IRC-Galleria

Funebre

Funebre

sso electrocute

DU RIECHST SO GUT !Torstai 18.05.2006 01:49

Se yks oli taas ihana ja oli niin narkkari ja voiluoja se oli. Ewwh.... ^^; Tosin sillä ei ollut hiukset "auki" tai silleen HIENOSTI mutta oli silti eikä tainnut olla silmämeikkiäkään jos oikein muistan ja se istui hassusti.
Tosiaan, ollaan joskus nähty se Sannan kanssa ja Sanna oli todennut silloin että "narkkari" mutta nyt se totesi että "hyvän näköinen narkkari" ja mä en todennut mitään mutta kuolasin.

Se siitä mutta voi että. Olisipa se mun tahi jotain. Herranen aika, se on varmaan 30 . <3

En oo jutellu pojan kanssa jotain viikkoon perkele. Ja pitäsi sopia parista asiasta. Tai aika monestakin. Hymm.... No jos täsä nyt saisi aikaseksi. Joskus. Perhanaaaa eiiii tuu mitäään,,,,,


Huomen tai ylihuomenna haetaan Laurin kanssa Ruikkariin liput. Ja Tuskan Lauantaiksi. Wacken loppuu 5.8, ja Opeth soittaa 5.8 Ankassa. ELI jos la aamulla lentäsin hampurista helsinkiin, nii vois mennä suoraa kentältä Korsoon muahahahahahah ja näkis Opethin neljännen kerran. Oi että se oisi mainiota ;)
Ainoo vaa et ko Finntroll soittaa Wackenis lauantaina illallllallaa tai yöllä.... Ja Morbid on kanssa lalalala... Lihansyöjä (xxDD) ja Opeth Perjantaina OOiIIOIII Samana päivänä Peter Steele ja Mikael voiluojavoiluojavoiluoja!


Nyt pitää lukea Rammsteinin lyriikoita ja opetella lauseita, koska huomenna on TAAS saksan koe. Tänäänkin oli, ja sinne kirjoitinkin jo että Hilf Mir ja DU RIECHST SO GUT !

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.