kuin sairaita sikoja.

122. Ketuboth 110b: Psalminkirjoittajan kerrotaan vertaavan kristittyjä epäpuhtaisiin eläimiin.

123. Abodah Zarah 27b: On kiellettyä tulla kristityn parantamaksi.

124. Iore Dea 81,7 Ha: Kristittyjä imettäjiä vältettävä, koska he ovat vaarallisia.

125. Iore Dea 156,1: Kristittyä parturia ei saa käyttää, ellei ole juutalaisia ystäviä mukana (pelätään, että kristitty saattaa murhata).

126. Iore Dea 153,1: Kristitty hoitaja johtaa lapset harhaoppiin.

127. Iore Dea 155,1: Vältettävä kristittyjä lääkäreitä, joita lähiseutu ei tunne.

128. Pesahim 25a: Vältettävä lääketieteellistä apua kristityiltä.

129. Abodah Zarah 27b: Parempi kuolla käärmeenpuremaan kuin hakea apua kristityltä.

130. Maimonides, Mishnah Torah, 2,4,11; Iore Dea 158,1: Juutalaiset lääkärit eivät saa pelastaa kristityn elämää, ellei pelastamatta jättäminen synnytä vihamielisyyttä juutalaisia kohtaan.

131. Iore Dea 150,2: Ei saa kumartua epäjumalankuvan (ristin, krusifiksin) lähellä edes nostaakseen rahan maasta tai poistaakseen tikun jalasta, ettei näyttäisi siltä, että palvoo Jeesusta.

132. Abodah Zarah 14b: Uskonnollisia tavaroita ei saa myydä kristityille.

133. Iore Dea 151,1: Kristityille ei saa myydä vettä kastetta varten.

134. Abodah Zarah 78: Kristittyjen kirkot ovat paikkoja, joissa palvellaan epäjumalia.

135. Iore Dea 142,10: On pysyttävä fyysisesti etäällä kirkoista.

136. Iore Dea 142,15: Ei saa kuunnella kirkkomusiikkia tai katsella epäjumalia (Kristuksen kuvia).

137. Iore Dea 143,1: Kirkon lähellä olleita tuhoutuneita taloja ei saa rakentaa uudelleen; juutalaisen talo ei saa olla lähellä kirkkoa.

138. Iore Dea 139,1: Vältettävä esineitä, joita kristityt ovat käyttäneet jumalanpalveluksissaan.

139. Abodah Zarah 2a: Kristittyjen juhlapäiviä kutsutaan onnettomuuden päiviksi.

140. Abodah Zarah 78c: Kristittyjen paastopäivät halveksittavia, turhia ja pahoja.

141. Abodah Zarah 6a: Kristilliseen joulunviettoon ei saa osallistua.

142. Hilkoth Akum, IX: Pääsiäistä ja joulua ei saa viettää.

143. Maimonideen Hilkoth Akum X,1: Kristittyjä ei saa sääliä, sillä on sanottu: "Älä osoita armoa heitä kohtaan" (5. Moos. 7:2). Siksi jos kristitty on vaikeuksissa tai hukkumassa, häntä ei saa auttaa. Jos kristitty on kuolemanvaarassa, häntä ei saa pelastaa.

144. Iore Dea 158,1: Kristittyjä ei saa pelastaa hengenvaarasta. - - Veden varaan joutunutta ei saa pelastaa, ellei hän tarjoa rahaa.

145. Rosh Hashanah 17a: Kristityt ja ne, jotka pilkkaavat rabbeja, lähetetään helvettiin ikuisiksi ajoiksi.

146. Sanhedrin 99a: Kun Messias tulee, hän tuhoaa kristityt.

147. Sabbath 116a: Kristilliset kirjat (mm. Uusi testamentti) tulee polttaa; Uusi testamentti on kuin tyhjä paperi. - - Missään olosuhteissa ei saa mennä kristityn taloon. - - Kristittyjen vihaamiseen käsketty Ps. 139:21:ssä.

148. Sabbath 46a (Jerus. Talmud): Harhaoppisten (= kristittyjen) kirjat, jotka synnyttävät vihamielisyyttä, epäsopua ja riitaa Israelin ja Jumalan välille, täytyy kaikki tyynni polttaa.

149. Sabbath 116a: Evankeliumit ovat tyhjän paperin perätön väite ja tyhjän paperin synti.

150. Sanhedrin 90a, 100b: Jotka lukevat ei-kanonisia kirjoja (Uutta testamenttia), niillä ei ole mitään osuutta tulevaan elämään.

Jeesuksesta:

151. Jebamoth 49a: Jeesus oli aviorikoksen tuloksena syntynyt äpärä.

152. Kallah 1b: Jeesus oli avioton lapsi, joka oli siitetty kuukautisten aikana.

153. Sanhedrin 67a; Abodah Zarah II; Sabbath XIV: Jeesus oli Pandira-nimisen sotilaan poika.

154. Sanhedrin 106a,b: Maria oli huora; Jeesus oli paha mies.

155. Orach Chaiim, 113: Vältettävä osoittamasta kunnioitusta Jeesusta kohtaan.

156. Sotah 47a; Sanhedrin 107b: Jeesus erotettiin seurakunnasta, koska hän ajatteli vietellä naisen, ja suruissaan ja sekavana hän alkoi palvoa tiiliskiveä. Jeesus oli noita, joka vietteli, turmeli ja tuhosi Israelin.

157. Sanhedrin 105a,b: Jeesus harjoitti haureutta aasinsa kanssa.

158. Sanhedrin 106b: Kuinka vanha Jeesus oli? - - murhamiehet ja petturit eivät pääse puoleen ikäänsä (Ps. 55:24), ja niin hän oli 33- tai 34-vuotias.

159. Sanhedrin 90a: Jeesuksella ei osuutta tulevaan maailmaan (koska lausui ääneen Jumalan nimen).

160. Hilkoth Melakhim IX, 4 (Maimonides): On selvää, ettei hän (Jeesus) ollut se Messias, jota laki käskee meidän odottaa - - Hän tuhosi Israelin ja sai aikaan jäljelle jääneiden hajaannuksen ja nöyryytyksen, niin että lakia muutettiin ja suurin osa maailmaa vieteltiin palvelemaan toista Jumalaa.

161. Sabbath 104b: Jeesus oli noita ja hullu. Maria oli aviorikoksen tekijä.

162. Sanhedrin 43a: Jeesus syyllistyi noituuteen ja luopumukseen; hän ansaitsi teloituksen. Jeesuksen opetuslapset ansaitsivat kuoleman.

163. Sanhedrin 105a,b: Jeesus ontui toista jalkaansa, toinen silmä oli sokea, hän teki taikuuksia miehisen elimensä avulla.

164. Abodah Zarah 17a: Jeesuksen sanotaan opettaneen, että portonpalkalla voidaan rakentaa käymälä ylimmäiselle papille.

165. Sanhedrin 106a: "Voi häntä, joka tekee itsestään elävän Jumalan nimen kautta" (Jeesuksen ylösnousemus kirotaan).

166. Sanhedrin 104b: Rabbi Eleazar: Stadan poika (Jeesus) harjoitti taikuutta leikkaamalla sen (Jumalan nimen kaavan; nimeä ei saanut lausua ääneen) lihansa sisään (ihon alle). Muut: Hän on hullu, eikä meitä kiinnosta, mitä hullut tekevät.

167. Sanhedrin 43a; 67a: Pääsiäisiltana Jeesus hirtettiin. 40 päivän ajan ennen teloitusta airut julisti: Hänet tullaan kivittämään, koska hän on harjoittanut noituutta ja vietellyt Israelin luopumukseen.

168. Sanhedrin 45a, 52a,b, 106a: Kuvaa kolmea niistä neljästä menetelmästä (kivittäminen, polttaminen, kaulan katkaiseminen, kuristaminen), joilla Jeesus tapettiin. Kivitettäessä raskas kivi pudotettiin Jeesuksen rinnan päälle niin että se murskaantui. Poltettaessa Jeesus laskettiin lantaan kainaloita myöten, sitten hänen kaulansa ympärille kiedottiin kangas, jonka päitä vedettiin sen jälkeen vastakkaisiin suuntiin, niin että suu aukesi. Sulaa lyijyä kaadettiin suusta sisään, niin että sisälmykset paloivat (näin tahdottiin polttaa sielu). Kuristaminen samalla systeemillä (kiristämällä lujasti kankaan päitä). Kaula katkaistiin miekalla.

169. Toledoth Jesu kertoo, että Jeesusta ei voitu ristiinnaulita puuhun, koska hän oli taikonut kaikki puut, niin että ne katkesivat. Lopulta hänet ristiinnaulittiin isoon kaalinvarteen. - - Tyhjästä haudasta Toledoth Jesu kertoo, että "Judas puutarhuri" (Juudas Iskariot) oli ottanut ruumiin haudasta käyttääkseen sitä tukkeena, ettei vesi tulvi hänen puutarhaansa. Kun sitten Juudas palautti ruumiin, Israelissa syntyi riemu, kun Jeesus ei ollutkaan noussut ylös, ja kristityt joutuivat häpeään.

170. Zohar III, 282: Jeesus kuoli kuin elukka, ja hänet haudattiin siihen saastaiseen kasaan, johon heitetään kuolleitten koirien ja aasien ruumiit ja johon on, kuin koirat, haudattu Eesaun pojat (kristityt) ja Ismaelin pojat (muslimit), myös Jeesus ja Mohammed, sekä ympärileikkaamattomat ja saastaiset.

171. Gittin 57a: Jeesus lähetettiin rabbien moittimisen vuoksi helvettiin, jossa häntä rangaistaan keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa. Jeesus luettiin yhdeksi niistä kolmesta suurimmasta "Israelin synnintekijästä" (Jeesus, Bileam, Tiitus), jotka Israel on koskaan tuntenut.

Pelastumisesta:

172. Sanhedrin 11.1: Kaikki israelilaiset ovat vanhurskaita, ja he perivät ikuisen elämän.

173. Gittin 7a: Se joka luopuu osasta omaisuuttaan, ei joudu helvettiin.

174. Berakoth 4b: Joka lausuu psalmin 145 kolme kertaa päivässä, saa ikuisen elämän.

175. Pesahim 113a: Israelin maassa asuminen antaa ikuisen elämän.

176. Kiddushin 40a,b: Pelastuminen omien tekojen perusteella.

177. Erubin 41b: Ne, jotka kärsivät suuresta köyhyydestä tai joilla on suolistosairaus tai jotka kärsivät roomalaisten vainoista tai joilla on paha vaimo, eivät joudu helvettiin.

178. Pesahim 113b: Se, joka pysyy naimattomana tai ei pidä raamatunlausekoteloita tai ei pidä kenkiä, ei voi päästä taivaaseen.

179. Zohar I, 25b: Joka tekee hyvää kristityille, se ei nouse ylös kuolleista.

180. Zebahim 88b: Pappien vaatteet sovittivat Israelin synnit.

Israelin suuruudesta:

181. Sabbath 57: Kaikki israelilaiset ovat hallitsijoita.

182. Sanhedrin 11.1: Kaikki israelilaiset ovat vanhurskaita, ja he perivät ikuisen elämän.

183. Megilla 31b: Israelilaisten ei tarvitse uhrata uhreja syntiensä vuoksi; heidän tarvitsee vain lukea uhreista saadakseen anteeksiantamuksen.

184. Baba Bathra 10b: Israelin teot ovat vanhurskaita, ei-juutalaiset sen sijaan kykenevät vain syntiin.

185. Hullin 91b: Juutalaisilla on enkeleitä suurempi arvo.

186. Sanhedrin 39a: Rabbi keisarille: me ympärileikatut emme voi tulla teidän kaltaisiksenne; antakaa siis ympärileikkauttaa itsenne ja tulkaa meidän kaltaisiksemme.

187. Hagiga 15b: Juutalainen on hyvä synneistään huolimatta.

188. Hagiga 27a: Yksikään rabbi ei voi koskaan joutua helvettiin, koska tulen henkiä ei tuli vahingoita. Myöskään Israelin syntiset eivät voi joutua helvettiin, sillä jopa israelilaisilla synnintekijöillä on yhtä paljon hyviä tekoja kuin granaattiomenassa siemeniä.

189. Jebamoth 49b: Profeetta Jesaja kuoli, koska hän kutsui Israelia "kansaksi, jolla on saastaiset huulet".

190. Berakoth 7a: Mooses pyysi, että Jumalan Henki lepäisi vain israelilaisten päällä, ja Jumala suostui hänen pyyntöönsä.

