IRC-Galleria

BAM BAMBAM! Tiistai 20.12.2005 16:02

klo 14:02 Taas se paska biisi kuulu. hajosin :&


klo 23:00 Minulla on aika katala ja vaarallinen olo. Tai PMMP:llä lähinnä. Mutta ainaki kuulostaa paremmalta ku "aihattavahambam!" Maha kipeä ja tekee mieli tupakoida. Mutta en. Oli kova päivä töissä. Veikkasin, en voittanu. taas. kaan..

kohta
se on keskiviikko onneksi :)

Vittupirjo!Sunnuntai 18.12.2005 21:11

Näin parempi. Niin, sorruin kyllä. Kuten joku apinanaama kerkesi jo huudellakkin. Mutta poltin vain 2, ja humalassa. Selvinpäin en oo polttanu, enkä polta. Kännin piikkiin! Selkä rikki, ku riston penkit on nii hassuja pitkällä matkalla.. tai jotai.

*katse oven päälle*Lauantai 17.12.2005 22:42

Uutta. KANMOON! Ja semmoista, kiva päivä on ollunna tämä lauantai. Heräsin, oli hienoa, elän lauantaita. Hienoa sekin. :) Hei näännäännäänää Hei näännänääänäää!
Sinä lennät, me lennämme, kaikki lentää!
Elämä on hengittämistä. Täysin meinasin lipsahtaa polttamaan, mut viime hetkellä sain itteeni niskasta taas kiinni :) Vaikeempi päivä ku eilen.. Johtuen ehkä siitä ku en oo syöny nikotiinipurkkaa tänää yhtä paljo ku eilen. En tiiä.. Vaikeeta on :D Mutta perkele, kyllähän minä yhen ruumiin kurituksen voitan! Henkinen voitto tästä vielä irtoaa! Pelottaa tuleva viikonloppu ;)

Töissä täysin normipäivä. Ei mitään hienoa, ei mitään huonoa. Semmosta, normaalia...

Välillä toivoo että syttyis ees jotai tuleen ni ois vähä jännitystä..
"Bam bam, kuottavahabam, aimamies. Bambam!" outoja biisejä radiossa..
Ahistaa, tärisyttää, ahistaa vähä lisää, ja tuntuu että tekis mieli juosta afganistaniin! Helppoo olla polttamatta! NI EI! Ku kestäs pari päivää ni menis pahin ohi.. tai pari viikkoo.. ÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Onneks ei oo resettiä. Tiistai 13.12.2005 13:18

Reset nappi puuttuu, onneksi.. Jotain outoja pikakiinnitysjuttuja, ja uusiksi. Tuntemattomia ihmisiä, ja tunnettujakin. Jotkut vihaisia ja jotkut iloisia. on se :)

KonZalla, päiväkirjahuoneessa...Lauantai 10.12.2005 22:25

Täällä minä olen.. miksi? Tiedän kyllä mutta en kerro. On ollu aika outoa olla täällä, mutta toisaalta ihan mukavaa.. Tänää kattomaan tiktakkia (hajoa aki siihen!), pidä hauskaa siellä metsähallituksen pikkujouluissa.. Eihän sitä tiedä että mitä juttua saat aikaan niiden 50-55 vuotiaiden metsureiden kans ;) Tohtori tuntuuhyvältä soittelee täällä musiikkiaan. Hajotkaahan.

Np: Interphase - Dr. Feelgood

KIVVAAA! :DViel jos pääsis hohtokeilaamaan :)

Kohta on itsepäisyyspäivä.. Maanantai 05.12.2005 17:47

Töissä. Taas. Miksi aina töissä? Eikö muka oikeesti oo ATK-liikkeessä työntekijällä muuta hommaa ku kirjotella päiväkirjaa IRC-Galleriaan? (no itseasiassa on mutta ei vaan aina jaksa.. Toiv. Pomo ei lue tätä :D) Kävipähän tuossa asiakaskin välissä, JEE! Mutta nyt oon kai jo jonkinlaisen elämänki löytäny, ei oo enää elämä samaa soopaa mitä ennen :) Kivvaa. Oli mukava käydä HOHTOKEILAAMASSA viikonloppunakin joo.. Siis varasin ihan väärästä paikasta keilauspaikan ja jäipä se hohtokeilaus sitten siihen. :/ Mutta muuten loistoweekend takana :) Huomenna itsenäisyyspäivä ja saa taas vaan nostaa hattua isänmaan veteraaneille. Ja ajattelinpa sen kunniaksi lähteä kaverin kans metsään vähä sisseilemään, sukset jalassa syvyyteen, ja makkarat paistumaan! :D Tästä tähän. Söin muuten äsken A4 kokoisen paperin, joku sopimus..

Can I have some shoes?Tiistai 08.11.2005 11:33

Töissä ollaan.. Ihan hassua, ei oikee osaa tajuta että perjantaina 20v.. Millon minä oikein näin paljon vanhenin. Kun oon edelleen tällanen teini. Varmaan viel 45v oon viel joku teiniIHQ. Ikiteiniys on ihan jees varmasti.Koittas hankkia elämän. Vieläkin... :/

Faki faki, it`s tyysdei.Tiistai 01.11.2005 13:37

Olen töissä. Tylsää. Suurin tavoitteeni tälle päivälle on päästä C&C Generals: Zero Hour:ssa eräs tehtävä läpi.


Ei, en elä.


Todella tylsää.