IRC-Galleria

Götterdämmerung

Götterdämmerung

Oh Flaming Eyeball

Blogimerkintä

« Uudempi -
Muistan, kun meillä oli nauhalla noin kymmenisen vuotta sitten eräänlainen piirretty elokuva. Nyt se on alkanut vaivata minnuu oikein urakalla! Tämä leffa on aika Disneymainen, mutta ei ole sitä tuotantoa.

Tässä elokuvassa on pääosissa pieniä keijuja, jotka asuvat täydellisessä sademetsässä. Pääosakeijulla on mustat, lyhyet hiukset ja punainen mekko. Tällä keijulla on kaverina hieman vähä-älyinen lepakko. Vaikka nämä keijut luulevat asuvansa rauhassa ilman vihollisia, niillä on kuitenkin vihollisena jokin ihme liejumörkö, joka muistaakseni kasvoi syödessään erilaisia saasteita ja oli leffan lopussa ihmismäinen, mutta hirmu iso.

Sinne sademetsään, jossa nämä keijut asuvat, tulee ihmisiä, yllättäen kaatamaan sitä metsää. Niiden ihmisten joukossa on sellainen "söpö" blondimies, jota tämä pääosakeiju lähtee seuraamaan. Jossain vaiheessa, kesken töiden, tämä ihmismies sai tämän keijun kiinni. Keijut eivät ilmeisesti saa paljastua missään tapauksessa ihmisille, joten tämä keiju loihtii tämän miehen yhtä pieneksi kuin nämä keijut. Se mies alkaa sitten hengailla niiden keijujen kanssa.

Se pahis, se ihme liejujäbä, on ensiksi muistaakseni aika pieni, ja se vihaa yli kaiken niitä keijuja ja tahtoo tietenkin tuhota ne. Se onnistuu huijaamaan ihmisiä avukseen ja alkaa raivata niiden metsureiden avulla tietä keijujen alueelle. Tämä jäbä siis jotenkin kasvaa loppuun päin mennessä.

En osaa selittää, miten hirveästi tämä vaivaa mua! Kaikken eniten minnuu vaivaa se, etten muista, miten leffa loppui :DD Ihan kaikki, joilla on pienikin aavistus tästä leffasta, ilmoitukset ovat todellakin tervetulleita!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.