191. Berakoth 58a: Ensimmäisen ihmisen täytyi nähdä paljon vaivaa elantonsa puolesta. Rabbi sen sijaan nousee aamulla ylös ja näkee kaiken itselleen valmiiksi laitetuksi.

192. Kiddushin 82a: Rabbi: Eläimillä ja linnuilla ei ole ammattia, ja silti ne saavat ravintonsa vaivatta. Ja ne on tehty minua palvelemaan, ja minut on tehty palvelemaan Luojaani. Vielä enemmän siis minun tulee saada ravintoni ilman vaivannäköä.

193. Jebamoth 79a: Israelilaiset ovat armollisia, kainoja ja hyväntahtoisia.

194. Kiddushin 49b: Israelilaisilla on 90% kaikesta viisaudesta. Loput 10% on levitetty ei-juutalaisten keskuuteen.

195. Megilla 15b: Jumala rakastaa Israelia, koska he opiskelevat lakia (Mutta Talmudin mukaan juutalaisilta on kielletty lain opettaminen ei-juutalaisille ja ei-juutalaisilta on kielletty sen oppiminen kuolemanrangaistuksen uhalla).

196. Sanhedrin 58b: Ei-juutalainen, joka lyö juutalaista, ansaitsee kuoleman. Juutalaisen lyöminen on Jumalan silmissä loukkaus Jumalan Henkeä vastaan.

197. Sanhedrin 37a: Joka tuhoaa yhden ainoan israelilaisen, se on sama kuin jos hän olisi tuhonnut koko maailman.

198. Berakoth 59a: Maanjäristykset syntyvät, kun Israelin kärsiessä Jumalan kyyneleet putoavat valtamereen.

199. Sanhedrin 58b: Aivan kuten maailma ei voi olla olemassa ilman tuulta, niin se ei voi olla olemassa ilman Israelia.

200. Jebamoth 63a: Kaikki siunaukset, jotka ei-juutalaisten osaksi tulevat, tulevat heidän osakseen vain siksi, että Jumala ottaa tällöin huomioon Israelin.

201. Ketuboth 111a: Messias on ilman metaforaa juutalainen kansa (juutalaiset itsessään ovat Messias).

202. Sanhedrin 98b: Juutalaisilla yllin kyllin syötävää Messiaan päivinä. "Tulee olemaan vaikeaa sysätä syrjään ei-juutalaiset aiheuttamatta paljon kärsimystä - - runsauden vuosista nauttivat israelilaiset."

203. Sanhedrin 67b: Rabbit kykenevät luomaan vasikoita: "tutkimalla luomisen lakeja" he loivat vasikan ja söivät sen. Myös eräs nainen muutettiin aasiksi. Isä Qarnas niisti nenää ja kaivoi sieraimistaan silkkipalloja.

204. Sanhedrin 65b: Rabbi loi kerran yhden ihmisen. Halutessaan rabbit voivat luoda maailman.

205. Hagiga 3 a,b: Pyhin sanoo juutalaisille: Te olette tehneet minut maailman ainoaksi hallitsijaksi; sen vuoksi minäkin teen teidät maailman ainoiksi hallitsijoiksi.

Juutalaista viisautta:

206. Ketuboth 10b: Taateleiden syöminen tekee kelvottomaksi tekemään laillisia päätöksiä. Taateleiden syömisellä omat ajat.

207. Gittin 69a,b: Ulkohuoneen varjosta otetulla maalla on lääketieteellinen arvo (syödään hunajaan sekoitettuna), samoin valkoisen koiran ulosteella (nuhaan; hartsiin sekoitettuna).

208. Gittin 69b: Pesahim 112b: Epilepsia johtuu siitä, että seisotaan alasti lampun edessä tai ollaan seksuaalisuhteessa valot päällä.

209. Abodah Zarah 12b: Shabriri (sokeuden demoni) karkotetaan toistamalla sen nimeä ja jättämällä joka kerta yksi kirjain pois siten "kutistaen" sitä; tällöin sen aiheuttama sokeus paranee.

210. Gittin 70a: Naudanlihan ja nauriin syöminen aiheuttaa kuumetta, jos sen jälkeen nukutaan kesäkuutamossa.

211. Horajoth 13a,b: Jos syödään jotain sellaista, jota hiiret ovat saastuttaneet, tullaan unohtavaisiksi. Sitä aiheuttavat myös oliivien syöminen ja vaatteiden laittaminen pään alle. Rabbit parantavat unohtavaisuutta mm. paistetuilla kananmunilla (ilman suolaa) ja oliiviöljyn juomisella.

212. Moed Katan 18a: Jos leikattuja sormien kynsiä ei haudata maahan, syntyy keskenmenoja.

213. Berakoth 61a: Jokaisella on kaksi munuaista, toinen herättää hyviä tekoja, toinen pahoja tekoja.

214. Baba Kama 16a: Seitsemän vuoden jälkeen hyeenat muuttuvat lepakoiksi. Vielä pidemmän ajan kuluttua ne muuttuvat orjantappuroiksi ja demoneiksi.

215. Erubin 61a: Vieraissa kaupungeissa koirat eivät hauku seitsemään vuoteen.

216. Erubin 65a: Joka rentoutuu viinituvassa, sillä on jotain Luojan mielenlaadusta (1. Moos. 8:21: "Herra tunsi suloisen tuoksun").

217. Baba Bathra 73b: Jotkut antiloopit kasvavat vuorten suuruisiksi, jotkut sammakot linnoitusten kokoisiksi (nämä ovat rabbien silminnäkijäkertomuksia).

218. Bekoroth 57b: Jättiläispuu oli 16 kuormavaunun levyinen. Yksi linnunmuna peitti alleen 16 kaupunkia ja 300 setripuuta.

219. Kilaim 32a (Jerus. Talmud): Miksi Jaakobille oli niin tärkeää tulla haudatuksi Kaanaan maahan? Yhden rabbin mukaan kohdan Ps. 116:9 ("saan vaeltaa Herran kasvojen edessä elävien maassa") on katsottava sisältävän Tyyron/Kesarean seudut, koska siellä oli hyvinvointia. Toisen rabbin mukaan ko. kohdassa tarkoitetaan sellaista maata, jonka kuolleet nousevat ensimmäisinä ylös Messiaan aikana (Jes. 42:5). Miten siis käy Israelin rabbien siinä tapauksessa, jäävätkö he huonompaan asemaan? Rabbi Imi sanoi, että Jumala tekee maahan reikiä, ja niitä pitkin ruumiit kierivät Pyhään maahan ja heti, kun ne ovat sinne saapuneet, niiden sielut yhtyvät niihin.

220. Sabbath 156a: Huonotuulisuus johtuu siitä, että on syntynyt maanantaina; rikkaus ja irrallisten sukupuolisuhteiden harjoittaminen johtuvat siitä, että on syntynyt tiistaina; ne, jotka häpäisevät sapatin syntymällä silloin, tulevat kuolemaan sapattina.

221. Ketuboth 5a: Neitsyen tulee pitää häät viikon 4. päivänä ja tulla maatuksi 5. päivänä, koska tuona päivänä kaloille annettiin siunaus (1. Moos. 1:22).

222. Sukkah 29a: Jos tiettyjen rabbien kuolemaa surraan sopimattomalla tavalla, syntyy auringonpimennyksiä; jos pikkukarjaa kasvatetaan Israelissa, syntyy kuunpimennyksiä.

223. Pesahim 111a: Kuljettaessa koirat, naiset ja palmupuut eivät saa joutua kahden miehen väliin eivätkä muut saa kulkea koirien, naisten tai palmupuiden välistä. Erityistä vaaraa syntyy, jos naisilla on kuukautiset tai jos he istuvat tienristeyksissä (epäily noituudesta).

224. Pesahim 112a: Demoninen vaara syntyy, jos vettä juodaan keskiviikkoiltoina tai sapatti-iltoina.

225. Sabbath 41a: Rabbien päätös pyhästä virtsaamisesta.

226. Joma 19b, 20a: Sovituspäivänä voi tehdä syntiä. Herra sanoo naisten raiskaamisesta: "Synti väijyy ovella" (1. Moos. 4:7). Entä mitä saatana sanoo: Elia: "Saatanalla ei ole sovituspäivänä mitään valtaa, koska sanan 'saatana' kirjainluku on 364, ja silloin 364 päivänä saatanalla on valta valittaa mutta ei sovituspäivänä, joka on puuttuva 365. päivä.

227. Kiddushin 71b: Rabbit pohtivat, ovatko he lähtöisin Siionissa raiskatuista naisista (Valit. 5:11) ja onko niin, että kun ei-juutalainen makaa juutalaisen naisen, syntynyt lapsi on kelvollinen. Vai ovatko he niistä, "jotka makaatte norsunluusohvilla ja venytte leposijoillanne (Aamos 6:4)? Rabbi Josse sanoo jälkimmäisistä: "Nämä ovat niitä, jotka makailevat alasti ja virtsaavat sohvaltaan käsin; menevätkö he etunenässä pakkosiirtolaisuuteen (Aamos 6:7: "silloin lakkaavat venyjäin ilonhuudot")?" Mutta rabbi Abahu sanoo: "Nämä ovat niitä, jotka syövät ja juovat yhdessä sohvat vieri vieressä ja vaihtavat vaimojaan ja heidän makuusijansa löyhkäävät (hepreassa verbi merkitsee sekä "venyä" että "löyhkätä") jatkuvien spermanvuodatusten takia, jotka heillä ovat loputtomia."

228. Pesahim 110a: Jos on syöty tai juotu parillisista astioista tai kupeista, kirous vältetään niin, että tartutaan vasemmalla kädellä oikean käden peukaloon ja oikealla kädellä vasemman käden peukaloon ja sanotaan: "Te ja minä olemme kolme". Jos kuitenkin kuullaan sanottavan: "Te ja minä olemme neljä", on sanottava: "Te ja minä olemme viisi" jne.

229. Jebamoth 60b: Kuinka rabbit tiesivät, että Gileadin Jaabeksesta löydetyt 400 naista olivat neitsyitä (Tuom. 21:12)? Rabbi Kahanan selitti: "Heidät laitettiin istumaan viinitynnyrin suuaukon päälle ja niillä, jotka eivät olleet neitsyitä, viinin tuoksu levisi ruumiin läpi ja se voitiin haistaa suusta (hengitysilmasta); sen sijaan neitsyillä viinin tuoksu ei mennyt läpi."

230. Moed Katan 17a; Baba Mezia 114a,b: Jos joku joutuu pahan mielijohteen valtaan, hänen tulee mennä sellaiseen kaupunkiin, jossa häntä ei tunneta ja tehdä syntinsä siellä, jottei Jumala tule häväistyksi.

231. Sabbath 6a (Jerus. Talmud): On sallittua lähettää tuomareille lahjoja, jotta saataisiin heidät taivutettua suotuisiin tuomioihin.

232. Berakoth 60b (Jerus. Talmud): Kaikki valheet ovat hyviä; valheet laista ovat kuitenkin huonoja.

233. Abodah Zarah 3b: Kuvaa Jumalan toimia päivän mittaan, mm. lain opiskelua ja merihirviön (leviataanin) kanssa leikkimistä.

234. Gittin 57a,b: Sodan kauheuksia: verijokia; vuodatettua verta käytetään lannoitteena seitsemän vuotta; 940 000 israelilaista tapettiin yhden kiven päällä.

235. Gittin 57b: Roomalaiset tappoivat neljä miljardia israelilaista Betharin kaupungissa (jotkut rabbit sanovat 40 miljoonaa). (Palestiinassa oli tuolloin tuskin miljoona juutalaista).

236. Gittin 58a: Roomalaiset kietoivat kääröihin ja polttivat elävältä Betharissa 64 miljoonaa israelilaista koululaista.

237. Midrash Rabbah: Rooman keisari Hadrianus tappoi 800 miljoonaa juutalaista Betharin kaupungissa. "He tappoivat asukkaita, kunnes hevoset kahlasivat veressä sieraimiaan myöten ja verivirta kuljetti isoja kiviä ja virtasi mereen värjäten meren 6 kilometrin päähän. Hadrianuksella oli 30 km x 30 km suuruinen puutarha, ja he kasasivat Betharissa surmatuista aidan sen ympärille."

Naisista:

238. Baba Bathra 16b: Tytön syntyminen on surullinen tapahtuma.

239. Menahoth 43b, 44a: Juutalaisen miehen tulisi kiittää Jumalaa siitä, ettei tehnyt häntä naiseksi tai ei-juutalaiseksi.

