IRC-Galleria

Götterdämmerung

Götterdämmerung

Oh Flaming Eyeball

[Ei aihetta]Maanantai 26.11.2007 16:48

Toimi saatana!!!
Vittu mitä paskaa

Ootteko huomannu, että AINAKUN pitäisi mennä syystä tai toisesta koneelle, ja varsinkin nettiin, kone EI TIETENKÄÄN PÄÄSTÄ!?!?!

Äätänä. Nytkin jouduin taas odottamaan 2,5 tuntia, ennen kuin netti lähti toimimaan (jo kolmas, vaiko peräti neljäs maanantai peräkkäin). Ttu, viikko vai pari sitten, kun oli viimeksi tanssiharkat, päätin, että nyt mä teen ne enkun etätehtävät enkä jätä niitä torstaille. MUTTAEI! Onko Soneran laajakaistalla jokin kosketusaisti, että Soneran asiakaspalvelu ruuhkautuisi opiskelijoiden vihaisista vittuitkuviesteistä, joka tekisi asiakaspalvelijat hetkenä miljönääreiksi (Mm-m, kun jonotuksessakin pitää maksaa n.20senttiä/min)! Voi #¤&/"/"()¤)")¤)")=¤"!?)(=!!!!

Tämä konekin on maailman ihanin <3 Kun netti ei käynnistynyt tavalla eikä toisella, ajattelin, että teenpä jotain josta kone itsekin varmasti pitäisi myös. Eli päätinpä tyhjentää roskakorin! Jepujee! Eiköhän siinä tilanteessa kone ala rutisemaan samalla äänellä kun heitin edellisen koneen kiviryteikköön. Roskakori aukesi 30sekunnissa! Noh, siellä taisikin olla """PERÄTI""" kuusi objektia, jotka tarvisi heittää menemään (kuvia, vanhoja biisejä jne.). Noh, painoinpa sitten nappia "Tyhjennä roskakori". EIKÖHÄN TÄMÄ KONE RUTISE TOISET 30 SEKUNTIA JA ONNISTU SITTEN HEITTÄMÄÄN ROSKAT KAATOPAIKALLE. EI ... sanonko mikä. Sitten ajattelin, että menenpäs pelaamaan! Oma vika, eli onnistuin painamaan väärää kuvaketta, ja ajattelin että no, käynnistäköön ittensä nyt rauhassa niin suljen sen ohjelman sitten (kyseessä taisi olla Popcap.comista tullut pelikuvake). EIKÖHÄN TÄMÄ KONE PÄÄTÄ MENNÄ SITTEN JUMIIN. EI )("/#¤)! Sitten vain käyttöön näppäimet CTRL+ALT+DEL, se siitä. Nyt tämä kone pätkäisee varmasti tämän netin, kun haukuin sitä :( *Halipusu* Oot kone mun second choice xDDD

Ihanaa valmistua datanomiksi! Tulevaisuutta odotellessa!

PVKL! Muutan Borneoon ja ryhdyn Ugga-Puggaksi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.