IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Museoissa pitää olla hissukseen..Sunnuntai 16.08.2009 13:05

Ei mun elämässä oikein tapahdu mitään. Ollaan viikonloppu pelattu Pasin kanssa yhtä lautapeliä. Se tosin loppui tänään kun mulla meni hermot kun hävisin Pasille 5 kertaa putkeen. Se siitä ilosta sitten.

Ai niin, yksi hauska asia kyllä tuli mieleen. Oltiin Paulan kanssa Tennispalatsissa katsomassa Surrealisteista kertovaa näyttelyä ja odoteltiin siellä yhden kaapin edessä että sinne pääsisi sisään katsomaan jotain videotaidetta. (vain yksi kerrallaan sai mennä kaappiin) Jonottaessa juteltiin hetki siitä mitä Hertalle kuuluu. Yhtäkkiä meidän taakse tuli sellainen keski-ikäinen mies, joka sanoi vähän ylimielisellä äänellä: "anteeksi, haluaisin katsoa tämän teoksen ilman teitä". Paula selitti sille vähän hämmentyneenä, että se teos ei ole se kaappi vaan että me ollaan jonossa katsomaan sitä teosta. Haha dada mikä dada. Katsokoon kaappia yksin kotonaan jos siitä saa niin mielettömät kiksit.

Huomenna alkaa työt! Tosin mä en tiedä yhtään että monelta. Reksi sanoi kesän alussa että se laittaa kirjeen, mutta mitään kirjettä ei ole tullut. No, aattelin mennä sinne joko 30min ajoissa tai sitten 30min myöhään. Hihii mahdankohan nukkua ensi yönä ollenkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.