240. Aboth 1.5: Ei ole hyvä puhua naisille, ei edes omalle vaimolle.

241. Berakoth 43b: Oppineiden ei tule puhua naisille kaduilla.

242. Kiddushin 80b: Naiset ovat kevytmielisiä.

243. Erubin 18b: On synnillistä kävellä naisen takana tiellä.

244. Kiddushin 81a: Jos joku kävelee naisen takana tiellä, hän joutuu helvettiin.

245. Sotah 20a: On paha asia opettaa naiselle lakia.

246. Kiddushin 29b: On kiellettyä opettaa lakia naiselle.

247. Gittin 91a: On lupa ottaa vaimosta avioero, jos hän polttaa pohjaan päivällisen tai jos näkee kauniimman tytön.

248. Ketboth 72a,b: Naisesta voidaan ottaa avioero, jos hän paljastaa päänsä julkisuudessa, paljastaa käsivartensa julkisuudessa tai puhuu ääneen seksuaalisista asioista.

Seksuaaliasioista:

249. Sanhedrin 55b: On sallittua olla sukupuoliyhteydessä kolmen vuoden ja yhden päivän ikäisen tytön kanssa (tämä on Talmudissa hyvin suosittu aihe, siitä puhutaan mm. kohdissa Jebamoth 12a, 57b, 60b, Abodah Zarah 37a, Ketuboth 39a), tuon ikäinen tyttö voidaan yhdynnällä ottaa vaimoksi. Ei-juutalaisen proselyyttitytön pappi voi ottaa vaimoksi alle kolmevuotiaanakin.

250. Ketuboth 11b: Sukupuoliyhteys alle kolme vuotta vanhan tytön kanssa "ei ole mitään".

251. Jebamoth 55b: Sukupuoliyhteys naimisissa olevan sukulaisnaisen kanssa ei ole aviorikos niin kauan kuin miehinen elin on veltto; sukupuoliyhteys kuolleen naisen kanssa on ilmeisesti sallittua (näissä tapauksissa ei hedelmöittymismahdollisuutta; samasta syystä saa käyttää hyväksi parantumattomasti sairaita).

252. Jebamoth 56b: Jos papin vaimo raiskataan, pappi ei saa enää yhtyä häneen, muuten seuraa raipparangaistus.

253. Jebamoth 59b: Vaikka pappi ei voi mennä naimisiin porton kanssa (3. Moos. 21:7), hän voi mennä naimisiin naisen kanssa, joka harjoittaa eläimiin sekaantumista. Vaikka porton palkkaa ei saa antaa Jumalalle (5. Moos. 22:18), niin kuitenkin sellaisen porton palkka, jolle maksetaan eläimiin sekaantumisesta, voidaan hyväksyä.

254. Sanhedrin 58b: Ei-juutalainen voi olla luonnottomissa seksuaalisuhteissa toisen ei-juutalaisen vaimon kanssa syyllistymättä syntiin.

255. Sanhedrin 54b, 55a: Jos mies on homoseksuaalisessa suhteessa alle yhdeksän vuoden ikäisen pojan kanssa, he eivät syyllisty homoseksuaalisuuteen.

256. Sanhedrin 69b: Sukupuoliyhteys alle kahdeksan vuotta vanhan pojan kanssa ei ole haureutta.

257. Nedarim 20b: Mikä tahansa luonnoton seksuaaliakti on sallittu juutalaiselle vaimonsa kanssa.

258. Nedarim 20a: Se, että pari keskustelee yhdyntänsä aikana, aiheuttaa kuuroutta.

259. Sabbath 86a: Rabbiininen laki käskee juutalaisia harjoittamaan seksuaalista kanssakäymistä vain pimeässä.

260. Ketuboth 61b: Seksuaaliaktien määrä riippuu ammatista.

261. Gittin 70a: Jos heti matkan jälkeen ollaan sukupuoliyhteydessä, lapsista tulee heikkoluonteisia. Ellei kävellä ainakin kilometriä WC:ssä käynnin jälkeen ennen yhdyntää, lapsille tulee epilepsia (näin karkotetaan WC:n demoni). Seksin harjoittaminen seisten aiheuttaa kouristuksia, istuen spasmeja, nainen päällä ripulia.

262. Jebamoth 53b, 54a: Käsittelee lankomiehen vastuuta, jos hän putoaa katolta erektiotilassa veljensä vaimon päälle ja vahingossa tapahtuu yhdyntä (jos aikomus oli oman vaimon kanssa mutta kävi näin, miten menetellä?).

263. Jebamoth 59a,b: Luonnoton yhdyntä ei tee naista kelpaamattomaksi ylipapin vaimoksi. Jos lattiaa kontallaan siivotessa tapahtuu yhdyntä koiran kanssa, se ei tee naista kelvottomaksi, sillä sellainen yhdyntä katsotaan pelkäksi haavaksi, kun immenkalvo repeää "tapaturmaisesti" eikä siitä syystä tällaista yhdyntää katsota yhdynnäksi lainkaan.

264. Jebamoth 12b, 13a: Kun ei tiedetä, onko tyttö puberteetissa vai ei tai onko hän synnyttänyt vai ei, tutkitaan, löytyykö kahta häpykarvaa; rabbit suorittavat tämän tutkimuksen.

265. Jebamoth 12b: 11-vuotias tyttö saa käyttää ehkäisyyn imeytysainetta.

Talmudin raamatunselityksiä:

266. Berakoth 6a: Jumala pitää raamatunlausekoteloita (Jes. 62:8: Herra on vannonut oikean kätensä ja väkevyytensä käsivarren [= "raamatunlausekotelon"] kautta").

267. Berakoth 31b, 32a: Elia ja Mooses syyttivät Jumalaa, että hän aiheutti israelilaisten lankeamisen syntiin; Jumala myönsi, että he olivat oikeassa (Miika 4:6; Hoosea 2:8).

268. Sebuoth 9a: Vanhan testamentin uudenkuun kaurisuhri sovittaa Jumalan tekemän synnin (4. Moos. 28:15).

269. Sanhedrin 107a: David oli seksuaalisessa suhteessa kaikkien 18 vaimonsa kanssa, vaikka oli sairas (Ps. 6:7: "vesille" - - "kastelen").

270. Nazir 23b; Jebamoth 103a,b: Siisera oli seksuaalisuhteessa Jaaeliin seitsemän kertaa, kun tämä tappoi hänet (Tuom. 5:26-27, jossa kerrotaan, että Jaael löi vaarnan Siiseran pään läpi ja sitten 7 eri verbillä kuvataan Siiseran kuolemaa: jalkainsa juureen vaipui, kaatui jne.; siitä luku 7).

271. Jebamoth 63a: Aadam harjoitti seksiä kaikkien Eedenin puutarhan eläinten kanssa (1. Moos. 2:23: "Tällä kertaa on nyt luu...[KR33: Tämä on nyt luu...]).

272. Sanhedrin 82b: Simri oli seksuaalisuhteessa Kosbiin 424 kertaa yhden päivän aikana, kunnes tästä tuli kuin veden täyttämä oja. Hänen häpynsä oli 60 cm laaja (Snl. 30:31).

273. Sabbath 149b: Babylonian kuningas Nebukadnessar arpoo, kuka hänen vangitsemistaan maailman kuninkaista on nyt vuorossa, hänen ryhtyäkseen homoseksuaaliseen aktiin tämän kanssa. Muut kuninkaat lepäsivät tällä välin (Jes. 14:18). Arpa osui Sidkiaan, ja Nebukadnessarin miehisen elimen kerrotaan kasvaneen 300 kyynärän (180 metrin) mittaiseksi ja se heilui vangittujen kuninkaiden edessä (Jes. 14:12; Habakuk 2:16: "sillä sanottu on: 'sinä ravitset itsesi häpeällä, et kunnialla: niinpä juo sinäkin ja paljasta ympärileikkaamattomuutesi [he'orel]'"; sanan 'orel [he on artikkeli] numeroarvo on 300, ja siitä kyynäröitten lukumäärä). Tämä kohta otettu englanninkielisestä sensuroimattomasta Talmudin Soncino-laitoksesta (kopiona Christian News Encyclopedia V, s. 3743).

274. Berakoth 10a: Selitettävänä kohta Ps. 103:1-2: (jae 1) "Kiitä Herraa, minun sieluni, ja kaikki, mitä minussa on, hänen pyhää nimeänsä. (jae 2) Kiitä Herraa, minun sieluni, äläkä unhota, mitä hyvää hän on sinulle tehnyt". Rabbi: Kun Daavid oli äitinsä kohdussa, puhkesi hän laulamaan Ps. 103:1:n sanat. Kun hän imi äitinsä rintoja ja katseli niitä ja niiden nännejä, puhkesi hän laulamaan Ps. 103:2:n sanat. Rabbi Abahu: Jakeen sanat "mitä hyvää" tarkoittavat sitä, että Jumala on asettanut nuo rinnat ymmärryksen seutuun (sydämen viereen). Rabbi Jehudan mukaan ne tarkoittavat sitä, että Daavid ei katso hävyn seutuun, ja rabbi Mathanan mukaan sitä, ettei hän ime likaisesta paikasta.

275. Kiddushin 72b: Hes. 8:16: "Herran temppelin ovella oli 25 miestä. Heillä oli selät Herran temppeliin päin ja kasvot itään päin, ja päin itää he kumarsivat aurinkoa." Rabbien mukaan selät olivat siis länttä kohti ja siksi "selät Herran temppeliin päin" tarkoittaa, että he paljastivat takapuolensa ja pieraisivat Korkeinta kohti.

276. Gittin 31b: Itätuulen puhaltaessa nainen saa keskenmenon ja hänen kehossaan oleva siemenneste kuivuu (Hoosea 13:15: "Vaikka hän veljiensä seassa on hedelmällinen, on itätuuli tuleva - - hänen kaivonsa kuivuu [= siemenneste kuivuu], hänen lähteensä ehtyy [= keskenmeno]).

277. Erubin 21b: Israelilaiset naiset kertovat miehilleen "ovistaan", ts. kertovat heille kuukautisajoistaan (Korkea Veisu 7:13).

278. Jebamoth 18b (Jerus. Talmud): Nainen ei voi tulla raskaaksi samalla kertaa kahdesta miehestä. Kuitenkin 1. Sam. 17:4 sanoo: "Filistealaisten joukosta tuli kaksintaistelija". Hän oli siis lähtöisin sadasta filistealaisesta esinahasta. Rabbi Mathnain mukaan tästä ollaan yksimielisiä, kysymys on vain, kuinka siemen on koottu.

279. Jebamoth 63b: Juutalainen, joka ei harjoita suvun jatkamista, katsottava verenvuodattajan veroiseksi (1. Moos. 9:6-7: "Joka ihmisen veren vuodattaa, hänen verensä on ihminen vuodattava - - MUTTA te olkaa hedelmälliset...").

280. Berakoth 10a: Joka ei harjoita suvun jatkamista, se tulee kuolemaan tässä maailmassa eikä ole elävä tulevassa maailmassa (Jes. 38:1: "Sinä kuolet etkä enää parane").

281. Berakoth 63b, 64a: Oobed-Edomin vaimo ja kahdeksan miniää synnyttivät kaikki kuusi lasta synnytyksissään (1. Aikak. 26:5,8).

282. Sanhedrin 64a,b: Lasten uhraaminen Moolokille sallittua (3. Moos. 18:21; 20:3-4; 5. Moos. 18:10).

283. Sanhedrin 86a: Sanat "Älä varasta" (2. Moos. 20:15) tarkoittavat vain ihmisryöstöä.

284. Sanhedrin 56a: Jumalanpilkasta rangaistaan vain jos pilkkaaja lausuu Jumalan Nimen (3. Moos. 24:16).

285. Sanhedrin 85b: Jos joku lyö isäänsä tai äitiään aiheuttamatta haavaa, hän ei syyllisty syntiin (2. Moos. 21:15).

286. Sanhedrin 66a: Joka kiroaa isänsä tai äitinsä, ei ole syyllinen, ellei hän käytä Jumalan Nimeä kirouksessaan (2. Moos. 21:17).

287. Sanhedrin 76b, 78a: Ihminen ei ole syyllinen murhaan, jos hän saa myrkkykäärmeen tappamaan jonkun; käärme tulee tappaa murhasta, ihminen on vapaa (2. Moos. 21:12).

288. Sanhedrin 77a: Jos joku sitoo naapurinsa ja tämä kuolee nälkään, tai jos hän sitoo ihmisen leijonan eteen, joka tappaa tämän, hän ei ole syyllinen murhaan (2. Moos. 21:12).

289. Sanhedrin 77a,b: Jos joku sitoo jonkun ja tämä kuolee kuumuuteen tai kylmyyteen, tai jos joku ampuu nuolella jotakuta, jolla on parantavaa voidetta kädessään, ja joku sitten kaataa tuon voiteen pois, hän ei ole syyllinen murhaan (2. Moos. 21:12).

