IRC-Galleria

GalaGala

GalaGala

Miksi pitäisi olla toisten kaltainen, kun heitä on jo niin paljon?

Sharmissa taas =)Torstai 18.12.2008 22:16

No, niin no.. Eilen saavuttiin aurinkoiseen Sharm El-Sheikhiin =) Tympäisi vain kun viisumijonossa kesti, ja kesti.. Noh, maassa maan tavalla.. ;) Käsin tarkistivat nimet listalta ja koska suomalaiset nimet on paikallisille outoja, niin aikaahan siinä menee.. Joku ämmä kahden lapsensa kanssa jonossa riehui ja huusi, lapsilleen lähinnä.. Ihmettelen vain, että miksi pitää lasten kanssa lähteä reissuun, jos pitää sitten huutaa ja kiljua.. Samaten yksi vanhempi mies kitisi jonossa meidän takana koko ajan, marmatti milloin mitäkin.. Ei tykännyt, kun joutui jonottamaan.. Noh, ei se kivaa olekaan, mutta täällä asiat tapahtuu toisin..
Egyptissä asiat tapahtuu Insh´Allah.. Eli sitten kun Allahille sopii.. Kärsivällisyyttä välillä tarvitaan, kun asiat ei tapahdu niin nopeasti kuin kotona.. Se pitää vain oppia hyväksymään, tai mennä sitten muualle..
En voi ymmärtää sitä että joku on jo tullessaan naama norsunvitulla.. :o Noh, kyllähän se kyrsi, kun vielä bussimatkaan meni aikaa, oltiin vasta kolmantena vuorossa, kahdella hotellilla käytiin ennen meidän hotellia.. Maahan saapumisen jälkeen siis meni reilu kaksi tuntia ennen kuin oltiin hotellila..
Vastaanotto hotellilla oli juuri sitä mitä odotinkin, lämmin ja mukava. Respan Hani tuli heti halaamaan ja toivotti tervetulleeksi taas tänne.. Opaskin katsoi että jaahas, olet tainnut käydä ennenkin täällä.. Noh, olenhan minä.. Tämä on kolmas kerta tässä hotellissa. Aivan mahtavaa, on kuin kotiinsa tulisi. Moni tuttu työntekijä ilahtui oikeasti kun tultiin, ja tulivat paikalliseen tapaan halaamaan ja toivottivat lämpimästi tervetulleeksi. Abduh (tarjoilija) sanoikin, että Eden Rock on meidän toinen koti =)
Heti majoittumisen jälkeen piti tietty sitten lähteä Naama Bayhin, tuonne kaupungille moikkaamaan paikallisia tuttuja, kovasti kaikki ilahtuivat, kun tultiin taas.. Tiia kyseli monikin, kun hän oli viimeksi mukana, tällä kertaa hää ei päässyt. Akselista oli todella kivaa myöskin taas tulla tänne, ja kaikki Akselin tuntevat toivottivat myös hänet ja WR:n tervetulleeksi. Ja samoin on mullakin, on kuin tulisi kesämökille, tai muuhun tuttuun paikkaan, tuttujen ihmisten luo. Osa hotellin porukasta on vaihtunut, ja uudet on toki osittain ihmeissään.. Tekisi mieli mennä kysymään että etkö tiedä ketä me ollaan.. ;) Noh, eihän he voi tietää, kun eivät olleet viimeksi täällä, oppivat kyllä varmasti vanhemmalta henkilökunnalta tässä kahden viikon aikana..
Aamulla tuli herättyä heti kuudelta.. Ja baariin aamukahville.. Yritin tuossa taistella netin kanssakin, mutta en ollut aamutuimaan Allahin suosiossa, verkko ei löydä palvelinta.. Pitänee kokeilla toisella koneella, en osaa oikein vielä Vistan kanssa säätää asetuksia, vika voipi olla käyttäjässäkin.. :p
Jaahas, olisikohan sitä aika lähteä herättelemään Akseli aamupalalle, sitten voisi kokeilla toisella koneella nettiin pääsyä.. Jos sitten vaikka saisi Galtsuun tämän tekstinkin..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.