IRC-Galleria

Funlovin

Funlovin

on Eetu Sylvester Ripatti

Otsikko hei!Maanantai 09.01.2006 04:34

Ärgh heräsin tuossa noin tunnin yöunien jälkeen hirveään päänsärkyyn, joten ihan TEIDÄN iloksenne voisin kertaa tänne jotain kivaa.

No tuossahan tuo joulu meni, sain uuden hienon vahvistimen jollä pääsen rääkkäämään yläkerrassa asuvia ihmisiä ja sitten sellasen pinen mp3-soittimen jota edes pyytänyt, mutta sain sen silti. Eikä se oikeestaan haittaa vaan pelkästään hyödyttää mua. :D Kiitos Äiti.
Jouluateria oli taas herkkua ihan niin, kuin edellisinä vuosinakin ja kinkku oli taas niin hyvää että söin sitä sen kolme päivää kilokaupalla kunnes se ei enään mennyt alas. :D Joulukuusestakin tuli tosi hieno, tosin me dumpattiin se roskikseen tossa eilen niin oli vähän hölmön näköinen toi olkkari ilman sitä. :O

Mitäs vielä.. Ainiin ja sitten tuli rentouduttua oikein kunnolla tässä loman aikana ja sitten tulikin uusivuosi. Noh uutenavuotena hauskaa oli se, että mä join itseni ihan saatanan humalaan, koska se #lair_of_chaos porukka oli mulle sillon liikaa vielä selvänä, mutta kyll niiden vähän enemmän kuin muutaman lonkeron jälkeen ne oli hienoimpia ihmisiä joita mä olen koskaan tavannut. :D
Enkä mä mitenkään pahalla tarkota, koska ne oli ihan perseet jo ennen kuin päästiin sinne ja me oltiin ihan selviä niin varmaan huomaatte julman yhtälön. :D

Niin mitäs viime viikolla. Lähinnä ollu aikamoista tehokorjaamista mun rastojen suhteen päivittäin jotta ne olisivat täydelliset ja mua on alkanu vituttamaan se että mä haluan mun blondit suorat hiukset takaisin. :D :.< Voipi olla että kesää ennen olisin kalju ja sehän olisi näky. :D Muuten taas nukuin varmaan viime viikon huonommin kuin koskaan.

Hieman nykyään harmittaa toi meiän meininki ton bändin kanssa kun kaikki on aina harkoissa ihan "vittu" fiiliksellä ja meillä on, lievästi sanottuna, pikkasen liikaa erimielisyyksiä naksun kanssa meiän suunnasta. Hihi ollaan vähän ku Lennon ja McCartney, tosin Naksu saa olla Lennon, koska se tarkottaa sittä että se kuolee jossain vaiheessa myöhemmin. :D
SIT SE VITUN YOKO ONO VOI HELVETTI. Tietty mä kerran sen treenikämpän järkkään aina niin voin kivana yllärinä sanoo niille että "Joo kaverit mulla olis tällänen hieno punk-projecti kuin Peniskateus että me tarvitaan nää tilat, ei sitten kanneta kaunaa? Ei tietenkään"

Sit on kanssa sekin hienoa että mun tilunopeus on taas nopeutunu ja mua ei voi melkein pysäyttää! Uutta kitaraa tässä aloinkin jo himoitsemaan ja helmikuussa se pitäisi makaa tuossa mun telineessä. Pitäisi vaan saa toi vanha punainen Eclipse myytyä jollekkin, joskus, jonkun kautta, ihan miten vaan mutta myytyä. Huomenna pitäis olla treenit ELLEI JOLLAIN OLE TAAS MENOA, että saa nähä mitä me tehdään tän jutun kanssa. Siinä mielessä että tullaanko me pois harkoista, "kuin pikkulapset jotka on käyny vajan takana salaa kesämökillä naimassa."
vai sitten tosi surullisina. :D

Viime viikolla sain kyllä aikaiseksi pari biisiä, tosin lyriikoita mä en edes kokeile kirjoittaa, koska mä tiedän miten hirveetä jälkeä siitä tulee, (:D) mutta että pitäis noihin saada lyriikat.
Olis muutenkin mukavaa jos me yritettäis tosissamme sovittaa noita vitun biisejä eikä aina olla silleen "ei mä en tykkää tästä" tosin nyt kun mä en ole enään Hevi-Herra niin mä olen taas valmis tekemään taiteellista-paskaa! Tosin jokin progressiivisempi suuntaus kuulostaa nykyään paljon kivemmalta. :D Pelottavaa on kanssa se että Oasis tuntuu nykyään maailman hienoimmalta musiikilta. Get on your knees and pray, panic is on the way!

Sit oli tietty yks juttu mistä mä en tänne kerrokkaan. ;>

Mutta joo hyvät jatkot ihmisille ja eläimille! Hyvää yötä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.