290. Sanhedrin 78a: Jos kymmenen miestä lyö jotakuta kepeillä niin, että tämä kuolee, he ovat kaikki syyttömiä murhaan (2. Moos. 21:12).

291. Sanhedrin 79a; Makkoth 7b: Jos israelilainen aikoo tappaa ei-juutalaisen mutta tappaakin sen sijaan israelilaisen, hän ei ole syyllinen; samoin: jos hän aikoi tappaa jonkun tietyn israelilaisen mutta tappoikin toisen, hän on syytön (2. Moos. 21:12).

292. Jebamoth 63a: Maanviljelys on alhaisin ammatti (Hes. 27:29: "alas haaksistansa astuvat - - astuvat maihin"; perusteena sanat "alas - - astuvat").

293. Nedarim 32a: Ympärileikkaus teki Aabrahamista täydellisen, ja se on korkein käskyistä ja ilman sitä maailma lakkaisi olemasta (1. Moos. 17:1-2; 2. Moos. 34:27; Jer. 33:25).

294. Joma 22b, 23a: Jumala rankaisi Saulia, koska tämä ei kostanut vihollisilleen; kukaan ei voi olla todellinen oppinut, ellei hän kosta: "ellei ole kostonhimoinen ja pitkävihainen kuin käärme" (1. Sam. 10:27; 3. Moos. 19:18).

295. Sanhedrin 92a: On kiellettyä armahtaa sellaista, jolla ei ole tietoa (ymmärrystä) (Jes. 27:11: "Se ei ole ymmärtäväistä kansaa; sen tähden sen tekijä ei sitä armahda").

296. Sotah 41b: Tässä maailmassa on lupa mielistellä pahantekijöitä ja sanoa "houkkaa jaloksi" ja "petollista yleväksi" (Jes. 32:5, joka rabbien mukaan puhuu tulevasta maailmasta, ei tästä; tässä maailmassa siis mielistely on sallittua).

297. Ketuboth 111a: Ei-juutalaiset, jotka asuvat Israelissa, tulevat saamaan ikuisen elämän (Jes. 42:5: "antanut hengen niille, jotka siellä vaeltavat"; 1. Moos. 22:5: "jääkää tähän aasin kanssa"; ei-juutalaiset ovat aaseja).

298. Pesahim 113b: Vihollisen vihaaminen on sallittua, siihen on jopa käsketty (2. Moos. 23:5; Snl. 8:13).

299. Erubin 18a: Jumala teki Aadamille kahdet kasvot (Ps. 139:5).

300. Sanhedrin 59b: Kalat kykenivät vetämään vaunuja (1. Moos. 1:28).

301. Berakoth 14a: Jos ei näe unta seitsemään päivään, se on osoitus siitä, että henkilö on paha (Snl. 19:23).

302. Ketuboth 111b, 112a: Israel oli kirjaimellisesti maidon ja hunajan maa; järvet ja joet olivat maitoa ja hunajaa (2. Moos. 3:8).

303. Sabbath 119b: Jerusalem tuhottu vain sen vuoksi, että rabbeja halveksittiin (2. Aikak. 36:16).

304. Nedarim 51b: Joona 2:1 sanoo: "Herra toimitti suuren kalan nielaisemaan Joonan". Kuitenkin jakeessa 3 Joona huutaa: "huusin ahdistuksissani Herraa". Epäilemättä siis suuri kala on sylkäissyt Joonan ulos ja pieni kala on nielaissut hänet.

305. Pesahim 25 a,b: Miksi 5. Moos. 6:5:ssä sanotaan sekä "kaikesta sielustasi" että "kaikesta voimastasi". Näin tehdään siksi, että monelle ihmiselle ruumis on tärkeämpi kuin raha, ja heille sanotaan "kaikesta sielustasi"; monelle taas raha on tärkeämpi kuin ruumis, ja heille sanotaan "kaikesta voimastasi".

306. Baba Mezia 117a: Kun yläkerrasta valuu (välikaton läpi) vettä alakertaan ja vesi aiheuttaa vahinkoa, niin rabbi Eleaj, joka puhuu rabbi Josen nimissä, on sitä mieltä, että alakerran väki on korjausvastuussa. Perusteluna 1. Moos. 39:1:n sanat "Ja Joosef vietiin alas Egyptiin", koska sanasta "Jose" tulee mieleen "Joosef" ja koska kohdassa on sana "alas".

307. Sotah 21b: Kun ihminen tulee viisaaksi, hän tulee samalla viekkaaksi (Snl. 8:12).

308. Kiddushin 40a: Jos on aikonut suorittaa velvollisuuden mutta on tullut este eikä ole voinut suorittaa sitä, kirjoitukset (rabbien mukaan) katsovat hänen suorittaneen sen. - - Pahoja aikomuksia Herra ei laske teoiksi (Ps. 66:18) - - Aikomukset, joista seuraa hedelmä, Herra laskee teoiksi, mutta aikomuksia, joista ei seuraa hedelmä, hän ei laske teoiksi (Jer. 6:19). - - On parempi, että ihminen tekee synnin salaa kuin että Taivaallinen Nimi tulee häväistyksi (Hes. 20:39).

309. Berakoth 54b: Jättiläinen Ogin päähän putosi vuori (hänen kantaessaan ja koettaessaan heittää sitä), jolloin hänen hampaansa katkesi (Ps. 3:8).

310. Nedarim 38a: Mooses oli hyvin suurikokoinen ja hyvin vahva (Talmud sanoo Berakoth 54b:ssä, että Mooses oli 10 kyynärää eli 6 metriä pitkä). (2. Moos. 40:19; 26:16; 5. Moos. 9:17).

311. Sanhedrin 107b: Ennen Aabrahamia ei ollut vanhuutta; Aabraham pyysi Jumalaa lähettämään vanhuuden maan päälle, niin että ihmiset kykenisivät erottamaan Aabrahamin ja Iisakin toisistaan (1. Moos. 24:1).

Talmudin auktoriteetti:

312. Aboth 1.1: Jumala antoi suullisen rabbiinisen lain (= Talmudin) Moosekselle Siinain vuorella.

313. Gittin 60b: Jumala teki liiton Israelin kanssa vain suullisen lain (= Talmudin) nojalla.

314. Sanhedrin 88b: Talmud tärkeämpi kuin Raamattu: "Rabbien opetukset ovat sitovampia kuin Tooran opetukset, niin että Raamatun lakeja voidaan rikkoa."

315. Mizbeah V: Mikään ei ole Talmudin yläpuolella.

316. Erubin 13b: Kilpailevat rabbikoulut Hillel ja Shammai ovat molemmat oikeassa niissäkin kohdissa, joissa ne ovat eri mieltä. Kun niiden säädökset poikkeavat toisistaan, molemmat ovat Jumalan mukaan Jumalan sanaa (absoluuttista totuutta ei siis ole olemassa).

317. Jebamoth 20a: Raamattu sanoo, että rabbien päätöksiä täytyy noudattaa.

318. Jebamoth 20a: Ne, jotka tottelevat rabbeja, ovat pyhiä; ne, jotka eivät tottele, ovat pahoja.

319. Sabbath 40a: Se, joka ei ole kuuliainen rabbeille, on rikollinen Israelissa.

320. Rosh Hashanah 25a: Rabbineuvoston säädöksiä ei saa kyseenalaistaa, ja niillä on yhtä suuri auktoriteetti kuin Mooseksen säädöksillä.

321. Baba Mezia 33a: Raamatun tutkiminen on Jumalalle yhdentekevä asia; Talmudin tutkiminen on ansiollinen asia. Ne, jotka lukevat Vanhan testamentin kirjoituksia, harjoittavat tietyssä määrin hyvettä, mutta eivät kovin paljon; ne, jotka tutkivat Mishnaa (Talmudin lakiosaa), harjoittavat hyvettä, josta he saavat palkinnon; ne, jotka tutkivat Gemaraa (Talmudin selitysosaa), harjoittavat korkeinta hyvettä.

322. Soferim XV, 7: Pyhä kirjoitus (Vanha Testamentti) on kuin vettä, Mishna kuin viiniä ja Gemara kuin aromaattinen viini.

323. Hagiga 10a: Raamatun tutkiminen Talmudin tutkimisen jälkeen tuottaa ongelmia.

324. Baba Bathra 12a: Rabbit ovat suurempia kuin (Raamatun) profeetat.

325. Choschen Hammishpat 46, 34: Jos joku siirtyy juutalaisuudesta muuhun uskontoon, se on sama kuin ryöstäjäksi tuleminen.

326. Baba Mezia 86a: Kiista taivaassa Jumalan ja rabbiryhmän välillä ratkeaa, kun eräs suuri rabbi maan päällä äänestää Jumalan puolesta.

327. Baba Mezia 59b: Jumala sekaantuu rabbien väittelyyn, ja eräs rabbi voittaa hänet loogisin perustein. Jumala julistaa rabbin väittelyn voittajaksi.

328. Erubin 21b: Rabbien käskyt ovat tärkeämpiä kuin Raamatun käskyt. Se, joka rikkoo rabbien käskyjä vastaan, on ansainnut kuoleman ja häntä rangaistaan helvetissä keittämällä häntä kiehuvassa ulosteessa.

329. Berakoth 8b (Jerus. Talmud): Rabbien sanat ovat tärkeämpiä kuin profeettojen sanat.

330. Berakoth 4b: Rabbien käskyjen rikkomisesta seuraa kuolemanrangaistus.

331. Nazir 35b (Jerus. Talmud): Joka ei liity oppineiden seuraan, on ansainnut kuoleman.

332. Iore Dea 158,2 Hag: Luopiot, jotka kääntyvät kristinuskoon, tapettava.

333. Baba Bathra 75a: Ne, jotka pilkkaavat rabbeja, ovat hulluja, jotka ansaitsevat kuoleman.

Luotettavuudesta:

Eräs hämmästyttävä piirre juutalaisuudessa on se, että se itse säätää itsensä epäluotettavaksi. Juutalaisten synagogissa luetaan sovituspäivän juhlallisuuksien alkajaisiksi ns. Kol Nidre ("kaikki lupaukset")-rukous: "Kaikkia lupauksia, sitoumuksia, valoja - - jotka saatamme luvata, vannoa, joihin voimme sitoutua tai jotka saattaisivat sitoa meitä tästä sovituspäivästä seuraavaan sovituspäivään (vuoden päästä), me kadumme. Pidettäköön niitä sitomattomina, anteeksiannettuina, mitätöityinä, pätemättöminä ja voimassaolemattomina; ne eivät sido meitä eikä niillä ole valtaa ylitsemme. Lupauksiamme älköön pidettäkö lupauksina, sitoumuksemme eivät ole velvoittavia eivätkä valamme ole valoja". Talmud vahvistaa tämän (Nedarim 23a,b: Joka ei halua noudattaa vannomiaan valoja koko vuotena, kääntyköön Rosh Hashanahin [tarkoitetaan Yom Kippuria, sovituspäivää] puoleen ja sanokoon: 'Kaikkien pyhät lupaukset seuraavan vuoden ajan olkoot mitättömiä ja pätemättömiä jne.'). Juutalaiset siis julistavat jo etukäteen, vuodeksi eteenpäin, kaikki lupauksensa, valansa ja sitoumuksensa mitättömiksi! Tämä on juutalaisten ns. "edeltäpäin kumoamisen laki". Millään juutalaisten lupauksella, valalla (esim. sotaoikeudenkäynneissä, holokaustitodistuksissa, kaupankäynnissä jne.) tai sitoumuksella ei ole mitään arvoa! Juutalaiset voivat lakinsa mukaan huijata ja valehdella hyvällä omallatunnolla mielin määrin.

"Jumalan sanaa":

Juutalaisille Talmud ja siihen läheisesti liittyvät kirjoitukset ovat Jumalan sanaa. Talmudin Aboth 1.1 sanoo, että Jumala antoi suullisen lain, joka myöhemmin koottiin Talmudiksi, Moosekselle Siinain vuorella. Gittin 60b ilmoittaa, että Jumala teki liiton Israelin kanssa juuri tämän suullisen lain (Talmudin) nojalla (ei siis kirjoitetun Raamatun sanan nojalla).

Lazarus Goldschmidt, Talmudin saksantaja, sanoo käännöksensä esipuheessa: "'Suullinen oppi' (Talmud) on Kaikkivaltiaan Isän suusta tullut." Hänen mukaansa Talmudia käytetään kouluissa ja kodeissa, ja se on juutalaisen kansan elinhermo.

