IRC-Galleria

GJN

GJN

直立のチョコレート。// ULTIMATE PERKELE

Selaa blogimerkintöjä

(That was beautiful)Perjantai 10.05.2013 00:18

(...)Keskiviikko 08.05.2013 23:25

Poraaminen sattuu.

(WHAT XD)Lauantai 04.05.2013 17:51

(rästit=v-mäisin asia ikinä)Perjantai 03.05.2013 18:45

Vielä..kaksi..asiaa.. sit ois kaikki rästit pois @_@

(It feels weird..)Tiistai 30.04.2013 23:06

Jotenkin tuntuu, että on pakko nyt valittaa ennemmin galleriaan, kun täällä tämmöinen 'teinivalitus' on jotenkin suodumpaa. Jos sanoo rehellisen mielipiteensä, niin facessa sut maalataan heti huonoksi ihmiseksi. Täällä taas sitä ollaan valmiiksi, ennen kuin kukaan tutustuu, joten, en usko, että täällä tätä otetaan niin rankalla kädellä vastaan. Enkä liioin enää 'mainettani' huonompaan suuntaan voi saada, sitä kun se on valmiiksi :DD

Olin viime syksynä An Cafen Suomessa järkätyssä konsertissa ja sen VIP-tilaisuudessa. Samaan lössiin tuli mukaan myös kaksi ruotsalaista ja sitten kourallinen saksalaisia. Ymmärrän sen, että ruotsalaisilla oli ns. oikeus tullakin Suomeen, koska bändi syystä tai toisesta skippasi Ruotsin. Niitä saksalaisia vieraita moni suomalainen katsoi kuitenkin pitkää nenänvartta pitkin, olihan Saksassa järjestetty kolme keikkaa VIP-tilaisuuksilla ja yksi erillinen yleinen nimmaritilaisuus; Suomessa oli vain yksi keikka VIP-tilaisuuden kera. Ensisijaisesti tämä jo häiritsi ja toi kateellisen ja järkeilevän ihmisen itsessäni esiin: miksi helvetissä ne tuli tänne viemään parin suomalaisen mahdollisuuden ostaa VIP oman maan keikkaansa, kun kourallinen muusta maasta vei ne käsistä, vaikka omassa maassa oli tilaisuuksia tarpeeksi? Tämä osa oli itsekästäkin myös meidän suomalaisten osalta, myönnetään.

Nyt myöhemmin yksi saksalaisista faneista, joka oli ostanut VIPit lähes kaikkiin Euroopassa olleeseen kiertueen osuuteen, pyysi facessa suomalaisilta faneilta osallistumista eräänlaiseen videoprojektiin. Idea ja mielikuva videosta on itsenikin mielestä aivan loistava! BUT, mielellään sitä ei olisi tekemisissä sellaisten ihmisten kanssa, joista ei pidä. Tässä kohti syy ei enää ole siinä porvariudessa, vaan ylipäätänsä näiden muutaman saksalaisen Suomen keikan käytöksen takia; huiveja lainattiin ja hävitettiin paikallisilta, sanelivat mitä kaikkea piti tehdä tai ei kuulu eturiviin jne. Ja väittivät vielä suomalaisten käytöstä törkeäksi.

Nyt sitten tämä videoprojektin aloittaja lisäsi videon hänen omasta kiertuekokemuksestaan; olin jo hänen kohdallaan yli siitä, että hän nyt oli kiertänyt monta keikkaa ja piste. Se ei enää hetkauttanut niinkään ja olin jopa iloinen hänen puolestaan. Sanoin SUOMEKSI siihen kommenttia, että eipä taida enää tehdä mieli olla mukana projektissa, kun en itse henkilöstä pidä, vaikka idea on mahtava. Sen jälkeen (ilmeisesti joku oli kääntänyt 'solvaukseni' hänelle, ties mitenköhän paljon on mennyt kääntäjällä väärinkin) hän vastaa, kuinka en puhuisi pahaa tai pahoja sanoja hänestä, jos hän ei olisi laittanut videota ryhmään. Sori girl, mutta olin puhunut sinusta jo pitkänkin aikaa paskaa. MYÖNNÄN TÄMÄN. Sen verran totuudenripettäkin minussa on, että rohkenen myöntää asian. Hän vain luuli, että nyt oli mukamas kateutta pelissä. Ei kateutta, vaan raivoa.

Eniten ehkä hiertää jormaa se, että hänen panoksensa pääsi DVDlle asti; hän keräsi karun näköisesti lakanaan nimiä ja terkkuja ympäri Eurooppaa. Se ei sinällänsä ollut erikoisemman näköinen, eikä se kiertänyt läheskään kaikilla.
Jurppii myös se, että vaikka se annettiin kesken kiertueen itse bändille, se pääsi julkaistuun taltiointiin. -sigh- pääsiköhän edes kiertueraporttiin se kuva, kun jätkät pitää tekemääni lakanaa päällänsä..

Lakana-asiassa on taas kyse kateudesta. Harmittaa, kun ei virallisista lähteistä löydy kuvaa heistä lakanani kanssa 8c
kuvaa en ottanut mutta uusioeditoin sen lisävaloilla.. joitahan ei oikeasti ollut siellä XD

(8D)Maanantai 29.04.2013 07:06

Säläoksennus.

(MYYTÄVÄNÄ LIPPU GAZETTEN KONSERTTIIN!)Maanantai 29.04.2013 03:26

Ystävä myy lippunsa the GazettE:n konserttiin syyskuulle. Käy kyselemässä lisää, jos löytyy kiinnostusta :3

(Good god)Perjantai 26.04.2013 22:36

Galleria on tällä hetkellä täynnä vain pikkuteinejä ja namusetiä.
--
At the present moment, this gallery is full of only little teens and candymen.

(Tell me)Torstai 25.04.2013 14:26

Kertokaa mulle yksikin hyvä syy, miksi olisin täällä galleriassa vielä?
Ainoa syy itselleni on se, että täältä löydän ne muutamat heput ja epelit, joihin en muuta mediaa käyttämällä saa yhteyttä.

Muutoin kaikki on tarpeetonta, koska kaikki tietokin, mikä annetaan keikka- tai tapahtumayhteisöissä, on nähtävillä virallisilta sivuilta, joista sen itsekin mielelläni stalkin, enkä välikäsien kautta.
Puhumattakaan helposti trikkeröitävistä turhanpäiväisistä maailmantaistoista.