Juutalainen H.L. Strack sanoo kirjassaan "Introduction to the Talmud and Midrash": Toora on yksi kokonaisuus, joka muodostuu kahdesta osasta: suullisesta laista (Talmudin Mishna) ja kirjoitetusta laista (Vanha testamentti). Kaiken on antanut Jumala."

Mizbeah V ilmoittaa, että "mikään ei ole Talmudin yläpuolella". Erubin 21b sanoo jopa, että joka ei noudata rabbien säädöksiä (Talmudia), se on ansainnut kuoleman.

Rabbi Yeckiel Eckstein: "Nykyjuutalaisuudessa juutalaisten käsitykset kirjoitetusta sanasta määräytyvät ja muodostuvat suullisen tradition mukaan, joka kehittyi vuosisatojen ajan ja joka on koottu Talmudiin ja jota myöhemmät rabbit ovat selittäneet. - - Juutalainen elämä nykyisin juontuu farisealaisesta traditiosta (Talmudista) ja saa keskeiset uskonnolliset puitteensa siitä."

Universal Jewish Encyclopedia 1943: "Juutalainen uskonto on peräisin fariseuksilta - - Talmud on heidän tärkein kirjansa."

Jewish Encyclopedia 1905: "Farisealaisuus (Talmud) on muovannut juutalaisuuden ja juutalaisen elämän ja ajatustavan vuodesta 70 j.Kr. lähtien tähän päivään asti."

Rabbi L. Finkelstein: "Nykyisin kaikkien juutalaista uskontoa koskevien päätösten tulee perustua Talmudiin."

Juutalainen Herman Wouk kirjassaan: "Talmud on nykyisin juutalaisen uskonnon sydänveri. Mitä tahansa lakia, tapaa tai seremoniaa noudatammekaan - olimmepa ortodokseja, konservatiiveja, reformijuutalaisia tai kiihkeämielisiä sentimentalisteja - me noudatamme Talmudia. Se on yhteinen lakimme."

Rabbi Adin Steinholtz: "Talmud on se keskeinen tukipylväs, joka pitää pystyssä juutalaista hengellistä ja älyllistä elämää."

Kirjassa "The History of the Talmud" M. Rodkinson ja I. M. Wise: "Nykyajan juutalainen on Talmudin tuote."

Rabbi Morris N. Kertzer: ""Talmud on lain ja opin käsikirja. Se on oikeudellinen lakikokoelma, joka muodostaa juutalaisen uskonnollisen lain perustan, ja se on kirja, jota käytetään rabbien koulutuksessa."

************************

Nimimerkki Zoroaster on vahvistanut yllä esitetyn paikkansa pitäväksi Vapaasana.netissä 5.12.2006 ketjussa ”Juutalaisuuden opinkappaleet” (teksti tästä loppuun on hänen tekstiään):

Siis kyllähän nuo käännökset varmaan aika hulluilta ja epäuskottavilta kuulostavat monille, mutta onneksi voitte kaikki tarkistaa ne. Tässä osoitteessa on aito englanninkielinen käännös juutalaisten 35 kirjaa pitkästä Talmudista:

http://www.come-and-hear.com/talmud/index.html

Ja jos ette usko, niin voitte tarkistaa Helsingin kansalliskirjastosta Talmud Soncino Edition 1935 (yliopistokirjasto, 3. kerros, sieltä löytyy).

En ole tarkistanut kaikkia näitä Laurion lainauksia/käännöksiä, mutta seuraavat alla olevat omat lainaukseni olen tarkistanut ja suurin osa niistä löytyi ja piti paikkansa. Ja siis kun luette noista jonkun lainauksen, esim Gittin 57a, niin sen jälkeen menkää tuolle ComeAndHear-sivustolle ja etsikää sieltä "Tractate Gittin"-> 57-> 57a JA LUKEKAA. Ne on jopa sinisellä alleviivattu siellä (monet niistä ovat samoja kuin Laurion):

Penalty for Disobeying Rabbis: Erubin 21b. Whosoever disobeys the rabbis deserves death and will be punished by being boiled in hot excrement in hell (s. 149).

Hitting a Jew is the same as hitting God: Sanhedrin 58b. If a heathen (gentile) hits a Jew, the gentile must be killed.

O.K. to Cheat Non-Jews: Sanhedrin 57a . A Jew need not pay a gentile ("Cuthean") the wages owed him for work.

Jews Have Superior Legal Status: Baba Kamma 37b. "If an ox of an Israelite gores an ox of a Canaanite there is no liability; but if an ox of a Canaanite gores an ox of an Israelite...the payment is to be in full."

Jews May Steal from Non-Jews: Baba Mezia 24a . If a Jew finds an object lost by a gentile ("heathen") it does not have to be returned. (Affirmed also in Baba Kamma 113b). Sanhedrin 76a. God will not spare a Jew who "marries his daughter to an old man or takes a wife for his infant son or returns a lost article to a Cuthean..."

Jews May Rob and Kill Non-Jews: Sanhedrin 57a . When a Jew murders a gentile ("Cuthean"), there will be no death penalty. What a Jew steals from a gentile he may keep. Baba Kamma 37b. The gentiles are outside the protection of the law and God has "exposed their money to Israel."

Jews May Lie to Non-Jews: Baba Kamma 113a. Jews may use lies ("subterfuges") to circumvent a Gentile.

Non-Jewish Children are Sub-Human: Yebamoth 98a. All gentile children are animals. Abodah Zarah 36b. Gentile girls are in a state of niddah (filth) from birth.

Abodah Zarah 22a-22b . Gentiles prefer sex with cows.

Insults Against Blessed Mary: Sanhedrin 106a says Jesus' mother was a whore: "She who was the descendant of princes and governors played the harlot with carpenters." Also in footnote #2 to Shabbath 104b of the Soncino edition, it is stated that in the "uncensored" text of the Talmud it is written that Jesus mother, "Miriam the hairdresser," had sex with many men.

Gloats over Christ Dying Young: A passage from Sanhedrin 106 gloats over the early age at which Jesus died: "Hast thou heard how old Balaam (Jesus) was?--He replied: It is not actually stated but since it is written, Bloody and deceitful men shall not live out half their days it follows that he was thirty-three or thirty-four years old."

Jesus in the Talmud

For example, on the website of the Orthodox Jewish Hasidic Lubavitch group--one of the largest in the world--we find the following statement, complete with Talmudic citations:

"The Talmud (Babylonian edition) records other sins of 'Jesus the Nazarene':

1) He and his disciples practiced sorcery and black magic, led Jews astray into idolatry, and were sponsored by foreign, gentile powers for the purpose of subverting Jewish worship (Sanhedrin 43a).

2) He was sexually immoral, worshipped statues of stone (a brick is mentioned), was cut off from the Jewish people for his wickedness, and refused to repent (Sanhedrin 107b; Sotah 47a).

3) He learned witchcraft in Egypt and, to perform miracles, used procedures that involved cutting his flesh, which is also explicitly banned in the Bible (Shabbos 104b). End quote from

http://www.noahide.com/yeshu.htm (Lubavitch website) June 20, 2000.

Gittin 57a. Says Balaam (=Jesus) is in hell, being boiled in "hot excrement"/"boiling with hot semen." Balaam, = Nικο-γάος, and hence also the pseudonym "Balaam," given to Jesus in Sanh. 106b and Giṭ. 57a.

http://www.jewishencyclopedia.com/view.jsp?artid=161≤tter=B&search=balaam

Sanhedrin 43a. Says Jesus ("Yeshu" and in Soncino footnote #6, Yeshu "the Nazarene") was executed because he practiced sorcery: "It is taught that on the eve of Passover Jesus was hung, and forty days before this the proclamation was made: Jesus is to be stoned to death because he has practiced sorcery and has lured the people to idolatry...He was an enticer and of such thou shalt not pity or condone."

Talmud Attacks Christians and Christian Books

Rosh Hashanah 17a. Christians (minnim) and others who reject the Talmud will go to hell and be punished there for all generations.

Sanhedrin 90a. Those who read the New Testament ("uncanonical books") will have no portion in the world

Talmud Attacks Christians and Christian Books

Rosh Hashanah 17a. Christians (minnim) and others who reject the Talmud will go to hell and be punished there for all generations.

Sanhedrin 90a. Those who read the New Testament ("uncanonical books") will have no portion in the world to come.

Shabbath 116a. Jews must destroy the books of the Christians, i.e. the New Testament.

Dr. Israel Shahak of Hebrew University reports that the Israelis burned hundreds of New Testament Bibles in occupied Palestine on March 23, 1980 (cf. Jewish History, Jewish Religion, p. 21).

Sick and Insane Teachings of the Talmud

Gittin 69a . To heal his flesh a Jew should take dust that lies within the shadow of an outdoor toilet, mix with honey and eat it.

Shabbath 41a. The law regulating the rule for how to urinate in a holy way is given.

Yebamoth 63a. States that Adam had sexual intercourse with all the animals in the Garden of Eden.

Yebamoth 63a. Declares that agriculture is the lowest of occupations.

Sanhedrin 55b. A Jew may marry a three year old girl (specifically, three years "and a day" old).

Sanhedrin 54b. A Jew may have sex with a child as long as the child is less than nine years old.

Kethuboth 11b. "When a grown-up man has intercourse with a little girl it is nothing."

Yebamoth 59b. A woman who had intercourse with a beast is eligible to marry a Jewish priest. A woman who has sex with a demon is also eligible to marry a Jewish priest.

Abodah Zarah 17a. States that there is not a whore in the world that the Talmudic sage Rabbi Eleazar has not had sex with. On one of his whorehouse romps, Rabbi Eleazar learned that there was one particular prostitute residing in a whorehouse near the sea, who would receive a bag of money for her services. He took a bag of money and went to her, crossing seven rivers to do so. During their intercourse the prostitute farted. After this the whore told Rabbi Eleazar: "Just as this gas will never return to my anus, Rabbi Eleazar will never get to heaven."

Hagigah 27a. States that no rabbi can ever go to hell.

Baba Mezia 59b. A rabbi debates God and defeats Him. God admits the rabbi won the debate.

Gittin 70a. The Rabbis taught: "On coming from a privy (outdoor toilet) a man should not have sexual intercourse till he has waited long enough to walk half a mile, because the demon of the privy is with him for that time; if he does, his children will be epileptic."

Gittin 69b. To heal the disease of pleurisy ("catarrh") a Jew should "take the excrement of a white dog and knead it with balsam, but if he can possibly avoid it he should not eat the dog's excrement as it loosens the limbs."

Pesahim 111a. It is forbidden for dogs, women or palm trees to pass between two men, nor may others walk between dogs, women or palm trees. Special dangers are involved if the women are menstruating or sitting at a crossroads.

Menahoth 43b-44a. A Jewish man is obligated to say the following prayer every day: Thank you God for not making me a gentile, a woman or a slave.

Tall Tales of a Roman Holocaust

Here are two early "Holocaust" tales from the Talmud: Gittin 57b. Claims that four billion Jews were killed by the Romans in the city of Bethar. Gittin 58a claims that 16 million Jewish children were wrapped in scrolls and burned alive by the Romans. (Ancient demography indicates that there were not 16 million Jews in the entire world at that time, much less 16 million Jewish children or four billion Jews). (400 000 myriads; myriad = 10 000)

A Revealing Admission

Abodah Zarah 70a. The question was asked of the rabbi whether wine stolen in Pumbeditha might be used or if it was defiled, due to the fact that the thieves might have been gentiles (a gentile touching wine would make the wine unclean). The rabbi says not to worry, that the wine is permissible for Jewish use because the majority of the thieves in Pumbeditha, the place where the wine was stolen, are Jews. (Also cf. Gemara Rosh Hashanah 25b).

Talmudic Doctrine: Non-Jews are not Human

Kerithoth 6b: Uses of Oil of Anointing. "Our Rabbis have taught: He who pours the oil of anointing over cattle or vessels is not guilty; if over gentiles (goyim) or the dead, he is not guilty. The law relating to cattle and vessels is right, for it is written: "Upon the flesh of man (Adam), shall it not be poured (Exodus 30:32]); and cattle and vessels are not man (Adam).

Another example from tractate Yebamoth 61a: "It was taught: And so did R. Simeon ben Yohai state (61a) that the graves of gentiles (goyim) do not impart levitical uncleanness by an ohel [standing or bending over a grave], for it is said, 'And ye my sheep the sheep of my pasture, are men (Adam), [Ezekiel 34:31]; you are called men (Adam) but the idolaters are not called men (Adam)."

From Baba Mezia 114b: ""A Jewish priest was standing in a graveyard. When asked why he was standing there in apparent violation of the Mosaic law, he replied that it was permissible, since the law only prohibits Jews from coming into contact with the graves of humans (Adamites), and he was standing in a gentile graveyard. For it has been taught by Rabbi Simon ben Yohai: 'The graves of gentiles [goyim] do not defile. For it is written, 'And ye my flock, the flock of my pastures, are men (Adam)' (Ezekiel 34:31); only ye are designated men (Adam)."

In Berakoth 58a the Talmud uses Ezekiel 23:20 as proof of the sub-human status of gentiles. It also teaches that anyone (even a Jewish man) who reveals this Talmudic teaching about non-Jews deserves death, since revealing it makes Gentiles wrathful and causes the repression of Judaism.

Other Talmud passages which expound on Ezekiel 23:20 in this racist fashion are: Arakin 19b, Berakoth 25b, Niddah 45a, Shabbath 150a, Yebamoth 98a. Moreover, the original text of Sanhedrin 37a applies God's approval only to the saving of Jewish lives (cf. the Hesronot Ha-shas, Cracow, 1894).

The Schindler's List Quote

The Talmud (i.e., the Babylonian Talmud) text of Sanhedrin 37a restricts the duty to save life to saving only Jewish lives. The book on Hebrew censorship, written by Jews themselves (Hesronot Ha-shas), notes that some Talmud texts use the universalist phrase: "Whoever destroys the life of a single human being...it is as if he had destroyed an entire world; and whoever preserves the life of a single human being ...it is as if he had preserved an entire world."

However, Hesronot Ha-shas points out that these are not the authentic words of the original Talmud. In other words, the preceding universalist rendering is not the authentic text of the Talmud and thus, for example, this universalist version which Steven Spielberg in his famous movie, Schindler's List attributed to the Talmud (and which became the motto of the movie on posters and in advertisements), is a hoax and constitutes propaganda intended to give a humanistic gloss to a Talmud which is, in its essence, racist and chauvinist hate literature.

In the authentic, original Talmud text it states that "whoever preserves a single soul of Israel, it is as if he had preserved an entire world" (emphasis supplied). The authentic Talmud text sanctions only the saving of Jewish lives.

Jewish Law Requires Christians be Executed

Israeli "Torah scholars" have ruled that: "The Torah maintains that the righteous of all nations have a place in the World to Come. But not all religious Gentiles earn eternal life by virtue of observing their religion...And while the Christians do generally accept the Hebrew Bible as truly from God, many of them (those who accept the so-called divinity of Jesus) are idolaters according to the Torah, punishable by death, and certainly will not enjoy the World to Come."

http://www.mechon-mamre.org/jewfaq/gentiles.htm

Ja jos epäilette, että nuo kaikki lainaukset on otettu pois asiayhteyksistä tai että ne eivät oikeasti olisi Talmudin todellisia mielipiteitä, niin lukekaa Jewish Encyclopediasta tämä artikkeli:

http://www.jewishencyclopedia.com/view.jsp?artid=142≤ tter=G&search=gentiles#538

Tässä myönnetään ainakin, että ei-juutalaisia pidettiin barbaareina, verrattiin eläimiin ja heitä pyrittiin karttelemaan jne...

En nyt näistä kaikista lainauksista vetäisi "neonatsi-rasisti-juutalaisvihaajien" johtopäätöksiä, vaan pyrkisin vain näiden avulla ymmärtämään, miksi niin monet ja niin suuret ja merkittävät miehet ovat olleet hyvin juutalaisvastaisia historiassa.

Esimerkiksi Martti Luther oli hyvin juutalaismyönteinen elämänsä alkupuolella, KUNNES Luther LUKI Talmudin. Sen jälkeen hän kirjoitti kirjan On the Jews And Their Lies, jossa hän myös vaati Talmudin polttamista:

http://www.humanitas-international.org/showcase/chronography/documents/luther-jews.htm

Ja tästä artikkelista kiinnittäkää myös huomiota Talmudin polttamiseen monesti ympäri Eurooppaa:

http://www.simpletoremember.com/vitals/HistoryJewishPersecution.htm

Siis en tietenkään väitä, että KAIKKI antisemitismi olisi johtunut juutalaisista itsestään ja heidän Talmudin kirjoituksistaan (ja muista sen kaltaisista kirjoituksista), mutta Talmudin opetukset ainakin selittäisivät monien kirkkoisien, valtion johtajien sekä muiden suurmiesten juutalaisvastaiset asenteet historiassa.

Ja EN SIIS USKO, että KAIKKI nykypäivän juutalaiset, joista ehkä 10-20% uskoo Jumalaan, muka edelleen jakaisivat ja toteuttaisivat näitä Talmudin opetuksia.

Sen vaan sanon, että suurin osa, ainakin noista omista lainauksistani, löytyy Talmudista ja ne ovat kaikkien tarkistettavissa ja jopa monet juutalaiset lähteet myöntävät ne (ainakin monia niistä).

Niin ja nuo "omat lainaukseni" siis löytyvät mm. näiltä "juutalaisystävällisiltä" sivuilta:

http://www.revisionisthistory.org/talmudtruth.html

Ja tämä dokumenttivideo kannattaa myös katsoa:

http://video.google.com/videoplay?docid=-6657600254881054584&q=other+israel

Ja tietenkin kaiken rehellisyyden ja hyväntahtoisuuden nimissä sanottakoon, että niitä lainauksia on (tietenkin) myös kiistetty juutalaisten taholta mm. tällä sivustolla:

http://www.geocities.com/Athens/Cyprus/8815/exp.html

(tämä loppuosa oli siis Zoroasterin kirjoitusta).


Juutalaiset ovat elelleet vihasuhteessa ymparoivaan maailmaan jo satojen vuosien ajan. Tuntuu silta, etta juutalaisten olemassaolotaistelu uhkaa ymparoivia ihmisia. 60 vuotta Israelin olemassaoloa ja viha kiristelee juutalaisten hampaita kun he puhuvat palestiinalaisista syopalaisina ja rottina, joita joutuvat tuhoamaan.

Uskoisin, etta historiassa tullaan huomaamaan, etta Hitlerin politiikka meni pieleen siina, etta mies hyokkasi Venajalle ilman syyta. Kiitos Suomen puolesta kuitenkin kun kosti talvisotaa. Sen sijaan Hitlerin linja, etta juutalaisten on poistuttava Euroopasta oli oikea. Hitler siis ajatteli kysymyksen loppuun asti, eika ollut hullu juutalaiskysymyksen suhteen, kuten monet haluavat esittaa.

Israelilaisten tavoin valittelen siviiliuhreja natsien operaatiossa, mutta itse paatos karkoittaa juutalaiset Euroopasta oli mita ilmeisimmin oikea. Juuutalaisista oli paastava hinnalla milla hyvansa. Muuten olisimme samanlaisessa suossa Euroopassa kuin arabit ovat nyt.

En puolusta palestiinalaisia, koska uskovat neuvotteluratkaisuun ihmiskunnan suurimman huijarikansan kanssa. Oppikaa Saksan esimerkista - ei neuvotteluja huijarien kanssa.

Ihanne olisi antaa juutalaisille joku autio saari ja eristaa muusta maailmasta. Niin ei kukaan muu karsisi ja juutalaiset saisivat nauttia toisistaan.

1933 sionistit myös julistivat sodan Saksalle josta ei yleensä puhuta.
Suurelta osin he omalla vehkeilyllään vaikuttivat myös siihen, että heitä alettiin vainota.
http://en.wikipedia.org/wiki/Germany_Must_Perish!


Juutalaisten (sionistien) päämäärä toisessa maailmansodassa

Maailman juutalaisuus otti kantaa saksalaisiin ja II maailmansodan tarkoitukseen vuonna 1941 julkaisemassaan 104-sivuisessa kirjassa "Germany must perish" ("Saksan täytyy kuolla"). Kirjan kirjoitti USA:n presidentti Rooseveltin henkilökohtainen neuvonantaja ja Amerikan rauhanliiton (the American Federation of Peace) presidentti Theodore Nathan Kaufman. Kaufman kuului Rooseveltin "aivotrustiin" ja oli aikansa johtavia juutalaisia.

Saksassa kirja vastaanotettiin niin, että se luettiin kansalle radion välityksellä. Lisäksi Wolfgang Diewerge kirjoitti samana vuonna Kaufmanin kirjasta kommentaarin. Seuraava kirjoitukseni perustuu tähän kommentaariin, jonka nimenä on "Das Kriegsziel der Weltplutokratie: Deutschland muss sterben" ("Maailman rahavallan päämäärä sodassa: Saksan täytyy kuolla").

Heti alussa Diewerge esittää Kaufmanin suunnitelman: Saksalaiset on tuhottava naisia ja lapsia myöten ja Saksan alue on jaettava naapurimaiden kesken (Kaufman oli liittänyt kirjaansa kartan suunnitellusta jaosta). Diewerge toteaa, että juutalainen rauhanpresidentti tahtoo tuhota Saksan yli 80-miljoonaisen väestön vaatimalla Saksan aseistariisumista ja sen jälkeen tapahtuvaa kaikkien hedelmällisten miesten, naisten ja lasten sterilisoimista. Juutalaiset pyrkivät siis avoimesti 80 miljoonan ihmisen kansanmurhaan.

Tämä suunnitelma oli tarkoitettu tosissaan otettavaksi. Juutalaiset olivat Kaufmanin kirjan takana ja hoitivat sen rahoituksen kallista markkinointia myöten (mm. Amerikan ja Euroopan johtaville poliitikoille lähetettiin paketissa pahvinen ruumisarkku, jonka sisällä oli kehotus "Lukekaa kirjanen: Saksan täytyy kuolla", ja seuraavana päivänä he saivat itse kirjan).

Diewerge selostaa maailman juutalaisuuden jo aiemmin esittämiä Saksan tuhoamisvaatimuksia ja toteaa, että Kaufman toi vain esiin maailman juutalaisrahavallan tavoitteen ja unelman "tässä taistelussa, johon meidät (siis saksalaiset) on pakotettu". Diewerge sanoo, että tämä kuuluu juutalaisuuden toimiin, joiden avulla he pyrkivät maailmanhallintaan. Hän toteaa, että bolsevismi ja liberalismi (Moskova, Lontoo ja New York), joiden kummankin juurena on juutalaisuus, ovat nyt yksissä tuumin suunnittelemassa entistä kauheampaa "Versailles'ia" (I maailmansodan rauhansopimusta), Saksan kansan tuhoamista, ja Kaufman on ryhtynyt tämän "rauhanehdotuksen" puhemieheksi.

Esitän seuraavassa numeroituna Diewergen Kaufmanin kirjasta esittämiä otteita ja hänen kommenttejaan niihin. Kaufmanin kirjan otteet ovat omia käännöksiäni, ja Diewergen kommentit esitän vapaasti ja tiivistäen.

1. Kaufman: "Jos meidän sotilaittemme täytyy lähteä rintamalle tappamaan tai tulemaan tapetuiksi, silloin heille ei saa antaa mukaan pelkkää iskulausetta vaan pikemmin juhlallinen päämäärä ja pyhä lupaus. Tuon päämäärän on oltava ikuinen rauha! Ja tällä kertaa tämä lupaus täytyy pitää."

Diewerge: Tässä juutalainen Kaufman, julistettuaan ensin rauhanrakkauttaan, väittää tekopyhästi suojelevansa Amerikan sotilaiden etuja. Kuka rikkoi Wilsonin lupaukset v. 1917, jotka myös julistivat ikuista rauhaa kansakuntien välille? Kyseessä olivat samat voimat, jotka nyt jälleen vaativat Saksan kansan riisumista aseista. Tänä päivänä maailma tietää julkaisujen, asiakirjojen ja dokumenttien perusteella, että tuolloin Pariisissa Saksan kansaa vastaan tehtiin systemaattinen petos, kun se laski aseensa luottaen Wilsonin 14 kohtaan. Oikeudenmukaisen rauhan sijaan maailman rahavallan johtavat miehet, joita johti viha ja tuhoamisohjelma, laskivat Saksan kansan ylle sotasyyllisyyden taakan.

2. Kaufman: "Nykyinen sota ei ole sota vain Adolf Hitleriä vastaan. Sitä ei käydä myöskään natseja vastaan. Se on kansojen sota kansoja vastaan; ylös valkeuteen katsovien sivistyneiden kansojen sota pimeyttä rakastavia sivistymättömiä barbaareja vastaan. Se on Saksan kansan ja ihmisyyden välinen taistelu. Hitleriä ei tarvitse syyttää tästä Saksan sodasta sen enempää kuin keisaria edellisestä sodasta, puhumattakaan Bismarckista, keisarin edeltäjästä. Nämä miehet eivät aiheuttaneet Saksan sotaa ihmisyyttä vastaan eivätkä lietsoneet sitä. He olivat vain välikappaleita, jotka muuttivat teoiksi Saksan kansan sekulaarin himon ryhtyä valloittamaan ja tekemään joukkomurhia. Tätä sotaa käy Saksan kansa. Se kantaa vastuun. Se on pakotettava maksamaan sodasta. Muuten on aina olemassa Saksan sota maailmaa vastaan. Ja jos sellainen sota uhkaa jatkuvasti sivistyneitä kansoja, ne eivät - olivatpa heidän halunsa ja ponnistelunsa kuinka suuria hyvänsä - koskaan onnistu luomaan lujaa ja vahvaa perustaa kestävälle rauhalle, joka niiden täytyy ensin luoda, jos tahtovat rakentaa paremman maailman."

Diewerge: Tässä juutalainen rauhanpresidentti puhuu syistä, joiden vuoksi rahavallan edustajat ovat tahtoneet sotaa. Hän myöntää avoimesti, että tätä sotaa käydään koko Saksan kansaa vastaan. Kaufman sanoo, mitä maailman juutalaiset haluavat: maailman rahavallan viha ei kohdistu vain Führeriin vaan koko Saksan kansaan. Kaufman esittää Saksan kansan syylliseksi tähän sotaan. Mutta kuka julisti sodan 3.9.1939? Englanti ja Ranska muuttivat paikallisen Danzigia ja Korridoria koskeneen kiistan globaaliksi selkkaukseksi julistamalla sodan Saksalle, ja USA yritti "päästä mukaan" monien kuukausien ajan toistuvilla provokaatioillaan.

3. Kaufman: "Tulevaisuudessa ei yksinkertaisesti saa olla enää Saksan sotia, tai paremmin sanottuna, sellaisen sodan syttymiselle ei saa jäädä enää pienintäkään mahdollisuutta. Nykyisen selkkauksen päämääränä tulee olla saksalaisen aggression lopullinen pysäyttäminen, ei vain väliaikainen lopettaminen. Saksa on tällä kertaa pakottanut maailman TOTAALISEEN SOTAAN. Niinpä sen täytyy varautua kärsimään TOTAALINEN RANGAISTUS. Ja on vain yksi sellainen totaalinen rangaistus: Saksan täytyy kuolla ikiajoiksi! Aivan todellisesti, ei vain kuvitelmissa."

Diewerge: Koska provokaatiot eivät onnistuneet nostamaan sotamielialaa USA:ssa, kuten juutalaiset olisivat tahtoneet, oli käytettävä moraalisia argumentteja. Juutalaispresidentti Kaufman vaatii maailmanrauhaa ja esittää Saksan kansa kuoleman sen edellytykseksi.

4. Kaufman: "Saksan kansan johtajien henkilökohtainen sotakiihko on vain osa saksalaisten massojen kokonaissotakiihkosta. Saksan kansan johtajia ei voi erottaa Saksan kansan tahdosta, koska he eivät voi nousta valtaan tai pysyä siinä ilman tätä tahtoa. Saksan johtomiesten toiminnan lähde ja syy, jopa heidän suostumisensa siihen, kumpuaa saksalaisen sielun ikiaikaisista syvyyksistä. Saksalaisuuden ongelmalla ei kuitenkaan tule rasittaa tulevaa sukupolvea. Maailma ei saa joutua enää koskaan saksalaisten piinapenkkiin. Ongelma ja sen ratkaisu kuuluvat meille. Maailma on oppinut, että Saksa, riippumatta siitä, ketkä tai mitkä luokat maata hallitsevat, tulee aina käymään sotaa maailmaa vastaan, koska se voima, joka ajaa sen toimimaan, on erottamaton osa tämän kansan joukkosielua."

Diewerge: Hakiessaan oikeutusta tälle 80 miljoonan ihmisen tuhoamisvaatimukselleen Kaufmanin on pakko liittää Saksan kansaan pysyviä rikollisia luonteenpiirteitä. Saksalaisten tärkeimmäksi luonteenpiirteeksi hän sanoo sotakiihkon. Mikään ei ole epäuskottavampaa ja perusteettomampaa kuin tällainen väite. Meitä voi moittia korkeintaan siitä, että olemme historiassamme olleet aivan liian hyväntahtoisia ja rauhaa rakastavia. Saksan kansa on kääntynyt sodan tielle vain kun muita mahdollisuuksia ei ole enää ollut. Kuinka usein nykyisen selkkauksen aikana Führer on ojentanutkaan kätensä rauhaan, ei tappioiden pohjalta vaan pikemminkin loistavien voittojen pohjalta! Joka kerta juutalaiset ovat sylkeneet tähän rauhaa tarjoavaan käteen.

5. Kaufman: "Esityksessämme oletamme Saksan hyväksi, että n. 20% Saksan väestöstä ei kanna mitään syyllisyyttä Saksan rikoksista eikä ole osallinen sen sotasielusta. Myönnämme todistelussamme, että n. 15 miljoonaa saksalaista on täysin syyttömiä. Mutta tulisiko puolalaisten, tsekkiläisten, slovakialaisten, itävaltalaisten, norjalaisten, hollantilaisten, belgialaisten, ranskalaisten, kreikkalaisten, englantilaisten, irlantilaisten, skottien, kanadalaisten, australialaisten ja amerikkalaisten (sillä mekin valitettavasti tunnemme saksalaisen saappaan piikin) - tulisiko kaikkien näiden kansojen, joihin kuuluu n. 300 miljoonaa sivistynyttä ja valistuneinta ihmistä maan päällä, kärsiä jatkuvasti ja kohdata joka sukupolvessa väkivaltainen kuolema vain sen tähden, että pieni osa Saksan väestöstä saisi jatkaa elämäänsä? Ovatko nämä 15 miljoonaa saksalaista niin arvokkaita, niin välttämättömiä ihmiskunnan kannalta, että 300 miljoonan viattoman miehen, naisen ja lapsen täytyy käydä sotaa Saksaa vastaan niin usein kuin Saksa haluaa? Täytyykö ikuisen taistelun saksalaisten kanssa olla sivistyneiden kansojen ainoa tulevaisuus? Miksi kukaan hankkisi lapsia niin kauan kuin Saksa hankkii sotaa?"

Diewerge: Tässä Kaufman, päästäkseen vastaväitteestä, että on mahdotonta syyttää lapsia tai vanhoja naisia tästä sotakiihkosta, käyttää aitoa juutalaista laskutapaa. Mutta pieni kommentti tähän: Maailmassa on n. 20 miljoonaa juutalaista. Mitä tapahtuisi, jos 80 miljoonan saksalaisen sijaan näitä 20 miljoonaa juutalaista kohdeltaisiin heidän rotutoverinsa Kaufmanin reseptin mukaan? Silloin rauhaan päästäisiin varmasti, sillä maailman agitaattoreita ja rauhan häiritsijöitä ovat juutalaiset. Missään tämä ei ole ollut selvempää kuin Saksassa sen jälkeen kun he nousivat valtaan. Niin kauan kuin juutalaiset hallitsivat puolueita, omistivat lehdistön ja elokuvateollisuuden ja hallitsivat henkisesti suuria kansanjoukkoja, saksalaiset löivät toisiaan. Sen jälkeen kun juutalaiset on poistettu, saksalaisten kansallinen yhteys on ollut rikkumatonta. Kun juutalaiset poistettiin Saksan kansan keskuudesta, Saksan kansa sai rauhan.

6. Kaufman: "Kun tilinteon hetki Saksan kanssa koittaa - ja se hetki tulee -, silloin on olemassa vain yksi itsestään selvä suhtautumistapa. Yhdelläkään valtiomiehellä, yhdelläkään poliitikolla, yhdelläkään johtajalla, joka on vastuussa asioista sodan jälkeen, ei tule olemaan oikeutta harjoittaa tunteilua ja tekopyhyyttä ja julistaa, että johtajiensa harhaan johtama Saksa saa jälleen nousta. Nykyisen sukupolven pyhä velvollisuus tulevia sukupolvia kohtaan on luoda turvallisuus niin, etteivät saksalaisen käärmeen myrkkyhampaat koskaan enää tapa. Ja koska hampaitten myrkky ei tule ruumiista vaan saksalaisten sotaisasta sielusta, ihmiskunnan hyvinvointi ja turvallisuus voidaan taata vain niin, että tämä sielu ja sitä sisällään kantava turmeltunut ruumis pyyhitään lopullisesti pois maan päältä.

Ei jää muuta suhtautumistapaa kuin tämä: Saksan täytyy kuolla! Tiikeri voidaan siirtää pois luonnollisesta ympäristöstään viidakosta; kärsivällisyydellä se voidaan ehkä kesyttää niin pitkälle, että se sallii silittää itseään, syö kädestä ja tottelee käskyjä. Mitä enemmän se ulkonaisesti toimii tällaisten odotusten mukaisesti, sitä enemmän petämme itseämme, jos luulemme, että se on unohtanut viidakkoaikansa. Se hetki tulee väistämättä, jolloin tiikerisielu ajaa tiikerin käyttämään hampaitaan ja kynsiään. Luonnollisten viettiensä vastustamattomasti ajamana tiikeri palaa jälleen viidakon lakiin. Siitä tulee jälleen tappaja.

Täsmälleen samoin on Saksan kansan laita. Se saattaa kyllä tilapäisesti reagoida sivistäviin vaikutteisiin; se saattaa näennäisesti omaksua sivistyneiden kansojen tapoja ja ulkonaista käyttäytymistä, mutta sen sisällä sotaisa sielu yhä jatkaa elämäänsä ajaen sen, kuin tiikerin, yhä uudelleen murhaamiseen. Mikään elinolojen parannus, mikään järki tai mikään sivistäminen ei voi muuttaa tätä sen olemuksen peruspiirrettä. Jos tätä sotaisaa sielua ei ole voitu juuria pois yli kahden vuosituhannen aikana, kuka odottaisi tällaisen ihmeen tapahtuvan yhtäkkiä yhdessä yössä? Saksan kansan vertaaminen villipetoon ei ole suinkaan banaali vertaus.

En tunne vihaa tätä kansaa kohtaan enempää kuin voisin tuntea villieläinten tai myrkyllisten matelijoiden joukkoa kohtaan. Kukaan ei vihaa niitä, joiden sielu ei osoita mitään sisäistä lämpöä, pikemminkin jokainen säälii heitä. Jos Saksan kansa eläisi eristyneenä, se olisi sen oma asia. Mutta kun se lakkaamatta yrittää peittää muiden kansojen sielut oman sielunsa rutolla, silloin on aika karkottaa se sivistyneiden kansojen keskuudesta, sillä tälle kansalle ei ole sijaa eikä olemassaolon oikeutta täällä. Meidän ei tarvitse tuomita saksalaisia, he langettavat itse itselleen tuomion. He ovat luopuneet halusta olla inhimillisiä olentoja. Saksalaiset ovat eläimiä ja heitä täytyy kohdella sellaisina. Tämä on tarkkaan harkittu, objektiivinen näkökanta, joka perustuu tosiasioihin. Tämä kirja on kirjoitettu tältä pohjalta."

Diewerge: Diewerge ei juurikaan kommentoi tätä, toteaa vain, että USA:ssa on ihmisiä, jotka eivät ole yhtä mieltä Rooseveltin luottomiehen päätelmien kanssa.

7. Kaufman: "Uskon, että rauha, sen sijaan että se olisi pelkkä ajatus, voidaan myös toteuttaa. Tosin ei niin kauan kuin on sotia. Ja miksi on sotia? Yksinkertaisesti siitä syystä, että aiemmin sotimista ei ole tehty mahdottomaksi. On vain yksi keino ehkäistä sotia: on tuomittava aggressiivisille kansoille niiden johdosta niin kauhea rangaistus, että käytännössä yksikään kansa ei voi aloittaa sotaa. Sotaa ei tule käydä yhä suuremman tuhovoiman omaavilla aseilla vaan rangaistuksilla, jotka ovat kauheampia ja muodostavat suuremman riskin kuin itse sota. Tämän kirjan tekijä uskoo vilpittömästi, että hän on löytänyt sellaisen rangaistuksen; ja hän uskoo, että soveltamalla sitä Saksan kansaan maailma ei ainoastaan pääse irti kauheasta vitsauksesta vaan myöhemmin seuraa myös paljon muuta hyvää."

Diewerge: Rauhaa rakastava amerikkalainen Nathan Kaufman laulaa rauhanlaulua. Tämä juutalainen rauhanpresidentti asettaa yllä kuvaamansa oikeudenkäynnin toimeenpanijoiksi nimenomaan itsensä ja rotutoverinsa, jotka ylpeilevät siitä, että heillä on ollut johtava rooli tämän sodan valmisteluissa ja siihen kiihottamisessa. Koko juutalaisen historian läpäisee väite, että he ovat valittu kansa. Jehova esitetään aina moraalisena tuomarina, kostavana jumalana, joka armotta rankaisee ei-juutalaisia ihmisiä. Juutalainen Kaufman nauttii nyt roolistaan tällaisena rankaisevana tuomarina. Hänen julistuksessaan puhuu juutalainen omavanhurskaus.

8. Kaufman: "On lopultakin pidettävä selviönä sitä, että kaikki saksalaiset ovat yhtä mieltä siitä, että Saksan on, nyt tai tulevaisuudessa, päästävä lopulliseen päämäärään, maailmanhallintaan. Tämä toive voidaan tehdä tyhjäksi vain yhdellä tavalla: tämä lopullinen päämäärä tulee ottaa pois saksalaisten ulottuvilta. Ainoa tapa tehdä se on kuitenkin poistaa saksalaiset kokonaan maailmasta!"

Diewerge: Lisäperusteluna esittämälleen rangaistukselle Kaufman väittää, että Saksan kansa pyrkii maailmanhallintaan. Saksan syyttäminen suunnitelmista päästä maailman hallitsijaksi on vanha juutalainen temppu. Kaikissa ulkopoliittisissa julistuksissaan Führer on leimannut tämän valheeksi ja esittänyt lyhyesti Saksan kansan ainoat vaatimukset: elintila väestölle, autonomia ruoan suhteen ja turva rauhalliselle työlle. Näyttää suorastaan perverssiltä, että USA:n, maailmanlaajan brittiläisen imperiumin ja valtavan Neuvostoliiton johtajat syyttävät Saksan valtakuntaa, jonka koko on mitätön verrattuna näiden maiden kokoon, suunnitelmista päästä maailmassa hallitsevaan asemaan.

9. Kaufman: "Sen vuoksi on hyvin tärkeää, että pidämme seuraavaa totuutta kumoamattomana tosiasiana: natseja ei voi erottaa Saksan kansasta. He ovat Saksan kansa! - - Tätä ei tule epäillä: maailmanhallinta ei ole pelkkä kangastus saksalaisille, sitä se ei ole koskaan ollut, ja niin kauan kuin Saksa on olemassa kansakuntana, se ei sitä koskaan tule olemaankaan. Jos uskotaan toisin, seurauksena voi, jos tällainen usko kestää liian kauan, olla se, että maailma joutuu saksalaiseen orjuuteen - - Tämä on joka suhteessa huolella harkittu, kiihkottomasti laskelmoitu salaliitto, jonka päämääränä on maailmanhallinta, tai, jos tässä ei onnistuta, maailman tuhoaminen! Ja niin kauan kuin Saksan kansa on olemassa, se yrittää, muodossa tai toisessa, nyt tai myöhemmin saada aikaan sellaisen katastrofin. - - Mikään läntinen kansakunta ei ole koskaan kohottanut sotaa uskonnoksi, aseistautumista uskonnolliseksi toimitukseksi ja joukkomurhia ja tuhoamista kultiksi kuten Saksa ja sen kansa on tehnyt."

Diewerge: Tätä Diewerge ei juurikaan kommentoi, toteaa vain, että alkuosa, se, että natsit ovat Saksan kansa, on ainoa kohta, jossa Kaufman puhuu totta Saksan kansasta.

10. Kaufman: "Vaikka sellainen laaja operaatio (Saksan valvonta kansainvälisten asevoimien avulla) olisi mahdollinen, elämä itse tekisi sen tyhjäksi. Aivan kuten sota synnyttää sotaa, niin tukahduttaminen synnyttää kapinaa. Siitä seuraisi ennen näkemättömiä kauheuksia. Kuten havaitaan, tässä ei ole keskitietä; mikään sovittelu, mikään kompromissi ei ole mahdollinen, mitään poliittista tai taloudellista jakoa ei voi ajatella. Lopulta ei ole muuta ratkaisua kuin tämä: Saksan täytyy kuolla ja hävitä maan päältä ikuisiksi ajoiksi! Onneksi, kuten nyt nähdään, tämä ratkaisu ei ole enää mahdoton."

Diewerge: Juutalaiselle Kaufmanille edes Saksan valvonta kansainvälisin asevoimin ei näytä riittävältä. Maailman rahavallalla on tämä ratkaisu: kuolema Saksalle! Vihollinen puhuu tässä peittelemättä ja ilman hienotunteisuutta. Tässä se paljastaa kaikkein syvimmän syyn tähän valtavaan sotaan, jota Saksan täytyy nyt käydä vapautensa ja elämänsä puolesta.

11. Kaufman: "Jos ihminen havaitaan syylliseksi harkittuun murhaan, hänen täytyy varautua maksamaan siitä hengellään. Jos jokin kansa havaitaan syylliseksi harkittuun murhaan muita kansoja kohtaan, silloin sen täytyy varautua menettämään oma kansallinen elämänsä. - - On löydettävä enää paras tapa, kaikkein käytännöllisin ja nopein tapa, toteuttaa tämä kuolemantuomio Saksan kansalle. Verilöyly ja joukkoteloitus täytyy hylätä jo alkuunsa. Sellaiset menetelmät eivät ole ainoastaan mahdottomia toteuttaa, kun kyseessä on n. 70 miljoonan kokoinen väestö, ne ovat myös ristiriidassa sivistyneen maailman moraalisten velvoitteiden ja siveellisten tapojen kanssa.

”Jäljelle jää niin ollen vain yksi tapa vapauttaa maailma saksalaisuudesta, se, että tukitaan se lähde, joka synnyttää näitä sotaa rakastavia sieluja, estämällä tätä kansaa jatkamasta sukuaan. Moderni tekniikka, jota tiede kutsuu "eugeeniseksi sterilisaatioksi", on helposti toteutettava, inhimillinen ja täydellinen. Sterilisaatiosta on tullut rutiininomainen menetelmä ja paras tapa vapauttaa ihmiskunta epäonnistuneista yksilöistä, rappeutuneista henkilöistä, mielisairaista ja geneettisistä rikollisista. Se on vaivaton, yksinkertainen ja kivuton toimenpide, joka ei vakavalla tavalla silvo potilasta. Siitä johtuvat jälkioireet ovat yleensä lievempiä kuin rokotuksista johtuvat, eivätkä ne ole hampaanpoistoa vakavammat. Lisäksi toimenpide on nopea ja kestää enintään 20 minuuttia. Potilas voi välittömästi palata työhön. Myös naiselle toimenpide on yhtä turvallinen ja yksinkertainen, vaikka se vaatiikin enemmän aikaa - - Saksan kansan sterilointia voidaan varmasti pitää suurena hygieenisenä toimenpiteenä ihmiskunnan kannalta, sillä se vapauttaa sen ikuisiksi ajoiksi saksalaisuuden basillista."

Diewerge: Jopa Kaufman ymmärtää, ettei ketään voi hirttää, jos ei saa tätä kiinni. Koska Saksan sotavoimat ovat voimakkaat, hänestä näyttää "epäkäytännölliseltä" toteuttaa kuolemantuomio voimankäytöllä. Ilmeisesti hänen mielestään hänen rotutoverinsa eivät ole lainkaan soveliaita voittamaan saksalaisia sotilaita taistelukentällä. Siksi hän esittää toisen suunnitelman. Ehkä joku epäilee tämän kansanmurhasuunnitelman vakavuutta. Maailman omatunto ei tule väliin, se on hyväksynyt jo monia asioita. Yksikään käsi ei ole nouseva puolustamaan aseista riisuttua Saksaa ja sen liittolaisia, jos New Yorkin, Lontoon ja Moskovan johtajat ryhtyvät toteuttamaan sterilisaatiota.

12. Kaufman: "Saksan väestön määrä, kun ei oteta huomioon vallattuja ja liitettyjä alueita, on noin 80 miljoonaa, ja se jakautuu suurin piirtein tasan sukupuolten kesken. Saksalaisten hävittämiseksi on steriloitava noin 48 miljoonaa ihmistä, koska yli 60-vuotiaita miehiä ja yli 45-vuotiaita naisia ei lasketa mukaan, sillä vain harva heistä on lisääntymiskykyinen. Miesten steriloimiseksi on helpointa ja nopeinta suorittaa käsittely armeijaryhmissä järjestäytyneinä yksikköinä. Jo oletetaan, että noin 20 000 lääkäriä pannan työhön ja jokainen suorittaa vähintään 25 toimenpidettä päivässä, armeijaryhmien sterilointiin menisi enintään yksi kuukausi - - Muun miesväestön (siviiliväestön) käsittelyyn menisi kolme kuukautta. Koska naisten ja lasten sterilointiin menee enemmän aikaa, voitaisiin asettaa kolmen vuoden aikataulu Saksan koko nais- ja lapsiväestön steriloimiseksi - - Kun täydellinen sterilointi on suoritettu, väestön kasvu synnytyksinä lakkaa Saksassa. Edellyttäen, että normaali kuolleisuus on 2% vuodessa, saksalainen elämä vähenee 1,5 miljoonalla hengellä vuodessa. Tällä tavalla kahdessa sukupolvessa tulee toteutettua se, mikä muutoin olisi vaatinut miljoonia ihmishenkiä ja vuosisataisia ponnisteluita: saksalaisuuden ja sen kantajien hävittäminen. Lisääntymismahdollisuuden puuttuessa saksalainen tahto kuolee vähentymisen myötä ja Saksan mahti vajoaa olemattomiin."

Diewerge: Vaikka tällainen suunnitelma hävittää tunteettomasti 80 miljoonan ihmisen väestö on hirvittävä ja vaikka sitä sellaisenaan voitaisiin pitää epätodellisena ja mahdottomana uskoa, maailman juutalaiset ovat tosissaan. Emme olisi ensimmäinen kansa, jonka juutalaiset murhaavat. Historia osoittaa, Raamatun ajoista nykypäivään asti, että monet kansat ovat menettäneet elämänsä ja hävinneet historiasta, koska juutalaiset ovat vihanneet heitä.

Muistakaamme ranskalaisen Clemenceaun sanat, jotka hänen juutalainen kabinettipäällikkönsä Mandel kuiskasi hänen korvaansa: "Saksalaisia 20 miljoonaa liikaa". Tämä ei ollut mikään korulause; se oli käymässä jo toteen. Miljoonat saksalaiset menehtyivät sodan (ensimmäisen maailmansodan) jälkeen; puutteen vuoksi moni jäi syntymättä. Ilman kansallissosialismia työttömien 7-miljoonainen armeija ja heidän 20 miljoonaa perheenjäsentään olisivat olleet tuomitut hitaaseen nälkäkuolemaan. Itsemurhien määrä oli jo pelottavan korkea.

Ajatelkaamme Neuvostoliittoa. Miljoonat älymystöön kuuluvat murhattiin, ja juutalaisilla komissaareilla oli tässä toimenpiteessä tärkeä rooli. Monet ihmiset näännytettiin tahallaan nälkään. Ja nyt, kun suuri vapaussota idässä on käynnissä, juutalaiset komissaarit jälleen seisovat konekivääreineen taistelevien bolsevikkien selän takana ampuakseen armotta haluttomaan joukkoon, jos se ryhtyy perääntymään. Juutalainen on aina välttänyt taistelua, avointa rehellistä taistelua, ei rauhan rakkaudesta vaan pelosta. Juutalaisen taistelukeinoina on aina ollut murhaaminen, raukkamaisuus ja luihut rikokset väijyksistä.

Siksi se, että Kaufman kertoo maailman juutalaisuuden tahtovan ja toivovan Saksan kansan murhaamista, ei ole lainkaan uskomatonta, pikemminkin hyvin ymmärrettävää. Juutalaiset tahtovat murhata saksalaiset. Siksi he kiihottavat muita kansoja tappamaan. He työntävät kätensä taskuun maksaakseen kaikissa kansakunnissa oleville lakeijoilleen. Mikään valtiomiehelle annettu lahjus ei ole liian suuri, mikään valhe kansallissosialismista ei ole liian likainen. Juutalainen ymmärtää, että Saksan kansan voitto Euroopassa tekee hänen olemisensa mahdottomaksi Euroopassa. Siksi hän yrittää mobilisoida koko maailman. Voidakseen eliminoida kaikki hänen parasiittiolemassaoloonsa kohdistuvat uhkat ikiajoiksi hän on päättänyt tuhota Saksan kansan.